Reijo Tossavainen: Arvopohja petti – oikeusvaltion pohja murenee

Poliisien määrää vähennettiin 10 % kymmenessä vuodessa. Lisäksi siirrettiin peräti noin 100 poliisia nettikirjoituksia kyttäämään. He löytävät työmäärään nähden todella vähän pieniä rikoksia. Samaan aikaan oikeasti tapahtuneita rikoksia jää valtavasti selvittämättä.

Arvopohja petti. Oikeusvaltion pohja murenee.

Tosiasia on, että jos joku varastaa vaikkapa polkupyörän, niin todennäköisyys että rikos selvitetään on käytännössä nolla. Se taas tarkoittaa, että polkupyörävarkaat voivat lähes täysin vapaasti jatkaa rötöstelyään ja pyörien myyntiä edelleen. Helppoa lisäbisnestä eikä huolta virkavallasta.

Eikä siinä kaikki. Valtava määrä muita rikoksia vain kirjataan tapahtuneeksi. Niitä ei siis edes yritetä selvittää.

Tilanteen järjettömyyttä kuvaa sekin, että noin 100 poliisia kyttää nettikirjoituksia. He etsivät viharikoksia, vaikka sellaista lakipykälää kuin viharikos Suomen lainsäädännöstä ei edes löydy.

On suorastaan raivostuttavaa, että pääministeriä näyttää huolestuttavan joukkoraiskauksia enemmän vihapuhe. Se kuuluisa arvopohja on pettänyt pahan kerran. Ja mikä pahinta, pääministerin tavoin ajattelevia poliitikkoja, toimittajia ja muita keskeisiä vaikuttajia on pilvin pimein.

Käykää äänestämässä tulevissa eduskuntavaaleissa. Tarvitaan muutos! Nyt.

………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

48 thoughts on “Reijo Tossavainen: Arvopohja petti – oikeusvaltion pohja murenee

 • 4.1.2019 at 10:43
  Permalink

  No mitä voi mafia-hallitukselta odottaa? Lisää poliiseja, huomaamaan mafian vasallit pahanteossa mafiosojen lukuun?

  Reply
  • 4.1.2019 at 13:42
   Permalink

   Pitää ymmärtää että hallituksemme marionetit eivät ole päättäneet asioistamme vuoden 2016 jälkeen. Päätökset tulevat EU:sta joka jo sinänsä todistaa että asumme diktatuurissa. Miten EU voi ymmärtää suomalaisia ja toteuttaa enemmistön tahtoa. Ei mitenkään. Sen johtajat ovat kännissä ja kaatuilevat kuka minnekkin. Toiset pienten tyttöjen päälle, toiset poikien.

   Marionettimme Suomessa toteuttavat kaikki oligarkkien käskyt etupainotteisina jotteivat perheenjäsenet kuolisi, kuten Juhan tapauksessa. Mutta sielunsa myyneenä, se otti tilanteen rauhallisesti ja ymmärsi busineksen laadun. Juhaa oli varoitettu viivyttelystä kaivosasiassa.

   Reply
   • 5.1.2019 at 08:42
    Permalink

    On kuitenkin niin, että jo vuonna 1995 tehtiin Suomesta virallisesti suuryritys. :

    https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=816064&tarkiste=A17B5C9636A213D58EB5898D1F266380E09029F0

    Ilmeisesti EU-korporaation tytäryhtiöksi? Ketkä ovat todellisia omistajia? Varmaan he, joiden kritisoimisesta rangaistaan kovimmin?

    Vuonna 2015 saatiin Suomi allekirjoittamaan itsenäisyytensä luovuttamisen YK:n maailmanhallinnon alaisuuteen, kansanvaihto kiihtyi entisestään, sekä moni asia nousi julkisuuteen vuonna 2016, heti seuraavana vuonna, kuten kerroit.

    Todelliset omistajat ovat vaihtamassa ”työntekijät” eli kansan tarkoituksiinsa paremmin sopiviin. Sitä kutsutaa, massamaahanmuutoksi.

    Tätä kehityskulkua kritisoivia haukutaan samalla rasisti-syyttellä kuin juutalainen Trotsky teki sata vuotta sitten Neuvostoliiton alkumetreillä.

    Valesivustot kertovat netissä Trotskyn keksineen ”rasisti” -sanan. Näin toimii harhaanjohtavat sivut, jotta voivat sitten toisaalla huutaa ”ei pidä paikkansa, velesivusto”.. Totuus on, että rasisti-sana oli jo olemassa, ja Trotsky plus Lenin pelkästään hoksasivat käyttää sitä tukahduttaakseen kaiken keskustelun kansaan kohdistuvista kansanvaihto-toimenpiteistä.

    Hyvien geenien omaavia gentiilejä massamurhattiin Neuvostoliitossa jopa silläkin verukkeella, että ”nämä ovat kauniita naisia/tyttöjä, tasa-arvon nimissä nämä kauniit pitää murhata.”

    Reply
    • 5.1.2019 at 08:54
     Permalink

     Että koko YK:n ”New Global Human Order” -maailmanhallinnon ”kestävän kehityksen” Agenda 2030 -projekti on silkkaa puppua, näkee siitäkin, että Suomessakin köyhiä ja nälkää näkeviä on vuosi vuodelta yhä enemmän. Tuon 2016 tammikuussa voimaan astuneen maailmanhallinnon yhä uudestaan toitotettu päämäärä kun oli ”köyhyyden ja nälän poistaminen maailmasta”.

     Miten ovat niinkuin omasta mielestänne tämä YK:n maailmanhallinnon päämäärä toteutunut maassamme vuoden 2015 loputtua, arvon Halonen, Orpo, Nerg, Sipilä, Stubb, Katainen jne???

     https://sustainabledevelopment.un.org/post2015/transformingourworld

     Vilkaistaanko, katso vaikka mitkä ovat tavoitteet numero 1 ja 2:

     ”Goal 1. End poverty in all its forms everywhere
     Goal 2. End hunger, achieve food security and improved nutrition and promote sustainable agriculture
     Goal 3. Ensure healthy lives and promote well-being for all at all ages
     Goal 4. Ensure inclusive and equitable quality education and promote lifelong learning opportunities for all
     Goal 5. Achieve gender equality and empower all women and girls

     1. Köyhyys sen kaikissa muodoissa on lakkautettava kaikkialla.

     2. Nälänhätä poistettava, ruoan saatavuus varmistettava, ravitsemus paremmaksi, kestävää maanviljelyä.
     3. Terveyttä ja hyvinvointia KAIKEN IKÄISILLE (yhä lisää raportteja, miten vanhuksia laiminlyödään maassamme, ja massamurhataan sairaaloihin ja laitoksiin tahallisin toimenpiteisin, ja nämä rikokset katsotaan niin pieniksi, maamme poliisin päätöksellä, että pieniä rikoksia ei enää lainkaan tutkita, niin näitä vanhusten murhaamisia ja pahoinpitelyä laitoksissa ei tutkita.
     4- Laadukasta koulutusta kaiklle. Miksi sitten PISA-arvon laskevat?
     5. Voimallista kaikki naiset ja tytöt – raiskaajia ja taharrush- koiruuksiin keskittyneiden nuorten massamaahantuonnilla???

