Kolme puukotti kahta Helsingin Sörkässä – Epäillyt ulkomaalaisia

Eilen, torstaina puoli seitsemän aikaan illalla Helsinginkadulla Sörnäisissä tapahtui puukotus, jossa kaksi miestä sai teräaseesta vammoja.

Tämän hetken tiedon mukaan rikoksessa on ollut osallisena kolme miestä. Miehet ovat kaikki ulkomaan kansalaisia ja syntyneet vuosina 1984, 1975 ja 1989.

Yksi miehistä on sairaalahoidossa ja kaksi kiinniotettuina poliisin hallussa. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa. Viime aikoina joko media on uutisoinut ulkomaalaisten tai ulkomaalaistaustaisten tekemistä rikoksista enemmän, tai sitten rikosten määrä on ollut kasvussa. Hiljattain väkivalta- ja seksuaalirikokset ovat olleet lähes päivittäin otsikoissa.

Lähde: Poliisi

 

28 thoughts on “Kolme puukotti kahta Helsingin Sörkässä – Epäillyt ulkomaalaisia

 • 4.1.2019 at 12:49
  Permalink

  Mikähn siinä on ettei poliisi ole muka aikasemmin huomannut asiaa? Jotenkin minusta tuntuu että kaiken takana on valtamediaksi kutsuttu TROLLIMEDIA.
  Kyllä poliisi on nähnyt. Ei ne tyhmiä ole ainakaan kaikki. Mielivaltaisia kyllä jotkut ja pikkupomot( joille voi antaa kenkää että pääsee paremmat töihin).
  Trollitehtaan ( media kehräämöt) trollit päämedioissa on ollut trollaamassa. Pienemmät mediat ovat kertoneet totta eli oikeita uutistietoja.
  Nyt suuremmilla alkaa olla ikävää trolli-uutistensa kanssa kun kansalaiset ovat hylkäämässä niitä.

  Reply
   • 5.1.2019 at 08:12
    Permalink

    Ei tuo vielä mitään. Suomessa äänestäjät käyttävät miljardeja vuodessa suojellaakseen omien ja tuttaviensa tyttärien raiskaajia, ja varmistaakseen, että näitä tulisi lisää. Äänestäjät ovat valjastaneet myös Sipilän hallituksen, punavihreät suvakit, poliisin ja syyttäjälaitoksen tähän karmeaan ja tylyyn petokseen jälkipolveaan kohtaan.

    Sama toistuu kai nyt kevään valleissa??

    https://mvlehti.net/2019/01/04/aanestaja-montako-raiskausta-haluat/

    ”Mitä jos eräät poliitikot saisivat toiveensa läpi.
    Mitä jos kiintiöpakolaisten määrää kasvatettaisiin niin kuin he toivovat?
    Pakolaiskiintiön kasvattaminen 10 000:een ovat toivoneet seuraavat poliitikot:

    Tytti Tuppurainen (sd)

    Kai Mykkänen (kok)

    Emma Kari (vihr), Eva Biaudet (rkp), Li Andersson (vas) ja Erkki Tuomioja (sd) vaativat 27.10.2016 jättämässä toimenpidealoitteessaan hallitusta
    ryhtymään toimenpiteisiin nykyisen pakolaiskiintiön moninkertaistamiseksi tilanteessa, jossa Syyrian sisällissota on johtanut suurimpaan humanitaariseen kriisin sitten toisen maailmansodan.

    Nuorisossa on tulevaisuus ja heistä tulee vaikuttajia puolueessaan.

    Keskustanuoret 10 000

    RKP nuoret 5000

    Mitä kymmenentuhannen kiintiöpakolaisen määrä merkitsisi Irakista? 11 729 irakilaista sai aikaan 70 raiskausta ja pakottamista joten 10 000 irakilaiskiintiöpakolaisella saadaan 60 raiskausta aikaiseksi, vastaavalla määrällä afgaaneja 74 ja somaleilla 9. Seksuaalirikoksissa vastaavat luvut 134, 138 ja 28.

    Joten hyvä äänestäjä, paljonko pannaan?

    Montako raiskausta olet valmis ottamaan kontollesi äänestämällä puolueita jotka vaativat avoimia rajoja tai kiintiöpakolaisten määrän kasvattamista?”
    ……………

    Yllä lyhyt sitaatti linkin jutusta.

    https://mvlehti.net/2019/01/04/aanestaja-montako-raiskausta-haluat/

    Reply
 • 4.1.2019 at 12:56
  Permalink

  Ei voi olla totta, taasko tätä tapahtuu? Nyt on pakko saada näitä ulkomaalaisia hallintaan.
  Vaikea sanoa olivatko he saaneet täältä turvapaikan, ovatko edes turviksia vai mitä?

