Reijo Tossavainen: Tee oma arvovalintasi ja äänestä!

Maahantulijalle tarjotaan 2-3 ateriaa noutopöydästä päivässä ja paljon muutakin. Raiskattuaan ja vankilaan jouduttuaan hän vankilahotellissa saa jopa vielä sitäkin paremman täysihoidon.

Suomalainen vanhus voi maata ulosteita sisältävissä vaipoissaan päiväkausia ja kiireesti ovelta viskataan yksi ateria päivässä. Hänelle, joka on koko ikänsä tehnyt työtä tämän maan ja kansan hyväksi.

Nämä ovat arvovalintoja. Äärimmäisen vääriä arvovalintoja.

Näin ei saa jatkua.

Tee oma arvovalintasi. Käy äänestämässä.

Sinäkin voit vaikuttaa.

…………….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

45 thoughts on “Reijo Tossavainen: Tee oma arvovalintasi ja äänestä!

 • 11.2.2019 at 09:44
  Permalink

  Suvakkeja ei kiinnosta suomalaisen hyvinvointi, ainoastaan suomalaisten lypsäminen verottamalla. Eikä se riipu edes puolueesta. Kaikki vanhat puolueet ovat sitä samaa, vaikka kuinka nyt näyttelisivät vaalien alla välittävänsä.

  Reply
  • 11.2.2019 at 17:35
   Permalink

   INFOWARS -lähetykset ovat nyt PUBLIC DOMAIN!

   Kuka tahansa saa nyt linkata suoraan Infowars -streamiin, muokata oma striimi, ja laittaa vaikkapa youtube-videoksi tms! Alex Jones itse kertoi tämän streamissa.

   https://www.infowars.com/breaking-news/

   Syyksi kertoi, että rikollis-globalistit ovat tiukentaneet otteitaan yrittää poistaa Infowars ja Newswars -lähetykset internetistä.

   Reply
   • 12.2.2019 at 20:09
    Permalink

    George Soros:
    -EU on kuin Neuvostoliitto!

    PS. Nyt on julkaistu kirja jossa kollegat kertovat hirviöstä nimeltä Alexander Stubb.

    Huolestuttaa. Tämä Stubb on nimittäin leikkimässä veronmaksajien ja sijoittajien rahoilla EU:n kehityspankin varapresidenttinä – tiukassa yhteistyössä EU:n miliisihaaran kanssa – luomassa tulevaa EU-armeijaa.

    Lähtökohdaksi tälle tiedämme jo kokemuksesta että asetelma on suuryhtiöt vs. kansalaiset, eli aseellinen EU tulee polkemaan kansalaiset koropraatioiden toiveiden tieltä.

    mvlehti.net/2019/02/12/uutuuskirja-vahvistaa-mokaileva-alexander-stubb-on-tunari-joka-nolottaa-ja-narkastyttaa/

    Reply
   • 14.2.2019 at 06:23
    Permalink

    Kuinka moni muuten tietää, että demokratia on kommunismin synonyymi?

    Demo = ihmiset kauduilla osoittamassa mieltään.. demonstraatio – demokratia.

    ”Rule by the mob”. Katso muutaman kansalaistensa äänen tukahduttavan kommunisti-maan ”titteli”, The Democratic Peoples republic of North Korea, jne…

    Somejätit kuten Facebook ovat nyt aktiivisesti pakkosyöttämässä, yhdessä muun valtamedian, sekä kansainvälisten järjestöjen ja paikallishallitusten kanssa, suoraa kommunismia ihmisille. Kiina on yksi pääasiallisista yhteistyökumppaneista tässä.

    Sitä kutsutaan globalismiksi ja suvaitsevaisuudeksi, suvaitaan että oma elämämme pilataan totaalisesti jonkun ideologian ja suuryhtiöiden sikarinpolttajien fantasioiden alttarilla.

    ”..Of course, neither Facebook nor Alphabet Inc (NASDAQ:GOOGL) built their platforms to serve democracy, libertarian ideals, or social progress. Rather, they did it for that oldest and most classic of purposes: to make money. That’s more than fair; it’s natural. However, what might be less than fair are the Goebbels-like “algorithms” that McNamee and Parker accuse Facebook of using.

