10 vuotias tyttö pahoinpideltiin Vantaalla – Epäiltyjä neljä tai viisi

Sunnuntaina 7.4. noin klo 17 on Tikkurilassa Ratatiellä tapahtunut epäilty pahoinpitely, jossa 10-vuotias tyttö on joutunut neljän tai viiden nuoren tytön pahoinpitelemäksi. Uhri ei saanut tilanteessa mainittavia fyysisiä vammoja.

Tilanteen päätyttyä uhri oli pyytänyt tapauksen nähnyttä aikuista soittamaan poliisille. Paikalla kävi ambulanssi, jonka henkilöstö tarkasti uhrin voinnin, jatkotoimenpiteitä ei kuitenkaan tarvittu.

Poliisin mukaan tapauksen tutkinta on vasta alkutekijöissään ja tekijät ovat tässä vaiheessa vielä tuntemattomia. Poliisi suorittaa asiassa kuulusteluja ja selvittää ovatko mahdolliset tekijät tallentuneet alueen valvontakameroihin.

– Pahoinpitelyn motiiveista ei tässä vaiheessa pystytä sanomaan mitään. Pyydämme kuitenkin, että asiasta jotain tietävät kertoisivat kaikki havaintonsa ja tietonsa Itä-Uudenmaan poliisille. Tietoja voi ilmoittaa meille sähköpostitse osoitteella vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Timo Luoto toteaa.

Lähde: Poliisi

14 thoughts on “10 vuotias tyttö pahoinpideltiin Vantaalla – Epäiltyjä neljä tai viisi

 • 8.4.2019 at 13:30
  Permalink

  Mitäpä jos lopetettaisiin tämä hölmöily nyt ihan tosimielellä.

  Reply
 • 8.4.2019 at 14:12
  Permalink

  ”…tekijät ovat tässä vaiheessa vielä tuntemattomia.”

  Ja pysyvätkin loppuun asti eli matu -rikolliset ”pieraistaan sisäänpäin” yhtä fiinisti kuin länsinaapurissakin fröökynät tekevät.

  Sen varmistavat Suomessa käytävät vaalit, jotka ovat perin ikävä ja kiusallinen jäämä ajoista, jolloin vallitsi länsimainen demokratia vapaine vaaleineen ilman sen suurempaa vaalivaikuttamista kuin demarien mauttomat vaalimainokset TV:ssä, jossa SDP makasi v. 1918 poteroissa sekä YLE:n (silloinkin) Suomen valtiosääntöä noudatteleva esitysajankohdaltaan ”vaallielokuva” ”Täällä Pohjan tähden alla”!

  Lopuksi Suomessa, jossa elämme NYT. Kiitän tytön suojelusenkeliä siitä, ettei tyttöselle kuitenkaan käynyt tuon pahemmin, vaikka olipa naisen ikä mikä tahansa niin järkytys on aina suuri silloin kun tapahtuu se, minkä suvaitsevaiset ”ihmisoikeudeksi” julistavat samalla kuitenkin itse ”suosikeistaan” kaukana pysyen niin, ettei ”kolahda omaan nilkaan”, sillä aivan kuten jouluporsaan kanssa, ei pidä ruveta liian tutuksi sattuneesta syystä.

  Reply
 • 8.4.2019 at 16:00
  Permalink

  Mitä jos rangaistuksiin kollektiivisesti koko maassamne maleksivaa muslimilaumaa?

  Reply
  • 8.4.2019 at 16:32
   Permalink

   Kannatan. Ainoastaan kollektiivinen rangaistus tepsii laumasielu kulttuurin edustajiin. Ensin perusteellinen selkäsauna ja sen jälkeen karkoitus Ruotsiin. Samaan kaartiin monikulttuurisuutta ihannoivat poliitikot ja virkamiehet ja heidän myötäjuoksijansa.

   Reply
  • 9.4.2019 at 03:21
   Permalink

   Ihmisiä tulisi kohdella myös ryhmänsä jäseninä. Yksilöt muodostavat ryhmän, joten pelkkä ryhmään kuuluminen on peruste kohdella yksilöä ryhmän jäseniin soveltuvalla tavalla.

