Tanja Vahvelainen: ”Tapahtui Oulut”

Kun Kauhajoella tapahtui kouluampumistapaus, kirjoiteltiin, että tapahtui ”Jokelat” uudelleen. 

Paikkakunnan nimi Jokela tuo monille suomalaisille heti mielleyhtymän kouluampumisiin vielä tänäkin päivänä. Se johtuu osaltaan siitä, että kouluampuminen oli ensimmäinen kerta, kun kaupunki Jokela nousi isosti valtakunnan uutisiin.

Vaikka Oulu on päälle neljäsataa vuotta vanha kaupunki, jolla on kunniakas historia, on nämä viime aikoina kohua herättäneet lasten hyväksikäyttötapaukset ehtineet alkaa tahraamaan koko kaupungin maineen. Kun Helsingissä, Porissa tai muualla on paljastunut lastenraiskaustapaus, on usea ihminen kuvaillut asian seuraavalla tavalla: ”Tapahtui Oulut.”

Oulusta alkaa muodostua synonyymi lastenraiskauksille, ja se on erittäin ikävä asia.

Ennen 2015 parrakkaista muslimimiehistä pääasiassa koostuvaa turvapaikkavyöryä Oulu tunnettiin ainakin seuraavista asioista: Suomen paras pyöräilykaupunki, teknologisten innovaatioiden Suomen pääkaupunki, Tiernakaupunki, Suomen hevipääkaupunki, sekä moninkertainen jääkiekon suomenmestari. (Kärpät takoi kultaa viimeksi viime vuonna. Hyvä Kärpät!)

Jos vertaa Suomea ja Ruotsia, niin Suomi on vielä kansainvälisissä uutisissa esillä omilla ansioillaan, kuten isoilla keksinnöillään, tutkijoillaan, koulujärjestelmällään, yrityksillään ja sekä uutisissa koskien kansainvälisiä vertailuja liittyen onnellisuuteen, tasa-arvoon ja muihin asioihin, joissa olemme aina pärjänneet erinomaisen hyvin.

Kun taas Ruotsi alkaa aika lailla näkymään kansainvälisissä uutisissa ainoastaan sen merkeissä, mitä lähi-idän vieraat ovat siellä milloinkin touhunneet.

On terroristi-iskuja, kranaattien räjähtelyä, autopaloja, joukkoraiskauksia, sekä erikoisuuksia kuten terroristijärjestöjen harjoittama rektyrointi työvoimatoimistossa, ISISin propaganda radiossa, sekä kunnan tarjoama ilmainen luksusasunto jengirikollisille.

Etenkin siitä lähtien, kun Trump sanoi puheessaan, että pitäisi katsoa mitä Ruotsissa tapahtuu, on Ruotsin kynnys päätyä negatiivisessa yhteydessä kansainvälisiin uutisiin madaltunut.

Jos Suomi jatkaa samanlaisen maahanmuuttopolitiikan harjoittamista, mitä Ruotsissa harjoitetaan, myös Suomeen tulee syntymään täsmälleen samat ongelmat. Ja sitten Suomikin tulee näkymään kansainvälisissä uutisissa lähinnä vain yhtenä monista maista, jonka monikulttuurisuus on pilannut.

Meidän pitää ylpeänä tunnustaa, että suomalaisuus on monikulttuurisuutta parempaa.

Me itsemme päätämme mistä Suomi tunnetaan

Ja se päätös tehdään vaaliuurnilla

Olin itse puhumassa Lastemme turvallisuuden puolesta -tapahtumassa Oulun Rotuaarilla tästä kaameasta kehityksestä. Puheeni löytyy youtubesta. Oulu ei ole yksin ahdinkonsa kanssa.
Oulussa on lopullisesti lopetettava turvapaikanhakijamiesten kuskaaminen päiväkoteihin ja ala-asteisiin, ja pakkopalautukset on saatava rullaamaan. Jokaikinen rikoksiin syyllistyvä ulkomaalainen onnenonkija on potkittava ulos, ja rajat on laitettava kiinni.

Pidetään Suomi Suomena. Ei tehdä sitä virhettä, että Suomesta voidaan joku päivä sanoa, että ”Tapahtui Ruotsit.”.