    Facebook has “altered” the people’s minds using disinformation according to McNamee. Parker made it clearer, saying that social media takes advantage of people’s innate psychological vulnerabilities, using an algorithm that encourages the setting in of addiction, just like cigarettes, alcohol, and drugs. Facebook, moreover, uses the techniques used by the pioneer of advertising and public relations, Edward Bernays. He used these techniques to create veritable social phenomena, like smoking for women. Even Joseph Goebbels, the Nazi propaganda boss has found a way to advance his”‘legacy” through Facebook, suggested McNamee. (Source: “Facebook ‘uses techniques of Edward Bernays and Joseph Goebbels’, former investor says,” The Telegraph, November 10, 2017.)

    Propaganda is Not New, But Technology Makes it More Insidious than Ever

    https://www.lombardiletter.com/silicon-valley-ushering-technocratic-fascism/22209/

    Reply
   • 13.2.2019 at 19:08
    Permalink

    New Yorkin malli, että vauvat voidaan lahdata syntymän jälkeen, tulee myös Suomeen, koska meillä juutalaisilla on nyt absoluuttinen valta. Te goy-elukat olette aina äänestämässä meidän lakeijat määräämään mikä on sallittua ja mikä ei. Me emme salli että puolustatte itseänne, joten kutsumme sitä rasismiksi ja usutamme poliisit niskaanne. Se että ette kykene puolustautumaan on tosite sille, että olette karjaa, goy, elukoita.

    Reply
    • 14.2.2019 at 14:16
     Permalink

     Se on varma, että kaikki anglo-amerikkalaisissa maissa sisäänajettu kulttuurimarxistinen roska tuotetaan jossain vaiheessa Suomeen.

     Tuotantoeläimen, ”goyn” lisääntymisestä päättävät tietenkin, ne jotka ohjaavat tuotantoresurssien käyttöä. Jos äiti tarvitaan töihin ja ylimääräinen penska uhkaa työn tekoa, niin nirri lapselta pois vaan.

     Reply
 • 11.2.2019 at 09:50
  Permalink

  Yhä useampi äänestää myös jaloillaan. Nimittäin, kokeessa havaittiin että vaikka kännykästä ottaa pois sim-kortin, ja laittaa sen airplane-asetukseen, se kerää koko ajan tarkkaa dataa siitä, missä olet, ja kun kytket tämän puhelimen jälleen nettiin, se lähettää kaikki tiedot Googlelle.

  Itse asiassa testissä puhelin joka oli airplane-tilassa lähetti ENEMMÄN tietoja Googlelle kuin toinen, joka oli normaalitilassa. Eli, yhä useampi lopettaa kännykän käytön, ja normi rannekellojen myynti lisääntyy.

  Reply
 • 11.2.2019 at 10:32
  Permalink

  Moni suomalainen jättää äänestämättä, koska ei luota poliitikkoihin. Ovat pettureita (Soini), valehtelijoita (Sipilä) ja muiden noyristelijöitä (Orpo).
  Puoluettakaan ei moni kannata, koska puolueessa on pari nokkamiestä, jotka määräävät alistujien mielipiteet. Tehkää siis muutos! Puoluekuri laittomaksi!

  Reply
  • 12.2.2019 at 04:40
   Permalink

   Tässä äänestäjille se selvitys maailmanmenosta mikä eniten vaikuttaa, omasta mielestäni, täsmäävän konkreettisen kansakuntien arjen tapahtumien kanssa:

   Jos valtiolla on presidentti, on valtio korporaatio, joka on voittoa tavoitteleva yritys. Tällainen valtio ei ole kansallisvaltio, vaikka kansalaisille, vastoin jatkuvaa (viranomaishyväveli- toiminnan myötä päivänselvää) todistetta muusta, niin väitetään.

   Suomen piti olla kansantasavalta. Tämä on nyt hylätty kokonaan.

   Demokratia on huonoin valtiomuoto. Tulee sanasta demos – joukko osoittamassa mieltään kaduilla. Demonstraatio -demokratia. Demografia – Order out of Chaos:

   https://www.youtube.com/watch?v=YRSFDba-EF8

   Korporaatio ja sen presidentti jne. päättää ketkä toimivat korporaation mellakoinnissa korporaation tavoitteiden suuntaan, muut heitetään kadulta pois (corporate policy). Policy – poliisi. On siis turhaan vedota silmälumeksi luotuihin maan lakeihin. Suomesta tuli myös virallisesti, avoimesti, paperilla, korporaatio vuonna 2015. Suomen Valtio – tällä on Y-tunnus! Silloin Suomi-korporaatio sai alkaa vapaammin vaihtaa osakkeitaan – ihmisiä. Ihmiset ovat osakkeita valtio-korporaatiossa. Sen näkee siitä että nimi on kirjoitettu kokonaan isoilla kirjaimilla esimerkiksi ajokortissa.

