Reijo Tossavainen: Äänestäjänä sinä voit tehdä oman arvovalintasi!

Vanhustenhoidon kuntoon saaminen maksaa noin 200-300 miljoonaa euroa. Maahantulijoiden täysihoito maksaa noin miljardin eli 1000 miljoonaa euroa.

Suomalaiset vanhukset ovat koko ikänsä tehneet työtä tämän maan ja sen asukkaiden hyväksi. Siksi he ovat ansainneet hyvän vanhuuden.

Petteri Orpo, Juha Sipilä ja Antti Rinne: Tehkää moraalisesti oikea arvovalinta. Suomi ja suomalaiset vanhukset ensin.

Parin kuukauden kuluttua eduskuntavaaleissa sinäkin voit vaikuttaa. Äänestäjänä sinä voit tehdä oman arvovalintasi. Se on sinun oikeutesi ja velvollisuutesi.

……….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

27 thoughts on “Reijo Tossavainen: Äänestäjänä sinä voit tehdä oman arvovalintasi!

 • 6.2.2019 at 13:19
  Permalink

  Miksi ”velvollisuutemme” on elätää vierasmaalaisia verovaroilla? Ulkomaalaiset pois yhteiskunnan tulonsiirroilta.

  Reply
  • 6.2.2019 at 19:54
   Permalink

   Siksi koska olemme niin umpityhmiä että vaikka hallitus vuosi toisena jälkeen tuo maahamme nimenomaan MAAILMAN PAHIMMAT heimot häiriköimään ja levittämään samaa saastaa mistä heidän kotimaansa on tunnettu, ja josta syystä siellä ei ole demokratiaa, sananvapautta, naisten ja lasten oikeuksia, eikä turvallisuutta, niin yhä uskomme päättäjiemme muka haluavan meille jotakin hyvää?

   Hei haloo!!! He haluavat pahaa, ja tämä on AINOA syy miksi maahantuovat pahaa.

   Reply
   • 7.2.2019 at 08:31
    Permalink

    Fakta:

    Vain sellaiset tahot jotka suunnittelevat tekevänsä asioita jotka eivät kestä päivänvaloa, pyrkivät tilanteeseen jossa he itse valvovat itseään.

    Esimerkkejä:

    Valtamedia

    Poliisilaitos

    Islamilaiset järjestöt

    Vasemmistolaiset

    Neuvostoliiton johto

    Reply
    • 10.2.2019 at 03:07
     Permalink

     Deep State löysivät helvetillisen liittolaisen Kiinasta. Kiina on nyt solminut sensori-yhteistyösopimuksen myös Venäjän ja Saudi-Arabian kanssa. Suomi on jo tässä EU-orjuuden myötä.

     Kuten viheltäjät jo kauan sitten ilmoittivat, on Kiin ollut deep state -rikollisten totalitarismin koekenttänä. Nyt Apple, ja Facebook ovat tiukassa yhteistyössä Kiinan juntan kanssa, ja levittävät ihmisoikeuksien ja sananvapauden kieltämistä kansoilta nopealla aikataululla.

     Aikooko kukaan vastustaa tyrannian esiinmarssia? Neuvostoliitossa ei tajuttu sitä tehdä; kymmeniä miljoonia ”rasisteja” ja keskiluokkaan kuuluvia ryöstettiin ja massamurhattiin, kenraaliharjoituksena maailmanlaajuista deep state -rikollishallintoa varten.

     Reply
   • 7.2.2019 at 09:08
    Permalink

    Totuuskomissiolta loistava kommentti!
    UMPITYHMIÄ, kyllä!
    Paskaa, umpipaskaa!

    Reply
  • 7.2.2019 at 09:25
   Permalink

   Ja samalla ulos koko maasta, koska rupeevat vaan sitten tekemään rikoksia entistä enemmän.

   Reply
   • 7.2.2019 at 17:09
    Permalink

    Juuri näin. Päättäjämme pitää laittaa seinää vasten typeryydestään. Samalla kun paasaavat kantisten ”vihapuheista”, annetaan paljon vakavampi, ja jo satoja miljoonia ihmisiä massamurhatuksi saanut vihapuhekirja, koraani, levitä maassamme.