Tanja Vahvelainen

 

42 thoughts on “Tanja Vahvelainen: ”Tapahtui Oulut”

 • 14.2.2019 at 19:28
  Permalink

  Minkä takia pitää potkia pois vasta sitten kun joku tyttö on raiskattu? Näkeehän sen jo sokeakin perssilmällään että esim. ruotsi on vapauttanut vankiloistaan rikolliset Suomeen.
  Nuoria sotakuntoisia parrakkaita miehiä ilman papereita sotapakolaisina!
  Sotakarkureita -ja rikollisia 95% joka helvetin jantteri!

  Reply
 • 14.2.2019 at 19:47
  Permalink

  Kannattaa allekirjoittaa tämä: Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
  Jakakaa tätä linkkiä.!

  Reply
  • 15.2.2019 at 09:25
   Permalink

   Ihmiset on tahallaan totutettu journalismiin jossa ”asioita tapahtuu”. Tämä on osa harhaanjohtamista, valhejournalismia. Todelliset taustatekijät, aiheuttajat, syylliset jätetään mainitsematta. Jos mainitaan tekijöitä, tyydytään kertomaan välittömän tapahtuman osallisista, ja näistäkin usein suoraan ja törkeän tahallisesti valehdellen ja ”antamalla ymmärtää” että taho olisi joku muu kuin oikeasti on.

   Tämä on nyt eskaloitunut suoraksi ja keskittyneeksi, suurella rahalla toteutetuksi mediasodaksi konservaiitivisa ja kansalaisten oikeuksia puolustavia tahoja vastaan. Mukaan on saatu myös syyttäjälaitos, hallitus, poliisivoimat ja koulutuslaitos. Näin oli myös Neuvostoliitossa, ja on tänään esimerkiksi Kiinassa. Facebook ja Apple ovat aktiivisesti auttamassa Kiinan kommarihallitusta jahtaamaan ja löytämään toisinajattelijoita, ja nämä some-jätit ovat kovalla kiihkolla tuomassa samanlaisen ihmisjahdin koko maailmalle ”siunaukseksi”.

   Kuten ehkä huomasit, on yllä kirjoittamani täynnä samaa epämääräistä ”on toteutettu, tyydytään kertomaan, mukaan on saatu…”

   Mikä taho, ketkä ovat tämän takana, perimmäisenä motivaattorina, rahoittajana, toteuttajana?

   Tämä taho pitää täyttää ainakin kaksi kriteeriä:

   1. Sitä ei saa kritisoida, suorana seurauksena yllä kuvatusta sensuuritoiminnasta.
   2. Sillä on tarpeeksi varallisuutta ostaakseen poliitikkoja ja muita tekemään haluamansa asiat.

   Käytä aivojasi.

   Reply
 • 14.2.2019 at 19:58
  Permalink

  Jo tämäntakia päiväkoti- ja kouluvierailut pitäisi lopettaa, sillä raportti osoittaa useiden tartuntatautien riskin ja esiintyvyyden lisääntyneen Saksassa. Muun muassa sidekalvontulehdusta, botulismia, vesirokkoa, koleraa, kryptosporidioosia, denguekuumetta, ekinokokkoosia, E. colia, giardiaasia, hantavirusta, hepatiittia, verenvuotokuumetta, HIViä / AIDSia, lepraa, malariaa, tuhkarokkoa, aivokalvontulehdusta, sikotautia, pikkulavantautia, vihurirokkoa, punatautia, kuppaa, toksoplasmoosia, trikinoosia, tuberkuloosia, jänisruttoa, pilkkukuumetta ja hinkuyskää esiintyy yhä laajemmin Saksassa.

  Reply
  • 15.2.2019 at 18:02
   Permalink

   USA:ssa sionisti-mafia on saanut suuren osan poikalapsista ympärileikattua. Kun ”rabbi” imee vauvan pippeliä heti kun se on traumatisoivasti leikattu, menee vauvassa jotakin rikki, ja tästä poikalapsesta kehittyy helposti pedofiili tai muuten labiili persoona. Suuri osa feministien vihasta miehiä kohtaan johtuu näistä ympärileikkauksen uhreista, jotka eivät kykene sivistyneeseen kanssakäymiseen vastakkaisen sukupolven kanssa. Dokumenttivideo:

   https://www.truthtellers.org/alerts/Blood-Sucking-Rabbis-Pervert-Circumcision_reprint082513.html

   http://truth.prabhupada.org.uk/circumcision-is-a-demoniac-attack-on-human-or-aryan-culture

   Reply
   • 15.2.2019 at 19:41
    Permalink

    Alla pikakäännös, voi sisältää käännösvirheitä esim. teknisessä sanastossa.

