Arto Luukkanen: Vuonna 2015 solmittiin salainen kauttakulkusopimus Saksan ja Ruotsin kanssa?  

Vuoden 2015 pakolaisaallon selvittäminen tulee olemaan historioitsijoille mielenkiintoinen ongelma.

Kuka pisti prosessin liikkeelle? Entä miten Saksa toimi? Miten ihmissalakuljettajat osasivat ennakoida ihmisaallon? Entä miksi Ruotsin niin sopivasti heijasi meille tulijat eikä meidän oma ulkoministerimme tehnyt mitään?

Saksa komensi – Suomi totteli

Kaikki nähtävästi alkoi Saksan hätäilystä. Merkel oli ensin toivottanut tulijat tervetulleeksi mutta väkeä tunki päälle liikaa.

Saksa alkoi kesällä 2015 vaatia, että EU ottaisi oman osansa tulijoista (http://www.ibtimes.co.uk/angela-merkel-demands-strengthened-european-response-refugee-crisis-1518782).

Saksa, Ruotsi ja Itävalta alkoivat täyttyä ja ne alkoivat etsiä ulospääsyä tästä ongelmasta. Saksa alkoi harjoittaa ”Isännän ääntä” ja vaatia muiden mm. Iso-Britannian solidaarisuutta (http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/11820738/Germany-expected-to-demand-Britain-take-greater-share-of-migrants.html).

On mielenkiintoista huomata, että pian tämän jälkeen – elokuussa 2015 Suomen sisäasianministeriö ministeri Petteri Orpon suulla ilmoitti, että Suomeen tulee arviolta 15 000 turvanpaikanhakijaa. (https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/103929-nyt-tuli-uusi-arvio-15-000-turvapaikanhakijaa-suomeen-tana-vuonna).

Miksi Soini oli haluisa hanslankari?

Myös Soini totteli ja sai myös palkintonsa. Ruotsin suhde Soiniin lämpeni huomattavasti. Pelätty persu-ulkoministeri olikin ihan ”sisäsiisti” ja ”hygglig”. (https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/201616-akkimuutos-suhtautumisessa-timo-soiniin-ruotsi-lampeni-yllattaen).

Tässä eräs tarina, joka kertoo siitä, miten hyvin tämä yhteisymmärrys toimi ruohonjuuritasolla.

Irakin poliisi tungettiin Suomeen

https://yle.fi/uutiset/3-10606555 Yle on internet-sivullaan kertonut erittäin mielenkiintoisen tarinan irakilaisesta poliisista Suomessa vaimoineen ja kuusine lapsineen hylättyinä turvapaikanhakijoina Suomessa.

Koska Irak ei ota vastaan vasten tahtoaan palautettuja, on perhe nyt Suomessa. He asuvat nyt kerrostalossa kunnan kustannuksella ja Kela antaa heille maksusitoumuksia elintarvikkeita varten.

Tarinassa kerrotaan:

Perhe kulki läpi Euroopan osana satojen tuhansien turvapaikanhakijoiden joukkoa. Itävallassa Imad [perhe ei ole ”hän” ja siteerattua tekstiä ei saa muuttaa!] lähestyi paikallisen Punaisen ristin työntekijää ja kertoi ajattelevansa turvapaikan hakemista. Työntekijä ei suositellut sitä.

– Nainen sanoi: Älä jätä hakemustasi tänne. Mene sinne missä ihmisiä on vähemmän. Hae turvapaikkaa Suomesta.”

Sitten tarina jatkuu:

”– En halua olla Suomessa, mutta en voi olla muuallakaan. Jos haluatte että lähdemme, niin lähdemme. Mutta antakaa mahdollisuus mennä johonkin toiseen maahan.

Sitä mahdollisuutta ei ole.

EU:n sääntöjen mukaan perhe palautettaisiin toisesta jäsenvaltiosta aina sinne mihin ensimmäinen turvapaikkahakemus on jätetty, eli Suomeen.”

Eli siis turvapaikanhakija todistaa, että virkailija Itävallassa kehotti häntä turvapaikkahakemuksen tekemisen sijasta lähtemään Suomeen!

Hallitus siunasi valtiosopimuksen rikkomisen?

Miksi ihmeessä tätä asiaa ei ole viimeistään nyt viety käsittelyyn Itävallan viranomaisten kanssa itävaltalaisen virkailijan rankaisemiseksi?

Virkailijahan on suoraan kehottanut rikkomaan Dublinin sopimusta turvapaikanhakijoiden asioitten käsittelystä vain siinä EU-maassa, minne hakija on ensimmäisenä tullut!

Ja miksi Itävalta on sallinut viranomaisten luo tulleen rajanylittäjän jäädä rekisteröimättä –kehotuksella lähteä toiseen EU-maahan! Eikä edes ole halunnut käyttää oikeuttaan palauttaa hakija edelliseen EU-maahan (tai -maihin), josta on saapunut?

Ja miksi Suomi ei ole palauttanut häntä takaisin Itävaltaan (tai Ruotsiin, jonka kautta ilmeisesti on tullut)? Miksi kaksivuotisen palautusoikeusajan on annettu valua hiekkaan?

Luonnollinen vastaus tässä olisi se, että virallinen Suomi ja sen ulkoministeri olivat tehneet salaisen sopimuksen.

