Tanja Vahvelainen: Hulluus ei vaan lopu tässä maassa

Vantaalla on nyt Helsingin Sanomien artikkelin mukaan somalinaiset alkaneet opiskella alakouluissa, lasten luokissa. Keskustelu käy kiihkeänä Vantaan Puskaradiossa, jossa moni kirjoittaja tuntuu olevan sitä mieltä, että tämä on hyvä juttu.

Yksi kommentoi jopa tuumi, että mikäli rahat eivät riitä omiin luokkiin, niin hyvä, että on toimittu näin.

Rahat eivät riitä!?!

Miljoonia, miljoonia, miljoonia syydetään jo pelkästään kaupunkikohtaisesti kotoutumiseen, niin kyllä pitäisi riittää ihan omiin kursseihin ja luokkiin rahaa. Mihin ihmeeseen ne kaikki rahat menevät, joita kotoutumiseen koko ajan syydetään lisää. Ne menevät erilaisten yritysten taskuihin, erilaisiin virkoihin ja organisaatioiden yksiköihin, joita perustetaan kuin sieniä sateella. Niihin ne rahat taitanevat mennä.

Nämä ihmiset tulisi saada tutustumaan työpaikkoihin, eivätkö he tulleetkaan tänne töihin ja maksamaan eläkkeemme, kun meillä ei kulma muka sellaisiakaan varoja ole…..
Huom. eläkerahastoissa miljardeja. Matkalla keiden taskuun nekin?

Samoin kuin Esperin tapauksessa, rahaa meni toimitusjohtajan miljoonan luokan vuosiansioihin, eikä vanhusten hyvään hoitoon. Ja valtio sekä kaupungit maksavat. Kuka lopulta onkaan se maksaja?
Me, Suomen kansa.

Eikö meillä todella ole mitään sanottavaa siihen, minne meidän kaikesta mahdollisesta nyhdetyt verorahamme laitetaan. Meillä on, jos äänestämme valtaan ihmisiä, joilla on järki vielä tallella tässä järkyttävässä epätodelliselta tuntuvassa showssa, jota maassamme harjoitetaan.

Miettikää: Vanhukset heitteillä kotona, muistisairaat kuolemankielissä vanhainkodeissa väärin lääkkein syötettyinä, lapset kouluissa vieraiden vierellä, työttömät sodassa Kelan kanssa ja kyykyssä aktiivimallista, asunnottomiksi päätyy viikottain ihmisiä tukien kiristyessä, vammaiset lapset ja mielenterveysasiakkaat vailla hoitoa ja kuntoutusta, raiskaustapauksia yli tuhat tutkinnassa, Turun puukottaja, mitä kaikkea vielä tuleman pitääkään???

Suomalaiset herätys!

Tanja Vahvelainen

62 thoughts on “Tanja Vahvelainen: Hulluus ei vaan lopu tässä maassa

 • 31.1.2019 at 00:56
  Permalink

  Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
  Jakakaa tätä!

  Reply
  • 1.2.2019 at 16:22
   Permalink

   Sosiaali- ja terveysministeriö työllistää itseään.

   Yle: ”Human Rights Watchin mukaan jopa yli 3 000 henkilöä on saattanut joutua Kiinassa mielisairaaloihin poliittisina toisinajattelijoina. Entisen Neuvostoliiton aikaan 1970- ja 1980-luvuilla järjestö kertoo arvion vastaavaan käsittelyyn joutuneista vaihtelevan parista sadasta useisiin tuhansiin.”

   https://laitonlehti.net/2019/02/01/video-miia-kieltaytyi-palkattomasta-tyosta-kunta-haki-holhouksen-alaiseksi/

   Reply
   • 5.2.2019 at 10:43
    Permalink

    Miksi, mitä enemmän kaivaa, sitä enemmän juutalaisia löytyy kusetusten taustalta??

    Taas yksi, Suomessakin paljon mainostanut DNA-testifirma on antanut DNA-tietoja FBI:lle, täysin luvatta. Yllätys, firman johtajat ovat juutalaisia, Greenspan ja Blankfeld.

    Reply
    • 5.2.2019 at 10:46
     Permalink

     Sama persujen kanssa, sioni-fiili petturipuolue, joka osaa kyllä puhua, mutta teot ovat aina tuhoisia. Katsotaan mikä sipulikuori seuraavan kerran ”irtoaa persuista, joka on vihdoin siivottu vääristä aineksista”.

     Sillävälin on puolijuutalainen Halla-aho siivonnut puolueen isänmaallisista etnonationalisteista. Kuten tehtiin myös sisarpuolueessa Ruotsissa.

     Molemmat ovat saman rahoituksen alaisuudessa.

     Reply
  • 31.1.2019 at 05:16
   Permalink

   Näin kuvan Barak Obamasta Kenyassa terroristi-sukunsa luona. Obama oli paljon vaaleampi kuin muut.

   Mitä hulluuteen tulee, sitä piisaa, koska se on globaalia ja järjestelmällistä suur-rikollisuutta.

   USA:ssa on keksitty uusi kansainvälinen järjestö tukahduttamaan sionisti-mafiamedian kilpailijoita:

   ”Centre for Internationa Governance Innovation”. Tarkoitus on muun muassa, että some-jätit Facebook, Twitter jne. tukahduttaisivat vaihtoehtomedioita osaltaan, järjestelmällisesti kautta maailman, paikallishallintojen tuella. Huomaa että on kyse mafia-uutisista, jossa sananvapaus kielletään muilta kuin eliitiltä:

   https://www.youtube.com/watch?v=MssrsA5WWAI

   Ja toinen:

   Kananda turvallisuusministeri, suvakkijohtaja Trudeaun alainen Ralph Goodale, kirjoitti miten aseelliset rikokset ovat lisääntyneet, kun muuten rikollisuus on vähentynyt Kanadassa. Hän ei kuitenkaan ehdota rikoksiin taipuvaisten maahantulijoiden poistamista maasta, mikä palauttaisi nämä ase-rikosten määrät alaspäin, vaan tukee uutta tiukempaa aselakia ratkaisuksi. Mikä on idioottien puuhaa, koska aseita on tarjolla pimeillä markkinoilla:

   https://openparliament.ca/debates/2018/3/26/ralph-goodale-1/

   Tueksi väitteilleen aselain tiukentamisesta hän sanoo, että 31% kivääreillä tapahtuneista rikoksista ovat aseilla joita ei tarvitse rekisteröidä. Hän ei sano, että yli 2/3 rikoksista tapahtuu rekisteröitymispakon alaisilla asetyypeillä. Eli kansaa vain halutaan riisua aseista, ei oikeasti puuttua rikoksiin.

   Haloo Kanada, RAJAT KIINNI! Melkein 30 000 muukalaista on saapunut luvatta Kanadaan parissa vuodessa, tämä siis ”laillisesti saapuneiden” lisäksi.

   Presidentti Trumpin hallitus on tiukentanut otteensa juuri matu-rikollisjengien suhteen, joten näitä pakenee rikollisten paratiisiin Kanadaan, koska idiootit vallassa pitävät rajojaan auki. Punainen Risti on tienaamassa fantastisesti matuvyörystä myös Kanadassa. Punainen Risti on jo pitkään ollut suoraan miljardööripankstereiden hallussa:

   https://torontosun.com/news/local-news/trudeau-tory-meet-as-gun-violence-refugee-costs-heat-up

   ”..While Ontario has not backed out of any immigration deals with Ottawa, it’s not prepared to assume any more expenses on this file, she said.

   The province has already committed $3 million to the Red Cross and offered up the 800 spaces that these people currently occupy in college dorms, she said.

   As of Aug. 9, those college facilities will be used by students, she said.

   “We have a very quick deadline coming which makes it a looming crisis,” MacLeod said.”

   Reply
  • 3.2.2019 at 08:54
   Permalink

   Yksinkertaisesti, hallitusmafia tarvitsee paperittomia laumoittain erilaisiin ihmiskauppabisneksiinsä, kuten elinkauppa, lapsiprostituutio, ”hunting humans games”, rituaalimurhat jne jne.