   Edellä kuvailemani on jo käytössä Suomessa ja sitä kutsutaan positiiviseksi syrjinnäksi. Ryhmän jäsenyydellä voi saada myös muita etuja, sosiaalitukia ja oikeuden ohittaa asuntojonossa. Jos siis joidenkin ryhmien jäsenyys antaa positiivisia etuja, niin yhtä oikein tai väärin on, jos ryhmän jäsenyydestä olisi seurauksia, joita ryhmään kuuluva yksilö ei pidä etuina.

   Esimerkiksi johonkin ryhmään kuuluminen voisi olla peruste estää yksilöltä asuinpaikka alueelta, joka on varattu vain toisen ryhmän jäsenille. Omat asunalueet eri ryhmille voisivat ylläpitää yhteiskuntarauhaa. Yhteiskunnan tulisi mahdollistaa keskenään erilaisten ryhmien erillään olo. Nythän tavoitteena on pakkosekoittaminen.

   Reply
 • 8.4.2019 at 19:20
  Permalink

  Nykysuomi on nyt varsin niukkasanainen tämän tapauksen suhteen. Valtamedia kuitenkin tiesi, että teon motiivi ei ollut rasistinen, vaan uskonnollinen.

  Eli joukko vanhempia nuoria oli kysynyt uskonnosta itseään sekulaariksi kuvailleen ja suomalaisen kanssa avioituneen äidin tyttäreltä ja saatuaan vastauksen hakanneet tämän ja toivottaneet helvettiin. Nuorisojoukkoon oli kuulunut sekä maahanmuuttajia (muslimeja) että kantasuomalaisia (Suomessa syntyneitä muslimeja).

  Kovasti alkaa Tikkurila muistuttaa sharialain valtaamaa no-go-zonea, jonne ei ole kohta kristityillä ja muilla asiaa.

  Valtamedian lyhyt sanasto: Uskonnollinen motiivi: muslimi hakkaa toisen muslimin, rasistinen motiivi = kristitty hakkaa muslimin, yksittäistapaus = muslimi hakkaa kristityn.

  Reply
  • 9.4.2019 at 03:04
   Permalink

   ”Nuorisojoukkoon oli kuulunut sekä maahanmuuttajia (muslimeja) että kantasuomalaisia (Suomessa syntyneitä muslimeja).”

   Onko sanan ”kantasuomalainen” merkitys muuttumassa ”Suomessa syntyneeksi”. Olen ajatellut, että Suomessa syntynyt muslimi ei voi olla kantasuomalainen eli suomalainen elleivät hänen molemmat biologiset vanhempansa omaa suomalaista perimää. Esimerkiksi Nazima Razmyar tai Arman Alizad eivät ole suomalaisia.

   Jos muslimin vanhemmat ovat Somaliasta, hän on Suomessa asuva somali, joka on muslimi. Jos hän saa biologisen jälkeläisen toisen vastaavan taustan omaavan kanssa, lapsi on Suomessa asuva somali. Ja tämä jatkuu seuraaviin sukupolviin. Suomalaiseksi ei tulla Suomeen muuttamalla eikä Suomessa syntymällä. Kansalaisuus ei tee ketään suomalaiseksi. Suomessa asuvaksi kyllä.

   Jos aasi syntyy hevostallissa, se ei ole hevonen. Jos tällainen aasi parittelee toisen tallissa syntyneen aasin kanssa, aasin varsa on aasi. Vaikka aasi parittelisi hevosen kanssa, jälkeläinen ei ole hevonen eikä aasi vaan muuli tai muuliaasi.

   Sanojen merkityksen muuttamisella hallitaan ihmisten mieliä. Aikoinaan sanalla ”siirtolainen” tarkoitettiin laillisesti kohdemaahan asumaan muuttamista. Nyt sanan merkitystä ollaan muutettu siten, että siirtolaisia ovat laittomasti maahan tulevat. Sanalla ”siirtolainen” halutaan antaa mielikuva laillisesta maahantulosta. Jokin aika sitten oli uutisissa maininta, että ”siirtolaiset” kaappasivat laivan, jotta se ei palauta heitä Libyaan. Merirosvouskin halutaan esittää laillisena.

   Reply
   • 9.4.2019 at 12:51
    Permalink

    Nykyajan siirtolainen onkin siirtoloinen.

    Reply
   • 9.4.2019 at 16:26
    Permalink

    Sana kantasuomalainen ei ole muuttunut. Elke Hari pistelee ihan omiaan. Uutisissa ei sanottu ”eli Suomessa syntynyt muslimi”. Juuri tuollaisten kommenttien takia ei kannata uskoa valemediaa.