   USA:ssa jokainen henkilö (citizen) on New Yorkin pörssissä osakkeena täysin konkreettisesti, ja näillä osakkeilla käydään myös kauppaa.

   Koko maailma pyörii Maritime Admiralty Law -lainsäädännön piirissä, muutamin poikkeuksin. Tämä on vanha maailmanjärjestys. Että samaan aikaan ylikansallisen korporatismi-lainsäädännön rinnalla oli valtioita, joissa oli kansalaisia suojelevia, paikallisia lakeja, jotka vaikuttivat suuresti siihen, kuinka maailmanlaajuinen korporatismi pääsi hyödyntämään ihmisten työvoimaa ilman vastiketta, tai orjuuttamalla, tai erittäin huonoin ehdoin työläisen kannalta.

   Tätä ollaan nyt purkamassa kovaa vauhtia kautta maailman. 50 (VIISIKYMMENTÄ) vuotta sitten tehty tutkivan journalismin äänitys kuvaa sitä, mikä on astumassa arjeksi meille kaikille tänään:

   /watch?v=YRSFDba-EF8

   USA:ssa esimerkiksi demarit (ylikansallisen kusetusmafian yksi haara) vaativat suu vaahdoten että naisten oikeuksiin vedoten on saatava murhata vauva (abortti) myös syntymän jälkeen, ja selittävät että ”vauvasta pidetään hyvää huolta kunnes se lopetetaan”. Tämä vauva, sen elimille jne pitää tietysti löytää ensin ostaja… Tällainen sinetöisi uuden maailmanjärjestyksen, jota kokeiltiiin raakileena livenä Neuvostoliitossa, että myös psykofysiikka on kokonaan korporaatioiden omaisuutta:

   https://news.iheart.com/featured/rush-limbaugh/content/2019-01-31-democrats-dig-in-and-double-down-on-baby-killing/

   Uusi maailmanjärjestys (YK:n kotisivuillaan kertoma nimike tälle on New Human World Order -tarkista pitääkö paikkansa) tarkoittaa fyysisen henkilön oikeuksien lakkauttamista, eli valtiot ja näiden ihmisoikeuksia, lasten oikeuksia jne. omaisuuteen liittyviä oikeuksia koskevat lait mitätöidään.

   Esimerkiksi EU valtio-korporaatioiden valvonta-elimenä säätää, ei lakeja, koska sen voi vain kansallisvaltio tehdä, vaan suosituksia ja direktiivejä. Huomaa tosiaan, että EU:n omilla sivuilla sana ”laki”, law, on vain URL-osoitteessa. EU tarjoaa korpoaation osakkeille seuraavaa:

   Asetukset, Direktiivit, Päätökset, Suositukset ja Lausunnot

   https://europa.eu/european-union/eu-law/legal-acts_fi

   Kun ihminen poistetaan lainsäädännöstä psykofyysisenä, oikeuksia omaavana entiteettinä, äljelle jää ihminen hyödykkeenä, osakkeena, jolle voidaan tehdä mitä tahansa. Tämä eskaloituu nyt myös kotimaassamme. Tuodaan paljon korporaatiolle sopivampia osakkeita etelästä, jossa globalistiseen hallintovaltaan kuuluvat paikalliset päättäjät saavat vaihdossa jotakin muuta hyödykettä, kuten ”kehitysapua”, tukea valtaapitäville toteuttaa omia hulluja ideoitaan, suojaa huonolta maineelta valtamedian toimesta, jne.

   Viheltäjä-video alla on nglannin kielellä, koska sillä kielellä vanha maailmanjärjestys luotiin, asiat selviävät historia- ja toimeenpaneva taho- taustoineen:

   Makupala: ”We CHARGE you with interest, because you are running on electricity, and if you dont obey our POLICIES, the POLICE will put you in a CELL (as in battery) and CHARGE you with crime.

   https://www.youtube.com/watch?v=Il7RMfgqJRk

   ”Jordan Maxwell Update 11/07/2018 — WORD MEANINGS AND ITS OCCULT INFLUENCE ON THE WORLD”

   Reply
  • 12.2.2019 at 05:22
   Permalink

   Suomi on korporaatio, paperittomia tuodaan maahan, Israelista tuli suurin mustan elinkaupan keskus vuosikymmenessä. Quo Bono, tuoreet elimet, paperittomia ei kukaan kaipaa jos ”katoavat” SOTE-kilvan voittaneen yhtiön sairaalan uumeniin..

   https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-israel-became-hub-in-international-organ-trade-over-past-decade-1.6492129

   Tätä UMJ on, kansallisvaltiot lakkautetaan turvaa ja oikeutta ihmisille tarjoavana instituutiona, korporaatiot kuten Suomen Valtio ja Euroopan Unioni ottavat ihmiset omaisuudekseen konkreettisemmin kuin ennen.

