Jyrki Åland: Haittaisänmaallinen on suomalaisen surma

Aikanaan John F Kennedy heitti ilmoille kuolemattoman lauseen ”Älkää kysykö, mitä isänmaa voi tehdä teidän hyväksenne – kysykää, mitä te voitte tehdä isänmaanne hyväksi”. Monet kysyvät, että mitä minä voin tehdä Isänmaan hyväksi? Vanha sanonta on, että köyhä antaa lantin vähistäänkin ja niinhän se antaa vaikka valtio olisi kupannut veronmaksajansa aivan kuivaksi.  

Isänmaalliseen ja oikeudenmukaiseen politiikkaan kuuluu vähäosaisten, huono-onnisten ja syrjäytyneiden suomalaisten auttaminen. Vaalit lähestyvät, niin ei ole kovinkaan yllättävää, että kaikki lupaavat sitä samaa – anna äänesi meille, niin me korjataan Suomi. Totuus on kuitenkin jotain muuta, kun uusi hallitus aloittaa taas työskentelynsä ja ilmoittaa ettei jakovaraa olekaan.

Pari sanaa tästä kuuluisasta jakovarasta: Kyllä sitä rahaa on, mutta sitä ei jaetakaan kantasuomalaiselle, vaan etusijalla ovat muualta tänne tulleet, joille ollaan valmiit maksamaan kaikki. Mitä etnisempi on tausta, sitä varmemmin avustusrahahanat aukeavat. Julkisen vallan pitäisi auttaa suomalaisia takaisin yhteiskunnan rattaisiin, jotta myös maamme kehittyisi. Tällä hetkellä lähes kaikki poliittiset puolueet ovat keskittyneet siihen, että kuka antaa ja lupaa maahanmuuttajille parhaimmat palat kakkua. Jakovaraa siis on, muttei kantasuomalaiselle.

Kun puolue tai poliittinen liike ei enää kuuntele äänestäjiään ja eikä halua ymmärtää vähäosaisten hätää, vaan syytää rahaa haittamaahanmuuttoon. Itse ainakin katson moisen teon haitalliseksi isänmaalle ja sen kansalle.  Meillä on siis Suomessa haittaisänmaallisia poliitikkoja, jotka välittävät enemmän muualta tulleiden hyvinvoinnista tai maailman halaamisesta. Haittaisänmaallisen poliitikon arvomaailmaan ei kuulu kansallismielinen ajattelu, jossa oman maan kansalaiset tulevat ensin.

Helsingin Sanomat kertoi jutussaan 6.1.2019 seuraavaa. Niukka elämä lyö maahan. Yksinhuoltajien epätoivo. Yrittäjien ulosottokierre. Häpeä kolmannessa polvessa. Itsemurha-ajatukset. HS:n niukkuuskysely paljastaa suomalaisen kurjuuden. Paljon on myös vastauksia, joista huokuu viha ja raivo päättäjiä, yhteiskuntaa, systeemiä, koko elämää kohtaan. Mitä jää jäljelle, kun jäljellä ei ole mitään? Tai on velkaa niin, ettei siitä pääse koskaan eroon.

Muutamia lainauksia:

 • Olen vakavasti harkinnut itsemurhaa, ulospääsynä taloudellisesta tilanteesta. Mutta se tuntuu edelleenkin väärältä lapsia kohtaan
 • Eläkeiän oon ratkaissut niin, että tapan itseni myöhemmin. Ihmisten mielestä se on kamala ajatus, mun mielestä helpottava. Että saisi joskus edes kontrollin tähän kurjuuteen. Ei tarttis eläkeikää olla kuset housussa jossain, missä kukaan ei edelleenkään välitä
 • Aikuissosiaalityö neuvoi vain jättämään laskut maksamatta ja antamaan luottotietojen mennä
 • Ulosoton ja vuokran jälkeen palkasta jää 70 euroa käteen kuukauden ruokaan ja laskuihin. En saa mitään tukia, koska olen yrittäjä
 • Nykyään ihminen on vain menoerä valtion kukkarossa. Minä voin tulla siihen riviin, jossa köyhät ammutaan. Loppuu tämä kituminen
 • kaikki aktiivimallit ja köyhien tukien leikkaukset vahvistavat omakuvaani hyödyttömänä loisena jonka pitäisi kuolla

Meillä on tilaa ja Suomi saa päättäjien mielestä olla koko maailman sosiaalitoimisto. Hätää nähdään vain televisiosta kuinka jossain päin maailmaa taistellaan ja kansa kärsii, mutta kukaan päättäjistä ei huomaa että omalle takapihalle on muodostunut satojen metrien pituinen jono kantasuomalaisista. He jonottavat ruoka-avustusta koska rahat eivät riitä. Näissä jonoissa ei näy maahanmuuttajia.

Mielelläni muistutan mitä Suomen perustuslaki 6 § sanoo. ”Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.” Nyt kun katsoo mihin yltiö positiivinen rasismi on meidät vienyt, niin herää kysymys. Kun vastakkain asetetaan maahanmuuttaja ja kantasuomalainen, niin kummalla on paremmat edut? Jokainen voi vastata oman kokemuspohjansa mukaan ja peilata vastausta väittämään. Onko laki siis kaikille samanlainen? Väitän että ei ole, sillä siitä ovat huolen pitäneet haittaisänmaalliset puolueet ja poliitikot.

Suomi on suomalaisten koti. Jokaisella suomalaisella on kotimaassaan oikeus asumiseen, terveydenhuoltoon, koulutukseen, riittävään toimeentuloon ja turvallisuuteen. Yksilön ihmisarvoiseen elämään kuuluu oikeus vaikuttaa häntä itseään koskeviin asioihin. Me Perussuomalaiset katsomme, että valtio on olemassa ihmisiä varten eikä toisinpäin.

Jyrki Åland

82 thoughts on “Jyrki Åland: Haittaisänmaallinen on suomalaisen surma

 • 7.1.2019 at 02:26
  Permalink

  Mitä tämä perussumuttaja Ålandkin yrittää tässä kun todellisuudessa hänkin oli persujenginsä kanssa vainoamassa SKE:läisiä kun nämä olivat tekemässä jotain siirtolaisuus-aiheista striimiä Varissuolla?

  Susi lampaan vaatteissa. Åland:”Meillä on siis Suomessa haittaisänmaallisia poliitikkoja” No niinpä, mutta asian todellisessa valossa, ei pelkän vaalitarinan sisällä.

  Reply
  • 7.1.2019 at 09:47
   Permalink

   Väitteet häirinnästä ovat kummallisia? Kyseisen puolueen piti pitää Turun varissuolla telttatapahtuma, mutta he löytyivätkin paikallisesta bubista. Mun ainoa kysymys olisi koskenut tiedustelulakia ja sitä, että miksi he kokevat sen niin pelottavana?
   Mitään keskusteluahan ei saatu, koska he singahtivat ulos. Tuntuu kovin kummalliselta, että puolue joka väittää poliittisessa puheessaan kaikenlaista. Ei sitten suostu niistä puhumaan?