     Reply
     • 5.1.2019 at 08:59
      Permalink

      Neuvostoliitossa luotiin ensin se nälänhätä ja kurjuus, ryöstämällä ihmisiltä ruoat maailmanmarkkinoita varten, ja sitten heitettiin tilalliset kulakkeihin nälkään nääntyviksi pakkotyöläisiksi. Näin, koska suuret maa-alueet haluttiin siirtää Warburg-suvulle omaisuudeksi (joka rahoitti bolshevistien vallankumouksen).

      Sitten kun nämä ”turhakkeet” olivat kuolleet, niin eihän niitä nälkään näkeviäkään enää ollut. Tavoite saavutettu, pahin nälkä ja köyhyys lakkasi.

     • 13.1.2019 at 08:54
      Permalink

      Jännää. Tässä mennään kovaa:

      ”Soros, Open Society, Open Society Institute, Bill Gates, Planned Parenthood ja Impossible Foods”.

      Mikä soppa! Tai burgeri siis. Impossible Foods on lanseeraamassa markkinoille synteettisesti valmistetun lihan. He väittävät raaka-aineiksi soija-kasvin juuret ja gmo-hiiva. Ongelma – kumpikaan raaka-aine ei ole punainen. Kuitenkin tämä ”synteettinen liha” sisältää täsmälleen veren näköistä ja makuista ”verta”. Se jopa hyytyy kuumentaessa juuri kuten veri tekee.

      Tutkimustulos: Impossible Foods sijaitsee Silicon Valleyssa. Rakennuksessa ei ole mitään tunnistuskylttiä.

      Lähin aapuri: Planned Parenthood (tuhansia abortteja, ja raivoisa ”rasistiviha-järjestö”…

     • 13.1.2019 at 09:00
      Permalink

      PS. Tämä ei olisi niin ”shokeeraavaa” jos ei olisi se toinekin Impossible Foods -tehdas. Sen lähin naapuri on myös – Planned Parenthood -, sekä valtava rautatievarikko.

  • 5.1.2019 at 10:03
   Permalink

   Hallituksellamme on ollut rikollis-syndikaatin arvopohja jo kauan. Sen näkee jo siitä, että vaikka on varmistetut ja dokumentoidut tiedot siitä, että 5G-teknologia tuhoaa DNA:n ja tappaa ihmisiä pitemmällä aikavälillä, toteutetaan se meillä keneltäkään kysymättä:

   https://www.infowars.com/watch/?video=5c2fff7ee5d2cf0ed4445e5f

   ”THE most important broadcast so far!”

   http://www.radiationdangers.com/5g/hundreds-of-birds-drop-dead-during-5g-experiment-in-the-hague-the-netherlands/

   Salaus meni umpeen tästä tiedosta:

   ”TV-värähtelytaajuus + 5G -taajuus = itsemurha-aalto.”

   Reply
   • 5.1.2019 at 10:13
    Permalink

    ”Linnut olivat saman pituisia kuin säteilyn aallonpituus, n. 4 cm.”

    Reply
    • 5.1.2019 at 10:19
     Permalink

     ”2.4Ghz käytetään myös ”baby monitor” -lastenvahtilaitteissa. Se on erittäin vahingollista, se saa vesimolekyylit värähtelemään, ja näin solujen normaalit toiminnat häiriintyvät.”

     http://www.radiationdangers.com/cell-phones-and-tablets/dangers-of-the-2-4-ghz-frequency-being-used-in-baby-monitors-cell-phones-wifi-routers-etc/

     ”LAPSIA KUOLEE SYDÄNKOHTAUKSEEN kouluissa, joihin hankittiin wifi”

     ”Koulujen ainoa toimenpide tapausten jälkeen oli hankkia defibrillaattori”

     ”“In fact, children are literally dropping dead from heart failure inside schools with wifi.
     “Two children have dropped dead in Simcoe County schools since WIFI was installed. Their heart simply stopped beating…
     We found out the school board had installed a wireless internet system powerful enough to run 300 computers at once and they thought it was awesome. There’s only 7 computers in the school using this system…
     It’s curious that this would happen twice to children just over 10 years old. There’s only 50,000 students in the entire school district. I did my research to find out if this was normal or abnormal. Turns out the estimate is 1: 1.3 million per childhood cardiac arrests. This was 20 times higher than expected. Far exceeds the level expected environmental influence. It should have been examined. It should have triggered a public health investigation. But it was only 2 kids, not a high number.
     Then it happened again. Another Simcoe County school, to a 13-year old who dropped from cardiac arrest in the schoolyard, lucky for him he was revived by a defibrillator after someone called 911. He evacuated to Sick Childrens Hospital in Toronto and had a pacemaker installed on his heart. Then within the year it happened again in another Simcoe County school, to a 16- year old boy. Who was brought back to life by his gym teacher using CPR. Evacuated to Sick Kids and had a defibrillator installed in his heart.
     This was 4 kids with cardiac arrest. It brought the observed rate of juvenile cardiac arrest within Simcoe County schools to 40 times the expected. The only response by the Simcoe County School Board has been to install defibrillators in 100% of the students.”

     Reply
     • 12.1.2019 at 21:18
      Permalink

      SHOKKI! Facebookin keksijät varoittavat – ajatuksena oli saada ihmiset vangittua otteeseemme! Videolla selviää myös, että puhelimesi vakoilee ENEMMÄN jos on airplane mode päällä! Tämä on siis SUORA todiste, että puhelin on LUOTU vakoilulaitteeksi! Videolla mies kokeilee päivän ajan. Kaksi puhelinta, kummassakaan EI simkorttia, toinen airplane-modissa. Puhelimet laitetaan päälle, ja kaapataan internettiin lähtevä tieto päivän reissusta heti kun puhelimet kyteketään nettiin:

 • 4.1.2019 at 11:17
  Permalink

  On selvää että päättäjiämme painostetaan, ellei jopa lahjota, tähän kansallismielisyyden vastaiseen propagandaan.
  Mitään merkittävää rasismia tai muukalaisvihamielisyyttä ei maassamme ole. Vielä.
  Monikulttuurisuusfantasiaan ja kaiken suvaitsemiseen pakottaminen tuhoamalla eurooppalaiset kansallisvaltiot taatusti lisää erimielisyyttä ja vihaa.
  Siihenhän tämä globalistieliitti pyrkii.
  HAJOITA JA HALLITSE!

  Reply
  • 4.1.2019 at 16:40
   Permalink

   Suomen ”päättäjiä” todellkin LAHJOTAAN: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

   Jorma Heikkinen: ( sisäpiiriläinen ) ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä.

   Eli Suomen lainsäädäntöä tehdään lahjonnalla.