   Vain korporaatioilla on presidentti. Vain valtiot voivat asettaa lakeja. Siksi Suomen lainsäädännöstä yli 80% on korvattu EU-direktiiveillä. EU:ssa ei ole lakeja. Sensijaan on:

   Asetukset, Direktiivit, Suositukset, Lausunnot ja Päätökset.
   https://europa.eu/european-union/eu-law/legal-acts_fi

   USA:ssa on kova taistelu kovan uuden maailmanjärjestyksen eli korporatismin, ja inhimillisen kansanvallan välillä:

   https://news.iheart.com/featured/rush-limbaugh/content/2019-01-31-democrats-dig-in-and-double-down-on-baby-killing/

   Alla videolinkissä kerrotaan näistä asioista kokonaisvaltiasemmin, eli miten on mahdollista että ihmiset ovat konkreettisesti hyödykkeitä YK:n uudessa Global Human Order -maailmanjärjestyksessä, kuten he omalla kotisivullaan asiasta leuhkivat:

   http://www.un.org/en/ga/62/plenary/globalhumanorder/bkg.shtml

   Reply
 • 11.2.2019 at 10:51
  Permalink

  Itse olen jo valinnut perussuomalaisen ehdokkaan jota äänestän vaalipäivänä 14.04.2019
  On erittäin hyvä jos kansa älyää äänestää kansallismielisiä ehdokkaita eduskuntavaaleissa ja saamme isänmaallisen hallituksen ja eduskunnan.
  Väitän että hyvä hallitus ja kansanedustajat eivät yksin riitä. Myös kaikki globalisaatiota ja kultturimarxismia ajavat virkamiehet on saatava vaihtoon, muuten kaikki jatkuu kuten ennen. Virkamiehille on näet annettu aivan liikaa valtaa heittää kapuloita rattaisiin.
  Vapaamuurari järjestö tulisi lakkauttaa ja julistaa laittomaksi. Samoin kaikki työmarkkinajärjestöt tulisi lakkauttaa pakkolailla.
  Lopuksi: Globalisti eliitti on käynyt hybridi sotaa Suomea ja suomalaisia vastaan viimeiset 40 vuotta. Seuraavan hallituksen ja eduskunnan tulisi julistaa Suomi sotatilaan. Sotatila lait mahdollistavat mm kuoleman rangaistukset, jolloin Suomi olisi helppo siivota globalisaation orjuudesta ja sen tuomista haitta ilmiöistä.
  Pehmoilulla Suomea ei enää saa kuntoon. Polittinen korrektius on heikkoutta ja kynnysmattona olemista. Sen on loputtava jos kansa mielii elää omassa maassaan.
  Kansa tietenkin valitsee itse haluaako se elää vai hukkua islamisaation tsunamiin.

  Reply
  • 11.2.2019 at 13:14
   Permalink

   Avan sama mistä puoluessta ehdokas on, jos hän on älykäs, tietorikas, omintakeinen eikä nöyristelijä ja sanoo suorat sanat puolueensa johtajallekin, jos on eri mieltä. Taitaa olla kuitenkin niin, että vain perussuomalasissa on älykäs puheenjohtaja, joka ei aio olla puolueensa diktaattori (kuin Soini, Sipilä,…) ja puolueen ehdokkaissa on ainakin muutama edellä mainitut ominaisuudet omaava henkilö.
   Pakko Suomessa on olla ammattiyhdistysliikkeitä. Ei kukaan muu tällä hetkellä puolusta työläisiä kapitalistien ahneudelta. Mutta näidenkin ryhmien johdossa tulisi olla järkeviä eikä fanaatikkoja.

   Reply
  • 11.2.2019 at 14:27
   Permalink

   Osuit kyllä asian ytimeen minusta.