   Reply
   • 7.1.2019 at 09:51
    Permalink

    Joo SKE on ihan samanlainen huijaus kuin persutjin ovat ja Reformi

    Reply
    • 8.1.2019 at 20:21
     Permalink

     YLLÄPIDOLLE YLLÄPIDOLLE Vinkki-toiminto ei edelleenkään toimi joten:

     Kiina julisti sodan USata vastaan. Hurja infowars -lähetys, muitakin isoja uutisaiheita:

     https://www.infowars.com/watch/?video=5c33e6773e83ca439ad330a8

     ”Full Show – Chinese Dictator Declares War On America As World Bank Head / ChiCom Operative Resigns – 01/07/2019”

     Reply
   • 10.1.2019 at 13:19
    Permalink

    YLLÄPIDOLLE! Koska vinkki-linkkinne ei edelleenkään toimi, laitan tähän jättiuutisen, että 9/11 -virallinen versio joutuu vihdoinkin oikeuskäsittelyyn, mukaan lukien yli 50 todistuskappaletta siitä, miten virallinen versio WTC-tornien tuhosta on petos ja valhe.

    ”Kun hallitus tutkii omia tekemisiään, on se kuin murhaaja joka on syyttäjänä omassa keississään”…

    400 -sivuinen lehdistötiedote on linkkinä tubella, ja yli sata mediatahoa on tehnyt sekä julkaissut jo jutun tästä.

    Videolla kerrotaan, että ne yli 50 todistusta, että virallinen versio ei voi pitää paikkansa, tulevat olemaan osa oikeudenkäyntiä, jossa tutkitaan syyllisiä, ja mitä oikeustoimia tullaan soveltamaan näihin:

    https://www.youtube.com/watch?v=2V3cfCX1s1Y

    MASSIVE Breakthrough In 9/11 Investigation! – Must WATCH (with Richard Gage & Barbara Honegger)

    Reply
  • 7.1.2019 at 10:18
   Permalink

   SKE ja Marco valehteli että persut hyökkäsi heitä vastaan kahvilassa oikein johtohahmon toimesta, täyttä potaskaa. Marco vois vähän miettiä kuinka paljon voi valheilla ratsastaa. Keskittyis nyt vaan siihen omakylä hankkeeseen.

   Reply
  • 7.1.2019 at 12:20
   Permalink

   Åikea keisari ilman vaatteita, nääs, No tässä on kyllä yksi nimimerkin taakse piiloutuva sekopää lisää, tuskin edes suomalainen. Katsoppas CarlosIII video ensin, ennenkuin yrität samoja temppuja kuin äiteesi.

   Reply
   • 7.1.2019 at 18:09
    Permalink

    Jos kuitenkin pysyttäisiin asiassa. joka on itse pirusta. Nimittäin suomalaisten köyhyys, joka ei koske enää alkoholisteja tai muuten syrjäytyneitä, jotka ovat koostuneet enimmäkseen miehistä, vaan köyhyysloukkuun ovat pudonneet aivan tavalliset kaksi vanhemmaiset lapsiperheet työttömyyden takia koski se vain toista tai molempia. Lisäksi nykyinen työelämä on muuttunut 20-vuodessa niin, että enimmäkseen on tarjolla vain pätkätöitä tai projektiluontoisia töitä, joka tekee elämästä epävarmaa ja poukkoilevaa kädestä suuhun elämistä työsuhteiden keston suhteen.

    Toisaalta maailma muuttuu ja entisiin aikoihin ei ole paluuta, jolloin samassa työssä oltiin eläkeikään saakka. Suomen hallitukset ovat tarkoituksellisesti suurimmasta syystä, että Neuvostoliitto hajosi ja kapitalisteilta hävisi kommunismin peikko harteilta, joka salpasi työnantajapuolen suurimpia intohimoja nakertaa työntekijöiden oikeuksia ja työehtosopimuksia, joka on tuonut pohjoismaihin lähemmäksi amerikkalaisen yhteiskunnan ääri-ilmiöitä sosiaaliturvan purkamisena ja sen, että on tehtävä kahta tai jopa kolmea työtä elättääkseen palkalla perheensä edes säällisesti.

    Todella köyhiä eläkeläisiä on pitkin Eurooppaa ja etenkin v. 2015 lähtien ja Euroopassa ja Ruotsissa jo aiemmin yhteiskunnan turvaverkkoja on syövyttänyt nk. ”pakolaispolitiikka”, joka ainakin Ruotsissa on nähtävissä suorastaan hulluutena ja tautina siten, että halutaan itsetarkoituksellisesti hamstrata kaikki maailman haittamaahanmuuttajat Ruotsiin kauhoen kaksin käsin aivan kuin kyseessä olisi kultakuumeen kaltainen ahneus tila.
    Tällä hulluudella viedään omilta kansalaisilta se, minkä HE ovat ITSE rakentaneet itselleen palvelemaan ja tukemaan sekä tuottamaan hyvinvointia syntyperäisille yhteiskunnan jäsenille tuossa sosiaalidemokraattisessa korkean verotuksen maassa, joka lähentelee maantie rosvousta vielä niinkin, että ”viedyt” varat eivät tule koidu heidän omaksi parhaakseen, vaan ne jaetaan auliisti keskellä kirkasta päivää muualta tulleille loisille, jotka eivät tule elättämään itseään päivääkään, vaan päinvastoin käyttävät hyväksi idiootteja kuin käet, jotka kasvattavat poikasensa pikkulinnuilla. Eikä tämäkään vielä riitä, vaan tuo uusi ”yläluokka” vielä tekee rikoksia, jotka vakavuus asteeltaan nousevat sellaisiin sfääreihin, joita ei koskaan ainakaan vuosikymmeniin olisi tapahtunut ilman heidän läsnäoloaan ainoassakaan länsimaassa.

    Reply
    • 8.1.2019 at 11:34
     Permalink

     Tähän olisi hyvä saada hieman konkretiaa millaisista summista puhutaan valtion rahanjaossa ulkomaan eläville? Paljonko heille maksetaan sosiaalitukina ja VOK kustannukset? Paljonko on tullut lisää kaiken maailman virkamiesten kustannuksia (nettipoliisit, tulkit, poliisit jne)? Mitä muita kustannuksia on syntynyt? Olen nähnyt puhuttavan jopa 1,5mrd eur kustannuksista? Kun saisi tietoon kokonaiskustannukset edes jollekkin hehtaarille niin voisi alkaa vertailemaan mitä sillä rahalla on saatu aikaan tai mitä muuta olisi voitu saada aikaan ja mistä kaikesta rahat ovat pois. Suomen nykyinen omien köyhien kurittaminen ja samalla avokätinen ja rajaton ulkomaisten ihmisten auttaminen oman valtion johdon toimesta on todella verinen vääryys!

