Arto Luukkanen: Vihreää kökköpropagandaa

Totalitaaristen järjestelmien yritykset luoda hyvää ja tehokasta propagandaa eivät yleensä onnistu. Syntyy tylsiä arkkityyppejä ja mitäänsanomatonta huttua. 

Esimerkiksi Neuvostoliitossa kuvapropagandassa vallitsi tiettyjä stereotypioita, joita virallisen pilalehti Krokodilin ja neuvostokarikatyristien oli sitten uskollisesti seurattava: kapitalistin piti olla lihava. Kapitalisti oli frakissa tai puvussa. Pääasia oli se, että kapitalisti oli vastenmielinen plösä, jolla oli sikari suussa ja silinterihattu päässä. Proletaari taas oli nuori ja komea.  

Näistä stereotypioista pidettiin kiinni neuvostovallan loppuun saakka. Ja miksipäs ei olisi pidetty, sillä kilpailua ei ollut. Loppujen lopuksi neuvostokarikatyyrit muuttuivat oman itsensä parodiaksi – pilakuvaksi, joka nauratti ja huvitti aikalaisia. Tutkijoille siitä tuli hupia.

Jotain samanlaista nostalgiaa ja hupia koin kun katsoin vihreiden valtakunnan vaalipropagandanvideon ”Pohjoista valoa” (https://www.youtube.com/watch?v=pPkpj0OvDOk).

Video on tehty vakavalla mielellä ja ajatuksella: mistähän ne vanhukset oikein tykkäisi?

Mistä ne wanhukset tykkää? Kekkosesta ja puheista ja hiihtämisestä tietysti!

Tuloksena on maan mainio ja herkullinen huumoripläjäys.

Video alkaa kun Pekka virittää wanhaa putkiradiota – koska ne vanhukset varmaan sellaista kuuntelee. Sitten Pekka hiihtää. Siitäkin ne vanhukset tykkää. Sen jälkeen äänessä on Pekka, jonka puheen taustalla soitetaan ”isänmaalliselta kuullostavaa musiikkia” – ilman isänmaallisuutta.

Pekan puhe alkaa Kekkosen puheen fraasilla. Lausunta on Pekan oma. ”Kansalaiset – meetpörjäre”.  

Sitten tuleekin rauhallisen unettavaa puhetta, jossa ei ole tippaakaan isänmaallisuutta – vähän niin kuin margariinissa, jossa ei ole hitustakaan vaarallista eläinrasvaa. Vegaanikin voi kuunnella tätä juttua. Pekan tarinassa on vain viherpaatosta ja suvaitsevaisuutta sekä ripaus kruununhakalaista traditiota.

Videossa vedotaan wanhuksiin ihan tosissaan. Tuloksena on riemastuttavaa ”mitähän ne wanhat kurpat oikein tykkäis” manipulaatiota.

Myös videon kuvamaailma on hieno. On lennätetty lennokkia.  

Sen jälkeen Pekka hiihtää erittäin vanhoilla suksilla. Pekalla on wanhanaikaiset vaatteet ja kaikesta näkee, että Pekka ei osaa oikein hiihtää. Mutta järvenjäällä sekin hiihto menee. Pekan hiljainen ja energiaton vauhti ei häiritse. Mäystimet ovat vanhoja, siteet ovat wanhoja ja näin päästään nostalgiaan – sillä sellaisesta wanhukset varmaan tykkää.

Nyt videon jokainen katsoja hokaa. Ymmärrättekö: Pekka tykkää wanhasta.

Sitten Pekka tulee videossa rannalle ja tekee ns. ”Aku-Ankka” nuotion ja laittaa nokipannun sen päälle. Nuotio on söpö – sillä sellaisesta wanhukset tykkää. Tosin jokainen, joka on tehnyt nuotion tietää, että se ei ikinä syttynyt vaan että pannua lämmitetty joko liekinheittimellä tai sitten kiehuvaa vettä on ollut termarissa. On siinä tulitikut palaneet.  

Pekka on tässä kohtaa oudon ulkona kaikesta. Pekka on kärsivät hahmo – vähän kuin mormooni Las Vegasissa. Ulkona liikkuvat tietävät , että ei se Pekka kykene keittämään yhtään vettä sillä nuotiossa ei ole tarpeeksi puita. Katsojalle tulee mieleen ajatus: auttakaa avutonta Pekkaa!

Mutta vähät tosiasioista. Entäs se puhe? Miten sitä voisi analysoida.

Puheessa nuolaistaan vähän kirkollisuuden suuntaan ja sitten lipaistaan Eino Leinoa. Ja puhutaan ruotsia. Se osoittaa, että Pekka on sivistynyt ja kiva poika. Viesti on että ulkoa tulee kaikkea kivaa. Voi olla huolestunut mutta että se on väärin. Pekka tietää sen. Usko Pekkaan.