   Esimerkiksi voi eduksunnalta ”tilata” VARKAUDEN: ILtalehti 7.4. 2012 ” Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata. ( suomeksi varastaa ).

   Laki 444/2012 nollasi jopa 3 MILJARDIN euron velan vakuutusyhtiöiden taseissa pienyrityksille.

   Tästä poliisi ei edes suotunut kirjaamaan rikosilmoitusta diaariin.

   Ja ihan kansallisesti Suomen 2 ”eduksuntaa” esti tämän rikoksen syyttämise :

   Julkinen lakitietokanta Finnlex PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

   Pl 118 §:n ja lain 444/2012 tapauksessa puhuisin jo VALTIOPETOKSESTA; kun otetaan huomioon että molemmat lait tehtiin puoluekurilla saadun puoluelahjonnan seurauksena ( järjestelmäkorruptio ).

   Laki 444/2012 tosiasiassa oli salaiseksi aiottua pankkitukea; jotta Suomen pankit selvisivät EU-stressitesteistä.

   Rahaa syötettiin pankeille seuraavalla järjestelmällä tästä varastetusta omaisuudesta : pankit fuusoiovat 1.1. 2013 samalla sekunnilla, kun ”laki” astui voimaan pienyrittäjien velan nollaamisesta .

   Vakuutusyhtiöiden taseisiin muodostui jopa 6 miljardia ”vapaata pääomaa” lain 444/2012 seurauksena; ja kun pankkien fuusiot vakuutuslaitoksiin tehtiin vuoden 2012 tasearvoilla saivat pankit miljardeja ylimääräistä .

   Suomen pankit ainoina selvisivät puhtain paperein EU-stressistetseistä … moniko pienyritys EI selvinnyt ja montako työpaikkaa menetettiin miljardivarkauden seurauksena ? ( oma arvioni 10 000 – 20 000 )

   Mutta tapaus näyttää PL 118 §:n osalta SUUNITELLULTA : nimittäin normaalissa valtiossa Kansainvälinen rikostuomioistuin saa toimivallan PL 118 §:n mukaisen lain jälkeen.

   Mutta Suomen varkaat valmistautuivat asiaan jo 2008 / He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille väärillä asiakirjoilla ja 2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen” kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeduenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”. ( vertaa PL 118 §).

   Kansanedustajille ja kansainväliselle rikostuomioistuimelle kuitenkin valehdeltiin: ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia”. ( He 55/2007 lain esityöt ).

   PL 118 § todistaa tämän valheeksi !

   Lisäksi olen jo 9.12. 2005 Valtakunnansyyttäjänvirastoon jättänyt SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi . ( mm. pienyrittäjät; ja laki 444/2012 todistaa syrjintää jatketun ).

   archive.is/kimmoleaks.fi .. pitäisi riittää rikostutkinnan aloittamiseksi … keiden taskuun varastetut miljardit katosivat !

   Ja kuka vei ihmisoikeuteni ?

   Julkiset rikosilmoitukset siis on tehty jo moneen kertaan; mutta syyttäjälaistos suojelee miljardivarkaita yhdessä laillisuusvalvonnan kanssa: EOA 876/2/05; salattu 20.12. 2007 asti … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa; EOA kanslaipäätös 1350/4/08 … EIT:n suomalsihenkilökunnan jääviyksiä ei voida tutkia.

   Olli Pusan kirja / Renkien kaapaus…. Suomen lainsäädäntövaltaa on OSTETTU vuosikymmeniä… Jorma Heikkinen / Iltalehden artikkeli, Miljoonien rahavirrat puolueille.

   Mistä löytyy POLIISI tutkimaan edelläkerrotut asiat ?

   Reply
    • 11.1.2019 at 19:03
     Permalink

     Suora osoitus siitä, että EU on uusi ”Neukkula”, on Puolan esimerkki. Neuvostoliitto yksinkertaisesti lakkasi tunnustamasta Puolaa erillisenä valtiona, josta seurasi kymmenien tuhansien puolalaisten ”isänmaallisten rasistien” massamurhat.

     EU:ssa toimitaan tällä hetkellä täsmälleen näin, valtioita ei enää katsota olevan, rajavartiointi on nollissa, kansalaisia syytetään rasismista kun haluavat normaalia kansalaisten suojelua osakseen.

     Ainoa ero on vielä tässä vaiheessa, että ihmisiä murhaillaan vain epäsuorasti, kuten Ilja Janitskiniltä evättiin syöpälääkitys hänen ollessaan vailla ”rikosten vakavuuteen suhteutettuna” syytä pidätettynä esitutkintavankeudessa. Hänet yritettiin yksiselitteisesti murhata tavalla, jolla syylliset voisivat välttyä seurauksista. Eikä hän ollut ainoa kohde tuossa MV-lehden toimitukseen suunantussa bolshevistisessa hyökkäyksessä.

     Muistakaamme toinenkin yhtäläisyys – Sekä Neuvostoliitossa että nyt EU-suomessa rahoitusta näille raakuuksille kansaa kohtaan saadaan USA:n rikkalita sionisti-suvuilta (Soros jne. tänään, Warburg et all silloin).

     Reply
     • 11.1.2019 at 19:10
      Permalink

      Sitaatti Puolalaisten kohtalon suhteen jäi, laitan tähän:

      ”Soviets executed about 65,000 Poles, tens of thousands of them Polish war prisoners. The Soviet Union had ceased to recognise the Polish state, which meant the two governments never officially declared war on each other. As a result the Soviets did not classify Polish war prisoners as prisoners of war but as rebels against the new legal government.[15] Thus, the Soviet Union could justify the killings of Polish soldiers by manipulating with international law. In one massacre, the NKVD systematically executed 21,768 Poles, among them 14,471 former Polish officers, including political leaders, government officials, and intellectuals. Some 4,254 of these were uncovered in 1943 in mass graves in Katyn Forest in today’s Russia.”

      From Wikipedia, citing the following as source material:

      ” Telegrams sent by Schulenburg, German ambassador to the Soviet Union, from Moscow to the German Foreign Office: No. 317 Archived 2009-11-07 at the Wayback Machine. of 10 September 1939, No. 371 Archived 2007-04-30 at the Wayback Machine. of 16 September 1939, No. 372 Archived 2007-04-30 at the Wayback Machine. of 17 September 1939. The Avalon Project, Yale Law School. Retrieved 14 November 2006.