   Nuo ”velisisko”verkostot tulisi mielestäni kieltää lailla tulevaisuudessa ja ja ne kuuluisi ”sanktioida”niin, että asiat eivät enää etene tuohon suuntaan ikinä enää.
   Muistelen, että oli kielletty noin 100 vuotta sitten. Nuo verkostot mahdollistavat koko maan laajuisen ”tuhoamisen/ korruption”., ilmeisesti kutsuttaneen ”maan tavaksi”. Eiköhän siinä ole alku ja juuri.

   Reply
   • 13.2.2019 at 08:17
    Permalink

    Hullut vellisisko-gangsterit sanovat että hiilidioksidi on paha juttu.

    3000 miljardia puuta ja 200 000 miljardia kasvia ovat eri mieltä.

    Reply
    • 15.2.2019 at 21:29
     Permalink

     Haloo anti-klimatologisti! Tiedäthän että ilmatonmuutos-revisionismi on kielletty ja tabu keskustelun aihe, josta voi saada vähintäänkin poliisitutkinnan kohdalleen? Goy, olet niin typerä ja saamaton, että kun 10 vuoden päästä on kielletty hankkia lapsia jos on kansallismielinen, et tule silloinkaan tekemään asialle mitään. Tämä todistaa että olet elukka, ja todistaa että sinut voi teloittaa ilman omantunnontuskaa. Syö tämä!

     Reply
 • 11.2.2019 at 11:45
  Permalink

  Perussuomalaiset saavat keväällä 2019 jytkyn ja runsaan 20% äänisaaliiin . Hallitusneuvottelut alkavat. PS:n puheenjohtaja saa käsiinsä pari vaihtoehtoa hallitusohjelmaksi, jotka ovat Suomen velkojien laadittamia ja Brysselin alustavasti hyväksymiä. Sitten hallitustunnustelija aloittaa tunnustelun. Lopulta kelvokkaaksi osoittautuu porvarisrintama PS, Kokoomus ja Keskustapuolue ja siihen päälle KD tai RKP. PS suostuu vallanhimossaan kaikkiin mahdollisiin ehdotuksiin Suomen lopulliseksi alasajamiseksi ja liittämiseksi NWO:hon. Kaduille kokoontuneet protestoivat väkijoukot hajotetaan väkivaltaisesti. Ranskasta saadaan tähän harjaantuneita erikoisjoukkoja. Myös poliisin uusi kalusto osoittautuu hintansa arvoiseksi. Kattava tiedustelu paljastaa radikaalit jo hyvissä ajoin ja vastarinta on helppo tyrehdyttää. Myös uudet salaiset joukkojenhallinta-aseet otetaan käyttöön. Suomeen julistetaan ikuinen poikkeustila, jonka alaisuudessa maa liitetään NWO-maailmanhallituksen Euroopan jaoksen alaisuuteen kuuluvaksi maa-alueeksi. Kaikki etnisyys kielletään kuolemanrangaistuksen uhalla. Työllisyys- ja kestävyysvajeongelmat on näin ikuisiksi ajoiksi ratkaistu. R.I.P. Suomi.

  Reply
  • 11.2.2019 at 13:27
   Permalink

   Persut voivat parhaimmillaan saada 15%, mutta sekin muuttaa asioita. Eduskuntaan tulee muutamia älykköjä, jotka saavat parannusta aikaan puhumalla järkeviä eikä poliittista soopaa. Seuraavan 4 vuoden päästä voi olla jo uudet tuulet, ei yksinomaa länsituulet. Pahimmassa tapauksessa USA hankkiutuu konfliktiin Venäjän ja Kiinan kanssa, josta Naton jäsenille ei hyvää seuraa varsinkaan, kun Suomessa on tosiasiota tajuamaton ideologinen johto.
   Jos konflikti uhkaa, Suomen tulisi tehdä nopeasti puolustussopimut Venäjän kanssa. Hyvät välit Venäjään ovat aina historiassa tuoneet etuja ja molemmille. 1940 Uskottiin Saksan olevan voitokas, nyt on varmaan kuvitelma, että jo Vietnamin sodasta paennut USA on voittaja.

   Reply
 • 11.2.2019 at 13:51
  Permalink

  Hauskinta on nähdä mikä älämölö syntyy kun Reformin listalta Ilja Janitskin pääsee eduskuntaan!
  Myös James Hirvisaari saisi päästä!
  Ja tietysti Paavo Väyrynen…

  Reply
 • 11.2.2019 at 14:59
  Permalink

  Onko Postikin myyty?