     Reply
     • 14.1.2019 at 03:12
      Permalink

      Paljastus:

      Suomen hallitus on tehnyt yhteistyötä Venäjän viranomaisten kanssa kartoittaessaan maamme metallimalmiesiintymiä.

      Erikoista, kun miettii kuinka valtava haloo kehitettiin Suomi Ensin -ryhmän väitetyistä, ja todisteita vailla olevista ”putin-yhteyksistä”.

      Lue itse:

      http://tupa.gtk.fi/julkaisu/specialpaper/sp_053.pdf

 • 7.1.2019 at 05:32
  Permalink

  Vielä olisi tilaisuus korjata asioita, ennenkuin ovat peruuttamattomasti menetetty, niinkuin länsi naapurissa.

  Ongelmana on, kun kaikki lupaa mannaa ja siirappia. Ja vaalifn jälkeen taas huomataan niiden tarkoittdneen politikoille mannaa ja siirappia, ei kansalle.

  Reply
  • 7.1.2019 at 17:23
   Permalink

   Suomen hallitus ei eroa tältä osin mitenkään esimerkiksi Etiopian hallituksesta, joka on myös globalistis-opportunistinen mafiahallitus. Dokkarissa kerrotaan, miten Etiopian hallitus vie maat paikallisilta viljelijöiltä, ja antaa ne kansainvälisille sijoittajille. Korkovelka on osana tätäkin palapeliä:

   https://www.youtube.com/watch?v=isiYYVmvn2U

   The dark side of agriculture in Ethiopia (1/2) | DW Documentary (Farming documentary)

   DW Documentary
   Published on Jan 5, 2019

   Reply
 • 7.1.2019 at 05:48
  Permalink

  Suomea johtaa rikollinen kansainvälinen globalisti klikki Deep State. Mätä on syvällä yhteiskunan kaikissa pilareissa. Valtamedian tehtävä on peittää todellisuus väritetyillä jopa keksityillä uutisilla, jotta kansan kurittaminen saadaan oikeutettua. Kaikki eivät näe totuutta tai kieltävät näkemänsä totuuden koska todellisuuden oivaltaminen on tuskallista. On helpompi elää kun alistuu kiltisti valheelle. Sellaisesta despootti valtiovalta pitää.
  Haittamaahanmuutto ja massatyöttömyyden ylläpito ovat työkaluja joilla kansalaisten yhteishenki saatiin rikki.
  Esim. Valtamedian uutisoinnissa valtionvelasta ja massatyöttömyydestä syyllistetään säännöllisesti työttömät, jolloin vielä työpaikkansa säilyttäneet pois potkittujen työtaakat omansa lisäksi kantavat saadaan vihaamaan työttömiä. En lakkaa ihmettelemästä miksi ihmiset eivät tajua että heitä manipuloidaan. Kun kokee vääryyttä luulisi että alkaa pohtia syy seuraus suhteita. Vääryys kun johtaa kertautuvaan vääryyteen.

  Reply
  • 7.1.2019 at 12:48
   Permalink

   Suomalaisilla on suuria vaikeuksia saada ajatuskoneistonsa irti kaikenlaisesta manipulaatiosta ja itsesääliin vaipuvasta mentaliteetista. Noiden köyhienkin ajatuksena on itsemurha sen sijaan, että taistelisivat kaikin voimin kehitystä vastaan. Epäoikeudenmukaisuuteen vain turrutaan tai kuvitellaan, että kaikki vika on itsessä. Valtamedia, työttömien syyllistäminen ja viranomaisten kyyninen suhtautuminen toki helpottavat asiaa.

   Suomalaiset työssäkävijät ovat myös aivan toivottomia, kun suuntaavaat kaunansa syrjäytettyihin. Monet ovat aidosti riemuissaan, kun työttömiä kepitetään. Myös kaikenlaisia moraalisaarnoja viljellään ja kuvitellaan, että syrjäytynyt voi paroni von münchhausenmaisesti nostaa itsenä alhostaan: ”Kyllä se sieltä suosta nousee, kun vähän kepitetään”. Samalla annetaan viedä tärkeää sosiaalivakuutusta pois, jos sattuisi itselleen käymään huonosti.

   Ongelmana on se, ettei hahmoteta järjestelmätason ongelmia ja pilkataan heitä, jotka niitä yrittävät nostaa esiin, kuten velkarahajärjestelmän tuhoa tuottavaa luonnetta. Pikkupolitikointi ja protokollien pilkunviilaus menee kaiken edelle.

   Reply
 • 7.1.2019 at 06:25
  Permalink

  Suomen ”perustuslaki” sanaa myös näille vähäosaisille Suomen kansalaisille seuraavaa: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Herrat halusivat itselleen SYYTESUOJAN; koska mm. varastivat pienyrittäjien omaisuutta:

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata. ( suomeksi varastaa ).

  Moni suomalainen pienyrittäjä on itsemurhan partaalla, koska Suomessa ”eduksunta” varastaa ja antaa varastaa heidän omaisuuttaan ILMAN Pl 6 §:n suojaa tai omaisuuden suojaa.

  Jo 9.12. 2005 jätin Valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN tällaisen lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi … syrjintä vain yritettiin PIILOTTAA PL 118 §:n avulla !

  Suomessa lainsäädäntöä ethdään sille; joka MAKSAA eniten: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Siis lahjonnalla voi Suomessa ostaa miljardivarkauden ja valtiopetoksen ?

  Suomi jopa LAHJOI Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa asioissa: archive.is/kimmoleaks.fi; jos ei näy asialla ovat valtiolliset valtiopeyoksia peittelevät tahot .

  Archive-sivusto oli Suomessa näkymättömissä myös EU-vaalien ajan … lähde Wikipedia …

  Suomen PL 118 §:n valtiopetoksen tehneet siis estävät julkisten eduksunnan ja muiden virastojen asikairjojen julkistamisen vaalien alla … kaukana olemme demokratiasta !

  Reply
 • 7.1.2019 at 07:54
  Permalink

  Suuri kansalais (maassaolija) palkka kokeilu. Monissa maissa. Toiset tekee työtä ja maksaa verot ja toiset nostaa kaikki etuisuudet (eräänlainen kansalaispalkka) ja valittavat. Ei tarvi tehdä töitä, ei välttämättä käydä kouluja/kursseja. Välillä kotimaassa lomalla…
  Jotkut kuvittelevat tämän olevan yhteiskunnalle hyväksi. Jotkut toivovat lisää loiseläjiä. Lapset, nuoret, pienituloiset eläkeläiset, työhaluiset työttömät kärsivät.
  Tasan ei mene pelimerkit.