  Reply
 • 4.1.2019 at 13:39
  Permalink

  JOS suomalaisella on puukko mukana niin sille pitää olla tarve tai erinomainen selitys. Suojavärin omaavilta sitä ei oleteta. Miksi? Ei ne ainakaan kaarnaveneitä ole saaneet aikaiseksi.

  Jos minulta kysytäisiin ”Miksi suomalainen kantaa puukkoa” niin se kantaa sitä teippien ja pakettinarujen avaamiseksi, kiehisten tekemiseksi, ruuvimeisselin asemesta, naattien katkomiseksi ja perunoiden kuorimiseksi sekä nuotion sytyttämiseksi. On myös monta muuta asiaa kuten lankkutavaran kosteuden mittaamiseen tai sähkäeristeen poistamiseen johtimesta jne jne jne…

  Ja jos minulta kysyttäisiin ”Miksi ulkomaalaiset kantavat puukkoa?” niin vastaisin että ihmisten vahingoittamistarkoituksee sekä pään irroitukseen.

  Mistä nämä mielikuvat ovat syntyneet? Sitä kannattaa johtavien politikkojemmekin miettiä. Ja jos ne kerran ovat ”vihapuhetta” niin toinen asia jota kannattaa miettiä on se paljonko niillä mielikuvilla ja vihapuheilla on todellisuuspohjaa. Mistä moiset ajatukset kumpuavat jos niillä ei olisi mitään yhteyttä todellisuuteen?

  Jos aasialainen kantaa puukkoa niin kuinka vaaralllisena häntä pidetään? Ja jos minulta kysyttäisiin ”Miksi aasialainen kantaa puukkoa” niin todennäköisesti vastaisin että hän on menossa pilkkomaan juureksia ja vihanneksia ravintolaansa.

  Reply
  • 5.1.2019 at 22:14
   Permalink

   Ne uutiset, joissa paljastuu että maahantullut agression tekijä ei ollut muslimi, taitavat olla vähissä.

   Muistakaa tämä, ja äänestäkää sen mukaan.

   ”Islam vaatii aina ja kaikkialla, minne se tunkeutuu, isäntämaan väestöltä ennaltaehkäisevää alistumista tai pelkuruutta, jotta hirveyksiä ei tapahtuisi, tai jotta niitä tapahtuisi vähemmän. Tällainen ei ole monikulttuurisuutta. Kerronko mitä se on?”

   Reply
 • 4.1.2019 at 14:18
  Permalink

  Talous vaikuttajamme ja globalistien vetelemät marionettipoliitikkomme saivat sitä mitä ovat tilanneet. On vain ajan kysymys milloin alkaa käsikranaatit räjähdellä.

  Sitten offtopic: Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Charly Salonius-Pasternak on ehdottanut että Suomen tulisi vetää sotilaansa pois Afganistanista ja Irakista. Se olisi oikea teko, mutta kuinka ollakaan Deep Staten korruptoima marionetti puolustusministeri J.Niinistö tyrmää ehdotuksen populistisena ja Trumpilaisena. Samoin loihe lausumaan Ilkka Kanerva ja lautakasa Vanhanen. Jälleen kerran tuli todistettua Suomen valtiojohdon ja poliitikoiden uskollisuus toimia verikoirina Deep Staten sotateollisuuden kätyreinä.
  Toisalta voisi myös vittuilla siitä että J.Niinistö, lautakasa ja ikääntynyt rattopoika ovat rasistisia koska eivät usko muslimimaiden Afganistanin ja Irakin pärjäävän omin päin ilman lännen armeijan läsnä oloa. Miksi vihervasemmisto ei pöyristy heiluttamaan natsikorttia ja aloita saatanallista loka kampanjaa kyseisiä rasistisia herroja vastaan?
  Ainoa johtopäätös on että kaikki puolueet laidasta laitaan, paitsi perussuomalaisiet ovat sätkynukkeja joita Deep State tanssittaa. Tanssin nimi on valse triste.

  Reply
  • 4.1.2019 at 17:58
   Permalink

   Jonkunhan siellä on oltava huumeviljelmiä vartioimassa…mallioppilas oy Suomi ab ilmoittautui jälleen kerran vapaaehtoiseksi. Veronmaksajien selkänahasta revityillä rahoilla unikkoviljeljelmät jatkavat kukoistustaan.

   Reply
 • 4.1.2019 at 14:46
  Permalink

  KAARNAVENEEN VEISTÄJÄT LIIKKEELLÄ!
  Ehkä etsimässä kaarnaa????