Saksa halusi ja Suomi totteli. Oli syntynyt yhteisymmärrys, jonka mukaan Soinikin toimi. Tuore ulkoministeri halusi pelata isojen poikien kanssa palloa…olla Ison Muurarin pieni hanslankari. Toisena vaihtoehtona olisi ollut luopua ulkoministerin pestistä.

Tarvitaan tutkimusta! Miten yhteisymmärrys syntyi ja miten Suomi taipui?

On ehdottoman välttämätöntä tehdä kokonaisselvitys turvapaikanhakijoiden taustoista muissa EU-maissa!

Samalla selviäisi paljon heidän aiemmin tekemistään rötöksistä, joiden pohjalta voidaan harkita uudelleen heidän asemaansa Suomessa, sikäli kun kaksivuotinen palautusoikeus alkuperäisiin EU-maihin on vanhentunut.

On myös aivan perusteltua esittää hypoteesi, jonka mukaan Suomi teki jonkinlaisen sopimuksen Saksan kanssa Euroopan pakolaisten tietyn määrän vastaanottamisesta. Kyse oli oletettavasti epävirallisesta määräyksestä; se annettiin ilmeisesti pääministeritasolla ja sen jälkeen annettiin muulle hallitukselle tiedoksi.

Aihetodisteita on. Ruotsalaiset, jotka eivät mielellänsä tee mitään ajattelematta, kyydittivät vuoden 2015 kesällä tulijoita Ruotsin valtionrautateitä pitkin Suomeen tietäen, että vastaanotto on ok.

Se selittäisi, miksi Saksassa rekisteröidysti rötöstelleet– kuten Turun puukottaja – päätyivätkin Suomeen! Kyseessä oli sovittu järjestely Saksan pakolaispaineen helpottamiseksi: järjestely, jossa Saksan Saksaan tervetulleiksi toivottamia pakolaisia ja elintasopakolaisia jaettiin EU-maihin.

Perustuslain kannalta tämä yhteisymmärrys Saksan kanssa taikka ”sopimus” tai ”compact” on vähintäänkin epäilyttävä.

Siitä ei ilmoitettu eduskunnan ulkoasianvaliokunnalle. Hallituksen oletettu Saksalta saama diktaatti on jäänyt salaisuudeksi.

Rikkoivatko Sipilä, Orpo ja Soini perustuslakia?

Aikoinaan Suomi teki Natsi-Saksan kanssa vuonna 1940 ns. ”Suomen ja Saksan kauttakulkusopimuksen”. Sopimus oli tilanteesta johtuen niin salainen, että Vaasan poliisimestari joutui puhelimitse syyskuussa 1940 tiedustelemaan maamme sisäasianministeriltä, sitä miksi Vaskiluotoon oli ilmestynyt saksalaista sotaväkeä.

Silloisessa tilanteessa sopimus oli ollut enemmän tai vähemmän pakko tehdä ja se antoi maallemme hengitystilaa.

Nyt tällaista ns. ”isänmaan etua” ei ole. Suomi ei ollut vaarassa.  

Oli vain Saksa, joka halusi ikäviä ihmisiä pois ja vaati Suomea tottelemaan.

Pääministeri sai ohjeet ja totteli. Meillä hallitus ei kyennyt kertomaan asian oikeaa laitaa kansalaisille. Hallitus vaikeni eikä luottanut omaansa kansaansa.

Samoin ulkoministeri myöntyröi ja hanslankaroi.

Perustuslain vastaisesti.   

Kt. myös (http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241949-sensuurin-riemujuhla, https://www.oikeamedia.com/o1-36516).

 1. Nyt olisi tutkivan journalismin aika selvittää vuoden 2015 tapahtumia.

40 thoughts on “Arto Luukkanen: Vuonna 2015 solmittiin salainen kauttakulkusopimus Saksan ja Ruotsin kanssa?  

 • 10.2.2019 at 19:27
  Permalink

  Oikeusvaltion periaatteiden mukaan viranomaisen laittomuuksia ei selvitetä.Ja jos selvitettäisiinkin,niin ”tuomio”olisi ei rikosta tms. tai maksimissaan huomautus vastaisen varalle.

  Reply
  • 11.2.2019 at 17:38
   Permalink

   Suomen hallituksessa, keskuspankin johdossa, oikeuslaitoksessa ja monessa tärkeässä virastossa on johtajia, joiden kohdalla pitäisi vakavissaan kysyä, että KUKA H:issä olet??! Mistä tulit, kuka sinut laittoi tuohon asemaan, tai vaaliehdokkaaksi??!

   WHO ARE YOU, How the heck you became head of the departement of justice?!

   https://www.infowars.com/breaking-news/

   Reply
  • 13.2.2019 at 15:09
   Permalink

   Ranskan presidentti Macron pidätytti kahdeksannella kuukaudella raskaana olevan naisen, naisen rikos oli yritys estää laiton maahantulo.

   Reply
 • 10.2.2019 at 19:29
  Permalink

  HYVÄ, että tutkitaan. Ja sitten tutkitaan 90 luvun laman suhmurointi ja yritysten omaisuuksien pilkkahintaan myynti ja ihmisten laittaminen velkaorjuuteen, moninkertainen rahastus ym.
  Luurangotkin kaapista ”ruoskittaviksi” ja myös hautojen ottaminen yleisiksi käymälöiksi.