  Reply
 • 7.1.2019 at 09:50
  Permalink

  Ihmeellistä mongerrusta. Tässä ilmeisesti viitataan joihinkin vaalilupauksiin? Onko niissä valtapuolueilla jotain isänmaallisuutta vielä? En ole tosin seurannut, koska en seuraa valta- eli valemediaa juurikaan. Netistä päätellen ja tekstitelevisiosta ym. ei kyllä ole havaittavissa minkäänlaista isänmaallisuutta. Mokutusta ym. vihapuhevainoa pikemminkin ja olen kuullut konsensuksesta, jonka mukaan mamutuksesta ei keskusteltaisi vaalikampanjoinnissa ollenkaan. Tässä mukana myös persut.

  Siis kyse ei ole edes valeisänmaallisuudesta, josta siis koko artikkeli oikeasti jauhaa, vaikka on valinnut nimityksen ”haittaisänmaallisuus”. Siis valeisänmaallisuutta ei ole havaittavissa kuin ehkä joillain persuilla, jotka yhä kuitenkin esiintyvät muka kansallismielisinä tai isänmaallisina tai yleensä hyvien teemojen kanssa. Miksi ei uskallettu käyttää termiä valeisänmaallisuus? Ilmeisesti siinä olisi tullut heti mielleyhtymä persuihin ja ainakin persujen arvostelijat täräyttäneet heti sillä persuja. Sanavalinnasta voimme päätellä myös Jyrki Ålandin huijariksi tai ainakin laskelmoivaksi. Onhan hänen oltava myös huijari, koska on yhä persu ja paasaa persujen puolesta, vaikka he ovat mitä ovat ja hänen on nähtävä tämä selkeästi.

  Valeisänmaallisuutta siis on juuri perussuomalaisuus. Valtava paasaus, mutta sitten kuitenkin esim. etnonationalistit monotetaan puolueesta. Kaikki persuissa paljastuu huijaukseksi aina uudelleen. Niin uusissa kuin vanhoissa ja uudethan olivat Soiniin tyytyväisiä 10 vuotta.

  Reply
  • 7.1.2019 at 10:25
   Permalink

   Olet näköjään kuullut paljon asioita…………keneltä? Ai niin SKENELTÄ tietenkin.

   Reply
    • 7.1.2019 at 13:40
     Permalink

     Oletko sama joka eräässä keskustelussa käski tarkistamaan ”faktan” laitonlehdestä?

     Reply
     • 7.1.2019 at 16:38
      Permalink

      Olet punavihreä trollipaska joka on palkattu dissaamaan Perussuomalaisia vastarintahörhöjen ja magneettihörhöjen harhaisilla jutuilla ja linkeillä. Esiinnyt tunnistettavasti useillakin palstoilla.

     • 7.1.2019 at 16:55
      Permalink

      Se olen muuten mä. En tosin ole punavihreä enkä trolli

     • 7.1.2019 at 17:37
      Permalink

      Et ole punavihreä etkä trolli, joten jäljelle jäi vain paska. Mutta hienoa että myönnät mikä olet. 🙂

     • 7.1.2019 at 18:29
      Permalink

      Sinä olet suomalaisten verivihollinen

     • 7.1.2019 at 18:46
      Permalink

      Jeppes, miltä tuntuu vajota pelkkään ad hominem -haukkumiseen kun ei asiakeskustelu suju toivomallasi tavalla? Kerro nyt mitä siinä Halla-ahon Saudi-tekstissä oli valhetta?

     • 7.1.2019 at 23:03
      Permalink

      Analisaattorille tiedoksi, en muodosta mielipidettäni poliitikosta jonkin yksittäisen kirjoituksen perusteella, saati että ottaisin sellaisen mantrakseni jota toistelisin tarkoitushakuisesti kuten te palkatut trollit työksenne teette, ja näemmä kiihtyvällä tahdilla juuri vaalien alla. Olette läpinäkyviä koska olette niin typeriä että ette osaa edes esittää roolianne oikein.

      Asiakeskustelua trollauksenne ei ole nähnytkään. Lähteenä Magneettimedia ja muut Das Reich- unelmissaan onanoivien torihuutelijoiden Sieg Heil- sivustot ovat arvoltaan yhtä tyhjän kanssa.

     • 8.1.2019 at 16:10
      Permalink

      Jeppe, onko loan heitto ja ad hominem -argumentointivirhe ainoa mihin pystyt? Kysyin vain josko voisit esittää mitä vikaa Halla-ahon tekstissä on, jonka ”markkatakaisin” -nimimerkki sinulle laittoi.

      Sinähän hylkäsit sen sylkemällä ”markkatakaisin” -nimimerkin päälle, ja samoin teit sitten kohdallani. Haloo?

      Mitä tuohon sun ”Das Reich” -heittoon, täysin naurettavaa ad hominem-sontaasi taas. Et tunne minua, joten ”kaikkitietävä” loanheittosi on vain naurettavaa.

      Oletko esimerkiksi ottanut selvää, kuinka monta kertaa Hitler henkilökohtaisesti yritti estää toisen maailmansodan alkamisen diplomaattisin keinoin, ja kuinka monesti sionisti-liittoutuneet hylkäsivät tämän massamurha-kiihkossaan?

      http://ihr.org/other/what-the-world-rejected.html

      Entä tiedätkö sitäkään, kuinka helvetillistä siviileihin kohdistuvaa terroria oli pommittaa Saksan kaupunkeja palopommein niin, että lämpötilat olivat kohteissa 600 – 1500 C, ja ihmisiä krematoitui USA:n sotatiedustelulähteiden paikan päällä tehtyjen tutkimusten mukaan osittain jopa rakennusten kellareissa?!

      Asiaan liittyviä faktoja:

      https://www.theguardian.com/commentisfree/2013/feb/15/bombing-dresden-war-crime

   • 7.1.2019 at 16:54
    Permalink

    SKE on edelleen putinistinen sionistihuijaus, kuten tuossa ylempänä totesin.

    Reply
 • 7.1.2019 at 11:42
  Permalink

  Täysiä tolloja he, jotka äänestävät noita matuttajia.

  Vaalipuheita ei kannata niiltä uskoa. Aikaansaannokset on jo nähty.

  Naiset äänestää eniten matuttajia, joten nyt pitäisi naisten kaivaa silmät pois sieltä jalkojen välistä.