   USA ja Eurooppa voisivat hillitä laittomien tulvan maahansa yksinkertaisesti säätämällä laki jonka mukaan työtä, asuntoa ja sosiaaliturvaa ei ole tarjolla jos ei ole laillisesti maahantullut. Jos tavataan paperittomana yrittämässä edellämainittuja, ulos maasta.

   Tähän ei suostuta, koska pimeä deep state -rikollisuus ehtyisi, ja tämä vaikuttaisi valtaapitävien hauskanpitoon ja rahastustoimintaan negatiivisesti.

   Jos et ole samaa mieltä päättäjien motiiveista, tarjoa parempi selitys. Parempi selitys ei ole ”olet rasisti”, tms bolshevistista puppua.

   Reply
   • 4.2.2019 at 18:03
    Permalink

    Miettikää miten käy, jos rajat suljetaan. Mehän vajotaan 80-luvun Suomeen, impivaaralaiseen kammariin jossa banaaneja ei saa kaupasta, eikä ulkomaille pääse opiskelemaan. Autot kulkevat enää puukaasulla, sillä rajat kiinni tottakai tarkoittaa, että öljyä ja bensaa ei saada maahan.

    Ja mitä tekevät naiset, kun rajat kiinni -liikkeen myötä meikkien tarjonta kaupoissa putoaa kymmenesosaan nykyisestä, lähinnä kotimaisen Oriflamen tuotteisiin.

    Vauvatkin sairastuvat ulosteeseeensa kun vaippoja ei enää saavu tänne kansainvälisiltä super-korporaatioilta.

    Reply
    • 7.2.2019 at 09:39
     Permalink

     Olen havainnut, miten kierrätyskeskuksen ilmaisosastolla on paljon vierasmaalaisia, arabitaustaisia ja afroja. Nämä keräävät isot laatikot tai säkit tavaraa tai vaatteita. Nämä lähetetään sitten bulvaanille kotimaassa, jossa nämä, siellä halutut tuotteet, myydään voitolla. Ja kun kantiksille jää vähemmän kierrätystavaraa, ostamme enemmän uutta kaupasta?

     Reply
 • 31.1.2019 at 02:03
  Permalink

  Tulta munille – Valta minulle.

  Perkele!

  Reply
  • 31.1.2019 at 06:59
   Permalink

   Hulluutta vastaan on uusi ase – puheiden analysointi takaperin. Ennustan että vassarit alkavat pahoinpitelemään toisiaan kun kuuntelevat mitä ”kollega” oikeasti ajattelee.

   Nimittäin, takaperin kerromme mitä oikeasti olemme, ja EEG-tutkimukset ovat osoittaneet kiistatta, että alitajuntamme reagoi näihin takaperin -lausuntoihin. Tietoisesti tunnemme vain jotakin epämääräistä ”reversal” -sanoman tultua aivoihimme. Vaikkapa tunnemme olomme hermostuneeksi, vaikka tuo toinen henkilö vakuuttelee olevansa meidän tukena tms.

   Luento reversal-asiasta:

   https://www.theverge.com/2018/5/10/17340004/google-ai-maps-news-secret-weapon-remaking-old-apps-products-io-2018

   Esimerkki: Presidentti George Bush kertoi puheessaan olevansa iloinen kun saa toimia kongressin ja senaatin kanssa yhteistyössä. Takaperin hän sanookin:

   ”Choke the f*ckers now!”

   Reply
 • 31.1.2019 at 02:08
  Permalink

  Eduskunnan paviaaneille.

  Sanoitus ja sovitus CFF:

  Hirttolava tai giljotiini, vapaasti saatte valita.

  Reply
  • 31.1.2019 at 19:43
   Permalink

   Ähäkutti – Suomeen tuli kuin tulikin viime vuonna (2018) melkein 80 000 muukalaista. Kansa kohahti, kun vuonna 2015 heitä tuli paljon vähemmän.

   ”..Maahantunkeutumisvirasto Migrin tilastoista käy ilmi, että Suomeen tunkeutui viime vuonna järkyttävät 79 401 maahanmuuttajaa.

   Kyseinen luku on siis ulkomaalaisille annettujen myönteisten hakemusten määrä. Yhteensä hakemuksia jätettiin 95 407 kappaletta, myönteisten päätösten määrä on siis huomattavan suuri.

   Valtaosa päätöksistä annettiin 18-34-vuotiaille.
   Heitä Suomeen laskettiin vuonna 2018 yhteensä 42 591 kappaletta. Suurimpia tulijaryhmiä olivat irakilaiset, 4976 tulijaa, intialaiset, 4482 tulijaa, Vietnamista tulijoita oli 3756, Somaliasta tuli 2721 tulijaa, Afganistanista 2734 tulijaa. Maita on kymmenittäin ja listaa voisi jatkaa loputtomiin.

   Suurin yksittäinen ryhmä olivat venäläiset, joita tuli Suomeen viime vuonna 9861 kappaletta.

   (MV-lehti)

   PS: Miksi juuri Intia aasian maista? Ehkä koska siellä, kuten arabimaissa, LAPSIAVIOLIITTO on laajalle levinnyt tyrannian muoto. Joku tässä viehättää näitä meidän päättäjiämme??

   Reply
   • 4.2.2019 at 07:26
    Permalink

    Iranissa teloitetaan Li Anderssonin ja Anne Bernerin kaltaiset suvakkinaiset, pois häiritsemästä patriarkkaa. Li, Anne ja muut Nergit sun Haloset ovat kiivaasti maahantuomassa omat hirttäjäisensä matu-invaasiota kannattaessaan.

    ”Rouva oli järjestyksessä 87. nainen, joka on ripustettu kaulakiikkuun Iranin nykyisen presidentti Hassan Rouhanin valtakaudella. Kaikenkaikkiaan on Rouhani teloituttanut yli 3.600 ihmistä.

    Iranilaisissa hirttäjäisissä käytetään tiettävästi myös suomalaista nostoteknologiaa. Tällaista laitteistoa on kaupiteltu iranilaisille ”arvopresidentiksi” itsensä brändänneen Sauli Niinistön johdolla.”

    (sitaatti MV-lehti)

    Reply
 • 31.1.2019 at 02:29
  Permalink

  Olisi ollut parempi kun Hitlerin Saksa olisi voittanut sodan.

  – Ei olisi ollut kommunistisia hirviövaltioita Neuvostoliittoa ja Kiinaa.
  – Juutalaiseliitin mafia ei kyykyttäisi.
  – Olisi täystyöllisyys.
  – Olisi turvallista elää ja liikkua kaikkialla Euroopassa.
  – Ei olisi matuja.
  – Ei olisi velka ongelmaa.

  Varmin todiste että Hitler toimi oikein kun edes hänen hautaansa ei jätetä rauhaan vielä tänäänkään.

  Reply
 • 31.1.2019 at 03:03
  Permalink

  Ehkä tässä ainoa hyvä puoli onkin se että opiskelijat ovat naisia.

  Reply
  • 31.1.2019 at 09:20
   Permalink

   Juuri nuo naisethan saavat kasvatettua näitä jihadisteja revi siitä…

   Reply
  • 31.1.2019 at 12:48
   Permalink

   Samaa roskaa kaikki.

