Arto Luukkanen: Arvot täällä vaihtelee – Rikkaita ne suojelee

Esperigate paljasti sen, kuinka helposti naiivi sinisilmäisyys lyö veljen kättä rajattoman ahneuden kanssa.

Menetelmä on sama kuin maahantulijakriisissä, jossa päättäjät vajosivat sinisilmäisyyteen ja avasivat maamme rajat tulijoille samaan aikaan kun nopeat ja hyvin informoidut päättäjien ystävät turvautuivat ahneuteen ja rahastivat ihmiskaupalla.

Tehtiin arvobisnestä.  Valikoiva Arvo Pohja antoi mahdollisuuden sulkea silmät ja toisaalta hyötyä rutosti.

Puuttuva ihmisarvopohja!

Hoivahuutolaisbisneksen arkkitehti – nykyinen hallitus – on ollut erityisen innokas ratsastamaan ok”arvoilla”. Bisnestä ja ahneutta on taas perusteltu tehokkuudella. On käyty norminpoistotalkoita.

Hoivabisnes on yksityistetty ja ihmisiä suojelevat normit on poistettu tai määräyksiä on laiminlyöty. Ahneudesta on tullut ”ihan fantastista”. Kuten Esperin Aarnio-Isohanni on todennut, leikkaaminen on ihan kivaa jos ”organisaatioon on kertynyt liikaa ”läskiä”. Pitää olla rohkeutta myös luopua”.

Näiden arvojen perusteella hyväksyttiin myös perussuomalaisten heittäminen hallituksesta. Jos et ole meidän puolella tai olet heikko (raiskatuilla, hyväksikäytetyillä tai vanhuksilla) sinulla ei ole ihmisarvoa.

Kuten nähdään: arvot täällä vaihtelee – rikkaita ne suojelee!

Arvot riippuvat siitä kuka hyötyy ja miten paljon.

SDP teki välikysymyksen itseään vastaan?

Vaihtelevat arvot näkyvät nyt erityisesti huutolaisvanhusbisneksessä. Vanhat poliittiset puolueet lyövät nyt rintoihinsa ja noukkivat irtopisteitä samalla kun yrittävät unohtaa sen, että kaikilla hoitofirmoilla on lukemattomia henkilösiteitä ja että nämä hoitofirmat toimivat myös poliitikkojen vaalikassojen täyttäjiä. Myös vasemmisto on mukana. Vasemmiston Tradeka on yhteistyössä Esperi Caren kanssa. Samoin Tradeka on jaellut vaalirahaa omille ehdokkailleen (https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/helppoa-vaalirahaa-tradekan-hallitus-paattaa-tuet-lahes-puolet-sen-jasenista-sai-vaalirahoitusta-itselleen/).

Vaikka SDP olikin välikysymyksessä niin wanhurskas, on se mukana tässä bisneksessä täysillä. On vain pitänyt peitellä omia tekemisiä.

Skandaalissa yritetään nyt pelastaa isoja poliittisia tekijöitä. Aarnio-Isohanni sai mennä ja hoitofirmat ovat nyt kovin ”nöyrinä”. Tärkeintä on nyt pelastaa päättäjät.

Vaihtelevien arvojen maksumiehenä säilyy aina veronmaksaja. Se kenen nahasta tämä kurjuus kaltataan, on vanhempi väki, seniorit, ikäihmiset, nuoret lapset ja tytöt. Se todella Iso tulos tehdään näiden ihmisten kurjuudesta, vähäisestä ruuasta ja huonosta hoidosta. Hyötyjinä ovat firmat ja näiden kummisedät ja tädit. Poliittiset puolueet saavat taas rahoitusta vaalikampanjoihin. Korruption pyörä on valmis.

Follow the money!

Hallitsevat puolueet ovat ikävässä välikädessä. SDP teki välikysymyksen, vaikka se itseasiassa kaikki vanhat puolueet ovat olleet mukana tässä syöttökaukalossa. Ministeri Petteri Orpo on nyt äärimmäisen kylmäsydäminen kun mietitään hoitajamitoitusta mutta aivan samanlainen kylmä sydän oli silloisella ministeri Maria Guzeninalla.

Kannattaa seurata raha liikkeitä. Follow the money! Maksimaaliseen voittoon pyrkivät hoitokorporaatiot tekevät sen mitä päättäjät ovat sallineet heidän tehdä – kiinni jäämättä. Tarkoitus oli ulottaa tämä ihmissaalistus SOTE:n kautta myös muuhun terveydenhoitoon mutta nyt tämä yksityistämisprosessi taitaa jäädä haaveeksi.