  Reply
  • 10.2.2019 at 20:04
   Permalink

   Tutkitaan korkeintaan niin että saadaan rikollista eliittiä miellyttävä lopputulos. Totuus on tästä maasta kadonnut jo vuosia sitten.

   Reply
   • 11.2.2019 at 20:56
    Permalink

    Liian monta yksityiskohtaa viittaa matuvyöryn olevan sotilaallinen operaatio. Esimerkiksi matujen ”rakkaus ilotulitteita kohtaan” on tunnettu temppu verisissä vallankumouksissa, että ilotulituspamaukset piilottavat aseiden laukaukset poliittisissa murhissa.

    Reply
   • 2.3.2019 at 10:17
    Permalink

    Fiktiivinen Alexander Stubbin twiittaus (vai onko fiktiivinen?):

    ”Nyt on saatu teetettyä Venäläiset sotilas-asut kaikille 20 000 arabisotilaalle mitä Suomeen tuotiin 2015 ja sen jälkeen. Seuraava askel on odottaa kolmannen maailmansodan syttymistä, joka alkaa Intian ja Pakistanin välien kuumenemisesta.

    Meidän 20 000 omaa sotilastamme tulevat hävittämään omakotitalojen asukkaat, jolloin keskiluokka jälkeläisineen on saatu pois. Syyt saadaan silminnäkikä-todisteiden muodossa langetettua Putinin niskaan.

    Sodan lopputuloksena Suomessa asuu tyhmempää väkeä, joille on ihan yksi hailee mitä me rikkaat teemme Suomen pohjavesille ja järvivesille, eli myymme ne eniten maksaville”.

    Reply
 • 10.2.2019 at 19:55
  Permalink

  Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
  Jakakaa tätä!

  Reply
  • 11.2.2019 at 03:11
   Permalink

   Dataa parin vuoden takaa, kiitos kansanmurhaajapoliitikot…

   ”Seksuaalirikokset kansalaisuuksittain 2017
   Rikosta/10 000 kansalaista.

   Afg 138,12
   Irak 133,86
   Syyria 41,59
   Turkki 40,77
   Ruotsi 28,69
   Soma 28,46
   Venä 6,51
   Viro 5,43
   Suomi 3,53”

   Reply
 • 10.2.2019 at 20:00
  Permalink

  Myös irakin armeijan(?) sotilaita oli johtamassa operaatiota -liikkuivat maan kilvillä varustetuilla autoilla (BMW) ympäri suomea aiheuttaen useita vaaratilanteita mielipuolisella ajollaan. Kuka oli/on myöntänyt diplomaattiset oikeudet? Mikä on NATOn rooli miehityksen organisoinnissa?

  Olemme pimeyden ytimessä. Maanpetos on rikos joka ei vanhene koskaan.

  Reply
  • 12.2.2019 at 05:05
   Permalink

   Syy miksi maanpetoksesta ei saada enää ketään kiinni, on että Suomi valtiona lakkautettiin. Suomi on korporaatio, joka on mainittu yrityslistassa USA:ssa, ja jolla on oma Y-tunnus.

   Korporaatioilla on globalistilainsäädännön eli Maritime Admiralty Law -mukaan oltava presidentti. Siksi myös EU:lla on presidentti. Suomi on pelkkä tytäryhtiö.

   Vain kansallisvaltiolla voi olla lakeja. Korporaatiolla ei, siksi Suomen valtion lait on jo korvattu yli 80 -prosenttisesti EU-direktiiveillä sun muilla ”policy” määräyksillä. EU-”lainsäädännön” eri kategoriat ovat:

   Direktiivit, Asetukset, Päätökset, Suositukset ja Lausunnot.
   https://europa.eu/european-union/eu-law/legal-acts_fi

   Jo 50 vuotta sitten ennustettiin tämä asioiden tila, kylläkin toteuttajien propagandan kanssa, että tämä koituisi rauhaksi ja ”hyväksi kansoille”..

   watch?v=YRSFDba-EF8

   Koska vanha maailmanjärjestys, jossa vielä valtiot saivat luvan suojella kansalaisiaan pahimmilta orjuuttamisilta sun muilta, perustettiin englanniksi, paljastetaan tämä okkultti (salassa pidetty) maailmanhallinto, sen sanamuodot, ja kuinka se tunkee arkeemme ryöstäen meitä hitaasti mutta varmasti, alle linkatulla videolla englannin kielellä.

   VAROITUS. Älä aja autoa tätä kuunnellessa, tms, sillä voit jopa pyörtyä kun pimeä globalisti-juoni iskee tajuntaasi:

   https://www.youtube.com/watch?v=YRSFDba-EF8

   PS. Elämme siirtovaihetta uuteen maailmanjärjestykseen, jossa ihmiset ovat konkreettisemmin vain osakkeita, hyödykkeitä, kuten ovat jo tänään USA:ssa. Ihmisillä käydään oikeasti osakekauppaa New Yorkin pörssissä. Äänestämistä tapahtuu korporaatioissa. Yksi osake -yksi ääni – normaalia toimintaa.