   Reply
  • 31.1.2019 at 05:35
   Permalink

   Kiduttamalla murhattujen lasten jostakin rauhasesta otettu eliksiiri kuulemma aiheuttaa tuollaista todellisuudentajun puuttumista. Sattumaa? Infowars kertoo asiaan liittyen (ei faktaa, mutta huolestuttavaa, koska tuosta on suoraan John Podesta -pedofiilin sähköposteissa muiden silmäätekevien kanssa:

   https://www.infowars.com/watch/?video=5c50f960495b3c0017da8bf3

   Reply
 • 31.1.2019 at 05:16
  Permalink

  USA:ssa on keksitty uusi kansainvälinen järjestö tukahduttamaan sionisti-mafiamedian kilpailijoita:

  ”Centre for Internationa Governance Innovation”. Tarkoitus on muun muassa, että some-jätit Facebook, Twitter jne. tukahduttaisivat vaihtoehtomedioita osaltaan, järjestelmällisesti kautta maailman, paikallishallintojen tuella. Huomaa että on kyse mafia-uutisista, jossa sananvapaus kielletään muilta kuin eliitiltä:

  https://www.youtube.com/watch?v=MssrsA5WWAI

  Ja toinen:

  Kananda turvallisuusministeri, suvakkijohtaja Trudeaun alainen Ralph Goodale, kirjoitti miten aseelliset rikokset ovat lisääntyneet, kun muuten rikollisuus on vähentynyt Kanadassa. Hän ei kuitenkaan ehdota rikoksiin taipuvaisten maahantulijoiden poistamista maasta, mikä palauttaisi nämä ase-rikosten määrät alaspäin, vaan tukee uutta tiukempaa aselakia ratkaisuksi. Mikä on idioottien puuhaa, koska aseita on tarjolla pimeillä markkinoilla:

  https://openparliament.ca/debates/2018/3/26/ralph-goodale-1/

  Tueksi väitteilleen aselain tiukentamisesta hän sanoo, että 31% kivääreillä tapahtuneista rikoksista ovat aseilla joita ei tarvitse rekisteröidä. Hän ei sano, että yli 2/3 rikoksista tapahtuu rekisteröitymispakon alaisilla asetyypeillä. Eli kansaa vain halutaan riisua aseista, ei oikeasti puuttua rikoksiin.

  Haloo Kanada, RAJAT KIINNI! Melkein 30 000 muukalaista on saapunut luvatta Kanadaan parissa vuodessa, tämä siis ”laillisesti saapuneiden” lisäksi.

  Presidentti Trumpin hallitus on tiukentanut otteensa juuri matu-rikollisjengien suhteen, joten näitä pakenee rikollisten paratiisiin Kanadaan, koska idiootit vallassa pitävät rajojaan auki. Punainen Risti on tienaamassa fantastisesti matuvyörystä myös Kanadassa. Punainen Risti on jo pitkään ollut suoraan miljardööripankstereiden hallussa:

  https://torontosun.com/news/local-news/trudeau-tory-meet-as-gun-violence-refugee-costs-heat-up

  ”..While Ontario has not backed out of any immigration deals with Ottawa, it’s not prepared to assume any more expenses on this file, she said.

  The province has already committed $3 million to the Red Cross and offered up the 800 spaces that these people currently occupy in college dorms, she said.

  As of Aug. 9, those college facilities will be used by students, she said.

  “We have a very quick deadline coming which makes it a looming crisis,” MacLeod said.”

  Reply
 • 31.1.2019 at 05:18
  Permalink

  SA:ssa on keksitty uusi kansainvälinen järjestö tukahduttamaan sionisti-mafiamedian kilpailijoita:

  ”Centre for Internationa Governance Innovation”. Tarkoitus on muun muassa, että some-jätit Facebook, Twitter jne. tukahduttaisivat vaihtoehtomedioita osaltaan, järjestelmällisesti kautta maailman, paikallishallintojen tuella. Huomaa että on kyse mafia-uutisista, jossa sananvapaus kielletään muilta kuin eliitiltä:

  Reply
  • 31.1.2019 at 05:20
   Permalink

   USA:ssa on…

   Ja toinen:

   Kananda turvallisuusministeri, suvakkijohtaja Trudeaun alainen Ralph Goodale, kirjoitti miten aseelliset rikokset ovat lisääntyneet, kun muuten rikollisuus on vähentynyt Kanadassa.

   Hän ei kuitenkaan ehdota rikoksiin taipuvaisten maahantulijoiden poistamista maasta, mikä palauttaisi nämä ase-rikosten määrät alaspäin, vaan tukee uutta tiukempaa aselakia ratkaisuksi. Mikä on idioottien puuhaa, koska aseita on tarjolla pimeillä markkinoilla:

   https://openparliament.ca/debates/2018/3/26/ralph-goodale-1/

   Tueksi väitteilleen aselain tiukentamisesta hän sanoo, että 31% kivääreillä tapahtuneista rikoksista ovat aseilla joita ei tarvitse rekisteröidä. Hän ei sano, että yli 2/3 rikoksista tapahtuu rekisteröitymispakon alaisilla asetyypeillä. Eli kansaa vain halutaan riisua aseista, ei oikeasti puuttua rikoksiin.

   Haloo Kanada, RAJAT KIINNI! Melkein 30 000 muukalaista on saapunut luvatta Kanadaan parissa vuodessa, tämä siis ”laillisesti saapuneiden” lisäksi.

   Presidentti Trumpin hallitus on tiukentanut otteensa juuri matu-rikollisjengien suhteen, joten näitä pakenee rikollisten paratiisiin Kanadaan, koska idiootit vallassa pitävät rajojaan auki. Punainen Risti on tienaamassa fantastisesti matuvyörystä myös Kanadassa. Punainen Risti on jo pitkään ollut suoraan miljardööripankstereiden hallussa:

   https://torontosun.com/news/local-news/trudeau-tory-meet-as-gun-violence-refugee-costs-heat-up

   ”..While Ontario has not backed out of any immigration deals with Ottawa, it’s not prepared to assume any more expenses on this file, she said.

   The province has already committed $3 million to the Red Cross and offered up the 800 spaces that these people currently occupy in college dorms, she said.

   As of Aug. 9, those college facilities will be used by students, she said.

   “We have a very quick deadline coming which makes it a looming crisis,” MacLeod said.”

   Reply
 • 31.1.2019 at 06:35
  Permalink

  Taas kummallista persumääkimistä. Mikä ihmeen ”hulluus”? Ikään kuin nämä rikolliset tuhoojat olisivat jotain tuyperyksiä ja hyväuskoisia hölmöjä, jotka jopa tarkoittaisivat vain hyvää? Tällaiset kolumnit ovat vain osa mädätystä

  Reply
 • 31.1.2019 at 07:11
  Permalink

  OY Suomi AB on kansainvälisen globalisti-eliitin Deep State komennossa.
  Suomessa on käytännössä yksipuoluejärjestelmä joka ajaa kansallisvaltion yhtenäisyyden hajottamista haittamaahanmuutolla. Sekä harjoittaa määrätietoisesti kansallisen varallisuuden kadotamista sallimalla valtion omaisuuden suoranaisen lahjoittamisen globalistien käsiin.
  Verorahat ohjataan tietenkin agendan mukaisiin hankkeisiin pois Suomen kantaväestön hyvinvoinnista, johon ne ovat tarkoitettu.
  Tämä ei ole foliohattuilua vaan totisinta totta. Totuus onkin asia jonka valtamedian kuplassa olevat tahtovat kieltää, koska totuus on karu.

  Tällä haavaa perussuomalaiset ovat ainoa puolue joka yrittää pitää Suomen ja suomalaisten etua.

  Pahoin kyllä pelkään että järki palaa vasta sitten, kun kaksi miljoonaa kansalaista marssii eduskuntatalolle ja sanoo että nyt eliitin sikailu loppuu.

  Reply
 • 31.1.2019 at 07:51
  Permalink

  hyvä näin kuuluukin käydä tälle läpeensä aivopestylle kansalle!! Tässä kysymyksiä joka kertoo aivokuolleisuudesta ja uskon että jopa magneettimedian lukijoista osa on niin pahasti aivopesty etteivät edes aio asiaa tutkia tässä tulee suurinpiirtein tärkeys järjestyksessä:

  1. Elämmekö ”maapallolla” joita nasan tietokoneella tehdyt kuvat antavat ymmärtää sadoista miljardeista ellei tuhansilla miljardeilla dollareilla ei ole kuvaa saatu kotipaikastamme :)?

  2. Uskotko holaustin tapahtuneen tähän on pakko laittaa tälläinen 🙂

  3. Uskotko että vapaamuurarit kävivät kuussa 🙂

  4. Miksi antartikselle meno on kielletty/ tehty suurinpiirtein mahdottomaksi yksityisiltä ei eliittiin kuuluvilta ihmisiltä???

  5. Miksi ihmiset eivät suostu ymmärtämään rahajärjestelmää??

  6. Ketä omistaa median suurinpiirtein ympäri mailmaa ja miksi vain holokausti on ainoa historiallinen tapahtuma jonka kiistäminen on lailla kielletty monissa maissa??