Median olisi nyt hyvä harjoittaa tutkivaa journalismia ja etsiä näiden firmojen poliittisia yhteyksiä ja vaalirahoituskanavia. Niin kokoomus, SDP ja vasemmistoliitto sekä muut wanhat puolueet ovat erinäisten yksilöiden kautta sidoksissa näihin firmoihin. Kyse on järjestäytyneestä korruptiosta.  Huutolaishoivabisnes on kannattavaa. Viimeisimpänä tietona on se, että Suomeen syntyi 71 miljoonalla uusi hoivajätti: lapsi-, lääkäri-, vanhus- ja turvapaikanhakijabisnes yhdistyvät Humanan Coronaria-kauppojen myötä.

#VVV – ”Älä varasta vaalirahaa” kampanja

Haastan kaikki ehdokkaat seuraavaan.

Ehdokkaan on sitouduttava siihen, että ei ota vaalirahaa hoivafirmoilta tai turvapaikkabisneksestä. Jokainen ehdokas voi ilmoittaa tästä valinnastaan julkisesti.

”Älä varasta vaalirahaa vanhuksilta” kampanja tähtää siihen, että valituiksi tulisi sellaisia ehdokkaita, jotka kykenevät pysäyttämään tämän huutolaishoivabisneksen kokonaan. Norminpoistotalkoot on lopetettava ja päästävä tilanteeseen, jossa lainsäädäntö suojelee ihmistä.

Aloitetaan #VVV-kampanja!

Arto Luukkanen, kansanedustajaehdokas. Järvenpää

46 thoughts on “Arto Luukkanen: Arvot täällä vaihtelee – Rikkaita ne suojelee

   • 5.2.2019 at 23:37
    Permalink

    Ei ole kyse pelkästään hoiva-alasta. Esimerkiksi Goldman Sachs -pankki on ostanut paljon futuureja pörssissä. Esimerkiksi ostivat niin paljon vehnä-futureja, että vehnän hinta kaksinkertaistui. Näin he onnistuivat murhaamaan paljon ihmisiä nälkään.

    Kiitos äänestäjille, jotka äänestävät yhä uudestaan suuryhtiöiden edustajat jatkamaan kansanmurhaavaa petostaan ihmisyyttä ja luontoa vastaan.

    Dokkari asiaan liittyen:

    Reply
    • 7.2.2019 at 17:03
     Permalink

     Juuri näin. Kun rahat menevät muutamalle megasuuryhtiölle maailmassa ne voivat futuureilla ja muilla vippaskonsteilla laittaa minkä tahansa maan ja kansan polvilleen. Milloin haluavat:

     Reply
   • 6.2.2019 at 00:02
    Permalink

    Facebook on nyt suoraan globalistien CHEKA -joka etsii ja löytää toisinajattelijoita, ja heittää näitä pois ”monopoli” -palveluntarjonnastaan.

    Esimerkiksi juuri tulleiden uusien ”sääntöjen” mukaisesti ei saa edes mainita Infowars -sivustoa, tästäkin saa jo täys-bannit Facebookista!!!

    Tämä on suoraa rasismia, eugeniikkaa ja sotaa jota tämä juutalais-mafiamedia harjoittaa.

    https://www.infowars.com/tech-empire-strikes-back-facebook-purges-war-room-all-infowars-content/

    Reply
    • 8.2.2019 at 02:58
     Permalink

     Roger Stone oli kertonut, että suostuu vapaaehtoisesti kuulusteluihin joita demarit vaativat, jotta saavat kirjoitettua hänestä pahaa valtamediassa.

     Silti hänet herätettiin yöllä reilun parinkymmenen poliisin piiritettyä kotinsa! Kotinsa ympärillä oli 17 panssaroitua poliisiautoa!

     Joillakin ”swat” -poliiseista oli automaattiaseet! Roger Stone laitettiin käsirautoihin ja vietiin pois kodistaan, perheensä luota.

     Tämä oli jälleen deep-state -rikollisten kampanja jolla järjestelmällisesti mustamaalaavat toisinajattelijoita, ja ”varoitetaan” vääriä poliittisia mielipiteitä omaavia…

     He käyttävät jatkossa näistä vangitsemisista saatua videomateriaalia muun muassa propagandassa LAPSILLE KOULUISSA, kun kertovat lapsillemme miten ”vaarallisia ja laittomia” nuo rasisti-paskat ovat…

     https://www.infowars.com/watch-roger-stone-releases-surveillance-footage-of-fbi-raid/

     Roger Stone ilmaisee näkemyksensä häneen kohdistuneesta deep state-vainosta:

     Reply
 • 3.2.2019 at 16:23
  Permalink

  Kyllä minä syytän tästä kaikesta Suomen kansaakin, kun on antanut tämän kaiken tapahtua. Yksityistämisestä, säästöistä, kilpailutuksesta sekä ulkoistamisesta on tullut kaikkialla EU:n myötä taikasana. Ei ole vasemmistoa näkynyt kaduilla puolustamassa kuntien, kuntainliittojen ja valtion järjestämiä palveluita sekä hyvinvointiyhteiskuntaa. Vielä 80-luvulla miltei jokainen ymmärsi, että yksityinen on voittoa tavoitteleva yritys ja sen palvelut ovat julkisia kalliimpia. Mihin tämä ynmmärrys on nyt kadonnut. Nyt, kun Suomeen pitää saada miljoona uutta halpatyöntekijää elämään sinunkin verpoillasi, niin vasemmisto osoittaa kyllä mieltä rasismia vastaan ja tukitaan niiden suita, jotka kysyvät, kuka tämän lystin maksaa. Jos mieltä vaivaudutaan osoittamaan sosiaalialan työpaikkojen tai etuuksien puolesta, niin jokaisessa mieelnilmauksessa on pakko levittää sosiaalinen sateenvarjo myös sosiaalietuuksien perässä tulevien turvapaikkaturistien ylle. Onhan selvää, että kun kukkaronnyörejä kerran höllätään hoitajamitoituksen korjaamiseksi, niin voidaan kyllä kustantaa muutamien tuhansien 20 000 euroa kuussa kuluttavien kuusihenkisten irakilaisperheidenkin viulut.

  Reply
  • 3.2.2019 at 23:39
   Permalink

   Tällä hallituskaudella on viety Suomea alas ennätysvauhtia. Valtion velka on kasvanut. Pisa-tulokset ovat laskeneet. Ulkomaalaisten tekemät (joukko)raiskaukset lisääntyneet ja kohdistuneet lapsiin jne. Eläimiä ja metsiä suojellaan enemmän kuin vanhuksia. Koko ajan Orpo ja Sipilä olivat viime vuonna sitä mieltä, että lisämenoihin ei ole varaa ellei kysymyksessä ollut maahanmuutto tai pakolaisten hyvinvointi. Sipilä, kepu, Orpo ja kokoomus ei ole yhdessäkään haastattelussä myöntänyt, että olisi tehnyt mitään väärää. Vastuullista tahoa on turha etsiä. Vanhusten huollossa näkyy hyvin ne ongelmat mitä tulee esiin myös SOTEssa. Mistä se kuntien olematon viisaus yhtäkkiä siirtyy sinne maakuntiin? Kaiken lisäksi kepu ja kokoomus on rakentanut siihen hallinnon siten, että he ovat siirtäneet toteutuksen vastuun maakunnille ja yrityksille joten kepu ja kokoomus pääsee tässä kuviossa aina ongelmien esiintyessä syyttämään maakuntia ja yrityksiä väärästä toteutuksesta ja he itse ovat taas arvostelun yläpuolella.

   Olen samaa mieltä myös kansalaisten vastuusta. Kun mielenilmaisuihin ja vaaliuurnille ei löydy porukkaa tai se äänestää entistä mallia niin totta kai aktiiviset porukat käyttävät tilaisuutta hyväkseen varsinkin kun tietävät, että kukaan ei nouse vastaan. Se on varmaan hyödyllisempää haukkua täällä vaikka juutalaisia kun ottaa lusikkaa kauniiseen käteen ja aktivoitua vaikuttamaan oman maan asioihin. Tuntuu aika ihmeelliseltä täällä esitetyt väitteet, että noin 15milj juutalaista vie yli kahta miljardia kristittyä kuin pässiä narussa. Jos näin on niin oliskohan siinä ensisijaisesti kristityillä peiliin katsomisen paikka!

   Reply
   • 4.2.2019 at 05:13
    Permalink

    Tosikertomus USA:sta…

    Biokemisti, jolla oli alan yritys, ja muun muassa etsi ja löysi sieniä, kuten pakurikääpä, jotka tehokkaasti auttavat mehiläisiä elämään pitempään ja suojautumaan viruksilta, joutui USA:n miliisin kohteeksi. Hän tajusi jakaa näytteet ja tiedot tehokkaista ainesosista monen työntekijänsä kesken, ja lakkautti firmansa heti, kun sai kuulla että musta helikopteri ilman numeroita oli hänen yrityksensä katolla pörräämässä.

    Kuule loput tiedoista ja kertomuksesta videolta, esimerkiksi mikä sieni/kääpä on paljon tehokkaampi influenssavirusta vastaan kuin suuryhtiöiden tuotteet:

    https://www.youtube.com/watch?v=P3oFzGFJ_UQ

    PS. Pelkästään patenttien salaaminen patenttitoimiston toimesta kymmeneksi vuodeksi on jo tarina itsessään.

    Reply
    • 4.2.2019 at 05:34
     Permalink

     Tests of Paul Stamets’s Mycelial Extracts and or Active Ingredients
     Results from 4 separate laboratories:

     Viral Pathogen Drug NIH/Virology

     Flu, Herpes Ribaviran >Potent
     Herpes, Shingles Acyclovir >Potent
     Norovirus Methyl Cytidine >Potent
     Hepatitis Interferon alpha 2B >Potent
     Pox Cidofavir >Potent
     Ebola Favipavir >50% Potent

     Yllä oleva on videon seminaarin kuvasarjasta.