Mitä tämä video kertoo vihreistä?

Video kertoo siitä, että vihreiden mainostoimistot ja pr-gurut työskentelevät juuri tällä hetkellä korkeapaineella. Mainos on vihreiden henkisen elämän Korkea Veisu; populistinen manipulaatio yrittää imitoida isänmaallisuutta ja juhlavuutta mutta video liukuu hiuksenhienosti parodiahorisontin taakse.

Tuloksena on syvästi huvittavaa vaalipropagandaa.

Katsojalle tulee lopuksi mieleen kysymys: montako kymmentätuhatta euroa tämä maksoi? Jäikö sen firman edustajille hyvä mieli? Entä Pekka? Tajusiko se, minkälaista kökkö-propagandaa putkahti sen tuloksena?

Henkinen jälki tässä kuvalllisessa päjäyksessä on ihan omalaatuistansa.

Jokainen ikä-ihminen tajuaa tämän videon intention ja sen miten keinotekoisesta tilanteesta on kysymys. Siinä paistaa kilometrien päähän salattu vihreä ajatus siitä, että ”nyt me sinulle vanhus puhumme selkosuomea vähän kuin henkisesti vammaiselle ylhäältäpäin, että sinä oikein tajuat ketä pitää äänestää, emme välitä sinusta mutta joudumme nyt vähän näyttelemään, hiihtämään ja hyppimään pakkasessa…”

Vihreissä on tosi fiksuja ja järkeviä ihmisiä mutta nämä eivät ilmeisesti päässeet kertomaan mielipiteitään tämän coppolallisen elokuvan teossa.  

Pitäisikö jonkun kertoa tästä tilaajalle?

Periaatteessa pitäisi. Mutta mitäpä se tointaa?

Kansalle puhuminen vaatii sitä, että oikeasti välittää ihmisistä.

Näytteleminen paljastuu kuitenkin aina.

Toisaalta, tämä jengi on niin tiiviisti tulpattu, että ei se auta vaikka miten kertoisi, että rahat meni hukkaan.

Siksi ja juuri tämän takia: jatkakaa oi vihreät kupla, jatkakaa!

Ensinnäkin, järjestätte kovasti hupia ja hauskuutta. Kiitos Teille! Sitä tarvitaan tässä synkässä maailmassa. Saakoot nämä tahattomat monty-pythonit saakoot  iänkaikkisesti.

Toiseksi, ehkä sen tulevan vaalitappion jälkeen vihreissä pääsee valtaa se ns. järkiporukka, joka nyt kyyristelee vihreiden joukossa hiljaa. He pelkäävät ideologista kiimaa ja pääkaupunkiseudun Pyhää Perhettä.   

Siksi – vihreiden itsensä takia.

Hiihdä Pekka, hiihdä!

Arto Luukkanen

35 thoughts on “Arto Luukkanen: Vihreää kökköpropagandaa

 • 3.1.2019 at 17:28
  Permalink

  Ai, Suomen islam-puolue on teettänyt jonkun videon. Mitälie karmeuksia sisältää? Pääkatkaisua ja sen sellaista. En katso enkä usko, että naurattaa yhtään.

  Post-stalinistinen Neukkula saattoi ola aika leppoisa paikka verrattuna siihen Suomeen, johon vihreät meitä haluavat viedä.

  Reply
  • 9.1.2019 at 01:55
   Permalink

   Vihreää maalia poliittisesti itseensä soveltaneet Orpo ja Sipilä sanovat käytännössä näin tämänkertaisissa vaalipuheissaan, toki kukkaiskielellä verhottuna:

   ”Äänestäkää meitä, sillä vain me olemme hyviä. Te äänestäjät olette roskaa, ja me vaihdetaan teidät etelän veteliin, vaikka onkin niin että yhden suomalaisen hiilijalanjälki on lähes 12 000 kiloa, kun yhden Afrikassa sijaitsevan afrikkalaisen hiilijalanjälki on reilu 300 kiloa.

   Kannatamme Suomen kohtalosta päättävinä henkilöinä sitä, että ihmisiä siirretään massoittain niin, että heidän hiilijalanjälkensä kasvaa jopa nelikymmenkertaiseksi uudessa kotimaassaan.

   Sillä te kansalaiset äänestätte meitä kuitenkin, koska se on ainoa mihin te aivopestyt, mukavuudenhaluiset valkoihoiset idiootit kykenette.”