    Jos poliisi tms tivaa vihapuheesta, kannattaa kai vastata että jos koraani kielletään, niin muustakin vihapuheesta voidaan keskustella. Muuten on selvää että kantisten jahtaaminen vihapuheista samalla kun koraanin palvojat saavat vihapuhua rajattomasti, on vain kantiksiin kohdistunutta tyranniaa ja rasismia.

    ”ounisuninen@gmail.com 05.02.2019 22:36
    ”Euroopan neuvoston ministerikomitean määritelmän mukaan vihapuhetta ovat kaikki ilmaisumuodot, jotka levittävät, lietsovat, edistävät tai oikeuttavat etnistä vihaa, ulkomaalaisvastaisuutta, antisemitismiä tai muuta vihaa, joka pohjaa suvaitsemattomuuteen.”

    Koraani sisältää antisemitismiä ja muuta vihaa huomattavasti enemmän kuin vaikkapa Mein Kampf. Lisäksi Koraani pohjautuu suvaitsemattomuuteen kaikkea sellaista kohtaan mikä ei ole islamissa hyväksyttyä. Teos on täynnä vihapuhetta.

    Allahin ilmoittama abrogaation periaate tarkoittaa sitä, että käytännössä Koraanin vihaan ja tappamiseen kiihottavat säkeet korvaavat sen rauhanomaiset säkeet.

    Kysynkin nyt: ”Milloin Koraanin levittäminen kielletään Suomessa?”

    Reply
 • 6.2.2019 at 13:57
  Permalink

  Suomen päätösvalta on luovutettu kansainvälisen globalisti-eliitin käsiin ja globalisti-eliitti valvoo että käskyt täytetään. Agendamedialle annetaan tehtäväksi toitottaa halutun politiikan narratiivia toistamalla, toistamalla ja toistamalla valetta jonka kansa lopulta syö totuutena.
  Totta on että ainoastaan perussuomalaisilla on ollut selkärankaa vastustaa globalisti-eliittiä. Suomen on välittömästi lopetettava Eu kytkökset ja otettava oma kansallinen valuutta käyttöön, palautettava muslimit lähtömaihinsa ja tuomittava mädättäjä poliitikot ja virkamiehet asianmukaisiin rangaistuksiin.
  Ja joka itkee ettei voi erota Eu:sta sanon että kyllä voi. Eu ei mahda sille mitään. Suomella on armeija sekä tarvittaessa yli puoli miljoonaa ukkoa ampumaan eu:n vaaleilla valitsemattoman johdon tuusan nuuskaksi. Velat ekp:lle voi maksaa kun painaa seteleitä. Rekkajonon pituus olisi noin Lahdesta Helsinkiin. siinä olin pankkiireille paskapaperia.

  Reply
  • 6.2.2019 at 14:26
   Permalink

   Politiikka on lopulta tahtolaji. Melkein mikä tahansa on mahdollista, jos saadaan tarpeeksi moni kannattamaan asiaa. Globalistimedia tekee nyt toimittajien ja valikoitujen asiantuntijoiden suulla selväksi, ettei nykymuotoiselle globalisaatiolle ole vaihtoehtoa (TINA). Kansa on aika pitkälti omaksunut tämän uskon, koska viestiä on toistettu niin pitkään. Kansa on sekä pelokasta että mukavuudenhaluista ja on helppo olla tekemättä mitään poliittisesti merkityksellistä. Hakeutua vaikkapa vapaa-ajallaan viihteen tai harrastusten pariin. Monenlaiset itsepetostekniikat ovat suosittuja, esimerkiksi itsensä osaksi moraalista eliittiä mieltäminen (”arjen sankarit”). Jotkut ottavat ison läjän velkaa ja kuvittelevat olevansa rikkaita. Päätä pensaaseen vain, vaikka pyrstö jo palaa.

   Reply
   • 7.2.2019 at 08:47
    Permalink

    Eräs paljon vaikutusvaltaisempi ja hirveämpi instanssi kuin mitä tajutaan:

    YK:n alajärjestö POPULATION DIVISION

    Tämä järjestö tarvitsee ongelman johon he voivat tarjota ratkaisun. He päättivät kokouksissaan että vanhentuva väestö on ongelma. Ja väestömäärän väheneminen.