     Favipavir:

     https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5713175/

     ”Favipiravir (Fig. ​(Fig.1)1) was discovered by chemical modification of a pyrazine analog initially screened by in vitro anti-influenza virus activity in cells. Favipiravir is a selective and potent inhibitor of influenza viral RNA polymerase,8) and effective against all subtypes and strains of influenza viruses including ones sensitive or resistant to marketed neuraminidase and M2 inhibitors. Favipiravir demonstrated anti-viral activities against other RNA viruses.9) These data clearly suggest that favipiravir is a promising drug for the treatment of infections by not only influenza virus but also a wide range of RNA viruses. On the other hand, favipiravir has a risk for teratogenicity and embryotoxicity. Therefore, the Ministry of Health, Labor and Welfare granted conditional marketing approval with strict regulations for its production and clinical use.10)”

     Reply
    • 4.2.2019 at 06:05
     Permalink

     Tosiaan, Youtube, juutalaisten kaappaama kansanmurha-pulju, otti mainostulot pois tältäkin mehiläis/kääpävideolta!

     https://www.youtube.com/watch?v=P3oFzGFJ_UQ

     Paul Stamets, legendary author, mycologist, medical researcher and entrepreneur, gives an informative lecture on mushrooms that aims to deepen the understanding of and respect for organisms that exist literally under every footstep we take. His presentation covers a range of mushroom species and new research showing how mushrooms can help the health of people and planet.

     Reply
  • 4.2.2019 at 02:46
   Permalink

   Itselle on taas käynyt selvemmäksi vasemmiston, mukaanlukien antifat, yms. olevan eräänlainen valeoppositio.
   He päivystävät eri kommenttipalstoilla, pitävät ”miekkareita” ja varsinkin vastamiekkareita, lisäksi heillä taitaa olla oikeus tehdä laittomuuksiakin, kunhan ei mene liian pitkälle tai vastusteta vääriä aiheita.
   Monihan heistä on ns. ”hyödyllinen idiootti”, mutta kyllä siellä ylempänä jotkin saa varmasti rahaa, yms. etuja, koska on kovin vähissä ollut suoranaisten talousrikollisten (hallitus) arvostelu, vaikka heillä on lehdistökin puolellaan ja jutun aiheita olisi kyllä ollut.

   Aina politiikot on pelanneet peliään ja suotakoon se heille, mutta väittäisin homman lähteneen lopullisesti lapasesta Kataisen aikana ja nyt Sipilän myötä on sitten touhu mennyt jo kansalaisten pilkkaamisen tasolle, ihmisiä pidetään tyhminä samalla, kun heitä johdetaan harhaan ja valehdellaan.
   Ei kovin moni ole politiikkoihin koskaan luottanut, mutta silti pystyi luottamaan, että he tiukan paikan tullen ajavat Suomen ja Suomalaisten etuja, ei aja enää. Päinvastoin nyt suunnitelmat tulee jo jostain muualta ja näiden ”puhuvien päiden” ainut tehtävä on selittää, miten asia ei ainakaan mennyt.

   Yksi asia vielä ihmetyttää, se miten helposti Suomi kuitenkin kaatui. Ei ollut sitä talvisodan henkeä, kun sitä olisi tarvittu, itseni mukaanluettuna.
   Olen tahallani seurannut iltalehteä n.vuoden ajan, en siksi, että pitäisin siitä vaan eräänlaisena sosiaalisena kokeiluna 🙂 ja kyllä olisi maailmankuvani yksipuoleinen ja vääristynyt, jos olisin pelkästään sen ja ylen uutisten varassa ollut.
   Huvittavinta kyseissä lehdessä on tökeröt vastakkainasettelu jutut ja pelottavinta, että ne tuntuvat uppoavan moneen lukijaan ilman minkäänlaista kyseenalaistamista, heidän kommenttipalstan perusteella, jos ei sitten toimittajat puolustele siellä raivokkaasti omia ja kolleegojensa käännöksiä?
   Tämä ei koske pelkästään IL:ä vaan monia keskustelupalstoja yleensä, minulta on ainakin jäänyt uupumaan ymmärrys, mikä trolli- hysteriä Suomalaisiin on iskenyt? Meillä on Venäjän kanssa erikoinen historia, mutta ihmettelen vieläkin sitä mekanismia, miten jotkut järkeviltäkin vaikuttavat ihmiset lähes sekoaa, jos kertoo yhtään edes Venäjää ymmärtävän lauseen/kommentin tai joskus siihen riittää pelkkä USA:n toimien arvostelu.
   Joskus jopa kiistetään historiallisia tosiasioita ja tähän täytyy nyt kirjoittaa se pakollinen, etten pidä Venäjää minään ihannemaana, mutta siellä hyvin erilainen kulttuuri, sekä hyvässä ja pahassa, toki on yhtäläisyyksiäkin.
   Suomessa monesti unohtuu, että Venäjä on muutakin, kuin Pietari ja Moskova, maan läpihän menee kaikki aikavyöhykkeet, vaikka Siperia suuri onkin.