  Jakeluhan on ihan perseestä nykyisin.

  Ei tiedä lainkaan , minä viikonpäivinä vai tuleeko ollenkaan postia ja millaisella viiveellä.

  Yli kaksi viikkoa kesti tärkeän kirjeen tulo toisesta kunnasta ( matkaa noin 10 km), laskun eräpäivä oli menossa samana päivänä umpeen, kun lasku tuli.

  Kaikki vanha, toimiva, hyvä ”paskottu” ja vissiin ”rahoiksi” laitettu.Perkele!!!

  Reply
  • 11.2.2019 at 23:09
   Permalink

   Tuo MV-lehden lukijan kirje osoittaa KANSATTOMAN ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen PettUri Urpon –
   paitsi osallisuuden kantasuomalaisten valkoiseen kansanmurhaan Brysselin diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisesti – myös muunlaisista murhista vastuussa olevaksi todelliseksi kansanviholliseksi.

   Reply
 • 12.2.2019 at 05:24
  Permalink

  Suomi on korporaatio, paperittomia tuodaan maahan, Israelista tuli suurin mustan elinkaupan keskus vuosikymmenessä. Quo Bono, tuoreet elimet, paperittomia ei kukaan kaipaa jos ”katoavat” SOTE-kilvan voittaneen yhtiön sairaalan uumeniin..

  haaretz.com/israel-news/.premium-israel-became-hub-in-international-organ-trade-over-past-decade-1.6492129

  Tätä UMJ on, kansallisvaltiot lakkautetaan turvaa ja oikeutta ihmisille tarjoavana instituutiona, korporaatiot kuten Suomen Valtio ja Euroopan Unioni ottavat ihmiset omaisuudekseen konkreettisemmin kuin ennen.

  Vain korporaatioilla on presidentti. Vain valtiot voivat asettaa lakeja. Siksi Suomen lainsäädännöstä yli 80% on korvattu EU-direktiiveillä. EU:ssa ei ole lakeja. Sensijaan on:

  Asetukset, Direktiivit, Suositukset, Lausunnot ja Päätökset.
  europa.eu/european-union/eu-law/legal-acts_fi

  Demarit, jotka edustavat sielläkin suuryhtiöiden mielivaltaa, huutavat jo kurkku suorana että naisten oikeudet vaativat oikeutta murhata oma vauva syntymän jälkeen. Sitten kun on löytynyt ostaja vauvan elimille??

  news.iheart.com/featured/rush-limbaugh/content/2019-01-31-democrats-dig-in-and-double-down-on-baby-killing/

  Alla videolinkissä kerrotaan näistä asioista kokonaisvaltiasemmin, eli miten on mahdollista että ihmiset ovat konkreettisesti hyödykkeitä YK:n uudessa Global Human Order -maailmanjärjestyksessä, kuten he omalla kotisivullaan asiasta leuhkivat:

  un.org/en/ga/62/plenary/globalhumanorder/bkg.shtml

  Reply
  • 12.2.2019 at 05:54
   Permalink

   Persuille Israelin ääripahuus on yks hailee?

   ”Israel immediately accused Bostrom and the newspaper of “anti-Semitism,” and charged that suggesting Israelis could be involved in the illicit removal of body parts constituted a modern “blood libel” (medieval stories of Jews killing people for their blood).2

   Numerous Israeli partisans repeated these accusations, including Commentary’s Jonathan Tobin, who asserted that the story was “merely the tip of the iceberg in terms of European funded and promoted anti-Israel hate.”3 Others suggested that the newspaper was “irresponsible” for running such an article.4”..

   wrmea.org/009-november/israeli-organ-trafficking-and-theft-from-moldova-to-palestine.html

   Reply
   • 13.2.2019 at 21:33
    Permalink

    Nimenomaan.
    Huhtasaari oikein loistii kertoessaan miten upea oli jutkujen rukousaamiainen mihin osallistui Israelissa, oikein upeaa varsinkin kun ko maassa muslimeiden ohella terrori-iskuja tekee jutkut.

    Reply
    • 14.2.2019 at 11:48
     Permalink

     Tuo on hankala juttu, sillä kristityn on pakko olla jossakin määrin sionisti. Kristityt uskovat, että Jeesus palaa maan päälle ja perustaa Jerusalemiin 1000- vuorisen valtakunnan päämajan. Sitä ennen vastaavan tempun tekee Anti-Kristus, joka on juutalaisten väärä Messias. Ennustusten toteutuminen on lähellä, koska sionistit ovat jo hyvin valmiita pystyttämään 3. juutalaisen temppelin Jerusalemiin. Kalliomoskeija saa sieltä lähteä pois.