    Jaksosta 6, juutalais-intellektuelli kertoo empiirisistä havainnoistaan:

    ”Jotta voi samalla puhelinsoitolla voittaa itselleen 500 miljardia Francia (rahayksikkö), ja kaata Englannin keskuspankin, täytyy olla juutalainen… Tämä mielivaltainen ja loisiva mieli, juutalainen tietty, on alistanut kansoja jo 5000 vuotta… tähän liittyy juutalaisen ympärileikkaus 8 päivän ikäisenä, tästä lisää myöhemmin… Mistä syytämme, tai mistä voisimme objektiivisesti syyttää juutalaisen mentaliteetin olemassaoloa?..

    Tiesitkö että Toran (Vanha Testamentti, Raamattu) selityksissä sanotaan että ympärileikkaus on asia mikä ylittää maallisen ymmärryskyvyn. Ei pidä yrittää ymmärtää. Näin on kirjoitettu,

    Mutta se ei enää ole totta, tiedämme mitä ympärileikkaus on, Minä tiedän, ja jotkut muut tietävät. Albert Camus tiesi, kerroin hänelle, ja ilman muuta Tri. Gautier, hän selvitti tämän itse, hän tietää paremmin kuin minä. Jotkut filosofit kuten Gustav Thibon tiesi, mutta massat eivät. Juutalaisilla ei ole tästä aavistustakaan.

    Heidän koettelemuksensa – sillä sitä se on, mitä elävät – muiden kiduttaminen ja murhaaminen – se on helvetti heillekin – se on sairaus. Kuten Niesche sanoi – ”sairaat yksilöt keksivät pahuuden”. Nämä juutalaiset ovat ne ihmiset, jotka pitää parantaa, ja se on yksinkertaista; Vastasyntyneelle kahdeksantena päivänä suoritetun ympärileikkauksen raju vähentäminen.

    Nyt menemme asian ytimeen,.. Kuten Tri Gautier kertoo, vauvan ensimmäinen puberteetti alkaa 8 päivänä syntymästä. Se jatkuu 21 päivää. Ympärileikkaus häiritsee tätä ratkaisevan tärkeää ensimmäistä puberteettia. Olen kirjoittanut tästä kirjassani ”Dossiers Secret”, ja eräässä toisessakin. Mutta, tiivistäen (kerron kirjassani) miten toimenpide vaikuttaa juutalaiseen psyykeen ja umpieritysjärjestelmään..

    Rotuja ei ole, mutta etnisyyksiä kylläkin. Juutalainen on eri näköinen, riippuen minkä kansan keskuudessa hän (sukunsa) elää, Mutta maailmaa hallinnoivat juutalaiset, suuri spekulatiivinen kapasiteetti, näet heidän kuvistaan (mainitsee nimiä) että ovat tosi sairaita! Kasvot ovat sielun peili, kyllä juutalainen karikatyyri peilaa tämän psyykeä. Useimmat juutalaiset ovat tosi rumia. Rumia. Ja jotkut ovat kammottavia, olen nähnyt muutaman jotka hallinnoivat näinä päivinä, hirviöitä! Kasvonsa todellakin peilaa sieluaan.

    Varsinkin finanssi-alalla toimivat. Heillä on todellakin sieluton, syöpäläiinen fysiikka.. Heidän vasen aivopuoliskonsa on ylikehittynyt oikeaan aivopuoliskoon verrattuna. Analysoiva mieli..

    Eli mitä tapahtuu.. Kun ympärileikataan, ihmisen sisäinen genitalia, sieltä lähtee hormoneita liikkeelle, Ihmis-rauhanen isolla I:llä. Sen ansiosta ihminen voi toimia harkitusti, suunnitellusti. Automaattinen toiminta, se on eri rauhasen alaisuudessa.