  7. Miksi ihmiset eivät ymmärrä ketkä hallitsee nykyään ja jo kauan hallinneet vapaamuureita ja kenen agendaa vapaamuurit noudattaa??? Melkein kaikkien mailman maiden johtajat ja päättävissä asemissa olevat henkilöt ovat vapaamuurareita!!

  8. Miksi ihmisille on liian vaikea koittaa ymmärtää miten mailma toimii edes viikko käyttää omaa turhanpäivästä aikaansa potkupallolta ja jääkiekolta, jotka ovat tarkoituksella tehtyjä todella typeriä urheilulajeja viemään huomio pois OIKEASTI tärkeästi asioista!!

  9. Nyt kun muurarit tarkoituksella ovat aiheuttaneet nämä raiskaukset, niin typerämpää ei ole kuin lähteä jahtaamaan näitä alikehittyneitä aavikko apinoita (jonka ymmärrän), kun sionistit ovat nämä tarkoituksella nämä tänne tuoneet eli LAMMASLAUMA LÄPEENSÄ AIVOPESTY KANSA KUN EI YMMÄRRÄ! Heille selvästikin nämä itse tulivat läntisiin valkoisiin maihin ja juutalaisilla ei ollut asiaan osaa eikä asiaa!!

  10. Mksi juutalaiset ovat karkoitettu 109 eri maasta, määrä tod näk. vielä paljon suurempikin?????????????

  11. Miksi nikolai teslan joka oli tämän hetkisen ihmiskunnan kovin ihminen millä mittapuulla tahansa, niin donald trumpin serkku julisti kaikki salaisiksi! Eli niin kutsuttua ”ilmaista” energiaa on ollut jo kauan aikaa, mutta kun rockefellerit ym muut triljonäärit tapattavat kaikki joilla näyttää olevan varteen otettavia keksintöjä ja keksintö patentit ovat tärkeiden patenttien kohdalla pelkkää huijausta. Kaikki varastetaan ja keksijät tapetaan lääkereistä ilmailu insinööreihin jotka ovat uhka nykyiselle mailman järjestykselle!!

  12. kun raketteja laukaistaan niin menevätkö ne oikeasti ”avaruuteen” vai tippuvatko mereen ja pyöriikö ”maapallo” 1600 km h ja missä on oikeat pohjois napa ja etelänapa??

  13. ovatko nasan antamat teitokoneella tehdyt kuvat todellisia kuvia ”tähdistä” ja matkat aurinkoon ja kuuhun joita vapaamuurari eliitti väittävät todellakin niin kaukana kun antavat ymmärtää??

  14. Uskotko dinosauruksiin ja miksi eliitti niin kovalla kiireellä ottaa aina arkeoligiset löydöt haltuunsa? Smitsonian institute ym?? Ja miksi yhdessäkään museossa ei ole alkuperäisiä ”dinosaurusten” luita vaan kiinnassa tehtyjä mallinnuksia??

  15. Olisiko mailmassa ainuttakaan terroristiä tai sotaan jos ei false flag iskuilla tai ellitin salaisilla palveluilla niitä tehtäisi heidän valtansa lisäämiseksi( supo, cia, mossad, kgb, m 16 ym), niitä valtiot eli vapaamuurarit ja juutalais pankkiiri eliiitti niitä aiheuttaisi tapattamalla omaa kansaansa omien tarkoitus perien saavuttamiseksi? Tätäkin on monen lampaan vaikea ymmärtää??

  16. Miksi 95% Kansasta on niin vaikea ymmärtää, että melkein kaikki mailman valtaeliitti on satanisteja, jotka uhraa lapsia heidän vitun sairaille mielikuvitus jumalilleen ja ym muihin seksuaalisiin riitteihin, myös suomesta löytyy suuri määrä korkeimmilta tasoilta!!

  17. Miksi vaihtoehto mediassa on niin paljon keskustelua, että hitlerkin oli kontrolloitu oppositio vaikka en ole vielä 12v löytäny yhtäkään vakavasti otettavaa todistetta?? Suuri osa vertaa anthony suttoniin tässä asiassa??

  18. Miksi monen on vaikea ymmärtää esim kansainvälinen avaruus asema, redbullin avaruus hyppy ym muut ovat vaan vapaamuurarien huijausta ja he nauravat paskat housuissa näille massoille jotka uskovat näihin! OLISIHAN SE MAHDOTONTA ETTÄ KAIKKI MAILMAN AVARUUSMAAT YHDESSÄ HUIJAISIVAT MASSOJA 🙂 🙂 🙂 🙂

  19. Itse 25v todella tyhmänä uskoneena evoluutio teoriian ja että ihminen on tullut afrikasta apinasta ja kaikkien näiden vuosien tutkimisien jälkeen meinaa ruikkupaskat tulla housuun näiden vapaamuurarien/royal institute ym evoluutio ja alku räjähdys teorioiden kanssa!! Aikonaan eli ja on elänyt todella kehittyneitä kansoja jotka on tehnyt uskomattomia insinööri taidon näytteitä johon hädin tuskin nykyajan teknologialla edes pystyttäisiin! Pidin aatua hulluna kun etsi kadonnutta atlantista! EN TODELLAKAA PIDÄ ENÄÄ!! Pakko linkata tämä linkki KATSOKAA:

  https://www.youtube.com/watch?v=roX__kFKUjo

  20. Lammas lauma massat ovat niin syvästi aivopestyä paska sakkia että vaikea löytää sääliä näille ihmisille, jotka katsovat putousta ym muuta täyttä jätettä vaikka heidän maata ollaan tuhoamas täydellä voimalla juutalaisten toimesta!!! Itse olen saanut viimeseen kymmeneen vuoteen niin paljon paskaa niskaan yrittäessä saada hereille ihmisiä, että tätä vihaa lammaslaumaa kohtaan on vaikea saada laantumaan! Hauskinta on ollut nähdä kun näitä vastarinta liilkkeen tarroja laitoin ympäri suomea eripaikkoihin tuhansia ja sitten näet kun 10-16 vuotiaat naispuoliset teinit ”natsi” vihassansa raapii niitä irti kaikella mahdollisilla esineillä ja sitten heidät raiskataan heidän typerien paska vanhempiensa nieltyä juutalaisen aivopesun ja niiden tarrojen takana oleva poliittinen liike kun olisi se ainoa oikea oppositio toisin kuin sionisti halla homo hinttari aho persut ym. uusapaavalniemeä lukuun ottamatta!

  21. https://www.youtube.com/watch?v=DOP2kW0RA1A

  Irwin Goodman – Haistakaa paska koko vapaamuurari satanisti maanpetturi valtiovalta

  natsit tappo mun suvun holokaustissa! Mun vaarin kallo kutistettiin ja mun enosta tehtiin saippuaa ja iso isästä tuli lampun varjostin! Olisko mitenkään minä vaadin että synogoogalle lahjoitetaan 6 miljoonaa euroa!!

  Reply
  • 31.1.2019 at 14:00
   Permalink

   Työnnä jääpuikko vaikka peräsuoleesi jos se helpottaisi.
   ”uskotko dinosauruksiin”.. huppista.. no, uskotko karvaiseen ukkoon joka loi koko maapallon 6000 vuotta sitten, ptää vielä lisätä tämäkin, sinä uskot tuon ohella myös että maapallo on litteä.