   Yksi asia vielä: Olisi nyt hyvin tärkeää, että ihmiset ei äänestäisi kokoomusta, tuo Sipilän touhu oli vain vähän yli kepun normi junttiahneutta, mutta kokoomus on vaarallinen ja erittäin hyvin järjestäytynyt puolue, joka ei todellakaan aja tämän maan asiaa.

   Reply
   • 4.2.2019 at 11:13
    Permalink

    Vain lapsikauppaa, Suomen lakkauttamista, keskiluokan taloudellista teurastamista ja totalitarismia kannattavat ihmiset voivat enää äänestää suuria puolueita tässä maassa.

    Reply
 • 3.2.2019 at 16:23
  Permalink

  Niin kutsuttu ”Kansankoti” on mennyttä elämää ja imperialistinen kapitalisti on astunut ovesta pirttiin ja samalla ihmisyys on hypännyt ikkunasta ulois – mukaillakseni wanhaa sananlaskua.

  Edes SDP ei tunnusta väriään perinteisesti suojelemalla suomalaisten rasvakourien ja raksamiesten /- naisten etuja suden nälkäistä globalismia vastaan tai puolusta naisvaltaisia aloja, jotka toimivat julkishallinnon sektorilla esim. hoivatyössä. Tosin tuo ”puolustamisessa” on ollut työväenliikkeen mahtiaikoina äärimmilleen mennyt aatteellinen vallankäyttö ja ”saavutetut edut”, jotka ovat omalla tavallaan ”pisteyttäneet” jokaisen kumarruksen ja työtehtävän liiaksikin niin, että maalaisjärjellä varustettua talonpoikaa se on kummastuttanut varsinkin vanusten kodinhoitajien ja -siivojien nälkävuoden mittainen lista siitä mikä EI KUULU heidän tehtäviin vaikkapa niin, ettei sängyn nurkkaa sängyn alta kuulu sipaista ja tämäkin hulluus ehti menemään niin pitkälle, että korkeintaan keskilattiaa sipaistiin vanhuksen silmäin alla, joka itse raatoi kynnet verillä aktiivi aikansa kellon ympäri perse ruvella ilman aktiivisuusranneketta.

  Mitä taas tulee kapitalistiseen kokoomukseen ja sen harjoittamaan riistopolitiikkaan ja syystä tästä antaisin tuon puolueen koppinaan mieluusti Venäjän bolsevikkien käsiin ”aikamatkalle” katsomaan ja viihtymään aikana, jolloin hyvin sijoitettu pääoma merkitsi kuoilemaa.

  Reply
  • 3.2.2019 at 18:50
   Permalink

   Laittamalla CIA:n arkistoon hakusanaksi Finland löytyy mielenkiintoisia aisoita. Tässä esimerkiksi lista suomalaisista yritykseistä jotka olivat ainakin silloin Neuvostoliiton hallussa, USA:n vakoilutoimen mukaan:

   https://www.cia.gov/library/readingroom/document/cia-rdp80-00809a000500050032-8

   Tämä kirja selittää tähän asti uskottavimmin sen, miksi mammutit kuolivat nopeasti Siberiassa, ja jäätyivät sinne niin nopeasti, että löytäjät ovat syöneet niiden lihaa:

   Reply
 • 3.2.2019 at 16:32
  Permalink

  Epäkohdista on syntynyt keskutelua jopa valtamediassa, koska eliitin rikollisuuden peittely ei vaan enää onnistu. Kiitos internetin.
  Entäpä millainen kehitys on mahdollistanut pohjattoman ahneuden omien kansalaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin kustannuksella?
  Alkupiste Suomen tuhon kehitykselle oli mainittujen vanhojen puolueiden suorittamat valtiopetokset nokkamiehenä SDP:n Mauno Koivisto, jonka tehtävä oli Kekkosen pään kaaduttua tehdä Suomesta sosialistinen maa. Hommaa alettin hoitaa ajamalla taloutta voimakkaasti alas älyvapailla päätöksillä, jotta kansalaisten ostovoima heikkenisi. Homma oli jo hyvässä vauhdissa älyvapaalla valuuttapolitiikalla ja korkojen nostolla, mutta N-L kaatui ja Mauno Koivistolla, SDP:llä, kokoomuksella, keskustalla ja RKP:llä tuli hätä käteen. Yhdysvaltojen Deep State tarjosi uuden ratkaisun kansan tuhoamiselle ja eliitin sikailulle. Keskeiset puolueet ja poliitikot alkoivat saarnata globalisaation jumallallisuudesta ja Eu-jäsenyyden autuallisuudesta. Suomen talous oli ensin laitetava kirkumaan. Kysyntä ajettiin tahallisesti lopullisesti alas. Koivisto junaili konklaavin ja näin päästiin ryöstämään 43 000 PK-yrityksen omaisuus ja yrittäjien henkilökohtainen omaisuus pankkien taskuun. 11 000 teki itsemurhan. Lisäksi myös lukematon määrä muita velallisia laitettiin elinikäiseen velkahelvettiin. Suomi pääsi EMU kelpoiseksi ja junailtiin EU-jäsenyys.
  EU-jäsenyyden mahdollisti Mauno Koiviston tekemä valtiopetos: vallan kolmijako tuhottiin. Siis toisistaan riippumattomat lainsäädäntövalta, tuomiovalta ja toimeenpanovalta vaihdettiin globalisti eliitin määräyksestä perustuslaki rikkoen pyöreän pöydän hallintomalliin, jossa globalistieliittiä edustava elinkeinoelämän pamppu määrää mitä hallitus ja eduskunta tekevät. Kansainvälinen rikolliskopla Deep State valvoo että näin tapahtuu.
  Siinäpä lyhykäisyydessään syy miksi matuja tulvii maahan ja miksi vanhukset nääntyvät ja kansan kärsimykset kasvavat vuosi vuodelta.
  Ratkaisu on kansan nousu. Kun kaksi miljoonaa kansalaista marssii eduskuntatalolle ja sanoo että nyt silkailu on loppu niin se loppuu sillä sekunnilla.

  Reply
  • 4.2.2019 at 19:50
   Permalink

   Tuossa syy, miksi maamme hallitus on suostunut langattoman säteilyn raja-arvoilla, jotka ovat hengenvaarallisia kaikille ihmisille. Sananvapauden kaitseminen on katsottu itsessään riittämättömäksi kansalaisten suiden tukkimiseksi. Tarvitaan myös aivoja tuhoavia aseita valveutuneita kansalaisia vastaan!

   Jo 1950 -luvulla käytti CCCP milkroaaltosäteilyä (samaa, mitä langattomissa laitteissamme ja tukiasemissa) USA:n suurlähettiläisiin Moskovassa. Pieni ote seurauksista, ja on nimenomaan kyse säteilytasoista jotka EIVÄT LÄMMITÄ biomassaame:

   -2 lähettiläällä leukemia (testeissä paljastui kromosomimuutoksia)
   -Useita muita ihotauteja eri lähettiläillä
   -Muistiongelmia’
   -Masennusta
   -Mikroaaltosairautta

   Nyt on uutta dataa viime vuodelta, jossa USA:n kansalaisilla Kiinassa ja Kuubassa on todettu mikroaaltotautia (sähköyliherkkyyttä), sellaisia, joiden tiedetään tulevan ei-ionisoivasta, ei kudoksia lämmittävästä RF -säteilystä:

   https://www.sciencedaily.com/releases/2018/08/180829115456.htm

   Reply
 • 3.2.2019 at 16:41
  Permalink

  Olen ehdolla Pirkanmaan vaalipiirissä seitsemän tähden liikkeen ehdokkaana.Minulla ei ole, eikä tule vaalirahaa lainkaan,pystyn ainoastaan jalkatyöhön face to face menetelmällä.Saa äänestää.

  Reply
 • 3.2.2019 at 16:59
  Permalink

  Vanhusten kiusaajien paikka on vankilassa ja varat tulisi takavarikoida. Myös isolta Hanhelta.

  Reply
 • 3.2.2019 at 17:34
  Permalink

  Miksi kuntien hoivatyö ja terveyden hoito tulee sekin kalliiksi, vaikka osinkoja ei jaeta? Tiedän syyn. Siinäkin poliitikot pelaavat omaan pussiin. Kunnissa johtotehtäviin ei suinkaan valita parasta vaan ”sopivin”, Joko saat palkkioviran, kun tuet päättäjiä nöyrästi tai sitoudut tukemaan puoluetta rahalla tai työllä vaikka virka-aikana. Kun sopivin ei osaa tai uskalla toimia kuntalaisten parhaaksi, ei voi päästä parhaaseen tulokseen. Työskenteleekö kunnissa johtitehtävissä yhtäkään poliittisesti sitoutumatonta?

  Reply
 • 3.2.2019 at 21:17
  Permalink

  ”päättäjät vajosivat sinisilmäisyyteen”

  Eivät vajonneet mihinkään sinisilmäisyyteen. Kaikki on kylmästi laskelmoitua kantaväestön pään menoksi.