    On siis kyse vapaan tahdon rauhasesta. Ympärileikkauksen seurauksena se alikehittyy, tuosta päivästä lähtien (voit vahvistaa tiedon alan kirjallisuudesta). Alikehittyy, jonka seurauksena eräät toiset toiminnat, niistä puuttuu jarrut, Sukupuolirauhasen toiminta kun on keskeinen koko hormonijärjestelmän tasapainon kannalta. Kun tämä alikehittyy, ottavat muut rauhaset komennon. Jopa 10x aktiivisempia kuin normaali-ihmisellä…

    Ympärileikkaus siis kytkee pois kyvyn lopettaa, kyvyn tasapainoiseen pohdintaan tai toimintaan elämän eri osa-alueilla. Hiroshima, Marx, Freud, synteettistä ajatuksenkulkua, aivot laukkaavat tiettyä rataa. Saadaan hirveyksiä kuten Marxismi, Freudismi, talouskapitalismi.

    Hormonit siis keskittyvät joko seksuaalisuuteen, jolloin juutalaisesta tulee himojensa myötä saalistaja, tai, riippuen mikä rauhanen dominoi, mellastaa tieteen tai taiteen saralla..

    Juutalaisista tulee vastoin tahtoaan satanistisen mission käsikassaroita, yhtenä tehtävänään olla tajuamatta ympärileikkauksen tragediaa. Tämäkin tietyn rauhasen dominointia. En puhu satanismista sormella osoittaen. Vastustan sataprosenttisesti satanismia, miten se edustaa hyperaktiivista analyyttista ajattelua esoteriaan liitettynä. Tämä on synteettisen ajatusmallin huipentuma.

    Heillä on pakkomielle laukata tätä hirveää, analyyttista ajatusmallia sen lopputulemaan asti, ja asettaa koko maailma sen alaisuuteen. Ikävä kyllä kansat ostavat tuon, sitä sen kummemmin vastustamatta.

    Tämä on miten juutalaiskysymyksen (The Jewish Question) voi ymmärtää metafysiikan tasolla:

    Juutalaiset ovat viattomia sekä kärsiviä uhreja, jotka potevat tietyn toimenpiteen seurauksista. Pakkomielle, fiksaatio, joka tekee heistä mahtavia talous-alan mammutteja. Tarkoitan heitä, jotka manipuloivat maailman kansoja tällä hetkellä. On myös juutalaisia,. – sanoin vähän aikaa sitten, Israel, ainoa maa jossa ei ole juutalaisia – koska he, jotka maailmaa pyörittävät, sinne he eivät mene. Jotka tätä palloa pyörittävät, he KÄYTTÄVÄT Israelia, vaikkapa USA:ssa. Kuten sanonta kuuluu, he maksavat muille, jotta nämä käyvät Israelissa. Nämä maailmaa hallinnoivat, he eivät voi itselleen mitään. Koska ympärileikkaus.

    Voit yrittää kirjoittaa heille, että osallistuvat oikeaan hyväntekeväisyyteen. Ei onnistu, sillä heille on tärkeää se, miten voittaa miljardeja yhdellä puhelinsoitolla. Yleistän hieman, mutta siksi koska viittaan myös (George) Sorokseen, josta puhuin aiemmin. Ympärileikkaus, avain tähän kaikkeen.

    Yllä siis pätkiä kyseisen juutalaisen haastattelusta. Koko haastattelu on 4 osassa hänen omalla tube-kanavallaan. Hän sanoo heti eka osan alussa, että ensimmäinen kirjansa nimi oli ”Minä juutalainen, maan kirous”:

    Reply
    • 16.2.2019 at 13:42
     Permalink

     Nyt menee kyllä helpoksi kun pelkästään esinahan poistamisella saa rikkautta, kauneutta ja rajattomasti vaikutusvaltaa. Yli puolet naisistakin tykkää ympärileikatun antamasta nautinnosta.

     Reply
 • 14.2.2019 at 19:59
  Permalink

  Äänestäjät saavat halutessaan äänestämällä vaihdettua eduskuntaan kansan etua ajavat kansanedustajat mikäli vaaleja ei manipuloida kansainvälisen globalistieliitin käskystä ja rahoituksella.
  Kansanedustajien vaihdon ja kunnon hallituksen kasaamisen jälkeen olisi saatava myös kaikki virkamiehet vaihdettua isänmaallisiin erottamalla kaikki globalisaatiota ja monikulttuurisuutta edistäneet mädättäjät.
  Sitten nonstop lennot palauttamaan kaikki maassa oleskelevat ulkomaalaiset.