   Reply
  • 31.1.2019 at 18:39
   Permalink

   Hyvä kirjoitus mutta aivan liikaa normoille ymmärtää varsinkin FE touhu. Keskiverto kansalaisen silmien avaaminen pelkästään Hitleristä voi viedä vuosia ja jos henkilö on yhtään taipuvainen alistumaan massojen mielipiteille heidän herättämisensä voi olla mahdotonta kunnes Bezmenovin sanoin ”sotilasjuntan saappaan potku perseessään hän vasta ymmärtää”. Jätän tähän kumminkin vähän lainauksia judeofileille

   “Europe has not yet learned to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic (White) societies they once were in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive.” Jewess Barbara ”lerner” Spectre

   In his 1925 book Praktischer Idealismus (Practical Idealism),Count Richard von Coudenhove-Kalergi wrote that “The man of the future will be of mixed blood. Today’s races and classes will gradually disappear owing to the vanishing of space, time, and prejudice.” The Eurasian-Negroid … similar to the ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples, with a variety of personalities … Instead of destroying European Jewry, Europe, will against its own will, turn Europe into a mixed race of Asians and Negros … refined and educated this people into a future leader nation through this artificial selection process.” — Richard von Kalerg was the founder and President for 49 years of the Pan-European Union

   “We’ll keep bashing the dead White males, and the live ones, and the females too, until the social construct known as the White race is destroyed. Not deconstructed, but destroyed.” “The goal of abolishing the White race is on its face so desirable that some may find it hard to believe that it could incur any opposition other than from committed White supremacists.” Jewish Harvard professor, Noel Ignatiev

   ”Our control Commissions will, in the interest of peace and wiping out our interracial tensions, forbid the whites to mate with white. The white woman must cohabit with members of the dark races, the white men with black women. Thus the white race will disappear, for mixing the dark with white means the end of the white man, and our most dangerous enemy will become only a memory. We shall embark upon an era of ten thousand years of peace and plenty, the Pax Judaica, and our race will rule undisputed over the world. Our superior intelligence will easily enable us to retain mastery over a world of dark people.” Taken from a speech by ”Rabbi” Rabinovitch in Budapest in 1952

   ”We must realise that our Party’s most powerful weapon is racial tension. By pounding into the consciousness of the dark races that for centuries they have been oppressed by the Whites we can mould them to our program. The terms ”Colonialism” and ”Imperialism” must be featured in our propaganda. In America we will aim for subtle victory while inflaming the Negro minority against the Whites, we will endeavour to Instill in Whites a guilt complex for exploiting the Negroes. We will aid the Negroes to rise to prominence in every walk of life, in the professions and in the world of sport and entrainment. With this prestige, the Negroes will be able to intermarry with the Whites and begin a process which will deliver America to our cause.” – An excerpt from Israel Cohens ”Racial Program for the Twentieth Century” written in 1912

   ”When we get ready to take the United States, we will not take it under the labels of Communism we will not take it under the label of *Socialism*. These labels are unpleasant to the American people, and have been speared too much. We will take the United States under labels we have made very lovable; we will take it under *Liberalism*, under *Progressivism*, under *Democracy*. But take it we will.” – Alexander Trachtenberg at the National Convention of Communist Parties, Madison Square Garden, 1944

   Reply
   • 31.1.2019 at 19:06
    Permalink

    Vai hyvä kirjoitus, joltain joka pitää maapalloa 6000 vuotta vanhana ja luulee että ihminen on tippunu taivaasta maanpäälle.
    Suositan sitä jääpuikkoa persuksiin ja punaista pilleriä naamaan jos se vaikka auttaisi.

    Reply
    • 31.1.2019 at 19:32
     Permalink

     Sun surkeat ad-hominem-hyökkäykset laittavat sut vain naurunalaiseksi. Voisit pikemminkin hyökätä samonam kumppuun, niinkuin aikuisten keskusteluissa on tapana tehdä?

     Kumoa esimerkiksi tämä, että eräs Israel Cohen on kirjoittanut ”rasisti-ohjelman 2000-lukua varten”, ja sanoo siinä muun muassa näin:

     ”Tulemme aiheuttamaan valkoihoisissa tunnontuskaa tuhmista tempuistaa negroja kohtaan… Autammen negroja nousemaan etuasemaan kaikilla elämän osa-alueilla, ammateissa, sekä viihteessä ja urheilussa. Tämä sauttaa afrikkalaisten pariutumista valkoihoisten kanssa, ja näin saavutamme tavoitteemme.”

     Reply
     • 31.1.2019 at 19:36
      Permalink

      ”Voisit pikemminkin hyökätä samonam kumppuun” Paremmin sanottuna:

      ”Voisit antaa argumenttien ottaa mittaa toisistaan, kuten…

      PS. Kumoa tämä, jos edellinen oli liian vaikea:

      Juutalainen Harward -yliopiston proffa sanoo näin:

      ”Tulemme jatkamaan valkoihoisten hakkaamista, kunnes koko käsitettä valkoihoinen ei enää ole”.

     • 31.1.2019 at 19:48
      Permalink

      Katoppas, jokainen joka väittää että maapallo on jonkun karvaukon synnyttämä ja lisäksi et tiedä totuutta Hitleristä on iihan turha kirjoittaa novellin pituista paskaa tänne.
      Kumoappa sinä evoluutio, selitäppä uskovaisten ajatus siitä että maapallo on 6000 vuotta vanha, ja etenkin todistakaa se ihmisen tippuminen taivaasta..
      Minä en jutkuista kertonut mitää, siihen en ottanut mitenkään kantaa, tiedätkö miksi, minä tiedän enmmän kun hyvin mitä ne tekee euroopalle ja koko maapallolle, eivät ero mitenkään serkuistaan islamisteista.
      Näyeenä vaikka Israel missä äärijutkut tekee terrori-iskuja

     • 31.1.2019 at 22:03
      Permalink

      Onko sinulle tärkeämpää haukkua kristittyjä, kuin tuoda esille sellaisia uhkia maallemme/lapsillemme, joille voisimme, niistä tietoisempina, jopa tehdä jotakin?

      ”vapaamuurari” ei sanonut mitään 6000 vuotta sitten luodusta maapallosta, jos et huomannut? Monet kristityt eivät tulkitse tiettyjä osia raamatusta näin. Siinä ei nimittäin missään mainita tuota ikää maapallolle.

      Kauan sitten oli yleisempää, että kristityt ”laskivat maapallon iän” raamatussa esiintyvien sukutaulujen avulla.

      Huomaa, että eräs JUUTALAINEN oli tämän 6000 vuotta -idean prominentti proponentti:

      ”the Jewish historian Josephus, writing around 94 A.D., used this process to calculate the age of the earth as less than 6,000 years old.”

      https://isgenesishistory.com/does-the-bible-speak-to-the-age-of-the-earth/

  • 4.2.2019 at 07:47
   Permalink

   Holokausti tapahtui Saksassa. Siitä on tekijöiden laajat kuvaukset ja filmi/kuvamateriaali olemassa.

   Dresdenin pommitukset olivat vain pieni osa modernin historian yhdestä suurimmasta sotarikoksesta. Ihmisiä krematoitui osittain myös kellareissa. Mutta kuka nyt sodan häviäjää kuuntelee, eivät ainakaan epärehelliset petturit:

   https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/1487678/German-ruling-says-Dresden-was-a-holocaust.html

   ”Holokausti = laajamittausta tuhoa tai teurastusta, nimenomaan tulella aikaan saatua.”

   Reply
 • 31.1.2019 at 11:27
  Permalink

  Onneksi on vaihtoehto, perussuomalaiset. Maahanmuuttokriisiin kannattaa vastata äänestämällä vähiten valehtelevia ehdokkaita, ei ulisemalla siitä, että ehdokkaat ovat ”kääntäneet takkinsa”. Äänestämällä poliittisesti korrekteja huijaripuolueita on vastuussa siitä suomalaisten arvojen polkemisesta ja terrorismista sekä sananvapauden rajoituksista, joita äänestyspäätöksellään tilaa!

  Reply
  • 31.1.2019 at 16:40
   Permalink

   PS-puolue on sionistinen ja siten epäsuomalainen muiden tavoin. Muut todellisuudessa kertovat avoimesti, mitä ovat. Persut ne huijareita ovat. Tosin ihan avoimesti ovat kaikkien kiivaimmin sananvapautta vastustava puolue. Ilmaisivat tämän jopa vaaliohjelmassaan 2011. Halla-ahon linja on pysynyt samana päästyään johtajaksi. Huijausta on ratsastaa mielikuvilla, jotka ovat synntyneet siitä, että puolueen jäseniä on saanut vihapuhetuomioita. PS-puolue vaati eurostandardin mukaisia kv. vihapuhelakeja vihapuhelakeja Suomeen ja kannatti niitä täysillä oppositiosta käsin.