    YK:lle on siis ongelma jos ihmiset elävät hyvää vanhuutta rauhassa omassa maassaan.

    YK:lle on ongelma jos kansallisvaltio ei suostu vastaanottamaan ihmismassoja maailman sivistymättömimmiltä alueilta, YK:lle on ongelma jos toimimme kestävän kehityksen mukaisesti, eli emme synteettisesti lisää väestömärää ja kaikkien kulutustavaroiden, ja lämmitysenergian käyttöä.

    Jos tosiaan halutaan puuttua väestön vähyyteen, ei tarvita muuta kuin rohkaista nuoria kantiksia lisääntymään, ja järjestämään heille edulliset ensi-asunnot, kuten Gaddafi teki Libyassa. Mutta ei, täällä otetaan nämä asunnot joissa omat nuoret voisivat lisääntyä, sekä jaetaan veronmaksajien varoilla tuettuna nämä asunnot vieraille muukalaisille.

    YK on sairas. Ruotsiksi:

    https://www.youtube.com/watch?v=VAUSAzgMRxI

    Mynttorget 27 januari – mot globalismen och maktmissbruket.

    PS. Onko realistista ajatella, että jo maahantuodut yli 100 000 laitonta muukalaista ja heidän nopeasti lisääntyvät jälkeläiset tuottavat jo enemmän ympäristömyrkkyjä ja -kuormitusta, kuin mitä Suomi on niitä vähentänyt lisäämällä tuulivoimaa ja aurinkovoimaa?

    PS2. Migraatio-bisneksissä on niin paljon rikkauksia rikkaille, että pelkästään George Soros on jo sijoittanut yli 4 miljardia dollaria Open Society -järjestöön ja muihin tahoihin, jotka ”pakottavat ” kansat ottamaan vastaan tumman tuhon keskuuteensa.

    Raha on toissijainen juutalaiselle Georger Sorokselle. Tärkeintä hänelle on toteuttaa Talmudia, eli ”myös paras gentiileistä voidaan murhata”.

    Reply
  • 9.2.2019 at 09:37
   Permalink

   Tässä Suomen puolustusvoimiin yhteydessä olevat tahot, heidän näkemystään ulkomaalaisesta mediahäirinnästä maassamme. Perässä sama, muunettun häirinnäksi, jonka kansalainen kokee arjessaan todeksi.

   ”UPI mallintaa, että Venäjän presidentin administraatio hallitsisi kielenkehittelyä, joka tuottaisi sanoja ja kertomuksia yli Venäjän Federaation rajojen: näkymättömät paikalliset agentit Suomessa, venäläinen media länsimaissa ja paikalliset vaikuttaja-agentit Suomessa käyttäisivät Kremlin kehittämiä sanoja. Niin UPI löysi perusteet sopivien ja sopimattomien sanojen tunnistamiselle. Pynnönniemellä on tässä ansionsa.”

   Lähde: mvlehti.net/2019/02/07/juha-molari-kokoontuuko-turpo-kultin-vaki-istuntoonsa-25-4-2019-santahaminassa/

   – – – – –

   ”Kansalainen kokee, että YK:n johdolla toimiva sionisti-kabal hallitsisi kielenkehittelyä, joka tuottaisi sanoja ja kertomuksia yli kansallisten rajojen: tietyt paikalliset agentit Suomessa, sionistinen media länsimaissa ja paikalliset vaikuttaja-agentit Suomessa käyttäisivät globalistis-kommunistien kehittämiä sanoja. Kansalainen huomaa tämän ulkomaalaisen vaikutuksen siinä, mistä saa puhua, mistä ei, mitä saa vastustaa, mitä ei, ketä saa kritisoida, ketä ei. Vaihtoehtomediala on tässä ansionsa.”