  Toivossa on hyvä elää siksipä on äänestettävä, mutta jos äänestys ei tuota tuloksia kansan on otettava joukkovoimalla oma maa haltuunsa. Siinä syntyy eliitin ja heidän myötäjuoksijoidensa ruumiita mutta sitäpä Deep Staten marionetit kok, kesk,sdp,rkp,siniset, vihreät, kd ja vasemmisto ovat tilanneet.

  Reply
 • 14.2.2019 at 22:12
  Permalink

  Brysselin ”mallioppilaat” meillä vallankahvassa:

  ”Saksa käännyttänyt ennätysmäärän matuja takaisin muihin EU-maihin. Suomessa veisataan viis Dublinin sopimukselle.

  Matuinvaasion alulleen sörssinyt Saksa on vuoden 2018 aikana käännyttänyt ennätysmäärän matuja niihin Schengen -maihin joista matu ensikertaa saapui Eurooppaan. Ovatko suomalaiset viranomaiset liian tyhmiä soveltamaan kansainvälisiä sopimuksia?…”
  https://mvlehti.net/2019/01/27/saksa-kaannyttanyt-ennatysmaaran-matuja-takaisin-muihin-eu-maihin-suomessa-veisataan-viis-dublinin-sopimukselle/

  Reply
  • 15.2.2019 at 12:04
   Permalink

   Kyllä ovat ja ovat myös liian pahantahtoisia.

   Reply
 • 14.2.2019 at 22:13
  Permalink

  Sipilän tervetulleiksi kaiuttamat partalapsukaiset edelleen vauhdissa:

  ””Raiskauspääkaupungissa” taas uusi tapaus – ulkomaalainen raiskasi kaksi tyttöä Oulussa”,
  Julkaistu 13.02.2019
  https://mvlehti.net/2019/02/11/raiskauspaakaupungissa-taas-uusi-tapaus-ulkomaalainen-raiskasi-kaksi-tyttoa-oulussa/

  ”Poliisi etsii kuvien rastamiestä – epäillään työntäneen rautanauloja proteiinipatukoihin”,
  Julkaistu 14.02.2019
  https://mvlehti.net/2019/02/14/poliisi-etsii-kuvien-rastamiesta-epaillaan-tyontaneen-rautanauloja-proteiinipatukoihin/
  Vilkaise valvontakameralla otettua kuvaa.

  Reply
 • 14.2.2019 at 22:15
  Permalink

  Näin Lesta-Sipilän omimmalla tukialueella:

  ”Suomen pahimmat maahanmuuttajapedofiilien puolustajat ovat ehdolla keskustan listoilla Oulun vaalipiirissä!
  Mukaan on mahtunut myös köyhiä suomalaisia ihmisroskaksi nimitellyt Riikka Moilanen.
  Pedofiilien pääsyn Suomeen ja Ouluun on mahdollistanut Suomen nykyinen hallitus…”
  https://mvlehti.net/2019/01/23/suomen-pahimmat-maahanmuuttajapedofiilien-puolustajat-ovat-ehdolla-keskustan-listoilla-oulun-vaalipiirissa/

  Näin valtaapitävät maanpetturit käyvät sotaa ”omaa” kansaansa vastaan EU-diktatuurin ja Rotschild-agentti Sorosin tuella:

  ”Oikeusministeriön Against Hate-hankkeen yhteistyökumppaneilla on yhteyksiä avoimia rajoja lobbaavan George Sorosin säätiöön”,
  https://www.kansalainen.fi/oikeusministerion-against-hate-hankkeen-yhteistyokumppaneilla-on-yhteyksia-avoimia-rajoja-lobbaavan-george-sorosin-saatioon/

  Reply
  • 15.2.2019 at 12:13
   Permalink

   Pohjois-Afrikka ja lähi-itä dumppasi Eurooppaan kaikkein sadistisimmat paskiaiset, alhaisimmat rikolliset, laiskimmat onnenonkija, vittumaisimmat vangit, julmimmat lastenraiskaajat ja kiihkeimmät jihadistit. Ja nyt ihmetellään miksi he eivät halua niitä takaisin.