 • 4.1.2019 at 11:27
  Permalink

  Suomea on mädätetty ulkovaltojen toimesta vähintään viimeiset 60 vuotta. Kun Kekkonen uupui pääsi paha todella vallitsemaan Suomea. KGP:n käskystä Mauno Koivisto keinoteltiin presidentiksi ohi isänmaallisten ehdokkaiden. Se hoitui kommareiden ja SDP:n juonitteluilla yhdessä valtamedian kanssa. Myös ”oikesto” puoleista löytyi Neuvostoliiton myötäjuoksijoita. Suomesta oli tarkoitus luoda sosialistinen valtio mm. murtamalla Suomen selkäranka vientiteollisuus ja tekemällä epäsuosituksi yhteiskunnan perusyksikkö perhe. Valtamedia ja viihdeteollisuus alkoi toitottaa sinkkuutta ja itsekkyyttä malliin tuplatulot ilman lapsia, osta syö juo ja nai tuhat eri kumppania. Koivisto vapautti valuutat ja pankit myönsivät holtitonta luottoa. Rakenteet alkoivat horjua. Kuilun reunalta putoaminen suureen laman alkoi loppu vuodesta 1990. Suunnitelma näytti onnistuvan, mutta sitten tapahtui odotamatonta Neuvostoliitto kaatui.
  Siispä herrat veivät Suomen hirvittävällä ravilla uuteen Neuvostoliittoon Euroopan unioniin, joka on sosialistiskommunistinen itsenäisten valtioiden tappokoneisto. Suuri valhe Eu jäsenyyden autuudesta myytiin paratiisin hohteisena pelastuksena laman kurimuksen pyörryttämille kansalaisille. Kansa nieli syötin.(Siis jos vaalitulos oli todellinen)
  Suomen yhteiskunnan tuhoaminen jatkuu ulkovaltojen käskytyksellä edelleen. Verukkeena kansallisomaisuuksien myyntiin, kaiken toimivan alas ajoon, höyläämiseen ja leikkaamiseen käytetään valtion velkaa, kilpailukykyä, kestävyys vajetta ja ilmastonmuutosta.
  Ihmetellä täytyy kuinka kauan kansan valtaosa nielee valeen jota globalistipoliitikot, virkamiehet ja valtamedia lepertelevät ja väliin jopa uhkailevat toisin ajattelijoita vihapuhepoliisien mahdilla. No tilasivatpa Suomenkin poliisille panssariajoneuvot. Miksi? Juurihan YLE hehkutti että Suomi on maailman onnellisin maa. Tarvitseeko onnellista kansaa jyrätä poliisin panssariajoneuvoilla tai ojentaa konepistooleilla?
  Ranskassa on herätty, Belgiassa on herätty, Saksassakin on herätty, vicegrad maat ovat olleet koko ajan hereillä. Eipä ihme että kansakunnat tulevat vihaiseksi kun heräävät todellisuuteen. Globalistien sätkynukella Macronilla oli siksi kiire koota Eu armeja kun todellisen demokratian nousu pelottaa rikollista valtaeliittiä.

  Kevään vaaleissa ei ole kuin yksi puolue jota kannataa äänestää:
  Perussuomalaiset tulevat saamaan jytkyjen jytkyn ja globalistit paskantavat housuihinsa.

  Reply
  • 4.1.2019 at 11:42
   Permalink

   Hieno kirjoitus, mutta lopusta olen eri mieltä.. PS on päässyt tohon kerhoon mukaan.. Vaikka sieltä jytky tulis ei se muuttas mitään..

   Reply
   • 4.1.2019 at 13:46
    Permalink

    Eräs huomio tähän ”hallintovaltaan liittyvään” keskusteluun, kun en parempaa paikka tälle löytänyt:

    Nyt on 5G -teknologia laillisesti sallittua maassamme, YLE-uutisen mukaan. Kerrottiin eräs yksityiskohta, että Google ja vastaavat globalisti-tahot saavat valtaosan 5G-liikenteestä haltuunsa. Se ei toimi samalla tavalla operaattoreiden ”seinien sisällä” kuin tähänastiset teknologiat.

    Huolestuttavaa on myös, että tunnettu valtioterroristi Anne Berner on tällä hetkellä viestintäministeri.

    YLE:

    ”Kantolan mukaan 5G tuo mukanaan uusia yrityksiä ja palveluita, jotka kilpailevat operaattoreiden kanssa. Esimerkiksi 5G-verkon ohjaus ei ole kiinni laitteessa eli liikkuvuutta voi hallita pilvipalveluiden avulla. Pilvipalveluissa suuria toimijoita ovat Facebookin, Googlen ja Amazonin kaltaiset jättiyhtiöt.”

    https://yle.fi/uutiset/3-10277546

    Reply
   • 8.1.2019 at 14:04
    Permalink

    Tossavainen on jo ajat sitten huomioinut ettei persut voi tilannetta korjata ja asuu puolet ajastaan Espanjassa, jossa ei yle-veroja, ruoka puolet halvempaa, aurinko paistaa, verot pienempiä, asuminen halpaa, terveydenhoito paljon Suomea edellä, autoilijoita ja eläkeläisiä ei rangaista vuodesta toiseen jne.

    Persut saavat Suomessa sen 15 % so what. Persut nojaavat ydinvoimaan ja vastustavat Natoa, kulukuri on heille tärkeää joten rankka verotus jatkuu. Mikään ei muutu. Jatkavat jopa Bernerin politiikkaa vaikka Halla olisi PM. Nykysuomalaiselle parempi tehdä Tossavaiset niin on onnellisempi ja nauraa suomalaisten inkvisitiolle palmun alta.

    Reply
  • 4.1.2019 at 14:28
   Permalink

   Kekkonen.. ”Sodan jälkeen tuomion kärsittyään Suomen kohtalon ratkaissut Oesch oli työtön sotilas ilman eläkettä. Oesch katkeroitui ja välit erityisesti oikeusministerinä valvontakomission käskystä häntä jahdanneeseen (myöhemmin presidentiksi valittuun) Urho Kekkoseen olivat huonot. Oesch toimi mm. Suomen Maanviljelijäin Kauppa Oy:n tarkastajana, isännöitsijänä sekä myöhemmin ”Kansa Taisteli – miehet kertovat” -lehden päätoimittajana.”

   http://www.verkkoviestin.fi/lionshkifloorankentta/kausi_2016-2017/kenraali_oesch_pojanpoikansa_silmin/

   Kekkonen oli pelkkä helvetin neukkujen hutsu, äijä jonka mielestä yksi suomen sotien kovimmista sankareista oli pelkkä rakkikoira.
   Sankarista tehtiin kekstityin tarinoin rikollinen kusipäiden ryyppykokuksissa, josta Kekkonen venäjäkiimassaan kiihottuneena jatkoi kiduttamista siihen asti kun sotasankari kuoli.

   Oli siinä teillä presidentti.

   Reply
   • 4.1.2019 at 14:45
    Permalink

    Hälytys! Globalistien monitahoiset menetelmät saada ”enemmistöt” häpeämään itseään, ja unohtamaan omien asioidensa edistämisen perustuu nimenomaan tämän enemmistön potentiaaliin tuhota globalistien valtapyrkimykset, kunhan väestön valtaosa saadaan oikeasti tajuamaan mitä on meneillään.