   USA:n demarit haluavat konkretisoida yllä mainitun yrittäessään vimmatusti saada aikaan lainmuutos, joka sallisi vauvojen murhaamisen syntymän jälkeen – ja lupaavat että ”vauvaa hoivataan hyvin” kunnes lopetetaan – eli ostaja elimille löytynyt…

   https://news.iheart.com/featured/rush-limbaugh/content/2019-01-31-democrats-dig-in-and-double-down-on-baby-killing/

   Israel suurin mustan elinkaupan harjoittaja:
   https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-israel-became-hub-in-international-organ-trade-over-past-decade-1.6492129

   Peperittomien massatuonti Eurooppaan kannattaa, sillä paperittomia ei kukaan kaipaa, jos näiltä viedään elimiä kaupallisissa sairaaloissa SOTE-uudistuksen toteuttamisen myötä. Valtamedia: ”Nämä ovat todennäköisesti menneet arabimaihin ISIS-sotilaiksi (tms).

   Korporaatioissa on suora demokratia, jossa osakkeet päättäisivät itse asioista, täysin absurdi idea. Siksi Suomessa leikattiin siivet vaaleissa suoran demokratian esittäjiltä erittäin asiaan omistautunein keinoin. Kysy vaikka Immoselta.

   http://olliimmonen.net/blogi/valta-suomen-kansalle/

   YK:n virallisilla sivuilla tälle tyrannialle antama sanamuoto on ”New Human World Order” – tsekkaa pitääkö paikkansa.

   Reply
 • 10.2.2019 at 20:09
  Permalink

  Niinpä. Suomen seteliselkärankainen valtiojohto totteli Saksaa, mutta Saksa ja koko Eu lukuunottamatta Vicegradmaita totteli Yhdysvalloista (Deep State ) tullutta käskyä. Deep State suunnitteli ja rahoitti invaasion. Moisia ihmismääriä ei näet noin vain liikutella. Valtamedia käytti miljoonia agendan mukaiseen uutisointiin. Arvatkaa mistä ohjeet ja rahat. Suvakki hölmöt nielivät agendamedian valeet koukkuineen.

  Munattomat hillotolpista unelmoivat poliitikot möivät omien kansojensa turvallisuuden ja taloudellisen tulevaisuuden. Euroopan kansojen inhimmillinen kärsimys on suunnatonta. Syylliset on saatava vastuuseen. Myös heidän myötäjuoksijansa; suvakit.

  Ranskan keltaisetliivit liikehtivät. Nyt jo 13. viikko menossa vastustaessa Eu:ta, globalisaatioita, haittamaahanmuuttoa, yhteisvaluuttaa, keskuspankki järjestelmää ja muita järjettömyyksiä.
  Valtamedia on kovin vaitonainen Macronin poliisien väkivaltaisuuksista.
  Eu kaatuu yhtä varmasti kuin jokainen raakaa väkivaltaa hallitsemiseen käyttävä diktatuuri.
  Viisas Unkari onkin jo ostanut runsaasti kultaa. Miten Suomi on varautunut?

  Reply
 • 10.2.2019 at 22:19
  Permalink

  Erittäin hyvä huomio Luukkaselta. Mikä itsenäinen valtio kuljettaa vieraita passittomia ihmisiä maansa läpi toiseen valtioon ilman toisen valtion hyväksyntää ja miten tämä toinen valtio antaa kaiken tapahtua ilman isoa protestia? Tuskinpa tosiaan tämä kaikki olisi mahdollista ilman keskinäistä sopparia. Muistan kun kaverini oli 2015 syksyllä Unkarissa ja kertoi siellä olleen Budabestin rautatieasemalla paperilappuja pylväissä ja seinillä joissa oli ohjeita miten pääsee Suomeen. Tätä tunkiota voisi tosiaan tonkaista vähän syvempää!

  Reply
  • 10.2.2019 at 22:27
   Permalink

   Ja kun muistelee vielä miten kepulit ja kokoomus kiivaasti puolustivat invaasiota niin niidenkään osuutta ei kannata unohtaa! Kyllä ne kaikki olivat mukana täysillä kirjoittamassa käsikirjoitusta.

   Reply
 • 10.2.2019 at 22:41
  Permalink

  Kuntia pyydettiin 2015 jo paljon ennen vyöryä varautumaan 80 000 turvapaikanhakijan tuloon. Petteri Orpo, Juha Sipilä, Sauli Niinistö ja Timo Soini olivat tietoisia asiasta ja olivat sopineet EU:m, Saksan, ja Ruotsin kanssa, että Suomi ottaa kaikki tulijat. Asiasta tarkemmin alla olevasta linkistä.

  Paljastus turvapaikanhakijoiden tulva Suomeen oli poliittisesti sovittu asia.
  https://suomimedia.wordpress.com/2017/12/24/paljastus-turvapaikanhakijoiden-tulva-suomeen-oli-poliittisesti-sovittu-asia/

  Reply
  • 11.2.2019 at 02:01
   Permalink

   100% organisoitu SOTATOIMI mihin myös suomen ”puolustus”voimat osallistui.

   Syytteiden määrä lasketaan sadoissa pelkästään suomen kansalaisuuden omaavien osalta.

   Reply
   • 11.2.2019 at 03:16
    Permalink

    Paitsi että syytteitä ei tulla nostamaan, koska maamme hallintovalta on yhä mafiatasolla Koivisto-panksteri -presidentin konklaavin jäljiltä. Niitäkään 90-luvun laman valtavia rikoskasoja ei olla päästy tutkimaan.

    pankkikriisi.blogspot.fi

    Reply
 • 10.2.2019 at 23:23
  Permalink

  Luukkanen eduskuntaan! Mikäli persut jäävät edelleen oppositioon, on hyvä saada koulutettuja älykkäitä puhujia seuraavalle kaudelle. Näin valtamedia ja ylekin joutuvat reagoimaan Suomen tilanteeseen ja tietenkin myös hallitukseen päässeet puolueet.