   Reply
 • 6.2.2019 at 15:00
  Permalink

  Suomen ”tarvitsemat” leikkausrahat VARASTETTIIN 2013 pankki-vakuutuslaitoksille … Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

  ”Lailla 444/2012” siis varastettiin ylimääräisisä ja rahastoituja vakuutusmaksuja 1,3 – 3 miljardia euroa; ei siis olisi tarvinnut leikata vanhustenhoidosta; olisi vain tarvinnut ”eduskunnan” jättää miljardit VARASTAMATTA !

  Ketä äänestettäviä jää; kun muistaa keitä oli mukana 2012 – 2013 hyväksymässä miljradivarkautta ja VALTIOPETOSTA ; Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa.

  Nyt kun vanhuksia kuolee ns. vanhojen puolueiden vastaanottaman LAHJONNAN seurauksena; asiaa ei saa syytteeseen . ( PL 118 §)

  Julkiset todisteet puoluelahjonnasta : Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”.

  Archive.is/kimmoleaks.fi ; jos ei näy mene suoraan archive.is-sivustolle ilman googlea !

  Reply
  • 7.2.2019 at 20:09
   Permalink

   Infowars viimeisin lähetys:

   ”Deep State -demokraatit murhaavat jotkut heistä omia lapsiaankin. Luuletko tosiaan etteivät voisi murhata sinutkin?? Ensin täysi sensuuri ja super-rikollisuuden vastustajien hiljentäminen. Seuraavaksi alkavat massamurhailemaan.

   Tätä ovat valmistelleet myös aivopesemällä suuren osan väestöstä luulemaan että me ihmiset olemme se ongelma, ja jos meidät murhataan, olisi se sopiva uhri ”gayalle” tai luonnolle. Lisää tähän kaikki vihapuhe ja vihateot monella rintamalla valkoihoisia vastaan…

   https://www.infowars.com/breaking-news/

   Reply
 • 6.2.2019 at 16:54
  Permalink

  Kyllä, mutta kansalaisena ja täysi järkisenä sellaisena voit tehdä vielä enemmän. Tätä eikä mitään muutakaan läpi mätien poliitikkojen harjoittamaa mielivaltaa ja suomalaisten ihmisoikeuksien polkemista – niin terveyden kuin hengen tietoista vaarantamista – ei enää asioiden ollessa tässä tilassa ole lain sulkemaa tietä esteenä sille, että globalisteille ja EU:n palkintovirkoja kuolaavia poliitikkoja pitäisi ottaa vähintäinkin niskasta kiinni aina silloin kun vain siihen tarjoutuu tilaisuus heidän vaaliteltoillaan jalkautuessaan kusemaan kansalaisia päin näköä mukamas huolestuneina jostain sellaisesta, jota käytetään eduskuntaan päästyä persepaperina.

  On olemassa oikeus ja kohtuus. Ja kaikki tuo mahtuu mitä edellä kirjoitin sen rajojen piiriin helposti, sillä niin heppoisia ovat politiikkojemme kuinnia käsitteet ja omatunto, jonka korvaa ”arvopohja”, joka realisoituu mätänevänä lihana, joka kuhisee valkoisia ahnaita matoja, aivan kuten Suomen petturi politiikotkin ovat. Sillä nuo kaksi ”lajia” ovat mitä läheisintä sukua toisilleen.

  Reply
  • 7.2.2019 at 09:09
   Permalink

   Oikeus ja kohtuus? Nyt on jännää! Voimme katsoa miten eri tahot reagoivat alla kerrottuun tapahtumaketjuun.

   USA:ssa nimittäin kävi näin:

   Presidentti Trump piti State of The Union -puheensa. Siinä hän ilmaisi kauhunsa sille, että demokraatit ovat toteuttamassa lakia, joka määrää että vauva saadaan ”abortoida” eli murhata vaikka päivää tai tuntia ennen syntymää.

   Trump sanoi, vetosi kongressiin, että tällainen laki pitäisi pysäyttää. Yksi, vain yksi demokraateista, ja hän oli mies, nousi seisomaan yhdessa ei-vassareiden kanssa ja taputtamaan tälle Trumpin lausunnolle.