    ”We have become financial slaves and there needs to b a revolution!! We r the MAJORITY lets act like it!! If we do nothing its just going to keep getting worse and crash again anyway.. Sooner than later. It bet on sooner we r in another financial bubble!! We need to all unite and rise quickly … Stop feeding the gov machine with buying and selling to stimulate the economy!! We need to help each other and rise against the machine its the only way. U cant trust any gov official no matter what side they are on.. They r all bought and sold by the elites!! We have to act together its the only way.. Gov and wallstreet needs us to feed their greed lets stop feeding the monster’s!!”

    Reply
    • 5.1.2019 at 20:44
     Permalink

     Niimpä, miksi kannattaa ketään jotka tuhosi/tuhoaa Suomea.
     Mikään ei tuo enempää myötähäpee kun nähdä kun moni uskoo sokeasti persuihin ja näihin jotka kehuu Kekkosta, jos Marskin tilalla olisi ollut Kekkonen, tämä maa olisi nyt venäjää.

     Reply
  • 9.1.2019 at 20:33
   Permalink

   ”Suomea on mädätetty ulkovaltojen toimesta vähintään viimeiset 60 vuotta.”

   Suomen kansan mädätys alkoi viimeistään silloin kun ”pyhät kristityt” tulivat tänne, massamurhaten toisinajattelijoita, ja vieden ihmisiltä heidän normaalin elämänkatsomuksen ja ylpeyden. Tilalle tuli orjamentaliteetti, jota sitten varsinkin Ruotsin kuningashuone hyödynsi tarkoituksiinsa.

   ”Tämän mukaan Suomi valloitettiin kolmella ristiretkellä kristinuskon suojiin. Teorian mukaan ensimmäistä ristiretkeä (n. 1155) johti kuningas Eerik (Ruotsin suojelupyhimys, Pyhä Eerik) ja tuolloin valloitettiin Varsinais-Suomi. Toista retkeä (1248) johti Birger Jaarli, valloituskohteenaan Häme ja viimeisenä valloitettiin Karjala (1293). Valloitusteorialla on historiallinen pohja, sillä pakanuuden ajan loppupuolella Suomessa oli kolme erillistä asuma-aluetta. Myöskään itse ristiretkiä ei pidä epäillä. Paikkaansa pitää myös se, että kristinuskon tulo Suomeen merkitsi myös joutumista Ruotsin yhteyteen. ”

   http://opinnot.internetix.fi/fi/materiaalit/ue/ue5/02_kristinuskon_tulo_suomeen/2.1_kristinuskon_tulo_suomeen?C:D=gj

   Tämän jälkeen kansamme hyödyntäjät ovat vaihtuneet, mutta orjamentaliteetti istuu sitkeästi kansassa.

   Kristinuskon kusetus sen alkulähteiltä, niin sanotusti rautalangasta vääntäen:

   http://www.jesusneverexisted.com/nailing.html

   (tässä muuten yksi syy miksi kristinuskoa tarkemmin tutkineet, kuten piispa Askola, eivät usko kristinuskoon tippaakaan, vaan antautuvat islamin uhan edessä, poliisin ja miliisin hylätessä heidät ahdinkoonsa, peläten teloitusta jos ei antaudu paikalliselle imaamille…)

   Reply
 • 4.1.2019 at 11:38
  Permalink

  Mitäköhän se äänestäminen auttaa kun viimesissä kolmessa vai neljässä vaaleissa (eduskuntavaalit) on ollu järkyttäviä virheitä.. Pirkanmaalla annettuja ääniä on siirretty Lapin piiriin, PS:lle sekä IPU:lle annetut äänet on jaettu kok. kesk. sdp kesken jne. Ikävä tosiasia on että meidän vaalit ovat varmasti yhdet epärehellisimmistä koko Euroopassa, siis pelkkää suurta teatteria.. Niinkauan kuin Tieto oy laskee äänet olemme tuhon omia eikä meidän valta voi koskaan vaihtua!!! Mielenkiintoista mielestäni on se että ei SKE, Reformi eikä PS (tosin PS on päässyt tähän jakeluryhmään osittain mukaan mikä selittää sen ettei he halua kritisoida tätä) ole sen paremmin puuttunut tähän Tieto Oy rooliin ääntenlaskussa.. On täysin käsittämätöntä miten tälläinen pankkiirien omistama osakeyhtiö saa laskee suomessa äänet.. Tulevissa vaaleissa ei mikään tule muuttumaan vaikka kok sekä kesk istuisivat oppositiossa tulee tismalleen sama paska jatkumaan, noilla puolueilla kun ei oikeastaan ole mitään muuta eroa kuin puheet ja mitättömät valitukset oppositiosta..

  Reply
 • 4.1.2019 at 11:59
  Permalink

  Poliisien lisääminen on viimeinen asia mitä Suomi tarvitsee. Poliisi organisaation TÄYDELLINEN PUHDISTAMINEN ja SIVIILEISTÄ KOOSTUVAT KODINTURVAJOUKOT olisivat ratkaisu tilanteeseen mutta sehän ei tietenkään poliisivaltiosta haaveileville puolueille (erityisesti persuille) sovi.

  Samaa roskasakkia kaikki. Mitään todellisia ratkaisua ei ikinä edes esitetä. Syöpää!

  Reply
 • 4.1.2019 at 12:33
  Permalink

  Kyllä pyörävarkaallakin on ammattikunnia. Kuvituskuvan pyörä ei kelpaisi heistä yhdellekään.

  Poliitikkojen ilmeisenä tarkoituksena on ollut murentaa poliisikunnan nauttimaa varsin suurta luottamusta ja arvostusta kansan parissa. Tämä on ikävää, mutta puoluemafian kannalta välttämätöntä. Yhteiskunnassa ei saa olla alueita, joissa moraalinen ryhti vielä kukoistaisi, koska se saisi puoluemafian omat toimet näyttämään sietämättömiltä. Korruptoitunut tai kädetön poliisikunta toimii nyt verrokkina ja suojakilpenä päättäjille. Vaikutelmaa korostaa läpimätä oikeusjärjestelmä.

  Reply
 • 4.1.2019 at 12:46
  Permalink

  Mikä ihmeen ”oikeusvaltio” ????

  Kaikki kiihottamistuomiot kansanryhmää vastaa ovat oikeusmurhia

  Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan on säädetty otsikon alla ( rikoslain 11 luvun otsikko):

  ”Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaa”..

  Rikoslaki 11 luku

  Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan

  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001

  Tuota on siten tulkittavat, että vain sellainen kiihotus kansanryhmää vastaan kiihottaminen on rikoslain mukaista kiihottamista, joka täyttää myös ”sotarikoksen taikka rikoksen ihmisyyttä vastaan” määritelmän. Sellaisia ei Suomessa ole tapahtunut, joten kaikki kansanryhmää vastaan kiihottamistuomiot ovat oikeusmurhia. Tuomioistuimet ovat tulkinneet lakia väärin.