  Reply
 • 11.2.2019 at 04:45
  Permalink

  Totta joka sana. Tämä nykyinen hallitus on venyttänyt perustuslakia ja myös kaikkia muita kansainvälisiä sovittuja mm. schengen-ja dublin sopimusta, josta joutuisi vastuuseen jos demokratia toimisi normaalisti. Mutta Suomessa ei ole demokratia toiminut pitkiin aikoihin ja olemme matkalla diktatuuriin jos nuo samat voimat pääsevät uudelleen valtaan. Ei ole sanottu jos kokoomuus esittäisi mm. presidenttikausien lisäämistä. Suomi alkaa olla länsimaisen demokratian irvikuva. Muistakaahan kun menette äänestämään seuraavissa eduskunta-ja presidentin vaaleissa.

  Reply
 • 11.2.2019 at 05:48
  Permalink

  Periaatteessa ”sopimus” sotarikollisten TUOMISESTA Suomeen tehtiin jo 2008 Tuija Brxain toimesta . Kun 2005 oli vaarana Suomen päätäjien joutuminen Kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkintaan; Suomen lain ja oikeusjärjetslemän ollessa toimihaluton ja osin toimivallaton tutkimaan Suomen päättäjien rikoksia .

  Homma hoidettiin näin : He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä asiakirjoilla, ja kertomalla valheita myös Kansainväliselle rikostuomioistuimelle ( archive.is/kimmoleaks.fi ).

  2008 lain hyväksyttämisen jälkeen oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen”: Suomi maksaa ja pitää kansainvälisen tason sotarikostuomioistuimen istuntoja, kunhan Kansinvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallttomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”. Ruanda-”oikeudenkäyni” oli yksi näistä MAKSUISTA Suomen päättäjien pelastamiseksi .

  Ei näitä sotarikollisten oikeudenkäyntejä ole mahdollista pitää TUOMATTA näitä sotarikollisia Suomeen !

  Suomen päättäjien rikosoikeudellisen vastuun poistaminen tässä asiassa toteutettiin 2 ”eduksunnan” voimin : Suomen perustuslain 118 § …. Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … (siis kansalaisten KUOLEMAT; raiskaukset yms tuonnin seurauksena )… syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  PL 118 § on selvästi perustuslain 6 §:n vastainen ja on JO aiheuttanut kansalaisten kuolemia ja käsimystä … siis VALTIOPETOS !

  Jo 9.12. 2005 ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä ) jätin Valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN lainsäädänöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa Lapsia; hetero-aviomiehiä ja pienyrittäjiä kohtaan; nyt asiaan näköjään saa lisätä PL 118 §:n valtiopetoksen ja vanhukset Attendon laitoksissa !

  Sananvapauteni ja ihmisoikeuteni siis on viety TOTUUDEN julkitulon estämiseksi : EOA kanslaipäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö .

  Henkilöt siis EIT:n suomalaisjaokseen valitaan PEITTELEMÄÄN Suomen ihmisoikeusloukkaukset … todisteet ovat olleet julkisia 2006 lukien EIT 24221/06 .

  Oikeusministeri teki PETOKSEN Suomen kansaa ja Kansainvälistä rikostuomioistuinta kohtaan TIETOISENA : julkinen ONNLINE kesksutelu Kaiken Kokenut Kansalainen / Tuija Brax… Miksi He 55/2007 ollaan hyväksymässä AKUUTISSA tilanteessa, kun sanaotunlainen asia on menossa EIT:n käsittelyyn ( EIT 24221/06) . Nimimerkki on oikeusministeriöön rekisteröimäni !

  Juuret pakolaisaallossa siis ovat syvemmällä kuin moni edes osaa kuvitella .

  Suomeen TUOTIIN nyt salaiseksi julistetun ”sopimuksen” nojalla juuri KOVIMMAT sotarikolliset !

  Olen koska tahansa valmis TODISTAMAAN Suomen lainsäädännöllisestä syrjinnästä; mukaanlukinen Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA ja EIT:n mädättäminen Valtakunnanoikeudessa koska tahansa jätetyn syyteilmoituksen pohjalta !

  Mm. Liisa Mariaporille olen paljon anineistoa toimittanut … miksi lie ne yhä salaa ?

  MIstä loytyy se kansanedustajaehdokas, joka ottaa em. asiat JULKISEEN keskusteluun … häntä tulen äänestämään !

  Reply
 • 11.2.2019 at 07:48
  Permalink

  Salaliitto PS. Kolmasosan halitusvallalla ei mitään saada aikaan tässäkään mamutulva-asiassa. Puolue ei myöskään eroa hallituksesta eikä halla-aholaissiippii puolueesta

  Reply
 • 11.2.2019 at 08:37
  Permalink

  Kaikki, mitä Suomen kansalle on tehty ja tälle maalle lienee aivan tarkoituksellista.

  Tämä maa lienee tarkoituksella laitettu sekaisin/ ”Tuhottu” ja arvopohjaa ei enää ole.Isänmaallisilla kansalaisilla ei ole enää johtajaa.Suomea ei enää käytännössä ole.

  Kuinka paljon perinteistä suomalaisuutta on vielä jäljellä taikka julkisuudessa- ei yhtään.