  Reply
 • 7.1.2019 at 11:44
  Permalink

  Toistan vielä kerran:”Jos kaikki ihmiset äänestäisivät omien intressiensä mukaan niin eläkeläisten puolue olisi maan suurin puolue. Ja heti perässä olisivat nukkuvien puolue”. Nämä kaksi puoluetta pystyisivät muodostamaan hallituksen ja silloin oppositioon jäisivät kokoomus, keskusta, vasemmisto ja sossut. Jonne ne kyllä kuuluisivatkin.

  Reply
 • 7.1.2019 at 13:14
  Permalink

  Suomen eliitti harjoittaa positiivista rasismia, näitä sanoja ei julkisuudessa käytetä vaan puhutaan (maahantunkeutujien) positiivisesta syrjinnästä tai ohituskaistoista.
  Positiivista se on vain niille jotka hyötyvät ja käytäntö asettaa kantasuomalaiset lisääntymishaluttoman orjan asemaan josta ohjataan omatoimiseen itseuunitukseen, itsekaasutukseen tai itsehirttäytymiseen kulujen minimoimiseksi.
  Käynnissä on EUn kannustama Quislinkien täytäntöönpanema de facto suomenkielisen kantaväestön kansanmurha ja Suomen kansallisvaltion tuhoamisoperaatio.

  Reply
 • 7.1.2019 at 13:20
  Permalink

  Hajaannus on valtapuolueiden valtti.
  Yksi ei äänestä, toinen äänestää Ske:tä, kolmaspersuja, neljäs Väyrystä…..
  Niinpä äänet eivät riitä voittamaan valtapuolueita, joita äänestää lampaat ja aivopestyt.

  Pitäisi olla enemmän yhtenäisyyttä eli yksi varteenotettava puolue.

  Reply
 • 7.1.2019 at 16:34
  Permalink

  Tässä käytetään nyt sanaa haittaisänmaallinen väärin. Termin lanseerasi Sofi Oksanen Hesarissa puhuessaan maahanmuuttokriittisistä haittaisänmaallisina. Pointti hänellä oli ilmeisesti siinä, että Rajat kiinni -aktiivit haluavat hänen käsityksensä mukaan estää maahanmuuton kaikkialta, Virostakin. Näin ollen Sofi Oksanenkin menettäisi kansainvälisen kulttuuripersoonan statuksensa. Jyrki Ålandin kuvaamat poliitikot taas ovat pikemminkin haittasuvaitsevaisia tai haittahumaaneja, koska he katsovat, että kehitysmaista tulevat tarvitsevat kaikki elinkustannukset kattavan sosiaaliturvan. Kantasuomalaisille taas riittää syntyminen hyvinvointivaltioon kaiken runsauden äärelle.

  Reply
  • 8.1.2019 at 00:16
   Permalink

   Olen pahoillani Sofin tekstit jäänyt lukematta.

   Reply
 • 7.1.2019 at 17:22
  Permalink

  ”Jeppes” on valehtelijoista pahin trolli.
  Vai että oikein ”esiinnyn monilla palstoilla”, juu tosi monilla, ainostaan täällä ja pt-mediassa.
  Kerro mitä valehtelmistä on se, että Halla-ahon kirjoitukset on netissä näkyvillä, turha koittaa valkopestä asioita joista on mustaa valkoisella.

  Reply
  • 7.1.2019 at 17:45
   Permalink

   Kuulepas nyt ruipelo. Teet lähes ympärivuorokautista järjestelmällistä työtä Perussuomalaisten dissaamiseksi, myös silloin kun normaalit ihmiset ovat töissä. Se on ihan kaikkien nähtävissä viestiesi määriä ja kellonaikoja myöten. Kehotat ihmisiä, erityisesti kansallismielisiä, äänestämättömyyteen eli passiivisuuteen ja alistumiseen asioiden nykytilan edessä. Jos Perussuomalaiset olisivat sellaisia kuin väität heidän olevan, ei sinun edes tarvitsisi tehdä ”vaalityötäsi”, mutta teet sitä kuitenkin ja se kertoo sen mikä olet. Pyrkimyksenäsi on aiheuttaa eripuraa ja hajaannusta kansallismielisten keskuudessa, äänten hajaantumista pienille klikeille ja siten äänten menemistä hukkaan niiden pääsemättä vaikuttamaan valtapolitiikkaan.

   Tämän lisäksi olet niin saatanan tyhmä että touhusi on aivan ilmeistä koska et osaa edes välttävästi naamioida sitä.

   Reply
   • 7.1.2019 at 17:49
    Permalink

    ”ruipelo”..Siinä taas sairaan ihmisen olettamuksia,
    Tuollainen tulee aivopestystä ihmisestä, olet ihan samaa saastaa kun islamihullut.

    Reply
    • 7.1.2019 at 23:10
     Permalink

     ” ”ruipelo”..Siinä taas sairaan ihmisen olettamuksia ”

     Ei, ei mikään olettamus vaan kuvassasi (jos se edes on omasi) näytät aivan ruipelolta, lommoposkiselta banjonsoittajalta eräästä jokimatkailusta ja koskimelonnasta kertovasta elokuvasta.

     Reply
   • 7.1.2019 at 18:33
    Permalink

    Vaikka kuinka sähsiset ja vaahtoat, niin kyllä tuolta Magneettimediasta ja Vastarinnasta ihan täydellisesti selviää rikollinen valheellisuutenne ja petollisuutenne. Kuten myös ihan avoimesti persupoliitikkojen huuliltakin. Aika suoraanhan he puhuvat. Näistä puheista ja teoista eivät vain petetyt ääänestäjät tiedä. He eivät seuraa kuin välikäsien kautta kellokkaidensa touhuja. Mutta siis noissa lehdissä on faktatlähdeviitteineen. Suurella rahalla joka sivuille hommatut trollit ja agitaattorit paljastuvat valehtelijoiksi

    Reply
    • 7.1.2019 at 22:07
     Permalink

     ”Suurella rahalla joka sivuille hommatut trollit ja agitaattorit paljastuvat valehtelijoiksi”

     No niinhän teille näillä palstoilla on käynyt kerta toisensa jälkeen. Ette osaa muuta kuin ruikuttaa ja laitella linkkejä megafonihörhöjen sivuille ja asiayhteyksistä valikoiden erotettuihin poliitikkojen kommentteihin. Toistatte samaa aivotonta kaavaa, eli tehtäväänne, loputtomiin ja juuri siitä teidät tunnistaakin palkatuiksi trolleiksi.

     Reply
     • 7.1.2019 at 23:44
      Permalink

      Sittenhän voitkin esittää esimerkin asiayhteydestä irrotetusta kommentista ja osoittaa, että asiayhteys oli jotenkin erilainen, kuin on annettu ymmärtää.