   Tästä muut valkoisiin takkeihin pukeutuneet demarit (melkein kaikki naisia) saivat raivokohtaukset, että miten tuo meidän demari kehtaa vastustaa meidän naisten etuoikeutta ja mukavuudenhalua murhata oma vauva jos emme haluakaan sitä, vaikka sen ensimmäisenä syntymäpäivänä?

   Raportti, Latest News:

   Reply
   • 7.2.2019 at 17:30
    Permalink

    USA:n Pizzagate -pedofiilit:

    ”Olisi ihanaa saada syödä vauvoja suoraan äidin kohdusta, se olisi rituaalisatanismia ja.. Hei, mehän saatiin sen verran vaalivoittoa kiitos nettisensuurin, mitä jos muutetaan aborttilakia?”

    Muut demarit: ”Hienoa, hyvä ehdotus, lisää vauvaverta kuppiin, kiitos”!

    —-

    Nyt nämä demarit esittävät tällaisia saatanallisia halujaan ihan avoimesti, emme enää tarvitse Wikileaksia, riittää että lukee uutiset..

    blob:https://vod-api.infowars.com/60a30be8-95da-4a6a-a11b-6ec699ce1470

    Reply
   • 11.2.2019 at 03:26
    Permalink

    Kappas vaan, sensuuri iski faktatietoa levittävään tube-kanavaan. Tässä Trumpin puhepätkä jossa moitti vauvojen murhaamista haluavia sosiaalidemokraatteja:

    https://www.youtube.com/watch?v=cXRTnD7JEWQ

    WATCH: Trump says he’ll ask Congress to outlaw late-term abortions

    Reply
 • 6.2.2019 at 19:49
  Permalink

  Unkarissa eivät Brysselin diktaattien mukaan, kansantahdon vastaisesti toimivat maanpetturit ole vallankahvassa:

  ”Unkarilla on siirtolaisuuteen nollatoleranssi”,
  https://www.kansalainen.fi/unkarilla-on-siirtolaisuuteen-nollatoleranssi/

  ”Unkarin rajavalvontajoukot pidättivät tammikuussa Unkarin ja Serbian rajalla yli 700 laitonta siirtolaista”,
  https://www.kansalainen.fi/unkarin-rajavalvontajoukot-pidattivat-tammikuussa-unkarin-ja-serbian-rajalla-yli-700-laitonta-sirtolaista/

  (Korvaisin kylläkin noissa artikkeleissa käytetyn sanan ”siirtolaisuus” todellisuutta vastaavalla ilmaisulla ”elintasopakolaisuus”.)

  Kalergi-suunnitelma

  Reply
  • 7.2.2019 at 06:53
   Permalink

   Orban on Trumpin tapainen huijari eli sionististen vaalistrategien valtaan avittama sionisti, joka sääti holokaustin epäilyn laittomaksi. Hän on Judas Goat, jonka tehtävä on estää oikean opposition valtaannousu. Unkarissa ja Itä-Euroopassa muutenkaan ei vain voida toimia samoin,kuin Lännessä, jossa kansa on mädätetty kommunistiseksi. Tosin täälläkin on persut ja vastaavat rosvot joka maassa ja sitten on siis Trump ja Brasilian äärisionisti ja Italian sionistit ym. ym.

   Kaikkialla vastavoimaa teeskentelee sionistinen valeoppositio. Kansa on niin nauta, ettei pysty muodostamaan todellisia haastajia. Tilanne on toivoton

   Reply
   • 7.2.2019 at 12:36
    Permalink

    Kunhan laitat sen todellisen opposition pystyyn, niin voit tuollaisia huuteluita päästellä mielesi mukaan!

    Reply
    • 7.2.2019 at 16:40
     Permalink

     Vastarintaliike on jo olemassa. Ja uusi puoluehankekin on jo menossa, mutta voi olla, että aitoja oppositiopuolueita ei eliitti anna muodostua. Unkarissa on Jobbikin vesityttyä muodostettu myös uusi oppositiopuolue, joka vaikuttaa terveeltä. Sinä täällä vain mainostelet sionistivedätyksiä eli vihollisen metkuja ja väität, että vaihtoehtoja ei ole.