   Reply
   • 31.1.2019 at 18:43
    Permalink

    Halal-Aho nyt on niin federalisti kuin olla ja voi mikä on kansallismielisen vastakohta.
    TTIP, yhteinen EU järjestelmä, etnonationalismin täyskielto (Tuukka Kurun erottaminen), suomalaisuuden tuhoaminen (afrikkalainen voi olla suomalainen t halal aho), EU:ssa ja Eurossa pysyminen, aseita Saudeille, vastarintaliikkeen kielto jne.

    Halal-Aho on susi lampaan vaatteissa

    Reply
    • 31.1.2019 at 19:02
     Permalink

     Toisin sanoen, Halla-aho on juutalainen gentiilin vaatteissa.

     Reply
 • 31.1.2019 at 13:36
  Permalink

  Voi helevetin kuustoista! Laskekaa siitä somali akat.

  Reply
 • 31.1.2019 at 18:58
  Permalink

  Nyt on saatu VALTAVASTI täysin todistettua peer review -tason tietoa ihmisten aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. Yksi esimerkki;

  USA:ssa on laki jonka mukaan virkavallan on pakko luovuttaa tietyin ehdoin asiakirjoja niitä pyytäville kansalaisille. Yksi kova fakta joka näistä VIRALLISISTA dokumenteista on saatu tietää:

  USA:ssa on yhtiö nimeltä Raytheon. Tämä firma on AINOA joka tuottaa sää-ennusteet kaikille USA:n säätietoja levittäville tahoille. Sama firma on myös suurin säänmuokkausteknologian käyttäjä ja toteuttaja USA:ssa.

  https://climateviewer.com/2018/04/07/raytheon-sensr-awips-combining-weather-national-security/

  Videolla (linkki alla) tuhat yksityiskohtaa lisää. Älkää käyttäkö enää sanaa ”kemikaalivanat”, sillä sitä käyttävät alistuvat vain valtamedian propagandalle joka haukkuu ”kemikaalivanahörhöt”.

  Käyttäkää samoja sanoja kuin ilmastonmuokkausta, auringonvalon säätämistä, säänmuokkausta ja geoengineeringiä toteuttavat tahot, niin löytyy patentteja, alan yhtiöiden nimiä, peer reviewed dataa jne jne:

  Reply
 • 31.1.2019 at 19:05
  Permalink

  Ählämeillähän on sananlasku: ”Jos Muhammed ei mene vuoren luokse, on vuoren tultava Muhammedin luokse”. Nyt tätä sanontaa voidaan soveltaa:”Jos suomalaislapsukaiset eivät mene sompanssien luokse, on sompanssien tultava suomalaislapsosten luokse. Veikkaan, että tässä kotoutetaan suomalaisia somaleihin.

  Reply
 • 31.1.2019 at 23:57
  Permalink

  Kuka ajaisi autoilijoiden asiaa vaaleissa?

  Eikö satojen tai tuhansien ehdokkaiden joukosta löydy yhtäkään ehdokasta joka asettuu auton omistajien puolelle vihreää vaaraa vastaan?

  Ja nyt ei ole kyse vain siitä että ajammeko jatkossa myös polttomottoriautoilla vai sähköautoilla.

  Kyse on siitä että löytyykö vihreiden ja globalistien agendalle lynkata autoilijat vastavoimaa vaaleissa?

  Ei ole itsestään selvyys että esimerkiksi Hämeentiellä Helsingissä on raitiotielinja. Kolmas osan vuorokaudesta raitiotiekiskot eivät ole käytössä juuri lainkaan. Mutta ne ottavat 30-40% kaistanleveydestä!

  Raitiotiekiskot voidaankin poistaa Hämeentieltä ja leventää autokaistat molemmin puolin kolmikaistaisiksi.

  Miksi kukaan ei ole yli 2 miljoonan autoilijan puolella eduskuntavaaleissa?

  8-10 miljardia otetaan veroina autoilijoilta vuodessa mutta vain häviävän pieni osa palautuu takaisin autoliikenteen hyväksi.

  Suomessa on pimeä, kylmä vuodenaika joka kestää kauan. Mutta moottoritiet ovat pimeinä. Vaikka uusi valaistustekniikka on alentanut voimakkaasti tievalaistuksen kustannuksia.

  Hämeentie Helsingissä ei tarvitse raitiotielinjaa. Mutta autoilijat tarvitsevat lisää autokaistoja! Tiet on varustettava heijastavilla reunaviivoilla ja tievalaistus kuntoon. Eihän kukaan halua ajaa esim. pyöräilijän päälle vain sen takia koska on pimeää.

  Odotan ja vaadin että ehdokkaat alkavat nyt iskeä takaisin kuristavaa, vihreää, globaalia agendaa vastaan. Pääkaupunkiseudun liikenne on valtakunnallinen asia.

  Reply
 • 1.2.2019 at 12:43
  Permalink

  Mikään ei ole hyvä. Ennenkuin menee ihon pitää osata suomea auttavasti. Jotta on vähän koulutetietoa, voi ohjata lapsiaan kun koulunkäynnissä paremmin.
  Nyt sitte naiset närästää, vaikka niitä on Suomeen toivottu. Rva vahvelainen kai elää pääkaupunkiseudulla, onko voinut välttyä näkemästä somalinaisia töissä? Voi, kun pitää silmät kiinni .
  Muuten ,.oliko tämä samainen rouva kun päivitysten mukaan kertoo, että kaikki 1000 seksuaalirikosta on mamujen tekemiä, mitä nyt on avoinna.
  En äänestä persuja ,mutta jos äänestäisin, .henkilöä, joka viitsii ottaa tosiasioista selvää, .Ei puhu pelkkää propagandaa luottaen , että kyllä mua uskotaan, kun olen oikeen ehdokas.

  Reply
  • 1.2.2019 at 17:42
   Permalink

   Peräsuoli-korhonen, se alkuperäinen muumio matupatja taas vauhdissa.

   Reply
 • 1.2.2019 at 12:43
  Permalink

  Töihin, ennenkuin menee töihin. Korjaus.

  Reply
 • 1.2.2019 at 17:17
  Permalink

  ”HeiMeTienataan! ” Jokainen uskovainen, ihan minkä tahansa uskonnon, on järkevyystasoltaan nollan alapuolella.
  Joka uskonto kieltää evoluution, luullen että maapallolla ei olisi elänyt yhtään dinosaurusta ei edes mammuttia, kaikkein naurettavinta on väittää uskovien että ihminen on tulosta jonkun karvakäden pierusta, tuosta päästäänkin yhteen hienoon juttuun mistä kristityt vaikenee täysin, uskontonne kun on syntynyt lähi-idässä, olette siis samaa paskaa jutkujen ja muslimeiden kanssa.
  Toiseksi, ihan on se väite siellä teidän raamatussa kerrottu että maapallo on 6000 vuotta vanha, ja jos uskotte mitään tuosta kirjasta, ette voi väittää uskovanne evoluutioon, ette voi kerätä rusinoita sieltä täältä mielenne mukaan, joko olette usovaisia tai sitten ette..

  Reply
  • 4.2.2019 at 13:00
   Permalink

   Sorri, valehtelet naurettavasti tuosta 6000 vuotta -asiasta. Raamattu-haku:

   0 Bible results for “6000.” Sorry, we didn’t find any results for your search

   Sinullahan on parempi linkki ja raamattu-sitaatti esittää, kerran olet niin varma asiasta? Ennustan, että käy taas niin, että mitään näytettä väitteillesi ei löydy?

   Todisteet, empiiriset sellaiset siis, osoittavat poikkitieteellisesti, eli yli kymmenen eri tieteen haaraa osoittavat saman. Että noin 12000 vuoden välein pyyhitään koko maapallo tyhjäksi, ja suurin osa elinlajeista katoavat. Viimeksi tämä tapahtui, muun muassa (runsaiden fossiilisten todisteiden lisäksi) merenpohjan magneettikuvausten perusteella, juurikin 12000 vuotta sitten.