  • 7.1.2019 at 18:44
   Permalink

   Turha tästä sivustosta on mitään ”Rasmusta” tehdä, joka ”loistaa oikeaoppisuudellaan” niin ahtaasti, että henkeen ottaa. Jos kertoisit avoimesti oman kantasi ja näkökulmasi siitä, miten ja millä Suomi pelastetaan ja nostetaan itsenäiseksi kansallisvaltioksi, sillä tietääkseni en ole vielä lukenut mitä ajatussuuntaa itse kannatat yksiselitteisesti ja mitä politiikkaa haluat edistää ja ennen kaikkea miten?

   On selvää, että esim. ”nimimerkkisi” mukainen asia ei tule menemään eteenpäin yksinomaan sillä, että vittuillaan raskaasti vieläpä kuitenkin ilmeisen huvikseen vieraalla sivustolla, joka ei edusta sinun maailmankuvaasi tai puhdasrotuista oppia siitä kuinka ”marssitaan” ulos tästä helvetistä ja onko loppujen lopuksi perässä porukkaa tarpeeksi tekemään jotain sellaista jota eliitti ei voi enää vaieta kuoliaaksi.
   Kansallismielisiä ja EU -vastaisia on sellainen kirjo EU-eliitin marginalisointi yrityksistä huolimatta, etteivät kaikki voi olla kuin yhdestä puusta veistettyjä, vaan koska aina ”porvarillisessa” maailmankatsomuksessa jokaisella on yksilö lähtöisesti oikeus ajatella omien mielipiteidensä mukaan toisin kuin sosialistisissa ja kommunistisissa puolueissa, joissa puheenjohtaja tai korkein päättävä puolue-elin päättää mitä ajatellaan ja mitä ajetaan eikä yksittäisten ihmisten mielipiteitä kysytä vaan kysymyksessä on diktatuurinen päätös, joka näennäisesti on ”yhteisesti” päätetty aivan kuten Neuvostoliitossa oli ”oikeus” valita äänestämällä yksi ehdokas, joka oli valmiiksi paikalleen valittu, jolloin koko homma oli pelkkää teatteria.

   Ihmettelen, jos Suomen asiaa viedään eteenpäin ”hajoita ja hallitse” -tyylillä jo tässä vaiheessa. Sanon suoraan, että Teitä on yksin liian vähän ja niin on meitäkin sittenkin, vaikka ”meitä” olisi matemaattisesti enemmän kuin valtapolitiikkaa harjoittavia globalisteja ja monikulttuurisuutta ajavia kulttuurimarxistia, koska nykyinen maahanmuuttopolitiikka ja EU-politiikka ei lähde syvistä kansan riveistä, vaan eliitti harjoittaa EU:n federalistista politiikkaa kuunnellen erityisesti saksalaista kommunisti liittokansleria Angela Merkeliä, joka haluaa tuhota Euroopan valkoisen väestörakenteen tekemällä siitä mantereen nimeltä: ”Paskastan”, jota hallitsee sharia laki ja islam kaikkine kauhuineen.

   Tänne kirjoittavat ihmiset vakavissaan siksi, että saavat purkaa turhautumistaan ja sitä, että hallituksen ja petturi presidentin harjoittama vaino- ja sortopolitiikka valtamedian tukemana ajaa länsimaisia perusoikeuksia poliittisen poliisin määräyksin alas kuten kaikki muutkin hyveet, jotka pohjoismaihin on WWII jälkeen rakennettu ja luotu edes puolet valta-ajoistaan rehellisten poliitikkojen avulla, jotka asuivat ja ajattelivat Suomen etua, eikä Brysselin sekä EU imperiumin parasta, mikä ei ollut suomalaisten poliitikkoja äänestäneiden kansalaisten etu, vaan poliitikkojen oma etu ja palkinto virat, jotka varmistettiin itselle tekemällä Suomelle haitallisia päätöksiä liukuhihnalla vieden joka päivä jotain pois niiltä, joille se kuului ja annettiin niille, joille se ei koskaan olisi kuulunut antaa.

   Tänne on turha tulla vittuilemaan, sillä se tarkoittaa asemoitumista ”variksiin” ja ”rasmukseen”, sillä nuo tahot eivät osaa eivätkä edes halua sanoa yhtäkään rakentavaa sanaa, vain rikki repiviä matto pommituksia, joiden jälkien korjaamisessa menee aikaa siltä, mikä NYT on TÄRKEINTÄ!
   Tämän maan pelastamisesta kantajansa pärstä kertoimesta ja isänmaallisuuden tunteen vivahteista huolimatta.

   Reply
    • 7.1.2019 at 22:04
     Permalink

     Kuinkas luulisit käyvän noinkin taitavalle ihmiselle joka ei osaa edes kirjoittaa sanaa sisällissota oikein? 🙂

     Sinä markkatakaisin- pelle olet todellakin pelkkä vihervasureiden ja globalistien pussiin pelaava trolli. Haittaeläin.

     Reply
     • 7.1.2019 at 23:31
      Permalink

      Tuollainen itikka vikisee kuin sika kun vetää viimeisiään,
      Mene sinä lutkuttamaan halal lihaa, jos vaikka se helpottaisi hyttysen persekipuilua.
      Onneksi ei tarvitte alkaa sinun lapsen tasolle arvostelemaan toisten ulkonäköä, se kuule on hyttytyttöjen aivoista lähtevää ajattelumallia, hienoa että tuot tuon koko ajan esiin kirjoituksissasi.
      Jos sisällissota tulee, tervetuloa 308 kiväärin linssiin, siellä näytte te kaikki isänmaan viholliset.
      Tosin tuollainen vihollispelle juoksee tutti suussa pakoon,

   • 8.1.2019 at 14:40
    Permalink

    Tämä kansallismielisten hajaannus on mielenkiintoinen ja tärkeä aihe. Jokaisen pitäisi osata hellittää hieman omista intohimoistaan ja oikeassa olemisen tarpeestaan. Murheellisena olen seurannut tässä SKE-puolueprojektin hajoamista. Ihmiset ovat laumasieluja ja lähtevät suoraa päätä mukaan puolueen hajotusohjelmaan. Tosin tempoileva ja eksentrinen päällikkömies siellä tekee asian ymmärrettäväksi. Ehkä suomalaiset on jo liiaksi totutettu demokratiakäsitykseen ja siihen harhaluuloon, että kukatahansa harmaahiirulainen saa politiikan liikkeissä ja puolueissa meriittiä kunhan vain tekee pyyteetöntä työtä. Ilmiö korostuu, jos on siviilielämässä saanut kuraa niskaansa eli on jo valmiiksi turhautunut.

    Varmasti osansa on ulkoisella hajotustyöllä. Sopikaa siis riitanne ennen kuin on liian myöhäistä.

    Reply
    • 8.1.2019 at 16:52
     Permalink

     SKE joutaakin hajota. Kukaties ilman Marcoa saattaa jotain tullakin. En tosin usko.