     Reply
 • 7.2.2019 at 04:53
  Permalink

  Jotenkin tulee mieleen 30-40-luvun saksa kokoomus ja keskusta Suomen vanhusten kohtelussa. Kun eivät enää ole kuin rasite, annetaan tietyille tahoille käsky hoitaa hyvää korvausta vastaan ”ongelma”pois päiväjärjestyksestä.

  Reply
  • 7.2.2019 at 07:59
   Permalink

   Nimenomaan taloudellinen rasite. Eläkeläisille maksetaan paljon rahaa kuukaudessa. Jos saavat murhattua lääkityksellä petikuntoon hoidetut ”rasitteet” nopeasti, vähenee paine eläkekassaan merkittävästi.

   Sukulaisella on suoraa kokemusta, hänen äitinsä yritettiin lääkitä hautaan sairaalahoidossa. Valpas sukulaiseni sai, taisteltuaan äitinsä pois sieltä, äitinsä taas tolpilleen luontaishoitajan avulla.

   Tuo myrkkyhoitaja oli todella pieni ilmiö järjestelmällisen teloitustoiminnan rinnalla. Valtamedia oli toki kiitollinen, saatiin moraalisäteillä, että maassamme olisi vanhusten teloitukset absoluuttinen no-no:

   https://www.is.fi/viihde/art-2000000782426.html

   Reply
  • 7.2.2019 at 08:05
   Permalink

   Lisää tuohon vielä perintöverot ja velallisten omaisuuksien suunnitelmallisen ja järjestäytyneen sekä virkavallan tukema ryöstäminen vakuutus- ja pankkilaitoksien toimesta…

   http://hilkkamlaikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/236543-suomi-100-vuotta-omaisuuden-suoja-ja-oikeusturva-olematon

   Ovatko maamme vanhukset tosiaan niin vihanneksia etteivät runsaslukuisina kykene äänestämään itselleen oikeusturvaa ja siedettävällä tasolla olevia eläkkeitä?

   Miksei vaikkapa Paavo Väyrynen toimi eläkeläispuolueessa? Hillotolppa? Eläkeläispuolue olisi lyhytaikainen, eikä siitä tulisi pysyvää tulonlähdettä. Lisäksi sellaisen parissa saa ”huonon maineen” kansainvälisten suuryhtiöiden headhuntereiden keskuudessa, voi jäädä kovapalkkainen palkkiovirka saamatta?

   Reply
  • 7.2.2019 at 08:18
   Permalink

   Pari esimerkkiä hävyttömästä rikollis-syndikaatin toiminnasta kansalaisten omaisuusmassojen putsaamisessa omiin taskuihin, linkissä liuta lisää:

   ”A. Miten esimerkiksi 5,5 miljoonan pantit, joista pankki on todistettavasti saanut rahat 1994, eivät riitä 1,5 miljoonan (1988) suorituksiksi? Kaiken huipuksi pankilla ei ole ainuttakaan laillista velkakirjaa. Miten samainen pankki voi edelleen väittää, että velkaa on vielä yli 10 miljoonaa markkaa eli 1, 744 000 euroa? Kyse on puhtaasta rikollisuudesta, jossa RiL 28 törkeä kavallus toteutui, koska tilitystä asiakkaan suoritusten ja varojen käytöstä ei ole tehty.

   B. Miten on mahdollista, että meillä on laki korkokatosta vuodelta 2013, jolloin 2000 euroa ja sen alle menevistä pikavipeistä määrättiin, että korkein korko saa olla ”vain50%”. Kuitenkin meillä on lukematon määrä pikavippifirmoja, joille meidän lainsäädäntö on pelkkä kuramatto, johon pyyhitään jalat. Härskisti oikeuslaitosta hyväksi käyttäen, epätasa-arvoista lainsäädäntöämme muunnelleen, jossa velallinen automaattisesti tuomitaan summaarisesti – kenenkään edes vaivautumatta tarkastamaan sellaisia määreitä kanteissa kuin: erityinen vanhentuminen, lopullinen vanhentuminen, korkokatto, tilitys panteista ja suorituksista kertyneistä varoista jne jne jne.”