   Muunnellussa sitaatissa, fiktiivisesti päättäjien sanomaksi laitettuna, on lainausta tästä:

   https://mvlehti.net/2019/01/08/yle-ja-sen-kolumnisti-suorittivat-kummallisen-hyokkayksen-pentti-linkolaa-vastaan/

   Reply
 • 3.1.2019 at 18:05
  Permalink

  Kansalaiset – meetvurst!
  Tämä vanhus on vahvasti sitä mieltä, että tuo video on täyttä bullshittiä.
  Hiihdä Pekka, hiihdä hevonkuuseen!

  Reply
 • 3.1.2019 at 18:24
  Permalink

  Katsoin videon. Siinäpä Pekka maalaili valtamedian joka päiväisen uutispaletin ainoat värit. Punaisen ja vihreän. Vihreiden ja valtamedian kytkykauppa on huvittavan räikeää.
  Vihreä ideologia itsessään vetää vakavaksi sillä se johtaa kansalliseen tuhoon kaikilla sektoreilla.
  Siksipä vihreälle aatteelle tiukka ei ja vaaleissa ääni perussuomalaisille.

  Olisi muuten pilapiirtäjälle herkullinen aihe: Pekka lykkii lylyä ja pannukahvi nuotio kuitenkin nielaisi pyhän hiilinielun.

  Reply
 • 3.1.2019 at 18:42
  Permalink

  Olen huomannut jo pitkän aikaa, että vihervasemmiston propaganda on yhtä yliampuvaa ja tökeröä kuin Neuvostoliiton Talvisodassa v. 1939 pudottamissa lentolehtisissä ja ”Tiltun” rajantakaisissa propakandalähetyksissä käytetty kieli ja sanoma, että se sai vain suomalaiset nauramaan ja pyörittelemään päätään moiselle hulluudelle, jota sieltä tarjottiin yötä päivää. Se päinvastoin avuttomassa kömpelyydessään vain vahvisti suomalaisten itsepuolustus tahtoa ja parasta ”lääkettä” oli vielä sodan alkajaisiksi venäläisten Helsingin pommitus, jossa kuoli ja kerrostaloja raunioitui tavalla, joka ei jättänyt mitään epäselvyyttä siitä, mikä Suomea odotti mikäli se sortuu hyökkääjien divisioonien edessä.

  Jo tuo seikka heti alussa näytti Neuvostoliiton olevan pihalla kuin lumiukko Suomen todellisesta sisäisestä poliittisesta tilanteesta, koska venäläiset täällä toimivat vakoojat mielistelläkseen Josif Stalinia antoivat väärää tietoa eli sitä mitä hän halusi kuulla, eikä sitä miten asiat Suomessa todella ovat. Siksipä neuvostosotilaat lähtivät kirjaimellisesti ”soitellen sotaan” tärkeinpänä yksikkönä torvisoittokunta, joka odotti iloisesti kukkia heiluttelevia suomalaisia, jotka pussaavat hengiltä ”vapauttajansa”. Niinpä!

  Reply
   • 4.1.2019 at 19:56
    Permalink

    Eiköhän se kuitenin ole kehitetty jossain globaalin eliitin strategiapöydissä kuten koko kommunismi ja vasemmistolaisuuskin

    Reply
    • 9.1.2019 at 21:14
     Permalink

     Monen mutkan kautta se vihreä sionisti-lima on saapunut maamme kansan kiroukseksi muinaisilta ajoilta:

     http://www.jesusneverexisted.com/chosen-people.html

     ”Blood Sacrifice

     Influenced by these Canaanite cults, but devoid of artistic or metal working skills of their own, the early Hebrews adopted a way of honouring their god of choice by genital mutilation. This sometime practice of the Egyptian priesthood became, for the ‘Jews’, a tribal obligation, part of the male regenerative organ offered as a blood sacrifice to the ‘jealous’ god Yahweh. Other gods were worshipped but Yahweh demanded precedence…”

     http://www.jesusneverexisted.com/jews.htm

     ”At some point in the tenth century BC the Hebrews were completely overwhelmed by the more advanced Philistines, moving down from the north. Armed with iron weapons and deploying chariots the Philistines scattered the primitive Hebrew nomads into the hill country and a few austere places in the Jordan River valley.

     The various Hebrew clans had no single warlord but were led by tribal elders and shamans. The backward Hebrews remained under the sway of their shamanic ‘judges’ to a much later date than neighbouring peoples. Theirs was a harsh culture of ‘scapegoat’ sacrifice and collective and inherited guilt (‘eye for an eye’ vengeance).

     Reply
 • 3.1.2019 at 19:46
  Permalink

  No hyvinhän nää vihriät on onnistuneet,kun persujen Arto Luukkanenkin jakaa heidän videotaan.