   Tilanne on sama kuin jos Suomi onnistuisi laivaamaan kaikki Stubidot, Käteiset, Jurpilaiset, Landerssonit, zuviauvviset, kumiluotijarit, parhimmäet, anarkistit ja viherstallarit Galapagosille ja sitte sieltä soitettaisiin että nyt kyllä otatte nämä elukat takaisin, ne tuhoavat kaiken vähänkin mitä meillä on….

   …mitäs luulette, olisiko haluja?

   Reply
 • 14.2.2019 at 22:44
  Permalink

  Ruotsilla on hieman eri tilanne taloudellisesti kuin meillä. Niillä on varaa ulkomaisiin nettosaajiin, mutta meillä ei. Vuoden 2017 Ruotsin valtion tilinpäätöksen ylijäämä oli yli 6mrd eur kun taas meidän valtion tilinpäätöksen ALIJÄÄMÄ oli 600milj eur. Tähän alijäämään päästiin siten, että otettiin 3,4mrd eur lainaa ja kirjattiin se valtion tuloihin jolloin todellisuudessa meidän ALIJÄÄMÄ oli 4mrd eur. Tilinpäätös löytyy valtioneuvoston sivuilta. Kannattaa tutustua.

  https://valtioneuvosto.fi/paatokset/vuosikertomus-2017

  Väitän, että valtaosa suomalaisista ei edes tajua miten vakava taloustilanne meillä on käsissä ja miten vastuuttomasti valtion johto on toiminut viimeiset 10 vuotta jona aikana ei olla tehty yhtään ylijäämäistä tilinpäätöstä. Kaiken huippu on ollut nykyinen hallituskausi jona aikana ei ole riittänyt se, että suomalaiset ovat eläneet yli varojensa vaan nettosaajia on haalittu vielä lisää ulkomailta. Eikä edelleenkään meillä ole mitään merkkejä muuta kuin tilanteen pahenemisesta. Laskukausi tulossa, vanhusten ja lasten hoitoon tarvitaan lisää rahaa, sote vaatii lisää rahaa, hävittäjähankinnat painaa päälle ja yhä edelleen haahuillaan pakolaisten perään vaikka tiedetään, että niiden kustannukset ovat jostain muusta pois tai ne on katettava lainalla. Nykyinen politiikka ei täytä vastuullisuuden määritelmää pienimmässäkään määrin.

  Reply
 • 15.2.2019 at 00:55
  Permalink

  Kaikki skenaariot joissa oikeasti yritetään muuttaa todellista valta-asetelmaa Suomessa johtaa konfliktiin.

  1. YLE. Miten marxilainen mädätys ja propaganda saadaan loppumaan? Vaihdetaan toimittajat ja johto. Ei onnistu. Katkaistaan lähetykset ja kaapelit, mykistetään ja pimennetään YLE –> väliaikainen ratkaisu jonka seurauksena poliisivaltio ottaa YLEn eritysvalvontaan.

  2. Eduskuntavaalit. Kansalliset saavat noin 20% paikoista eduskunnassa. Mutta sillä ei irtoa pääministerin paikka. Eikä edes hallituspaikka.

  3. Politisoitunut poliisilaitos. Politisoitunut oikeuslaitos. Tilanne pahenee. Sananvapaus, yhdistysmisvapaus ja kokoontumisvapaus vain poliittisesti valikoiduilla henkilöillä ja järjestöillä. Tuomareita ja poliiseja ei voi vaihtaa eivätkä ne eroa.

  Läpimätä EU:n vasallivaltio viranomaiskoneistoineen on jo vienyt meidän vapaudet ja oikeudet. Ei niitä saada takaisin vuodatuksilla ja tyhjänpäiväisellä lässyttämisellä.

  Tällainen yhteiskunnallinen tilanne ja jännite johtaa konfliktiin tai toisen osapuolen antautumiseen ja tuhoon.