   Tutkija kertoo jotakin tästä:

   Reply
   • 5.2.2019 at 09:02
    Permalink

    Tässä, alle 10000 vuotta on tatuoitu paskakirjaasi, ja se on käännetty teidän pääkopissa 6000 vuoteen.

    https://luominen.fi/todisteita-maapallon-nuoresta-iasta

    Ylpeänä kristittynä maksat kirkollisveroa ja maksat sillä isas paskat piilotetuksi kirkon hoiviin

    Lisäksi, vallan rakastat palvoa lähi-idästä tullutta uskontoa, ei naurettavampaa oliota

    Reply
    • 7.2.2019 at 09:59
     Permalink

     Jos oikeasti olisit katsonut mitä siinä sanotaan, niin YHTÄKÄÄN lainausta raamatusta ei tarjoamassasi linkissä ole. Toisinsanoen VALEHTELIT ”raamattuun leimatusta” ikämääritelmästä:

     ”..kun taas Raamatullinen aika (maapallo alle 10000 vuotta vanha) sopii aina maksimiajoitusten sisään.”

     Tuon kirjoittaja on kyseenalaistamatta, tutkimatta, toistanut oman pastorin tai muun ”kristityn lähteen” väitettä, ei sen kummempaa.

     Tuossa antamassasi linkissä on väite, että ”supernovia on liian vähän”. Tähän voidaan vastata vaikkapa, että päinvastoin, pimeä aine todistaa, jos supernovat ovat pimeän aineen lähde, nämä supernovat todeksi.

     PS. en maksa kirkollisveroa, eikä raamattu ole ”minun kirja”, joten tässäkin huidot tyhjää ilmaa. Toivoisin vain asiakeskustelua, kun sinun ulosantisi vaikutti taas labiililta tunnepohjaiselta purkaukselta, ei sen kummempaa.

     Se, että allaolevan linkin uskovainen kristitty *tiedemies ja tutkija* näkee raamatun viestin tältä osin ihan eri lailla, ehkä saa sinut vihdoin tajuamaan että mitään yksiselitteistä ”6000 vuotta vanha maapallo” -sanomaa ei raamatussa tosiaan ole.

     Tämä kristitty tiedemies esittää videolla laajat empiiriset todistukset sille, että aurinko ja planeettamme on viime aikoina käynyt traumaattisen tuhotapahtuman monesti, noin 12500 vuoden välein:

     Reply
    • 7.2.2019 at 11:08
     Permalink

     Vilkaistaanko luominen.fi -argumentteja?

     1. Galaksi kiertää liian nopeasti.

     -Tätä ongelmaa ei ole jos tukeudumme empiirisiin todistuksiin sähköisestä maailmankaikkeudesta. Ihan vaikka siitä, että 99,99% maailmankaikkeden aineesta on plasmaa, joka on aina sähkömagneettista. Kun yhdistämme painovoiman ja sähkömagneettisten voimien vaikutus, pyörivät galaksit sopivalla nopeudella. Viitelähde:

     http://www.thunderbolts.info/tpod/2010/arch10/101001electromagnetic.htm

     2. Liian vähän supernova-jäänteitä.

     -Entä pimeä aine? Mekin havaitsemme paljain silmin tuhansia valovuosia kattavia tomupilviä galaksissamme. Vaihtoehtona pimeälle aineelle, jossa teoriassa on paljon ongelmia, on sähkömagneettiset voimat, jotka ovat paljon vahvempia (hundreds of orders of magnitude) kuin painovoima.

     Jos katsot savupiipun savua, ei sitä jossakin vaiheessa, tarpeeksi kaukana savupiipusta , enää näy, vaikka tiedämme savua olevan kulkeutuneena, satakin kertaa kauempana. Puhumattakaan super-novasta. Sen aine, ”tomu”, leviää pyöreästä pallosta hajoten moneen suuntaan. Jossakin vaiheessa sitä on näkymättömän vähän.

     3. Komeetat hajoavat liian nopeasti.

     -Komeetat voivat hyvinkin muodostua kun maapallo vaihtaa suuntaa dramaattisemmin kuin yleensä. Vettä ja tomua sinkoutuu myös avaruuteen. Toinen hypoteesi on, että kuu ei ole niin vanha kuin oletetaan, ja samalla kun kuu irtautui maasta, myös pienempiä kappaleita sinkoutui. Komeetat ovat voineet olla satoja vuosimiljoonia asteroidivyöhykkeellä tai kooper-vyöhykkeellä, ja sinkoutunut vasta hiljattain, törmäyksen myötä, aurinkoa kiertävälle radalle.

     4. Merenpohjan kerrostumat liian ohuita.

     -Siberiasta löytyy pakastettua liejua, josta löytyy mammutteja. 12500 vuotta sitten meret kuohuivat yli, ja lieju levittäytyi mantereille. Merenpohjaa löytyy myös korkealta vuoristoista. Yksi skenaario on 12500 vuoden välein tapahtuva maapallon pyörimisen pysähtyminen, jolloin manterelaatat rikkoutuvat monin eri tavoin, ja uusia vuoristoja syntyy, jopa entisistä merenpohjista. Lieju tulee siis merestä.

     5. Suolapitoisuus liian alhainen.

     -Osa merestä joutui uusiin järviin, joista osa ovat tänään kuivia suola-aavikoita. Ennen uutta jääkautta vallitsee kuumempi aikakausi, viimeisen aurinko-novan seurauksena. Tämän jälkeen on ilmakehä täynnä suolatonta kosteutta, joka sitten sataa muodostaen uuden jääkauden. Kun tämä sulaa, kuten Great Canyon muiden muassa todistaa, tulee paljon makeaa vettä mereen.

     6. Maan magneettikenttä heikkenee liian nopeasti.

     -Se heikkenee yhä nopeammin, joka viittaa siihen, että tosiaan 12500 vuotta sitten tapahtunut kataklysmi, josta esim. mammutit siperian roudassa ovat todiste, on toistumassa hyvinkin pian.

     7. Kallioiden kerrostumat taipuneet liian voimakkaasti.

     -Tämä täsmää suoraan 12500 vuoden välein tapahtuvan kataklysmin kanssa, empiirisen tieteen mukaan.

     8. Biologisen materiaalin DNA heikkenee liian nopeasti.

     -Tukee empiiristen todisteiden antamaa käsitystä, että katastrofit tapahtuivatkin kymmenien vuosituhansien sisällä, eivät vuosimiljoonien.

     9. ”Polonium- halorenkaat osoittavat mm. , että Colorado-laatan Jura-, Trias- ja Eoseenikauden kerrostumat ovat syntyneet vain muutamien kuukausien välein”

     -Tukee katastrofaalista maankuoren muokkautumista suhteellisen tuoreena ilmiönä geologisessa mittakaavassa laskien.

     10. ”Itseasiassa kokeissa ilmeni, että zirkonit sisälsivät vielä niin runsaasti heliumia, että saatujen tulosten pohjalta kristallien iäksi määriteltiin 5680 +/-2000 vuotta. Toisin sanoen, vain muutamassa tuhannessa vuodessa on tapahtunut ”1.5 miljardin vuoden” edestä (nykypäivän arvojen mukaan) radioaktiivista hajoamista.”

     -Tukee hiljattaista, katastrofaalista tapahtumaketjua mannerlaattojen muodostumisessa nykyiselleen, vaikkapa alkaen 12500 vuotta sitten tapahtuneesta magneettikenttäämme liittyvästä kataklysmistä (tiede on todistanut, että maapallon pyörimisnopeus on suorassa yhteydessä magneettikenttääme vahvuuteen).

     11. ”Hiili-14 isotooppia on löydetty mm. timanteista joiden muodostumisen evolutionistit olettavat vievän yli miljardi vuotta. Kokeessa laboratoriolle toimitettujen timanttien maksimi iäksi Hiili- 14 menetelmällä saatiin noin 58000 vuotta.”

     -58000 jaettuna neljällä = 14000, lähellä 12500. Ihminen ei ole koskaan nähnyt tulivuorenpurkausta joka toisi timantteja maan kallion pintakerrostumiin. Se vaatii paljon rajumman prosessin, vaikkapa 12500 vuoden välein tapahtuvan kataklysmin.

     12. Ei tarpeeksi kivikautisia jäämistöjä (luurankoja).

     -Säännöllisesti tapahtuvat kataklysmit pyyhkivät planeetan puhtaaksi näistä jäämistä. Vain pieniä alueita säästyy.