  Reply
 • 4.1.2019 at 14:57
  Permalink

  Nk. ”pakolaiset tekevät juuri sitä, mitä eliitti ja suvaitsevaisto heiltä odottaakin. Suomi siis tarvitsee kipeästi rikollisia ”rikastuttamaan” jo muutoinkin maahan poljetun kansakunnan elämää tekemällä heidän jokapäiväisestä maallisesta vaelluksestaan venäläistärulettia, jossa altistetaan hengen ja terveyden vaaraan 5 miljoonainen piskuinen kansa syystä jonka vain sairaimmat päät voivat tuottaa EU:n hulluin huoneessa, jota myös europarlamentiksi tituleerataan, jossa meuhkaavat silmät nurinpäin päässä kiihkomieliset federalistit ja Euroopan valkoisen väestön kansanmurhaa vehkeilevät poliitikot, joiden oikea paikka olisi Niuvanniemi.

  Heidän itsepintainen halunsa upottaa Eurooppa helvetin syövereihin kommunistisessa fanaattisuudessaan vain siksi, ettei näiden kierotuneiden luonteiden mielestä länsimainen elämäntapa ja kulttuuri muassaan korkea henkinen sivistys ja ruumiillisten ponnistelujen suuntaamisessa työhön, jolla eurooppalaisia yhteiskuntia rakennetaan ja ylläpidetään siinä samalla kuin nuo ponnistelut mikrotasolla ovat tehdyt oman perheensä elatukseksi ja lasten hyvinvoinnin takaamiseksi maailmassa, joka kaikesta rikollisuudesta huolimatta turvaa sellaisen yhteiskuntarauhan, joka maailman mittapuulla verrattuna pahimpiin anarkian paikkoihin vaikuttaa suorastaan hieman liioitellusti paratiisilta.
  Sillä länsimaisissa yhteiskunnissa sentään takavuosina toimi poliisi nuhteettomasti korjaten rikolliset ainekset pois kaduilta ja kujilta ja toimivat oikeuslaitokset tuomitsivat tuomioita, jotka edes pitivät muutamia vuosia kiven sisässä niitä, jotka eivät kykene muuhun kuin rikolliseen toimintaan yhteiskuntaa ja sen jäseniä vastaan.

  Nyt on toisin. Enkä edes viitsi kertoa lukijoille, jotka jo sen tietävät mitä se merkitsee!

  Reply
  • 5.1.2019 at 08:18
   Permalink

   Muistan erään Tuomas Enbusken kolumnin Iltablaskan sivustoilla. Hän kertoi siinä, miten kanta-suomalaiset ovat laiskoja kaikesta valittajia, miten kahvinjuonnin huippumaahan piti tuoda ulkomaalainen ketju myymään sitä kahvia tälle kansalle, ja miten hän itse suomenruotsalaiset geenit omaavana ”parempana ihmisenä” pystytti oman firman viidessätoista minuutissa.

   Tuomas ei muistanut kertoa, että hänen opportunistisen rasistifirmansa tuloksen tuottava YLE on yksi primääri syy sille, miten ihmiset suhtautuvat työntekoon ja varsinkin yrittämiseen tässä maassa.

   Reply
 • 4.1.2019 at 17:42
  Permalink

  Ensimmäinen kerta suomedda kun puukkoa on käytetty väkivaltaa n. Ai niin, reformiehdokas on kaveriaan piilottanut ehdokas.

  Reply
 • 4.1.2019 at 19:37
  Permalink

  Valtamedian mukaan uhritkin olivat huoltosuhteen paikkaajia. Se, että rikkaruohot harventavat itse itsensä olisi muuten kätevää, mutta kun yhden tilalle sikiää 10 uutta.

  Reply
 • 4.1.2019 at 20:06
  Permalink

  Taitaa olla täällä kohta meno kuin Ruotsissa. Kiitos juha pissilälle ja hallitukselle. Autopaloja ja ammuskeluja odotellessa.

  Reply
 • 4.1.2019 at 22:56
  Permalink

  Tervehdys kaikki !
  Olen Persialainen ateisti perheineen.
  Poliisi on hyvinkin tietoinen melkein jokaisesta rikoksesta.
  Mutta
  Mutta
  Sisäministeriön käskyllä hyssytellään ja pimitetään kun syyllinen on ulkomaalainen Muslimi!!!
  ISISK-KESKUKSEN KAUPPAKESKUKSESSA ja muuallakin kuin Oulun raiskaukset nousut, henkirikokset nousut ja viimeiksi Arabianrannan tapahtuma on ollut Kunniamurha ja sentakia taas hyssytellään
  Ero EU:sta
  Ero Islamisaatiosta ja hetiiiiiii

  Reply
  • 5.1.2019 at 00:23
   Permalink

   Oletko oikeasti Danny? Missäpäin?

   Tunnen vanhastaan coolei persialaisia ateisteja mm. Matinkylästä.