  Vaaleilla ei muuteta asioita. Ne ovat vilpilliset ja media manipuloi helposti johdateltavaa suurta massaa.

  Reply
 • 3.2.2019 at 22:23
  Permalink

  Kyllä päättäjät tasan tarkkaan ovat tienneet, mitä ovat tekemässä ja SUOJAUTUNEET joutumasta rikosoikeudelliseen vastuuseen tekemisistään.

  Ihanko turhaan on 2 ”eduskunnalle” syotetty PL 118 § ja ihan huvin vuoksi vaan ?

  Julkinen lakitietokanta Finnlex PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunanoikeudessa.

  Mitä sitten ”eduksunta” teki; jota pitää salata näin vaalien alla ?

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata. ( eli suomeksi varastaa). ( ”laki 444/2012” .. archive.is/kimmoleaks.fi )

  Millä ”eduksunta” sitten on saatu varastamaan ?

  Iltalehti 19.2. 2013 : ”MIljoonien rahavirrat puolueille”- Jorma Heikkinen: ”PUolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Suomessa siis on mahdollista MAKSAA / LAHJOA eduskunta varastamaan omaisuutta.

  Mutta miksi Kansainvälinen rikostuomioistuin ei ota tätä asiaa käsiteltäväkeen ?

  No Suomi LAHJOI myös Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa asioissa !

  Lahjonta suoritettiin suoraan kansan silmien edessä: He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä asiakirjoilla ja 2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen: Suomi MAKSAA ja pitää kansainvälisisä sotarikosoikeudenkäyntejä, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”. ( vertaa PL 118 §; jossa kansallaista syyteoikeutta ei ole olemassa )

  Ruanda-”oikeudenkäynti” siis oli LAHJONNAN julkinen maksu Suomen ”päättäjien” pitämiseksi poissa Kansainvälisestä rikostuomioistuimesta … miksihän archive.is/kimmoleaks.fi on pommitettu sulki ?

  Valtio käy SOTAA oman maan kansalaisia vastaan estääkseen JULKISTEN asiakirjojen esilletulon äänestäjille . ( verkkovalavontakeskus tekee tätä tälläkin hetkellä !

  Reply
 • 3.2.2019 at 23:21
  Permalink

  Aito kapitalismi vaatisi sen, että ihmisillä oli kohtalaisen paljon irtorahaa käytössään ostaa erilaisia palveluita ja tuotteita. Suomessa on kikytyksellä ja kurjistamisella viety porukoilta ylimääräiset rahat pois ja niinpä firmojen täytyy keksiä muita keinoja ansaitakseen rahaa. Poliitikkojen voitelun kautta voidaan luoda aidolta kilpailulta suljettuja toimintasektoreita, joissa rahastus on lakisääteistä ja/tai vahvasti subventoitua. On suomalaiselle ”kapitalismille” tunnusomaista, että rehelliseen kilpailuun ja houkuttelevien tuotteiden tarjoamiseen ei enää pyritä, vaan toimitaan lainsäädäntökoneiston kautta itselle monopoleja ja rahastusautomaatteja hamuten. Julkisesti hallinnoiduilta sektoreilta tällaisia rahastukseen soveltuvia toimintoja löytyy paljon. Vetoapua yksityistämiseen löytyy kansainvälisiltä sijoittajilta, joille kansantalouksien kuiviin imeminen on tuttua puuhaa. Esimerkiksi IMF:n määräämän matokuurin yhteydessä voi hyvinkin tarjoutua erilaisille ”yksityisille” toimijoille monopoleja ja subventoituja markkinoita. Velkaantunutta valtiota on helppo kiristää pääomapiirien vaatimuksiin. Kansainvälinen pankkikartelli on osittain jopa erikoistunut tällaiseen toimintaan. Kukoistavat kansallisvaltiot täytyy ajaa alas.

  Reply
 • 4.2.2019 at 06:56
  Permalink

  No mutta. Onko PS yaas ”työväenpuolue” ja ”köyhien ja heikkojen asialla”? Voiko Hursti liittyä takaisin? Eikö Halla-aho kannatakaan enää TTIP:tä ja toivota uusliberalismin kritisoijia äänestämään vihervassareita?

  Ettäkö ihan sinisilmäisiä hölmöjä nämä rajojen avaajat ja vanhusten kiusaajat ja ryöstäjät? Buahahahaha. Onpas tämä naurettava lehti. Artikkelin kirjoittaja on Israelmielinen ja siis kannattaa gazalaisten mielenosoittajalasten ammuskelua muurilta. Varmaan myös murhapommituksia Soinin tapaan. Mikäs mahti se maailmassa olikaan tämän helvetillisen kehityksen takana Lännnessä? No sama taho, joka on valeoppositio perussuomalaisten taustalla. Totta kai eutanasiatoiminta sairaaloissa ja vanhusten rääkkääminen on ihan globaalia suunniteltyua agendaa.