     Ei kannata tinkiä tuumaakaan periaatteistaan jonkun valeopposition eduksi. Tuollaisesta puhuminenkin on jo yksi syy, minkä vuoksi valeoppositiot on pystyssä. Totta kai eliitin valeoppositiot aiheuttavat ainakin aluksi hajaannusta, jos ne vetävät suurella panostuksellaan isoja massoja mukaansa. Ne, jotka ikuisesti haluavat olla jossain persuhuijauksessa, ovat mätiä omenia. Valeoppositiot ovat juuri hajottamista ja tukahduttamista varten. PS tuntuu priorisoivan natsien vastustamisen toiminnassaan suorastaan.

     Reply
 • 7.1.2019 at 23:52
  Permalink

  Pikkuhiljaa Suomen johtokin heräämässä todellisuuteen , pressa, eduskunnan puhemies, viimeisten lausuntojen perusteella lakeja muutetaan , teinitytytökin saavat ehkä pitää immenkalvonsa. Suomi-neidon ei välttämättä pidä olla hame korvissa, kuten nyt.

  Reply
 • 8.1.2019 at 00:21
  Permalink

  Kaikki puheet ovat turhia niin kauan kun Suomi on kiinni eurossa. Perussuomalaiset(kin) tietävät tämän varsin hyvin.

  Reply
  • 8.1.2019 at 01:24
   Permalink

   Tämä pitää paikkaansa. Ilman omaa valuuttaa ollaan vain EU,n käskypoikana. Omassa valuutassa on omat vaaransa, mutta hyvällä rahapolitiikalla Suomikin saataisiin nousuun. Se miten Suomi saadaan irroitettua eurosta onkin kinkkisempi tapaus.

   Reply
 • 9.1.2019 at 01:01
  Permalink

  Näillä eduskuntavaaleilla ei ole paskan merkitystä. Arkadian paviaanitalo saa uudet asukit.

  SDP ja Vasemmisto ovat hylänneet suomalaisen duunarin, palkansaajan. Kokoomus on kommunistien rinkirunkku. Vihreät ovat myyräntyötä tekevä viides kolonna. RKP on ruotsinkielinen feministipuolue. Keskusta on lestadiolaisten ja eläimiin sekaantujien puolue. Kristillisdemokraattien todellinen nimi kuuluisi olla valekristityt tai sionistien sylkykuppi. Perussuomalaiset myivät perseensä. Tulevaisuus ei näytä siniseltä vaan synkältä.

  Paras iskulause ja vaalimainos : panssareilla tai trukilla sisään eduskuntaan.

  Reply
  • 9.1.2019 at 13:26
   Permalink

   Suomalaisille alkaa vasta nyt paljastua meihin kohdistetun ulkoparlamentaarisen vaikuttamisen voima ja fanaattisuus. Tämä johtunee asemastamme kahden suuren valtablokin välissä. Suomessa pinnanalainen vaikuttaminen on ollut koko ajan vahvaa ja valtaan hamuavat poliitikot ovat pelanneet suurvaltakorteilla. Keinoja kaihtamattomat tiedustelupalvelut ja syvätaskuiset lobbaajat ovat aina olleet salakähmäisesti asialla. Soiniltakin on todennäköisesti uhkailtu paskat housuun. Tarjolla on hunaja-ansaa ja tietenkin hillotolppaa vastineeksi ”palveluksista”. Halal-Ahokin olisi todennäköisesti ”sairastunut” vakavasti ellei olisi ajanut Persuja tied. lakien taakse??? Pelko, kyynisyys ja levottomuus ovat valtaamassa Suomen henkisen ilmapiirin eikä juuri millään tunnu olevan enää väliä. Manipulaattoreiden ja tyrannien röyhkeys lisääntyy sitä mukaa, mitä pitävämmin saavat valtaa käsiinsä. Perustelut ”turvallisuuden” lisäämiselle ovat Gestapo-luokkaa.

   Reply
   • 9.1.2019 at 14:34
    Permalink

    Soini ja Halla-aho ovat selvästi olleet eliitin huijreita alusta lähtien. Aina. Kuten useimmat Gestaaposta KGB:n sijaan jauhajat….

    Reply
   • 10.1.2019 at 11:57
    Permalink

    ”Juridisesti olisi valtiosääntö antanut Nikolai II:lle mahdollisuuden liittää Suomi Venäjään laillisesti”

    ”Aleksanteri II nimenomaan vahvisti Suomen valtiollisia laitoksia antamalla Suomelle oman rahan ja saattamalla suomen viralliseksi kieleksi, perustamalla Suomen pankin ja vahvistamalla Suomen hallintoa.”

    ”Ruotsi-Suomi on täyttä puuppaa, jolla on yritetty korostaa meidän merkitystämme osana Ruotsia”

    http://www.mielleyhtyma.com/wp/historiaa-ja-politiikkaa/suomi-ei-ole-koskaan-ollut-osa-venajaa/

    Reply
 • 10.1.2019 at 13:14
  Permalink

  Slovakian demari-sisäministeri Denisa Saková ei ole Brysselin korruptoima maanpetturi:

  ”Slovakiassa Euroopan viimeiset järkevät demarit?

  Vuonna 2018 EU-maa Slovakia myönsi ennätyksellisen pienen määrän turvapaikkoja. Maan sisäministeri Denisa Saková (demari) perustelee tätä sillä, että kaikki turvapaikkahakemukset käsitellään tiheän seulan läpi ja lukuisat matut, erityisesti syyrialaiset, ovat matkalla taloudellisin eikä humanitäärisin perustein…”
  https://mvlehti.net/2019/01/10/slovakiassa-euroopan-viimeiset-jarkevat-demarit/

  Brysselin Kalergi-suunnitelman mukainen diktaatti:

  ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””,
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Reply
 • 10.1.2019 at 23:37
  Permalink

  Suomi on kuin painajainen josta ei voi herätä.

  Kuin yksi valtava, jättimäinen aluehallintovirasto.

  Kaikki eduskuntapuolueet ovat äänestäjää, kansaa vastaan – mutta poliisivaltion puolesta.

  Vaalit ovat myös vilpilliset joten on samantekevää mitä äänestyslapulla tekee. Jos vaalit toteutettaisiin rehellisesti, ääntenlaskenta ja äänestystulosten varmistaminen olisi olennainen osa vaaleja.

  Tästä eteenpäin on vain yksi liike ja ”puolue”; keltaliivit.

  Sipilä ja Orpo sekä muut heidän kaltaiset antaisivat Suomessa määräyksen ampua keltaliivejä. Varsinaisia ”kansanedustajia”.