   Tuo Helsinginkatu yhtyy Kurvii. Siell on perinteisesti pyöriny vaik minkälaist sakkii mutta koska ei esim. diileri halua kyttäpartiota paikalle nii ei ne ainakaan hämminkii sekottele.
   Kiinnostaiski et onko vakava/teräase nahistelu lisääntyny sielläpäin nyt kun adidasbyysägeelitukat…

   Reply
 • 5.1.2019 at 03:07
  Permalink

  https://www.youtube.com/watch?v=sszOtvD2294

  https://www.youtube.com/watch?v=8pGTgkcP-RU

  On pikkasen mahtavia lemmikkejä ja otuksia!! Valitettavasti kasvuun perustuvan järjestelmän puoli on se että luonto tuhotaan ja näitä uskomattoman kauniita eläimiä ja heidän elintilaa kavennetaan kokoajan!!

  Ja kaikki johtuu kasvuun perustuvasta rahajärjestelmästä!! Sillon kuin näin hienot jumalan luoman eläimet häviävät planeetalta, niin ei tiedä jaksaako touhua muutenkaan katsoa!! Oikeasti katsokaa näitä eläimiä. Kuolisin mielellään karhun tai tiikerin kynsiin ennemmin kun juutalaisten myrkyttämään ruokaan ja veteen ja lääkkeisiin!! Kyllä niin vituttaa kun ihmissyöpä planeetalla valtaa kaiken ja tuhoaa kaiken kauniin mitä on jäljellä!! NE jotka ovat ”onnellisia” kaupungeissa niin sanon MENKÄÄ HOITOON TAI SITTEN OLLETTE ELÄMÄSTÄ TODELLA KAUKANA!!

  Reply
 • 5.1.2019 at 06:46
  Permalink

  Suomi menettää maineensa puukkojunkkareina. No pian noilla on tuliaseita ja puukot jäävät taas Suomalaisille ja koska poliisi kerää kaikki kantisten tulikepit pois.

  Reply
 • 6.1.2019 at 12:08
  Permalink

  Ne oli vaan hippasilla. Ne on sellaisia kujeilijakultia.

  Reply
  • 6.1.2019 at 15:26
   Permalink

   Tulee etäisesti mieleen psykoottiset koiranomistajat, jotka eivät voi tunnustaa tai tunnistaa sitä, että heidän häiriökäyttäytyvät lemmikkinsä vaatisivat joko kovaa kurinpitoa tai jopa lopetuksen.

   Reply
 • 6.1.2019 at 17:09
  Permalink

  Juutalainen raha – Suomen tuho

  Suomen tuhoava juutalainen pankkiyhtälö on:

  Velka – (velka + korko) = Suomen kohtalo. Kun tätä yhtälöä sievennetään, saadaan

  Velka – velka – korko = Suomen kohtalo, eli

  – korko = Suomen kohtalo.

  Yksinkertaista ja selvää. Tällä yhtälöllä juutalaiset ovat tarkoituksella tuhonneet ei-juutalaisen Suomen ja myös tulevat viemään tuhon äärimmäiseen loppuun saakka.

  Suomen johto, joka on suostunut kansalliseen itsemurhaan, on tietoisesti hyväksynyt tämän yhtälön määrätessään, että maassa on käytettävä juutalaista rahaa laillisena maksuvälineenä. Suomen tuhoajia ovat siis juutalaisten lisäksi maamme päättäjät. Sanalla ”juutalainen” tarkoitan juutalaisten lisäksi niitä ei-juutalaisia, jotka ovat juutalaisten palveluksessa tuhoamassa ei-juutalaisia kansoja tällä yhtälöllä, maanpettureita siis. Koko tuhoamisjärjestelmä joka tapauksessa on juutalaisessa kontrollissa ja johdossa (ns. kansainväliset juutalaiset pankkiiriliikkeet, keskuspankit ja ”keskuspankkien keskuspankki” Bank for International Settlements, BIS, kaikki juutalaispankkiirien kontrolloimia). Tarkoittamieni juutalaisten joukosta on luettava pois vain ne juutalaiset, jotka sanoin ja teoin ovat sanoutuneet irti yhtälöstä. Ne juutalaiset, jotka vaikenevat rotuveljiensä yhtälöstä, tulevat yhtälöön kanssasyyllisiksi, vaikkeivät olisikaan yhtälön varsinaisia toteuttajia. Juutalaiseen uskontoon (Talmud ja muut autoritatiiviset rabbiiniset kirjoitukset) näet kuuluu tämä yhtälö ja ei-juutalaisten tuhoaminen. Ei-juutalaisten tuhoaminen, siis esimerkiksi maassamme käytössä oleva juutalainen raha, on juutalaisille jumalanpalvelusta, jota he voivat harjoittaa hyvällä omallatunnolla. He riemuitsevat sitä enemmän mitä enemmän ei-juutalaiset tuhoutuvat.

  Reply
 • 8.1.2019 at 10:33
  Permalink

  Hys hys ei saa hiiskua, että matut kyseessä.

  Koitetaan vaan vierittää homma suomalaisten niskoille – kjäh kjäh.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.