    Reply
  • 9.4.2019 at 09:51
   Permalink

   Jonkun 1400 vuotta sitten eläneen lastenraiskaaja-massamurhaajan ja kanssaihmisiä ajatusrikollisina terrorisoineen labiilin sosiopaatin palvominen esimerkkinä ja ”ihmis-ihanteen täydellistymänä” on niitä keskiajan juttuja mitä nykyään ei pitäisi olla olemassa.

   Kysyin eräältä äänestysnumeroa paidassaan kantavalta suvakilta, hyväksyykö hän väkivaltaa sellaista henkilöä kohtaan, joka ei ole hänelle itselleen tehnyt mitään.

   Tämä ehdokas vastasi jyrkän kieltävästi moiseen.

   Kysyin sitten, että miksi katsot sen olevan hyvä asia, kun näin tehdään jo 1400 vuoden kokemuksella islamissa?

   Tuo bimbo nimittäin oli erään mokutus-puolueen ehdokkaana.

   Reply
 • 9.4.2019 at 08:48
  Permalink

  Uskooko joku niinku ihan aikuisen oikeasti, että tulevat vaalit muuttavat Suomen suunnan eli täyskäännös tai että äänestämisellä voisi vaikuttaa?

  Kävimme äänestämässä, protestiääniä, eduskunnan ulkopuolisille isänmaallisille.

  Eikös seuraava pääministeri ole päätetty? Demareista?

  Jostain luin, että suomalaisten suosikki hallituskokoonpano olisi demarit, viheät, vasemmisto – tällä porukalla Suomi nousuun ja muutokseen.Hiphurraa, trallallei.

  Tällä porukalla ja vanhoilla puolueilla kaikki muuttuu- elämme sitten paratiisimaisissa oloissa.

  Mehän siis olemme jo nähneet tuloksia, kun nämä eduskunnassa istuvat puolueet ovat tämän yhteiskunnan näin täydelliseen tilaan saattaneet päätöksillään- saamme olla kiitollisia heille kaikista hyvistä päätöksistä, mitä Suomessa tapahtuu.Iso kiitos, upeaa, ”kaunista satoa ”saamme korjata.

  Totta kait nämä eduskunnassa istuvat kansanedustajat ansaitsevat ”valtakirjan/mandaatin” jatkaa hyviä, ihania päätöksiä yhdessä virkamiesten kanssa, joiden palkat ja kaikki kulut niinkuin eduskunnassa olevien puolueiden ja poliitikkojenkin, maksaa SUOMEN KANSA KORKEILLA VEROILLA- ihana etuoikeus.

  Suomi nousuun, jes.

  Reply
 • 9.4.2019 at 17:14
  Permalink

  Oliko pahasti viimeinen kirjoitus, siis nyt voikin sitten kertoa että täällä te kaikki tuota surevat olette suvakkeja, pahoinpitelijät sekä uhri oli kaikki muslimeita, ja te itkette, voi, voi..

  Reply
  • 11.4.2019 at 07:45
   Permalink

   Itse asiassa kansallimieliset surevat myös islamin sisäisiä uhreja.

   Valtiovalta ja valtamedia ovat kuitenkin päättäneet, että tuhannet lapsiavioliitossa jo suomessakin elävät tytöt saavat syyttää itseään, ja heidän ei pidä paeta islamista, koska islam on hyvä asia, ja jos joku kärsii islamissa, on se vain normaalia monikuttuurisuutta jota on siedettävä jotta ei ole rasisti.

   Eliitti on luonut tilanteen jossa islamissa kärsivillä ei oikein ole paikkaa mihin paeta. Monet pitempään Euroopassa asuneet maallistuneet tai ex-muslimit valittavatkin miten hullua on, että se mitä pakenivat, pystytetään tänne länsimaisen demokraattisen valtiovallan rahoituksella ja avustuksella. Kuten islam-ghettot ja kaduilla päivystävä shariapoliisi:

   bbc.com/news/world-europe-35059488 Shariapoliisiryhmä pääsi ilman tuomiota Saksassa

   youtube.com/watch?v=ra45nX9JmW4 Sharia-partiot aktiivisia Englannissa, Belgiassa, Ruotsissa.

   Reply
   • 15.4.2019 at 11:22
    Permalink

    Turha kutsua kenenkään itseään kansallismieliseksi, jos pitää muslimeita edes ihmisinä, sillä joka muslimi on virus.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.