  Tulkinnassa on otettava ERITYISESTI huomioon myös perustuslakimyönteinen tulkinta

  Kotimaisten kielten keskus on kertonut otsikoista näin:
  Otsikot ojennukseen
  Otsikoilla on monenlaisia tehtäviä. Otsikon täytyy kertoa lyhyesti, mistä
  tekstissä on kyse ja mikä on tekstin tarkoitus ja näkökulma. Sen täytyy
  myös houkuttaa lukemaan. Otsikoiden avulla lukija saa nopeasti
  yleiskuvan jutusta.
  http://www.kielikello.fi/index.php?mid=2&pid=11&aid=2483

  KKO:2014:7

  17. Rikoslain 3 luvun 1 §:n esitöiden mukaan
  rikosoikeudellinen «laillisuusperiaate» tarkoittaa muun muassa sitä,
  ettei tuomioistuin rangaistussäännöstä soveltaessaan saa mennä lain
  kirjaimen ulkopuolelle eikä täydentää tai korjata lakia
  analogiapäätelmään turvautumalla. Tuomioistuin ei saa poiketa
  lakitekstin yleiskielen mukaisesta tai juridis-teknisestä merkityksestä.
  Lainsäätäjän käyttämät käsitteet, niin kuin myös konkreettisen
  tapauksen ja abstraktin oikeusnormin vastaavuuden toteaminen,
  edellyttävät soveltamistilanteessa lainkäyttäjän tulkintaa.
  Laillisuusperiaatteen tavoitteena on taata oikeusturvan ja ennakoitavan
  laintulkinnan toteutuminen (HE 44/2002 vp s. 29 ja 34).

  http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2014/20140007?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=laillisuusperiaate

  Reply
 • 4.1.2019 at 12:46
  Permalink

  Poliisi ja rajavartiolaitos kuuluvat sijaiskärsijöihin; käskyt tulevat ylempää ja sen lauluja laulat, jonka leipää syöt. Poliiseilla ja rajavartijoillakin on asuntolainaa ja perhettä. Ehkä jo lähitulevaisuudessa saamme lukea mielenkiintoisia muistelmia, kun ensimmäiset kontrollista vapautuneet ja eläkkeelle päässet kirjoittavat kokemuksistaan. Ei kai se vaitiolovelvollisuus kestä hautaan asti vai kestääkö?

  Reply
  • 4.1.2019 at 13:55
   Permalink

   Suorittavat henkilöt ovat yhtä suuressa vastuussa kuin käskyjen antajatkin. Tyhjänpäiväinen piipitys ”rehellisistä rivipoliiseista” on syytä lopettaa -niitä ei ole olemassa.

   Reply
 • 4.1.2019 at 12:47
  Permalink

  Mikä ihmeen oikeusvaltio ????

  Kaikki kiihottamistuomiot kansanryhmää vastaa ovat oikeusmurhia

  Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan on säädetty otsikon alla ( rikoslain 11 luvun otsikko):

  ”Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaa”..

  Rikoslaki 11 luku

  Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan

  Tuota on siten tulkittavat, että vain sellainen kiihotus kansanryhmää vastaan kiihottaminen on rikoslain mukaista kiihottamista, joka täyttää myös ”sotarikoksen taikka rikoksen ihmisyyttä vastaan” määritelmän. Sellaisia ei Suomessa ole tapahtunut, joten kaikki kansanryhmää vastaan kiihottamistuomiot ovat oikeusmurhia. Tuomioistuimet ovat tulkinneet lakia väärin.

  Tulkinnassa on otettava ERITYISESTI huomioon myös perustuslakimyönteinen tulkinta

  Kotimaisten kielten keskus on kertonut otsikoista näin:
  Otsikot ojennukseen
  Otsikoilla on monenlaisia tehtäviä. Otsikon täytyy kertoa lyhyesti, mistä
  tekstissä on kyse ja mikä on tekstin tarkoitus ja näkökulma. Sen täytyy
  myös houkuttaa lukemaan. Otsikoiden avulla lukija saa nopeasti
  yleiskuvan jutusta.
  http://www.kielikello.fi/index.php?mid=2&pid=11&aid=2483

  KKO:2014:7

  17. Rikoslain 3 luvun 1 §:n esitöiden mukaan
  rikosoikeudellinen «laillisuusperiaate» tarkoittaa muun muassa sitä,
  ettei tuomioistuin rangaistussäännöstä soveltaessaan saa mennä lain
  kirjaimen ulkopuolelle eikä täydentää tai korjata lakia
  analogiapäätelmään turvautumalla. Tuomioistuin ei saa poiketa
  lakitekstin yleiskielen mukaisesta tai juridis-teknisestä merkityksestä.
  Lainsäätäjän käyttämät käsitteet, niin kuin myös konkreettisen
  tapauksen ja abstraktin oikeusnormin vastaavuuden toteaminen,
  edellyttävät soveltamistilanteessa lainkäyttäjän tulkintaa.
  Laillisuusperiaatteen tavoitteena on taata oikeusturvan ja ennakoitavan
  laintulkinnan toteutuminen (HE 44/2002 vp s. 29 ja 34).

  Reply
 • 4.1.2019 at 15:16
  Permalink

  Tossavainen goldman sachs omistaa tieto oy osan että jutikat ja muurarit pääsevät muokkaamaan tuloksia. Äänestämisellä et voi vittuakaa vaikuttaa!!!

  Reply
 • 4.1.2019 at 15:17
  Permalink

  On niitä nettikyttä jo enemmän kuin 100.
  Eikö niitä laitettu 200 lisää kun vihapuhe kuulemma on terrorismia pahempi uhka kansakunnalle ja sittemmin vielä tuplattu koko lössi?
  Olisko niitä nettikyttiä jo ainakin 400 ja lisäksi hybridikeskuksiin ja yksityisille firmoille annetut aliurakointisopimukset eli US-mallin mukainen lainkäytön ulkoistaminen ja yksityistäminen?

  Reply
 • 4.1.2019 at 15:21
  Permalink

  Poliisista ja sisäministeriöstä on paljon mukavampaa haistella suomalaisten pikkupöksyjä ja ”vauhtiraitoja” kuin ottamassa ”aikuisen oikeita” iskuja vastaan jihadisteilta ja tavallisilta muslimeilta, jotka jo lähtökohtaisesti katsovat omistavansa Suomen sen kaukaisinta kolkkaa ja luotoa myöten. Siksi toisekseen ei ole ”rasismia” pamputtaa suomalaista valkoista kanta-asukasta ja raahata hänet täysin perusteetta putkaan ”vihapuheesta”, josta ei sanallakaan puhuta Suomen rikoslaissa saatika Suomen perustuslaissa, jonka laativat 100-vuotta sitten sellaiset miehet, joiden paskatornissakin on enemmän miestä kuin nykyisissä maanpetturi hallituksen ministereissä aina keskusvirastoja myöten.