  Kunnat, maaseutu, kaikki elinvoimaisuus ja kehittäminen on lopetettu kauan sitten tässä maassa, heikompiosaiset unohdettu- ei heillä ole mitään arvoa, kaikella on ”hintalappu”, kansan pitää maksaa vähäisistä varoista ” tännetulleiden kustannuksia”, verot näännyttää- voiko raadollisempaa tapaa toimia enää olla.Pieni ihminen ja ihmisyys unohdettu ja meille ”tarjotaan viihteen myötä kaikkea paskaa turruttaakseen mielen”.

  Suomi pitäisi rakentaa kaikilta osin uudestaan- niin hirveää jälkeä on saatu aikaiseksi viiimeisen noin 30:n vuoden kuluessa.Vaivihkaa kaikki tehty, ajan saatossa enemmistö ei tajunnut , mitä tälle maalle ollaan tekemässä.. kansalle puhuttiin vain ”kehittämisestä ”ja kansaa ”aivopestiin eri koulutuksissa”.Nyt sitten havahdutaan.

  Suomi lienee tarkoitus ”tuhota” kaikilta osin; aika pitkällä ollaan jo, ja samassa ”rytäkässä vaihdetaan kansa”.Sama koskee suurinta osaa valkoista eurooppaa, ei itäistä puolta.
  Tämä on ”pahuuden voimien ja hyvyyden voimien taistelu”.

  Niin surullista.Tämä lienee ”sota”, koska tällainen pikkuhiljaa ” syö ihmisten voimat”, ikäänkuin ihmisten ”kiduttamista”.Ei ole enää mitään valtiossa, mistä saisi ”lohdutusta ja turvaa”, ei uskoa tulevaisuuteen.
  Varmaankin tällaistä oli kommunistisessa itänaapurissa ja itäisessä euroopassa, jossa ”oksettava” kommunismi vei ihmisiltä kaiken, sananvapaudenkin.Eli tätä on kommunismi/ marxismi.Ehkä yksi ”tuhoismpia aatteita koko ihmiskunnan historiassa”.

  Valtaa ei saisi koskaan antaa ”psykopaateille”, koska he saavat kaiken kauniin muuttumaan ”rumaksi”, hyvyyden ”pahaksi”.He luovat vain kaaosta ja katastrofia yhteiskuntaan, kaikkialle.He osaavat ”paskanjauhannan” ja ”harhaanjohtamisen ja valehtelun”.

  Elämme sellaisia aikoja, että tässä on todellakin kysymys ”elämästä ja kuolemasta” Suomen osalla.Mitään muutosta parempaan vanhat puolueet eivät tule tekemään vaalien jälkeen,alasajo vain kiihtynee.
  Eipä tässä voi muuta kuin rukoilla.

  Herra siunatkoon Suomea ja Suomen isänmaallisia kansalaisia.

  Reply
 • 11.2.2019 at 09:17
  Permalink

  Kävin eilen katsomassa hyvin iäkästä dementoitunutta omaistani tuetun asumispalvelun yksikössä.

  Oli omaiseni syntymäpäivä.Vein hänelle lahjan, kortin ja leivoksen.

  Hänen tiedoissaan oli kuulemma merkintä eiliselle päivälle, että koska on hänen syntymäpäivänsä, hänelle laitetaan siistiä päälle ja kammataan tukka tietenkin ja ajetaan parta.Nämä oli oma hoitajalla tiedossa ja hän oli aamussa työvuorossa .Nämä hoitotoimenpiteet nyt pitäisi olla muutenkin itsestäänselvyyksiä mielestäni.

  Kun menin päivällä, omaiseni istui yhteisessä tilassa, oli ollut päiväkahvi ja hänellä oli edelleen pyjama päällä ( likainen) , hiukset sojotti, parta ajamatta.Lauloin isälleni onnittelulaulun ja olin iloinen, että se ilahdutti liikuttuneen omaiseni ohella myöskin muita asukkaita, koska he alkoivat hymyillä.

  Menimme omaiseni kanssa hänen huoneeseensa avaamaan lahjan ( maksaa kaikesta hoidosta itse n. 2300 euroa kuukaudessa ja siihen päälle jalkojenhoito, parturimaksut ym, ym.).

  Hän on pyörätuolissa, koska edellisessä paikassa , hänet jätetiin makaamaan pitkäksi aikaa sänkyyn ”lääkittynä”, menetti vähäisenkin kävelykyvyn ( käveli rollaattorilla mentyään edelliseen paikkaan) rollaattori hävitettiin jonnekkin; olimme tehneet hänen nimellä ison lapun ja se oli laminoituja oli kiinnitetty nippusiteellä rollaattorin runkoon.Niin vaan oli rollaattori ”kadonnut”, vaatteita hävisi;kaikissa vaatteissa sukkia myöten ommellut nimikointinauhat”.Hoitokokouksiin minua omaisena ei pyydetty, vaan isääni edusti omahoitaja.Kerronko paikan?