  Sarjamurhaajat ovat vapaalla jalalla mutta ilotulitteet, tuo pieni ilo miljoonille suomalaisille on seuraavan eduskunnan pitkällä kieltojen listalla. Ympärivuorokautinen valvonta eli seurantalaite eli jalkapanta autoiljoille. Onko tämä mahdollista? Voiko tämä olla totta? Kukaan ei vaadi yli 2 miljoonan auton omistajan puolesta että vakoilulle laitetaan stoppi.

  Veitset ovat vaarallisia suomalaisten ja nk. uussuomlaisten käsissä. Eikö veitset pitäisi kieltää? Tai ainakin laittaa kaupoissa lukittuun tilaan.

  Yleisradion voi myös laittaa kieltolistalle koska jos sen kytkisi suureen valheenpaljastuskoneeseen, niin maanjäristykset olisivat niin valtavia Suomessa kun valheenpaljastuskone höyryäisi kuumana taukoamatta.
  Eivätkö mädättäjät ole huomanneet maalata betonista Pasilan TV-tornia mustan väriseksi ja muokata se suureksi sateenkaarikyrväksi.

  Reply
  • 11.1.2019 at 13:36
   Permalink

   Ei mene naapurissakaan hyvin. Kaikkien aikojen mokuttaja-hallitus on muodostumassa sinne. Herännyt ihminen ei voi tätä hulluutta enää käsittää. Painajainen on oikea sana.

   Reply
 • 11.1.2019 at 20:03
  Permalink

  Taas on saatu kalliille verovaroin kustannetulle turvapaikkapolitiikalle vastinetta Oulussa! Jos valtapuolueet häviää vaalit niin joutaakin hävitä. Ei idioottimaista politiikkaa pidä palkita.

  Ikävä, että kanslllismieliset ovat noin hajallaan mikä tarkoittaa taas, että kukaan ei voi voittaa. Ihme nillitystä täälläkin, että ei kannata äänestää. Meidän mielipidettä ei kysytä kuin kerran neljässä vuodessa ja näiden nillittäjien mielestä sitä ei kannata silloinkaan kertoa, kun on niin vainoharhaisia salaliittoteorioita olemassa. Kun nykypolitiikan vastustajat ovat jakautunee pieniin eripuraisiin ryhmiin ja jätetään vielä äänestämättä niin sillä toiminnalla kyllä taataan, että mikään ei muutu!

  Reply
  • 11.1.2019 at 21:06
   Permalink

   No kunhan et Halla-ahoa ja muita persuja äänestä, niin äänestä pois vain

   Reply
  • 11.1.2019 at 21:08
   Permalink

   Ei muuta kun että .. Jiisus.. vai että salaliittoteorioita, ai ne kun ihan euroopan unionin omilla sivuilla voi katsoa päätökset asioista ja ketkä niitä on kannattaneet.
   Halal-aho ei ole tehnt mitään eu:ssa mikä olisi suomelle ollut hyvä, aina on kannattanut suomelle haitallisia asioita.
   Sinähän se nilität toisten äänestyskäyttätymisestä, se ei sinulle kuulu yhtään.

   Reply
   • 11.1.2019 at 22:20
    Permalink

    Tässä oli kyse SUOMEN maahanmuutosta eikä EUsta ja ainakin sitä vastaan persut ovat puhuneet ja tuoneet esille asioita joita ei muut puolueet ole tuoneet esille ja ihan alusta asti.

    Sinun tavallasi täällä somessa uhoamalla ei ainakaan tapahdu mitään eikä muutosta tule joten turhaan valitat, mutta ei muuta kuin anna palaa vaan. Jos et saa ahreriasi edes vaaliuurnille niin on aika ristiriitaista, että puhut sisällissodasta. Siihen kun tarvitaan miljooona kertaa enemmän uhrautumista kun äänestämiseen ja somessa uhoamiseen. Ja muka vielä 308 kiikarin linssiin… ai että alkaa pelottaa tuollainen somessa uhoaja.

    Reply
     • 12.1.2019 at 15:01
      Permalink

      Puheesi sisällissodasta ja 308:sta ovat sellaisia hiekkalaatikkopoikien puheita, että niiden jälkeen sinun on turha peräänkuuluttaa totuutta. Heh, vähän niin kuin ”mun iskällä on pyssy ja se pamahtaa kovaa”

    • 12.1.2019 at 08:12
     Permalink

     Persut siis saisivat puhua jotaon ja muut eivät. No persut ovat hieman puhuneet ja enempää ei saisi. He puhuvatkin vain juuri sen verran, että heitä äänest’v’t idioottimaiset suomalaiset aivopestyt kommarisurkimukset. He sanovat myös aika suoraan, mitä he ovat. Sionisteja ja antifasisteja. Suomalaisten kyykyttäjiä ja vihollisen kätyreitä. Ovat toimineet suomalaisia vastaan koko ajan puheistaan riippumatta

     Reply
     • 12.1.2019 at 15:09
      Permalink

      Päätelmäsi persujen puheista ovat ihan omia vainoharhaisia päätelmiäsi.

      Muslimitkin toimivat teikäläisiin verrattuna suorastaan järkevästi. Nehän menee ehdolle SDP:hen ja vihreisiin ja pääsevät näin edistämään omia asioitaan kun oma porukka äänestää heitä.

     • 12.1.2019 at 15:56
      Permalink

      Eivät päätelmiä, vaan puhuvat ihan suoraan nämä persut

 • 12.1.2019 at 17:41
  Permalink

  Muodon vuoksi äänestäjä saa kirjottaa numeron lapulle kerran neljässä vuodessa.

  Vain täysin pölhö voi kuvitella että sillä mitään ratkaistaan.

  Eikä se riitä! Eikö tämä mene jakeluun!

  Nykyinen valheellinen, petollinen edustuksellinen demokratia on tullut tiensä päähän.

  Se ei kerta kaikkiaan riitä! Aika on ajanut sen ohi!

  Reply
 • 15.1.2019 at 13:09
  Permalink

  ”Taas Oullussa”.. Klikkaa nimimerkkiäni, ja lue ajatuksella mitä sinun jiisus halal-ahosi tekee.
  Mene sen jälkeen pikkuinen sinne hiekalaatikolle leikkimään leluillasi.

  Reply
  • 15.1.2019 at 17:13
   Permalink

   Sehän kyllä on nähty ja kuultu että persujen kannattajat on aivokuolleita, he eivät tajua mitään vaikka heille tulisi Halal:aho suoraan puhumaan siitä miten suomea tuhoaa.
   Minulle on sitten ihan turha alkaa selittämään että kannatan sitä tai tätä tai tuota puoluetta, sillä en kannata yhtäkään puoluetta enkä edustajaa,kaikki ovat paskan puhujia jotka tekevät päinvänvastaista mitä kertovat, he juoksevat vain rahanperässä.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.