  Reply
  • 4.2.2019 at 09:20
   Permalink

   Vanhusten nöyryyttäminen on osa valkoisten kansanmurhaan tähtäävää projektia jota mainitsemasi tahot suomessa(kin) ajavat. Mikään ei tapahdu sattumalta -kaikki tähtää aitosuomalaisten henkisen ja moraalisen selkärangan katkaisemiseen.

   Reply
  • 5.2.2019 at 15:17
   Permalink

   Halla-aho oli se joka innolla kannattaa tuota, mietippä sitä.

   Reply
   • 5.2.2019 at 17:42
    Permalink

    Sanopa täsmällisesti mitä tarkoitat vai oletko vallankahvassa olevien maanpettureiden valkoisen kansanmurhan agendaa palveleva trolli.

    Sano sellainen nykyeduskunnan ulkopuolinen puolue, joka vastustaa kantasuomalaisten valkoista kansanmurhaa JA jolla on jonkinlaiset mahdollisuudet saada EDES yksi kansanedustaja valituksi.

    Reply
    • 6.2.2019 at 06:27
     Permalink

     Kyllä se Hallis sitä ihan oikeasti kannattaa. Muuten se ei olisi vuosia asiaa näytellyt, vaan mennyt ryhmään, joka vastustaa kansanmurhaa

     Reply
     • 6.2.2019 at 13:23
      Permalink

      Esitä täsmälliset perustelut väitteellesi!

     • 6.2.2019 at 16:37
      Permalink

      Eikö sinulle ole valjennut vielä se, että mies on huijari? Tämän voi päätellä monesta eri jutusta. Katsoi hämnen toimiaan. Väitätkö, että hän on salaa natsi? Mistä tiedät sen? Hae esim. Magneettimediasta juttuja tai katso ylipäänsä hänen hengentuotoksiaan. Valehtelee historian ja kannattaa nykyisyydessäkin sionistien juttuja. Hän liittyi persuihin ja vaikutti siellä tyytyväisenä lähes 10 vuotta eli haittavaikuttamista. Miksi ei liittynyt aidompaan ryhmään tai perustanut sellaista? Halusi selvään valeoppositiion. Hänen linjansa on jatkunut samana. Mutta ain iin, sinähän olet natsien ja Hitlerin mustaaja yms. huuhaan levittäjä

    • 6.2.2019 at 21:28
     Permalink

     Vedä pääsi säkistä ja eti googlesta vaikka viralliset Brysselin sivut ja sieltä halal.ahon kaikki äänestykset, että mitä asioita on kannattanut, ennen sitä sinun on ihan turha alkaa mitään vastailemaan.
     Olette säälittäviä jokainen joka alkaa heti kritiikin nähtyään väittämään toista suvakiksi, trolliksi tai mitä tyhmästä pääsätnne keksittekään.

     Reply
     • 7.2.2019 at 06:48
      Permalink

      Halla-aho tukee Israelia muiden Judas Goatsien tavoin eli voimia, jotka ovat kansanmurhan takana

   • 6.2.2019 at 21:30
    Permalink

    Mene nyt haukkumaan Ilja suvakiski ja trolliksi kun julkaisi jo aikoja sitten mikä valehtelija tuo teidän tyhmien mestari halal-aho on.

    Reply
    • 7.2.2019 at 06:48
     Permalink

     Iljahan on Marcon tapaan toisenlainen valehtelija eli Putinin mies

     Reply
  • 8.2.2019 at 07:48
   Permalink

   Minusta otsikon perusteella Hallis on tuossa oikeassa. Ilja tukee Putinin miestä Marcoa ja SKE-liikettä ja hänellä oli Molari jo tuolloin duunissa. Marco kirjoittaa monesta asiasta asiaakin, mutta juuri tämä on täky, jolla ihmisiä kalastetaan valeoppositioon. Hän on aika karsea tyyppi ja hajottaa kaikki liikkeensäkin. Kaikki muut kirjoittavat asiat Marcoa paremmin. Marco ja Ilja ovat mielestäni selviä tiedustelupalveluiden tuotoksia, jotka vievät vain ääniä ja kannatusta hukkaan ja sitäpaitsi MV oli myös tarkoituksellisen luotaantyöntävä tyyliltään. Kaikki nämä persuja myöten ovat tavallaan pelleilijöitä ja jotenkin huonoja ja siten karkottavat myös siten mahdollisia kannattajia, jotta nämä liikkeet eivät kasvaisi liikaa ja jotta toisinajattelu vaikuttaisi jotenkin mäntiltä. Persupopulistithan ovat aina olleet myös tavallaan pellepuolue, joka on rakastanut kaikenlaisia kohuja ja ottanut riveihinsä tällaisten aiheuttajia

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.