  Reply
  • 15.2.2019 at 12:19
   Permalink

   No kyllä se valta vielä vaihtuu, ainoa kysymys on miten ja koska. Suvakkien valtakausi on lopuillaan, se näkyy ja kuuluu. Marxismin muurit jo sortuvat ja Soroskin kipuilee.

   Kyllä tästä hyvä tulee. Malttia ja järkeä nyt vaan kehiin. Muistakaa äänestää ja kannustakaa myös niitä jotka niin eivät yleensä tee. Ja ohjatkaa tietämättömiä oikeaan suuntaan.

   Reply
   • 15.2.2019 at 18:21
    Permalink

    Jos itselleen haluaa uskotella että vaihtuu niin mikäs siinä.
    Todellinen valta ei todellisuudessa vaihdu mihinkään. Korkeintaan vähän näytiksi suurelle massalle.

    Taustalla hallitsee masonien yksipuoluejärjestelmä.

    Masonic one party state.

    Reply
 • 15.2.2019 at 00:57
  Permalink

  Koska antautuminen ei tule kysymykseen tilanne johtaa konfliktiin, yhteenottoon.

  Reply
  • 15.2.2019 at 20:31
   Permalink

   Filosofi Simon Weil: ”Juurettomat juutalaiset ovat repineet koko planeetan kansat ylös juurineen.”

   youtube.com/watch?v=ALtQeVKrMC4

   Reply
  • 15.2.2019 at 11:43
   Permalink

   Sosialismi on ihan hyvä ajatus etenkin, jos siihen liitetään etumääre ”kansallis-”. Itselle kelpaisi kulttuurimarxismista puhdistettu sosiaalidemokratia, mutta joku vetää sosialistisiin liikkeisiin aina näitä suvakki-idiootteja ja kaikenlaisia manipulaattoreita mukaan ja tarvitaan jyrkkä ote, etteivät ne pääse pilaamaan liikettä.

   Reply
   • 15.2.2019 at 19:57
    Permalink

    Jyrkkä ote = puoluekuri. Persuilla on puolueohjelmassa että mitään puoluekuria ei sallita.

    Reply
  • 15.2.2019 at 11:48
   Permalink

   Trump osoittautui sionistiseksi kiihkoilijaksi. Vaikka en ole muslimien ihailija itsekään, niin silloin kun he puhuvat järkeä, on heitä syytä kuunnella.

   Reply
 • 15.2.2019 at 07:37
  Permalink

  Olisipa nappi jota painamalla maapallo räjähtää. Minä painaisin sitä HETI!

  Reply
  • 15.2.2019 at 09:15
   Permalink

   Sinulle kuuluu vain oman elämäsi hallinta. Miksi luulet että saisit leikkiä jumalaa muiden kustannuksella. Jos on niin pakko lopettaa kaikki, kohdista tuo vain omaan nuppiisi, vaikka sitäkään en oikeasti kannata enkä suosittele.

   Suomessakin on ehkä vain 1000 ihmistä jotka oikeasti kituvat niin että haluavat kuolemaa enemmän kuin mitään muuta. Kaikki loput mieluummin tappavat sinut ennenkuin antavat sinun tappaa heidät, oli sitten kuinka vaikeaa tällä hetkellä.

   Kriisiapua sinulle, vaan siitähän et välitä?

   https://www.youtube.com/watch?v=1-go0xQZ89w

   ”Stop Fearing Rejection & Be The Real You | Marie Forleo on Impact Theory”

   Reply
  • 15.2.2019 at 12:21
   Permalink

   Olet siis tyypillinen angsti kommunisti.

   Vaihda leiriä niin saat hieman valoa elämään.

   Reply
 • 15.2.2019 at 11:38
  Permalink

  Kyllä Oululla on ollut myös negatiivinen kaiku jo pitkään ennen mamutusta. Kauko Röyhkän luonnehdinta ”Paska kaupunki” oli jo sanontana yleinen. Tervaporvareiden öykkärimäiset jälkeläiset ja sekopäiset lestat on tunnettu jo kauan. Tunkkainen kaupunki saa, mitä ansaitseekin.

  Reply
  • 15.2.2019 at 14:34
   Permalink

   Vaihda nimimerkkisi Vain Minäksi. Se sopii paremmin.