   http://hilkkamlaikko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266756-ihmisryhmien-leimaaminen-ja-koyhyys

   Reply
 • 8.2.2019 at 05:11
  Permalink

  Suomen poliisi ja oikeusjärjestelmä on mädätetty laillisuusvalvonnan toimesta : EOA päätös 876/2/05 ( salattu 20.1.2 2007 asti ) … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.. Eli laillisuusvalvoja käytännössä KIELI mm. Porin poliisia suorittamasta esitutkintaa 8.9. 2005 jättämäni rikosilmoitilsem suhteen . ( tahalliset eduksunnan oikeusasiamihelle tinnustetut virkavirheet ilmoitin syytteeseen pantaviksi ).

  Eoa ”päätös” : Itsekriminointisuojan takia hallintomenettelyssä saatuja toditsteita ei voida käyttää oikeudessa..

  Eli kun esimerksiksi Vanhanen tunnusti ja antoi toditsteet ”laillisuuvalavojalle” syyttäjän juttu kuivui kokoon todisteiden puutteen seurauksena ….. tällainen järjestelmä meillä on päättäjien suojaksi; siis PL 118 §:n ohessa .

  Mutta lopullinen jarru virkarikostutkinnalle on Valtakunnansyyttäjänvirasto; joka VUOTAA tiedot eduksunnalle:

  Jätin SYYTEILMOITUKSEN 9.12. 2005 lainsäädännöllisen surjinnän lopettamiseksi Suomessa VKSV:oon.

  Asiaa kirjattiin diaariin 8 kuukautta ja sinä aikana eduksunta poisti perustuslakiin kuuluneen rinnakkaisen syyteoikeuden ”rikoslakimuutokslella” 1.1 2006 … siis VALTIOPETOKSELLA .

  Kaiken maailman ”vihapuherikoksia” syyttäjälaitos kyllä tutkii; muttei tutki valtiopetoksia ja miljardivarkauksia mm. Suomen pienyrittäjiltä !

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

  1,3, – 3 milajardia on siis liian pieni asia syyttäjälaitoksne tutkittavaksi; mutta jössen lauluja se kyllä tutkii !

  Mikä lie ”rikos”, kun kerron olevani Suomen ”perustuslain” 118 §:n mukainen IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen.

  Jo 5 ”oikeusministeriä” tietää näistä Suomen päättäjien raskaista rikoksista Suomen kansaa kohtaan ja PEITTELEE niitä .

  Julkinen todiste ministeriön kamappanja ”vihapuheen” kitekemiseksi . Suomessa ei kuitenkaan ole tarkkaan LAISSA määritelty vihapuheen rajaoja; ja hallituksen toimien tulee perustua LAKEIHIN !

  Kyseessä ilmiselvästi siis on hallituspuolueiden kannatuksen kasvattamiseksi suunnattau kamppanja eli LAITON VAALITUKI verovaroista !

  Tällaista lakimanipulaatiota he tarvitsevat; koska ovat ”lakeja” tehneet LAHJONNAN mukaan ei kansan parhaaksi .

  Iltalehti 19.2. 2013 ”MIljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma HEikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”… mm. valtiopetos PL 118 § ja miljardivarkaus ”laki 444/2012” .

  Todisteet siis ovat JULKISET ja aukottomat ; mutta syyttäjälaitos tutkii vain ”viharikoksia” ?

  MItä toimintatapoja valtiovalta jättää IHMISOIKEUDETTOMILLE Suomen kansalaisille; kuten laulaja jösse … ja monet muut ; väkivalta tai TOTUUDEN julkistaminen !

  Mutta totuuden julkistamista pyritään verovaroin siis estämään: Wikipedia: archive-sivusto oli suljettuna / se ei näkynyt Suomessa viime EU-vaalien aikana …

  Reply
  • 10.2.2019 at 03:18
   Permalink

   Sensuuri on jo ohittanut Neuvostoliiton tason. Apple esimerkiksi määrää uusien appsien käyttöehdoissa, että tietyistä asioista ei saa kirjoittaa/puhua, ehtona sille että lataa ne puhelimeen!!!

   https://www.infowars.com/breaking-news/

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.