  Palatakseni eiliseen, omaiseni pyörätuolin rungossa oli paljon kuivuneita ruoantähteitä,; todella siivoton ja kysyin hoitajalta , että tuon korkean hoivamaksun lisäksi, pitääkö minun siivota isäni pyörätuoli vaikka viikottain.
  Vaatekomeroon oli ”mytätty ” vaatteet. Huone oli aika siivoton. Nimikoidut vaatteet eivät välttämättä palaudu takaisin pyykkihuollosta ( olen ommellut myöskin sukkiin nimikointinauhat- enempää en voi tehdä).Wc:n roskakoriin ei oltu laitetttu uutta roskapussia ja koko irtoteline oli wc:ssä melkein keskellä lattiaa.Olen monesti kertonut toiveeni, että jos omaiseni on huoneessa, ja hereillä, laittakaa hänelle hankkimamme tv päälle taikka musiikkia ; hänellä on cd/radio ja levyjä, mutta aniharvoin toimitaan näin.Niin monista asioista pitää sanoa-maalaisjärki ja peruskäytänteet monesti ”hukassa, löperyyttä”.

  Omaiseni omahoitaja vaihtui muutama kuukausi sitten- ei minulle tiedotettu tästä.Yhteydenpito/tiedottaminen – ei sitä oikeastaan ole.Jos kuvailisin ilmapiiriä hoivakodissa, monesti ankea.Omaiseni omahoitaja ei ole kantasuomalainen, kaukaa tullut.

  Tässä yksi tarina ja jotain omakohtaista kokemusta vanhustenhuollosta.Täysin ala-arvoista toimintaa.

  Vastuunkantajia-onko heitä??????

  Reply
  • 11.2.2019 at 12:22
   Permalink

   ”Vastuunkantajia-onko heitä??????”,

   Ei ainakaan vailla omaatuntoa olevissa, vain omaa etuaan ajavissa selkärangattomissa psykopaateissa, joista nykyhallitus koostuu.

   Reply
 • 11.2.2019 at 15:58
  Permalink

  Totta kai oli selvä sopimus ainakin Ruotsin kanssa, todennäköisesti Saksankin. Muistan, kun tuttuni eteläisestä Ruotsista laittoi v. 2015 tekstiviestin, että nyt mamuja lastataan massoittain Suomeen meneviin juniin ja toivotti sarkastisesti lopuksi, että pitäkää hyvänänne.

  Reply
 • 11.2.2019 at 16:09
  Permalink

  Onko kansalaisaloitetta perustuslakituomioistuimen perustamisesta? Meillähän maanpetturipoliitikot melskaa kuin sika vatukossa kun ei minkäänlaista stoppia ja rajaa ole heidän toimillaan ja valheillaan.
  Odotan kuin kuuta nousevaa, että tähän maahan voitais palauttaa kansalaisten toimesta vihdoin ”Laki ja järjestys” – tavalla tai toisella. Rikolliset yms. rötösherrat kuriin, tuomiolle ja vilpillisesti junaillut sitoumukset, kuten euroon siirtyminen, vesitettäväksi.

  Reply
 • 11.2.2019 at 16:13
  Permalink

  Viideskolonnalaisia on ylempien kihojen lisäksi alemmissa virkanaisissa ja -miehissä, jopa äänestäjissä.

  Reply
 • 11.2.2019 at 16:18
  Permalink

  Pelkään pahoin, että tutkiva journalismi sallitaan vasta, kun vastuulle pantavat tahot joko kasvavat horsmaa tai ovat täysin dementoituneita. Niin se tuppaa yleensä menemään, kun naruista vetelevät juutalaiset miljardöörit ja pelissä on suurvaltaintressitkin.

  Reply
 • 11.2.2019 at 16:59
  Permalink

  Moni ei osaa yhdistää ilmastonmuutosta pakolaisuuteen. 2010 luvulla on lähi-idässä kärsitty säiden ääri-ilmiöistä, ne johtivat ruokapulaan, hintojen nousuun ja arabikeväänä tunnettuun tapahtumasarjaan missä useampi maa sai uuden johdon. ISIS sai myös alkunsa näistä tapahtumista.

  Lopputuloksena oli sotia joista Syyriassa vielä viimeisiä rippeitä, sekä miljoonien ihmisten pakolaisuus ja massamuutto.

  Tapahtuma tulee toistumaan kun seuraava laajempi ruokapula iskee.

  ”Anarkia on kolmen syömättä jääneen aterian päässä”

  Reply
  • 11.2.2019 at 18:00
   Permalink

   Vaikeahan se on yhdistää olematonta valheeseen. Ns arabikevään maissa maatalouden osuus elinkeinorakenteesta vaihtelee 2 ja 19%:n välillä ollen päasiassa 8 – 9%:n luokkaa. Suurin osa BKT:sta tulee joko teollisuudesta tai palveluista, joten ilmastonmuutoksella olisi, vaikka se olisikin totta, varsin vähän vaikutusta arabimaiden talouteen. Arabikevään masinoivat pääasiassa läntiset tiedustelupalvelut lujittaakseen entisten ja nykyistenkin siirtomaaisäntien otetta luonnonvaroista. Kuivuuden ja nälänhädän kurjistamat harvoin ajelevat katumaastureilla muotivaatteissa.

   Reply
  • 11.2.2019 at 23:20
   Permalink

   Monet noista arabimaista ovat etnisiä tilkkutäkkejä kuten esim Syyria ja Afganistan ja kun riidat kärjistyvät sodiksi niin niistähän ei loppua tahdo tulla. Kun siellä lähtee joku ryhmä ajamaan etujaan kadulle niin kohta on muutama muukin ryhmä valmis astumaan vastaan ja kun siihen lisätään vielä kivikautiset uskonnolliset arvot taisteluun mukaan niin sitä soppaa ei länkkärit voi ymmärtää.