     Näin asiat on Raamatussa ennustettu ja kristitty on hankalassa tilanteessa, koska näkee toisaalta anti-kristillisten sionistien aiheuttamat tuhot, mutta tietää, että ne osaltaan toteuttavat Raamatun ennustuksia.

     Reply
     • 14.2.2019 at 11:49
      Permalink

      *1000-vuotisen

     • 14.2.2019 at 14:57
      Permalink

      Meillä taitaa olla juutalaisten kanssa aika paljon yhteistäkin mm. vanha testamentti, jonka jos muistan oikein niin kristityt kopioivat juutalaisilta.

      Juutalaisten historiasta meillä voisi olla jotain opittavaakin. Eikö juutalaiset olleet 1800-luvulla pääasiassa ghettojen asukkeja kunnes alkoivat miettiä tulevaisuuttaan ja satsaamaan koulutukseen. Tulokset alkoivat näkyä mm. 1900-luvun alkupuolella kemian, fysiikan ja lääketieteen nobelin palkintoina. Juutalaiset eivät jääneet ghettoihin valittamaan ja kadehtimaan muita vaan päättivät tehdä itse jotain oman elämänsä eteen.

      Juutalaisilla on oma heimonsa vahva identiteetti jota arvostetaan ja pidetään yllä. Jos juutalainen nuori menee esim. armeijaan niin juutalainen tietää, että uhraa henkensä juutalaisten hyväksi, mutta minkä ihanteen suomalainen nykynuori näkee tänä päivänä armeijassa minkä vuoksi uhraisi henkensä? EU:n, monikulttuurisuuden, luonnonsuojelun vai minkä ihanteen? Suomi, suomalaisuus ja isänmaa alkavat olla tänä päivänä leikkikoulusta lähtien melkein kirosanoja.

  • 12.2.2019 at 06:28
   Permalink

   ”That person is bad company, good company”. Company = corporation, business

   ”Marriage license, driving license..”

   Admiralty Maritime Law = SHIP. Citizenship, partnership, this and that ship..

   ”Here is your diploma for sudies”. Diplomacy = fake friendship, we treat you good, although ultimately we want what is yours, product of your labour, because we own you. Your mother undersigned in hospital when you were born, and left that paperwork in hospita, abandoned you as legal entity, never laid claim on that. So we took it, and made you our commodity.” PROOF: Your name on ID is written in capital letters. Corporation law.

   Reply
 • 12.2.2019 at 05:44
  Permalink

  Tiedoksi Suomen vanhuksille; tehkää kuten Japanissa: Kun vanhus ei pärjää olemattomalla eläkkeellään hän tekee rötöksen PÄÄSTÄKSEEN vankilaan ; eli nykyistä elämäänsä parempaan paikkaan !

  Tiedoksi sipilöille; entä jos retorisesti jokainen kaltoinkohdeltu vanhus ”vei mukanaan” pari päättäjää päästäkseen vankilaan hoitoon … kaunko meillä päättäjiä piisaa ?

  Pitäisikö siis jotakin tehdä ennekuin olemme Japanin tilanteessa ?

  Reply
 • 12.2.2019 at 09:10
  Permalink

  Toivottavasti koko eduskunnan kokoonpano muutamaa edustajaa lukuunottamatta vaihtuu.
  Ja monet vanhat puolueet painuu kokonaan unholaan.
  Ja mikä tärkeintä ero eu:sta ja eurosta.Päästään takaisin kansallisvaltioksi ja sen jälkeen maassa ”suursiivous ” kaikella tasolla.

  Ennen eeuta olleet käytänteet takaisin monilta osin ja Alkuperäinen Suomen perustuslaki käyttöön. Vallan kolmijako-oppi takaisin.

  Suomen lunnonrikkaudet sekä maan alla että päällä valtion omistukseen ja vanha kunta-ja läänijako takaisin, opetussuunnitelmat uusiksi ( tämä on tärkeä,koska sillä vaikutetaan tuleviin polviin) jne.jne.Ja sanktiot ,painavat, virkamiehille ja poliitikoille,mikäli tekee ”väärin”,postin toiminta takaisin vanhaksi jne.jne..
  Tuskin nuo sopimukset ova legitiimejä, joilla monet poliitikot ovat myyneet /hävittäneet kansan omaisuutta, koska SUOMEN PERUSTUSLAIN MUKAAN

  VALTIOVALTA SUOMESSA KUULUU KANSALLE,JOTA EDUSTAA VALTIOPÄIVILLE KOKOONTUNUT EDUSKUNTA.