  Kermaperse poliisit Ruotsin mallin mukaisesti karkaavat omiensa kimppuun kiiluvin silmin ja samaan aikaisesti ovat paskat housussa muslimien edessä polvillaan peläten henkensä puolesta, sillä tosiasiallisesti he (poliisit) tietävät jo Ruotsista aikaa sitten kantautuneiden tietojen perusteella siitä, etteivät muslimit nakkaa paskaakaan ruotsalaisista poliiseista, jotka eivät ole heitä vastaan käyttäneet edes kynsiviilaa. Vain ”vakavia keskusteluja” ja ”pullakahveja” siitä hyvästä kun kokonaisen korttelin autot ovat poltetut tai muutoin ghetto on kokenut ”kovia”.

  Suomalaisten turvallisuustilanne v. 2019 on heikompi kuin koskaan sitten Ison Vihan 1700-luvulla, jolloin tätä maata osana Ruotsia raiskasivat, ryöstivät, murhasivat, tuho polttivat ja alistivat venäläinen armeija ja sen sotilaat, mikä oli tuolloin sotilaan ”palkka” ryöstää valloitettua maata mielinmäärin ja raiskata naiset sekä tapaa väh. 15-vuotiaat pojat, eivätkä edes sylivauvat säästyneet, vaan heidät revittiin äitinsä sylistä väkivalloin ja lyötiin kintuista pitäen pää seinään ja sitten olikin äidin vuoro…

  Suomi menee alamäkeä lujempaa kuin Linnanmäen vuoristorata eikä siinä edes kaikki. Poliisi nurinkurisen irvokkaan kieroutuneesti keskittyy vainoamaan ja sortamaan suomalaisia peittääkseen oman korruptoituneisuutensa ja pelkurimaisen asenteen lyömällä uhreja ja hakattuja sen sijaan kuin olisivat miehiä ja tarttuisivat maahantunkeutujien kurkusta ja tekisivät sen, minkä laki määrää heidän tekemään Suomen lain ja Perustuslain mukaisesti.
  Pahan palvelija lopulta itsekin joutuu pahan kitaan riippumatta siitä miten ”hyvin” on sitä palvellut, sillä pahuudella ei ole kunniaa eikä kunniaa ole heillä, jotka ovat sitä palvelleet.

  Reply
 • 4.1.2019 at 19:53
  Permalink

  Syy lienee se, että ns. vihakirjoittelu voi lietsoa kansannousun, kapinan ja lopulta vallankumouksen. Sen ansiosta ihmiset huomaavat, että on muitakin samoin ajattelevia ja lopulta (ehkä ja toivottavasti) rohkaistuvat tekemään asioille jotakin. Tavallisessa rikollisuudessa taas hyödyttömät suursyömärit tekevät pahaa toisilleen, eikä tämä heiluta valtarakennelmia suuntaan tai toiseen. Pitäisi keksiä rikollisuuden muotoja, jotka toimisivat vallankumousta edistävinä seikkoina, kuten II MS aikaiset vastarintaliikkeet, mutta nyt kohteena olisi natsihallinnon asemesta nykyinen valedemokraattinen rahaeliitin juoksupoikakööri. Tai vaikkapa varastaa Waltterin polkupyörä.

  Reply
 • 5.1.2019 at 00:19
  Permalink

  Järjestetään etnokansallinen survival leiri.

  1-3 vrk pituinen leiri jossa opitaan selviytymään ja toteuttamaan voitokkaita operaatioita puolisotilaallisella toiminnalla.

  Reply
 • 5.1.2019 at 09:03
  Permalink

  Totuus vapauttaa meidät ! Jakakaa kaikelle kansalle: archive.is/kimmoleaks.fi ; Olli Pusa / kirjansa Renkien kaappaus; Jorma Jaakkola / kotisivut ; 90-luvun valtiopetokset ; Liisa Mariapori / Verottaja tappolinjalla …

  Kun JOKAINEN ajatteleva ihminen kyselee jokaisessa vaalitilaisuudessa politikoiltamme MIKÄ on PL 118 §:n tarkoitus ( kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole ) ja miksi tällainen KASTIJÄRJESTELMÄ Suomeen tarvittiin he tietävät hävinneensä … jos jokainen äänestäjä tapetaan ketä näitä herroja sitten äänestää ja elättää ?

  ”Herramme” tarvitsevat meitä; mutta me emme heitä tarvitse elääksemme ja asuaksemme .

  Puoluekuri on se peikko, joka Suomen tähän jamaan on saanut; liian harva päättää liian monen asoista OMIEN etujensa mukaan !

  Minäkin ajan omaaa etuani; haluan PL 118 §:n mukaiset IHMISOIKEUTENI takaisin; kansa päättää onko tämä oikeutettu etu vai haluaako jokainen kansalainen olla myös IHMISOIKEUDETON !

  Kun kansa tajuaa kuinka moni todella on ihmisoikeudeton Suomi muuttuu.

  Harva ymmärtää; että jokainen ”lakisääteisiä” vakuutusmaksuja makseleva on PL 118 §:n mukainen IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen .

  Näiden vakuutusmaksujen kautta Suomen taloudesta pumpataan miljarditolkulla rahaa ulos muutamien ja valittujen taskuihin; ja eläkerahastotkin on JO määrätty Suomen valtiovelan takuuksi … hyvin hiljaisuudessa… hyvin hiljaisuudessa … ettei kansa herää !

  Pl 118 §:n kohdalla herroilla jo norppa oli kurkkaamassa . Luulivat selvinneensä tekemällä VALTIOPETOKSEN; mutta nyt huomaavat kuinka vaikea se on piilottaa.

  Se vaatii masiivista lahjontaa lehdistölle !

  Reply
 • 5.1.2019 at 23:13
  Permalink

  Kaiken takana on hyvävelijärjestelmä(masonic network) joka hallitsee käytännössä yhteiskuntaa.

  Ellei tähän puututa kaikki tulee jatkumaan kuten tähänkin asti. Ääntenlaskennasta tuomarien ja korkeimpien viranhaltijoiden nimityksiin. Kaikki laitokset, virastot, hallinnot, järjestöt, suuret yhtiöt ovat hyvävelijärjestelmän hallinnassa. Talous ja politiikka sekä media ja poliisi kuten myös oikeuslaitos ovat kaikki masonien hallinnassa. Kaikki korkeat virat ja johtoasemissa toimivat – olivat he miehiä tai naisia ovat kuuluvat kaikki samaan hyväveli järjestelmään.

  Reformin ja SKEn ehdokkaiden kuuluisi ainakin vaatia että yhteiskuntajärjestelmä puhdistetaan hyvävelijärjestemästä. Muussa tapauksessa ainakin minun silmissäni myös näiltä katoaa uskottavuus tai vahvistuu se käsitys että ovat itse myös jollakin tavalla mukana siinä.

  Reply
 • 6.1.2019 at 00:10
  Permalink

  Tieto Oyj:n tiloihin missä lopullinen ääntenlaskenta suoritetaan on järjestettävä siten että kunkin puolueen tai puolueen nimittämät vaalitarkkailijat pääsevät valvomaan lopullista ääntenlaskentaa.