   Reply
   • 17.2.2019 at 06:16
    Permalink

    Et osannut argumentoida tuosta Oulun maineesta, vaan vaihdoit aihetta ad hominem-hyökkäykseen. Sellaisen esittäjä myöntää hävinneensä keskustelun asia-argumenttien puutteessa.

    Reply
 • 15.2.2019 at 12:36
  Permalink

  Suomi TILASI pahimmat sotarikolliset Suomeen 2008 pelastaakseen Suomen päättäjät Kansainvälisen rikostuomioistuimen rikostutkinnalta : He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä asikairjoilla ja 2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen”: Suomi pitää ja MAKSAA kansainvälisisä sotarikos-”oikeudenkäyntejä” mm Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomen päätäjien ja virkamiesten rikoksia !

  Mutta tämäkin oli valhetta : Kansainväliselle rikostuomioistuimelle kerrottua: ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisi vakavia rikoksia .

  Julkinen lakitietokanta Finnlex: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Suomeen luotiin HETI lahjonnan jälkeen kastijärjestelmä; kun oli estetty sellaisten juttujen rantautuminen Kansainvälisen rikostuomioistuimen käsittelyyn .

  archive.is/kimmoleaks.fi sisältää todisteet Suomen hallitusten valtiopetoksista … jokainen lukekoon ennen äänestystä .

  Reply
 • 15.2.2019 at 16:47
  Permalink

  Oulu on pohjoisen Helsinki. Oulu on halunnut menettää maineensa, jos sillä sitä edes joskus on sitä ollut. Sikäläiset sosialistit ja kommunistit sekä Juha Sipilän keskustapuolueen, unohtamatta kokoomusta maailman halaajat ovat omalla vastuuttomalla ja idioottimaisella maahanmuuttopolitiikalla on tuhottu monen lapsen, nuoren ja naisen elämä peruuttamattomasti ja yksi heistä päätyi itsemurhaan Suomen kansanpetturi hallituksen välinpitämättömällä ja tietoisella vahingollisella toiminnan tuloksena.

  Reply
  • 15.2.2019 at 20:32
   Permalink

   Lestapedofiilikaupunki Oulu. Hallitsijat manifestoivat yleensä sellaista, mitä toivovat.

   Reply
 • 15.2.2019 at 23:41
  Permalink

  Pari tarkkaa sniperia saa enemmän aikaiseksi kuin mätä viranomaiskoneisto ja ammatti paskanpuhujat.

  Myös tällä tavalla voi äänestää.

  Reply
 • 17.2.2019 at 02:05
  Permalink

  ”Tapahtui Oulut”

  Tuosta tuli mieleen, että ehkä käyttöön tulee verbi ”ouluttaa”. Adjektiiviversio voisi olla ”ouluisa”.
  Mikä kaupunki tulee mieleen sanoista ”Suomen raiskauspääkaupunkin”. Aivan…

  Oulun kaupungille on huonosta maineesta haittaa. Ihmiset ja yritykset rupeavat välttelemään Oulua. Parempi olisi, jos Oulun kaupunki ottaisi tiukan linjan turviksiin ja tarkoituksella olisi mahdollisimman epähoukutteleva heille. Tämä asia on oululaisten päätettävissä vaaliuurnilla.

  Ruotsin upotessa ja Suomen seuratessa sitä syntyy kysyntää valkoisille ja ennenkaikkea suomalaisille alueille. Ihmiset rupeavat etsimään uutta turvallista kotiseutua. Oulu voisi olla sellainen, jos alueella asuisi vain suomalaisia.

  Reply
  • 17.2.2019 at 06:19
   Permalink

   Oulua on vaikea muuttaa, sillä paikalliset valtaapitävät ovat sekä uskon että politiikan osalta täysin erillään tavan tallaajasta. He toteuttavat omia suunnitelmiaan oman leirinsä hyväksi, kansalaisista tippaakaan piittaamatta. Sen verran pitävät asioista huolta, ettei heti synny mekkalaa joka vaarantaisi yksinvaltiaiden terveyttä tai henkeä.

   Reply
  • 17.2.2019 at 10:30
   Permalink

   Oulu on taas, Oulu on taas, voi kuinka matut… Lapsia saa, lapsia saa, aamusta iltaan…

   Tulipa Oulu etukäteen ja sitä myöten Oululaulutkin.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.