     13. Maanviljely alkoi liian myöhään, noin 10 000 vuotta sitten.

     -Huomaa tieteen löytämä ajankohta, alle 12500 vuotta.

     14. ”Kirjoitettu historia kattaa vain 4000 – 5000 vuotta. Silti esihistoriallinen ihminen rakensi megaliittisia monumentteja, teki.. ”

     .Juuri megaliittiset monumentit ovat niitä, jotka voivat selviytyä pahassa kataklysmissa. Niiden tekijöistä ei juurikaan dataa tai tietoa, ja megaliittiset rakennelmat ovat pitkälti samanlaisia kautta maailman.

     Reply
 • 1.2.2019 at 18:52
  Permalink

  ”11. Miksi nikolai teslan joka oli tämän hetkisen ihmiskunnan kovin ihminen millä mittapuulla tahansa, niin donald trumpin serkku julisti kaikki salaisiksi! Eli niin kutsuttua ”ilmaista” energiaa on ollut jo kauan aikaa, mutta kun rockefellerit ym muut triljonäärit tapattavat kaikki joilla näyttää olevan varteen otettavia keksintöjä ja keksintö patentit ovat tärkeiden patenttien kohdalla pelkkää huijausta. Kaikki varastetaan ja keksijät tapetaan lääkereistä ilmailu insinööreihin jotka ovat uhka nykyiselle mailman järjestykselle!!”

  Totuudenetsijä 30.1.2019 at 12:58
  ”The 9/11 Truth Movement, Free Energy Suppression and the Global Elite’s Agenda”,
  https://www.checktheevidence.com/wordpress/2008/05/30/the-9-11-truth-movement-free-energy-suppression-and-the-global-elites-agenda/

  ”NIKOLA TESLA, MAXWELL, EDISON, JP MORGAN AND THE LAWS OF PHYSICS”:
  https://www.hopegirlblog.com/wp-content/uploads/2016/02/Peoples-Free-Energy-Show-Slide-Ep-One-History-is-Written-By-the-Winners.pptx

  NWO-pääarkkitehtina pidetyn H.Kissingerin väitetään sanoneen:
  ”who controls the food supply controls the people; who controls the ENERGY can control whole continents; who controls money can control the world.”

  Reply
 • 3.2.2019 at 16:51
  Permalink

  Hulluus vain jalostuu, ahneus ja röyhkeys lisääntyy, kunnes jollain palaa päreet. Vihapuhettako pitäisi suitsia ja rankaista? Mieluummin voisi toimia niin, ettei kansan tarvitse olla vihainen.

  Te poliitikot olette meillä suomalaisilla töissä. Jos Suomi olisi minun firmani, Te lähes KAIKKI SAISITTE POTKUT!

  Reply
  • 4.2.2019 at 07:39
   Permalink

   Suomi on meidän kaikkien firma. Nyt on käynyt niin että vessan siivoojat ovat lyöttäytyneet yhteen ja päättäneet että firma onkin heidän.

   Reply
 • 22.8.2019 at 00:14
  Permalink

  Tämä on kaikkien luettava todistus, olen täällä kertoakseni koko maailmalle miehestä, joka pelasti suhteeni, ja tätä suurta miestä kutsutaan tohtori IZOYAksi. Itse asiassa hän piti suurta työtä minulle tuomalla takaisin entisen rakastajani, joka jätti minut ja lupaa koskaan palata takaisin minuun. Tämän avulla olen tajunnut, että tohtorin IZOYA-tiedon jakaminen maailmalle tekee paljon hyvää niille, joilla on rikki kodit tai hänen suhteensa auttaakseen sinua korjaamaan rikkoutuneen suhteesi tai avioliitto. Voit tavoittaa hänet hänen sähköpostiosoitteensa kautta: drizayaomosolution@gmail.com.Ota yhteyttä häneen ja katso, kuinka ongelmasi ratkaistaan ​​24 tunnin sisällä. Hän on erikoistunut myös seuraaviin asioihin …
  (1) Haluat entisen takaisin.
  (2) Haluat saada ylennyksen toimistossasi.
  (3) Haluat miesten / naisten seuraavan sinua.
  (4) Haluat lapsen.
  (5) Olet yrittäjä ja haluat voittaa sopimuksia
  (6) Haluat miehesi olevan sinun ikuisesti
  (7) Tarvitset henkistä apua.
  (8) Sinua on huijattu ja haluat takaisin menetetyn rahan.
  (9) Lopeta avioero
  (10) Raharituaalien vedot
  (11) Voita vaalit

  Reply
 • 1.6.2020 at 19:24
  Permalink

  Gates on mm. nyt muiden miljardöörien kaltaisesti rikastunut äärimmäisesti nyt koronapandemian aikana, koska hän on putsannut pienempiä yrityksiä säätiöidensä kitaan.

  Tuonkaltainen toiminta on tuhokapitalismia parhaimmillaan ja kaikki te jotka tiedätte miten rahaa luodaan, eli velalla niin tiedätte varmaan, että tämä massatyöttömyys on jonkun asian luonnollinen seuraus ja se johtuu siitä, ettei synny enää uusia invesointeja niin paljon kuin aikaisemmin. Joten lainaa ei enää voida ottaa yhtä useammin ja valtion velkamäärä kasvaa.

  Eli aina joku uusi työntekijä menettää sen seurauksena jälleen työpaikkansa ja joutuu kortistoon.

  Keskuspankit BIS-Pankin johdolla kun johtaa tätä velkaorjuutta, jonka orjia olette kaikki te veronmaksajat. Teidän verorahoillanne turvataan ja maksetaan myös näiden pankkiirien jetset elintasot. Mutta nämä huijarit loivat aikanaan tämän talousjärjestelmän ja teollistumisen niin, että se on systeemi jossa hyötyjinä ovat vain nämä globalistisen järjestäytyneen rikollisuuden huipulla olevat tekijät. 

  Kun taas tämä köyhä veronmaksajien tuloluokka keskittyy vain tämän maailman rikkaimman eliitin sikailun kustantamiseen ja ei näiden pankkiirien jetset elintaso vielä mitään ole siihen verrattuna, että veronmaksajien rahoista maksetaan myös tämän pankkiirisukujen harjoittaman huumekaupan, asekaupan sekä ihmiskaupan ja lapsikaupan rahoitukset.

  Pelkästään YK:ssa työskentelee yli 3000 pedofiilia.

  Missään terveessä organisaatiossa tai järjestössä ei näy tällaisia lapsiinsekaantujia, mutta niistä YK on harvas poikkeus. Sitä yhdistää Vatikaanin kanssa tuo p*******a ongelma, jota ei sieltä saada millään pois, koska se on levinnyt siellä aina kuin kulkutaudit tai rutto.

  Näille psykopaateille ei tulisi nyt antaa tuumaakaan periksi, sillä he ovat silminnähden erittäin kiihottuneita tästä koronahysterian luomasta ajasta, joka sallii heidän jo ottaa käyttöön järeämmät keinot alustaa Uusi Maailmanjärjestys ja UUSI NORMAALI.

  Toki eliitin fasismi ja totalitaristinen kontrolli on kiihottanut jo Vatikaania tuhansia vuosia sitten. Samasta maailmasta myös tämä lapsiinsekaantumisen kulttuuri tuotiin aina poliittiseen järjestelmään sisään ja tästä syystä meillä on myös Suomessa poliitikkojen pedofiilirinki, johon liittyvä Veijo Baltzarin poliisitutkinta mm. ei näytä etenevän mihinkään kuin tulevaan syyttämättäjättämispäätökseen.

  Siinä kun on sellainen pieni ongelma, että nämä Suomen nykyisetkin poliisipomot ja KRP: päällikkötason johtohenkilöitä ovat näissä pedoringeissä itse myös osin mukana, joten jos siellä on vasen jalka haudassa, niin eihän nyt pedofiilirinkiveljiä voi käräyttää ja siitä nämä poliisipäälliköt pitävät huolen, ettei kenenkään poliitikon poliittinen ura pääty edes tällaisen demareita kuohuttaneen pedofiilirinki skandaalin johdosta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.