  Reply
  • 9.1.2019 at 02:42
   Permalink

   Mitä se gentiili siellä inisee? Tiedäthän, että tuohon eivät sionisti-hallituksen yksinvaltiaat suostu? Sinä olet vain vaalikarjaa, ja sehän on selvä, että lypsylehmien eli veronmaksajien ääniin suhtaudutaan ihan miten halutaan, varsinkin siinä vaiheessa kun karjaa ollaan siirtämässä teuras-autoon.

   Reply
 • 6.1.2019 at 00:15
  Permalink

  Korkeimman oikeuden tai hovioikeuden tai käräjäoikeuden tuomarilla on paljon valtaa ja vastuuta.
  Kun hän on vannonut valalla uskollisuutta hyvävelijärjestelmälle ja samaan aikaan on vannonut myös tuomarin valan tilanne on kestämätön. Ketä hän siis palvelee? Oikeutta vai hyvävelijärjestelmää?
  Sama asia koskee poliisia. Ja koko julkista hallintoa.

  Näin ei voida enää jatkaa. Tähän on tultava muutos. Ja tätä on eduskuntavaalien haastajien vaadittava!

  Reply
 • 6.1.2019 at 11:01
  Permalink

  PS, Reformi — valitse nyt noista… Ihan täyttä shalom-porukkaa ovat Ilja, Hirvisaari, Söderblom jne. Hirvisaari on NIIN Israelin ystävä kuin olla ja voi. Se on jännä miten se vuorosana tulee aina täysin samalla lailla näiltä. Niin Soini kuin Huhtasaarikin ovat sen petollisilta huulitaan päästäneet aikoinaan: ”minä olen Israelin ystävä!”

  PS eli demokratia on kuoleman uskonto.

  Reply
  • 7.1.2019 at 09:01
   Permalink

   Ei kai kukaan edes rahtusen järkeä omaava näe PS:n kuin alusta asti johdettuna sionistisena kusetuksena, jonka voi jättää täysin omaan arvoonsa. Ei tarvitse siis edes lukea mitään uutisia tästä huijariporukasta.

   Reply
 • 6.1.2019 at 20:08
  Permalink

  Suomalaisten ikioman Brysselin Pravdan takapiru, bilderbergi ja NWO-globalisti Antti Herlin edistää suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamista ja kantasuomalaisten valkoista kansanmurhaa, paitsi maamme johtavan VALE-median Pravdansa monikulttuuri-propagandan avulla, tukemalla myös tieteen kaavun alla suollettua monikultturi-propagandaa. Näin voi päätellä siitä, mitä Jukka Hankamäki taas on ansiokkaasti kirjoittanut artikkelinsa ”Punamustat yliopistolla” loppuosassa http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/01/punamustat-yliopistolla.html

  ”Internationalismi yhdistää kaviaarikapitalistit ja sampanjasosialistit

  Tieteiden yön tapahtumaa rahoittaa Koneen Säätiö, mikä kertoo paljon tavasta, jolla sosialistisen ideologian mukainen monikulttuurisuuden periaate, maahanmuutto ja yleinen internationalismi paiskaavat kättä kapitalistien tavoitteleman rajattoman maailman ja työvoiman juoksutuksen kanssa. Tämä on aitoa toverikapitalismia.

  Koneen Säätiö on tullut viime vuosina tunnetuksi avokätisyydestään kaikkea monikulttuuripropagandaa kohtaan. Säätiö myönsi jokin aika sitten 25 000 euron palkinnon tendenssitutkija Miika Tervosen kirjoittamasta raihnaisesta artikkelista, jossa hän oli päätynyt pitämään Suomea ja Suomen kansaa pelkkinä sosiaalisten konstruktioiden kaltaisina myytteinä. Arvostelin asiaa täällä.

  Edellisen rimanalituksen Herlinien suvun perustama Koneen Säätiö teki myöntäessään 18 000 euron avustuksen vailla tieteellisiä ansioita ja näyttöjä olevalle Koko Hubaralle ”rodullistettua feminismiä” koskevan kirjan kirjoittamiseen. Tuloksena saatiin blogikirjoituksista yhteen liimattu ideologinen julistus, jossa haukuttiin valkoisia miehiä ja jolla on lähinnä propaganda-arvoa Yleisradion harjoittamalle monikulttuurisuuden ja feminismin levitystyölle (mainitsin asiasta myös kahdessa aiemmassa blogikirjoituksessani).

  Näin yritetään viestittää, että maahanmuuton ja monikulttuurisuuden arvosteleminen ei kannata, että rahoittajat ovat asettuneet monikulttuurisuutta lietsovan propagandan puolelle, että vihervasemmisto ja maahanmuuttajat kuuluvat samaan näennäisesti fiksuun sisäryhmään kuin yliopistollinen tutkijakunta ja että aidosti kriittiset sekä tutkimuksen menetelmistä perillä olevat oikeat tieteenharjoittajat on syytä pitää ulkopuolella.

  Tieteiden päivillä ja Tieteiden yöllä on eroa kuin päivällä ja yöllä.”

  Reply
 • 9.1.2019 at 02:36
  Permalink

  ”(Herlinin) Säätiö myönsi jokin aika sitten 25 000 euron palkinnon tendenssitutkija Miika Tervosen kirjoittamasta raihnaisesta artikkelista, jossa hän oli päätynyt pitämään Suomea ja Suomen kansaa pelkkinä sosiaalisten konstruktioiden kaltaisina myytteinä. Arvostelin asiaa täällä.”

  Herlinin suku on globalistimafiaa. Siksi he kannattavat hulluja asioita, kuten samaan aikaan valtavaa lisääntyjien massamaahantuontia, ja ”ilmastonmuutostalkoita”.

  Globalistimafia on vallannut YK:n, ehkä jopa ovat sen perustajia? YK ajaa nykyään totalitaristista valhein ja pakkomielivallan pilareille asetettua unelmaansa yksinvaltiudestaan kaikkien kansojen kurkusta alas. Tähän liittyy sellainenkin hullu ilmiö, että samalla kun toitotetaan sukupuolivapautta ja oikeuksia seksuaalivähemmistöille, niin edistetään islamin valloitusmarssia, eli shariaa ja naisten sekä lasten totaalista alistamista dogman tyranniaan, vailla mahdollisuuttakaan muuhun kuin että ”homot heitetään katolta alas”, jne. Kuten eräs blogisti kiteytti:

  ”Seksuaaliradikaali rajattomuus pyritään pakottamaan kaiken arvostelun yläpuolella olevaksi globaaliksi pakkonormiksi ja kaiken siveellisyyden normiksi, pyritään GCM-henkinen Eurooppaan kohdistuva rajaton massasiirtolaisuus ja ohjelmallinen väestönvaihto pakottamaan kaiken arvostelun yläpuolella olevaksi pakkonormiksi ja siveellisyyden normiksi. ”

  https://beta.oikeamedia.com/o1-94416

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.