  Eli kaikki valtio ja kuntien omaisuuden myynti on ymmärtääkseni vastoin kaikkea,koska nämä myydyt asiat eivät ole poliitikkojen ja virkamiesten VAAN KANSAN VERORAHOILLA MAKSAMIA ajan saatossa!!!

  Reply
 • 13.2.2019 at 01:35
  Permalink

  Ensimmäinen arvovalinta on irtautua hyvävelijärjestelmästä. Se ei ole helppoa. Äärimmäisenä todisteena lukuisat salamurhatut valtionpäämiehet eri puolilla maailmaa – he yrittivät irtautua hyvävelijärjestelmästä.

  Ei hyvävelijärjestelmälle! (mukaan lukien hyväveli naiset)

  Kaikki on enemmän tai vähemmän pelkkää teatteria siihen asti kunnes nousee esille sellainen johtaja joka uskaltaa haastaa tämän järjestelmän.

  http://www.infiniteunknown.net/wp-content/uploads/2016/01/Barroso-Xi-Jinping-Masonic-Handshake.jpg

  Reply
  • 13.2.2019 at 07:49
   Permalink

   Valtaa ja kunniaa ja rahaa hamuavat eivät sovi tuohon.Se pitää olla ” taivaassa valittu”, suojeluksessa ja hyvä yhteys asioihin, joita ei monet edes tajua.
   Vielä rautakaudella oli näin.Oli tietäjät ja shamaanit,osa hallitsijoita, vallankäyttäjistä oli viisaita tietäjiä.Kaikilla ei ole kykyjä,aniharvoilla.Voima otettiin pois,jos sitä ”käytettiin väärin”.

   Suomi oli aikoinaan tietäjien maa.Ei kaikki todellakaan.
   Huijareita ja roistoja on ollut maailman sivu; yleensä ahneimmat paskiaiset ”minä, minä,minä…”.,he ”ryöstävät ja ottavat kaiken”, vallankin.

   Kaikesta joutuu tilille siinä vaiheessa, kun lähtö koittaa.Näin se vaan on.

   ”Pahat verkostot luo tuhoa”.

   Jotta voi tajuta asiat kokonaisvaltaisesti, pitää olla mielestäni HYVÄ HISTORIANTUNTEMUS ja nimenomaan se todellinen, eikä ” satua,mitä syötetään”.
   Tiedän aniharvoja,joilla on riittävän puhdas,jämäkkä ote ja joka hallitsee kokonaisuuksia,joille voisi suoda”jopa rajatonta valtaa”.
   Sitovat kansanäänestykset oikeilla tiedoilla, valistuksella ovat hyvä, mutt TÄMÄ MAA TARVITSISI JOHTAJAN ,ei huijaria, vaan ”valittu”.
   Odotetaan ihmettä.Tämä nykymuotoinen systeemi on syvältä,joka sallii kaiken ”huonon” ja siksi olemme tässä.

   Reply
 • 13.2.2019 at 15:56
  Permalink

  Tekis mieli halla ahon juutalaisten sylikoiran ihmispaskaa ja juutalaista kusta tuoppi päälle. Muuttakaa kambozaan planeetan likasimmat huorat.

  666 mtv3

  Reply
 • 13.2.2019 at 21:49
  Permalink

  Suomen poliisilaitos on niin politisoitunut että kohta ei ole enää muuta vaihtoehtoa kuin perustaa sen tilalle toinen poliisilaitos joka ottaa rikolliset kiinni, myös eliittirikolliset, matut ym. ja tekee oikeasti Suomesta turvallisen.

  Ei poliisi yksin tietenkään kaikkea voi tehdä. Eikä kukaan varmasti odotakaan mitään ihmeitä.

  Silloin kun vapaaehtoiset suomalaiset lähtevät liikkeelle tarkoituksena ottaa kiinni rikollisia poliisin kuuluisi olla kiitollinen kun se saa ”virka-apua” eikä alkaa osoittaa syyttävällä sormella.

  Suomi on kiitollinen Odinin sotilaiden mobilisoitumisesta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.