   Tässä tullaankin sitten siihen kysymykseen, että millainen etninen tilkkutäkki tämä Suomi tulee olemaan 50-100 vuoden päästä kun tänne tulleet näyttävät lisääntyvän ihan kiitettävästi ja maahan pääsee edelleen vapaasti? Joko meillä Suomessa on odotettavissa oma arabikevät esim.50 vuoden päästä? Vai sadan vuoden päästä? Nythän ajattelu Suomen tilanteesta rajoittuu maksimissaan pelkästään yhteen vaalikauteen eli neljään vuoteen! Tai oikeastaan Suomen tilannettahan ei enää edes ajatella vaan mehän ollaan osa EUta ja ollaan nöyriä EUn mallioppilaita omien kansalaisten eduista välittämättä.

   Reply
 • 11.2.2019 at 19:37
  Permalink

  Salaiseen sopimukseen viittaa mielestäni myös se epämääräinen arvopohjaperustelu, jolla evättiin Halla-ahon pääsy hallitukseen. Sipilä ja Orpo eivät halunneet, että Halla-aho pääsee käsiksi asiakirjoihin, joista sopimus olisi pääteltävissä.

  Reply
 • 11.2.2019 at 21:22
  Permalink

  Oli alkujaankin aivan selvää, että kaikki oli sovittu ja suhmuroitu, sillä niin rasvatut olivat rattaat.

  Reply
 • 13.2.2019 at 00:09
  Permalink

  Eikö siellä ollut myös itse presidentti Sauli Niinistö suhmuroimassa? Google-haku kertoo:
  ”Paljastus turvapaikanhakijoiden tulva Suomeen oli poliittisesti sovittu”

  Reply
  • 14.2.2019 at 06:58
   Permalink

   Kaikki Suomen kansalaiset ovat Eglannin Kuningattaren omaisuutta. Tämä johtuu siitä että Suomi on British Maritime Law -järjestelmän alaisuudessa. Virallisesti Suomi paljasti olevansa korporaatio jossa myös elävät olennot kuten ihmiset ovat tavaraa ja hyödykkeitä, vuonna 2015, kun Suomi sai oman Y-tunnuksen, ja se liitettiin EU-korporaation tytäryhtiöksi.

   Se, että suuryhtiöt kuten perintäyhtiöt voivat totaalisen mielivaltaisesti kusettaa ja repiä viimeisetkin pennin velkaisilta uhreiltaan, johtuu juuri yllä mainitusta.

   Alla, linkin videolla, tästä aiheesta USA:n näkökulmasta, miten syntymätodistus ja henkilötunnus ovat ne dokumentit joiden pohjalta meidän omistaminen on Lontoossa, välikäsien ja harhauttavan propagandan kautta. Videolla selviää myös se, miksi oikeussalit yleensä näyttävät kirkoilta tai laivan kannelta:

   https://www.youtube.com/watch?v=RU9Yz0UODks

   MARITIME LAW what it IS – TAXES – HOW to BECOME LEGALLY FREE

   Reply
   • 14.2.2019 at 07:03
    Permalink

    Korjaus – Suomi sai Y-tunnuksen vuonna 1994:

    ”Yksityistäminen ja yhtiöittäminen on ollut muotia Suomessa ja maailmalla jo kauan. Suomen tasavallasta tehtiin yhtiö jo vuoden 1994 alusta; Suomen Valtio/Alv, Y-tunnus 0986674-0. Meille tosin ei muistettu kertoa. Meille ei kerrottu, että emme enää ole kansalaisia. Voiko yhtiöllä olla kansalaisia?

    Yhtiöllä on osakkeenomistajia, rahoittajia, asiakkaita ja osakkeita. Voiko olla osakkeenomistaja tietämättään? Voiko olla osakkeenomistaja yhtiössä, olla saamatta siitä osinkoa ja maksaa veroa yhtiölle, ikäänkuin se olisi edelleen Suomen tasavalta?

    Asiakkaita toki olemme yhtiössä ja sen monissa tytäryhtiöissä. Työtön on asiakas Kansaneläkelaitoksessa, Työvoimatoimistossa ja Verotoimistossa. Entinen kansalainen on nyt asiakas monessa yhtiössä, jotka Suomen tasavallassa olivat esimerkiksi tielaitos, posti, puhelinlaitos, koulut, sairaalat, rautatiet, postipankki. Oliko sähkölaitos joskus yhteisessä omistuksessa? Omistiko kansa minkään nykyisistä vakuutusyhtiöistä? Onko vesilaitos nykyään meidän omistamamme vai onko sekin jo luovutettu pois? Palveleeko poliisilaitos Suomen Valtio/Alv:a vai kansaa? Entä puolustusvoimat; onko sen tehtävä taata meille vapaus (vielä joskus) vai onko se yksityinen armeija? Takaako oikeuslaitos suomalaisille perustuslailliset oikeudet vai toimiiko sekin hyötyperiaatteella, Suomen Valtion tytäryhtiönä? Edustavatko poliitikot meitä vai ovatko he Suomen Valtion palkkarenkejä?”

    https://reilusuomi.wordpress.com/2014/12/01/suomen-valtio-oy/

    Reply
 • 23.3.2019 at 08:42
  Permalink

  Vaali pelkkä kulissi. Googleta VAALIVILPPI suomessa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.