  Reply
 • 3.1.2019 at 20:02
  Permalink

  Stereotypioista tulikin mieleen, kuinka PK-seudun S-markettien ja Alepoiden ostosrallatus vaihdettiin syksyllä 2015 jazzahtavaan uikutukseen, johon edes joulun aika ei suo armahdusta. Ilmeisesti syvän etelän vapaamuurarit kuvittelelevat, että arabiaanot, persialaiset, uzbekit, tadzikit, somalit, marokkolaiset, kongolaiset sekä entuudestaan täällä asustavat venäläiset, virolaiset, puolalaiset, Vietnamin venepakolaiset, kiinalaiset, thaimaalaiset sekä lukuisat eri Euroopan maiden kansalaiset esiintyivät aikoinaan Amerikan yökerhoissa, elleivät raataneet puuvillaplantaaseilla ja näin Jazz on heillä verissä.

  Reply
 • 3.1.2019 at 21:00
  Permalink

  Oli rohkeaa ottaa tuo Haaviston vaalivideo esimerkiksi, koska se ei ole sieltä huonoimmasta päästä mitä tulemme näkemään, enkä nyt tarkoita videon olleen hyvä vaan nimem. siihen on käytetty paljon rahaa ja paljon eri piilovaikuttamisen keinoja.
  Tuo Pekan hiihto olisi esim. voinut jäädä kannattajilta noteeraamatta nopeine leikkauksineen
  taas jokaiselle, joka on ikinä hiihtänyt se näyttää tehdyltä ja koomiselta.. juuri siltä, ettei kohde ole ollut suksilla edes koulussa. 🙂
  Hauska oli myös videon saatesanat: ”Uuden vuoden hiihtoreissullani mietin Euroopan synkkää tilannetta:..”

  Tämä video on tarkoitettu niille, jotka jo valmiiksi uskoivat Touko Aallon jättäneen pj:n tehtävät itse, ei siksi että olisi taakka puolueelle vaaleissa ja niille, jotka luulevat vihreiden olevan jokin eko puolue.

  Reply
 • 3.1.2019 at 21:43
  Permalink

  Eikös tuo video kerro kaiken vihreistä, puolue on jo historiaa ja kuuluu museoon.
  Aika on mennyt ohitse.

  Reply
 • 3.1.2019 at 22:48
  Permalink

  Ainakin niillä vihervassareiden omaisilla tulee ongelma kun omainen joka ei maksa kirkollisveroa ja sattuu kuolemaan, minne ruumis? Ei voi haudata siunattuun maahan . Pappi ei saa kahvia. Biojätteisinkään tuskin ottavat. Muumiointiko ratkaisu? Voiko kuolleen ruumin heittää biojäteastiaan?

  Reply
  • 4.1.2019 at 12:03
   Permalink

   No problem. Zombie ei kuole koskaan. Ehkä muuttuvat vain ihonväriltään vihreiksi.

   Reply
  • 6.1.2019 at 14:32
   Permalink

   Luuletko että kaikki on uskovaisia tässä maassa paitsi vihreätpaskat?
   Ensinnkain, eikö ole hionoa kuulua kirkkoon ja maksaa ko veroa joka menee suoraan ählämeiden taskuun?
   Mikäs oli esimerkiksi paikka joka piilottaa laittomia islamisteja suomessa?
   Eikö oli mukavaa rahoittaa tuota toimintaa?
   Ihminen kun kuolee on ihan samaa missä ruho lepää sen jälkeen..

   Reply
 • 4.1.2019 at 05:52
  Permalink

  Miten vittu ne kehtaa ja kehtaahan ne koska Suomi on hölmöjen päättäjien takia melkoinen hölmölandia. Tuo propaganda upoaa cityvihreiden kannatajille kuin kuuma veitisi voihin, tosin me valveutuneimmat, joita alkaa olla kasvava joukko tiedämme tuon valheen ja mitä vihreät todellisuudessa ovat. Oma kansa on heille paperia ja se hyvinvointi joka kuuluisi Suomalaisille, lapioidaan ulkomaille ja haavisto on siinä halosen veroinen. Yhdistäähän heitä sama aate joska suhteessa.

  Reply
  • 10.1.2019 at 11:39
   Permalink

   On jo paljon tiedemiehiä, jotka kovan faktan ja tutkimusaineiston pohjalta varoittavat pienestä jääkaudesta, jonka odotetaan alkavan parin vuosikymmenen sisällä. Jääkairausten tulokset ovat vahvistaneet kolme aurinkosykliä, jotka edellisen syklin aikana sattuivat samaan aikaan lämmittävimmälle kohdalle (näin tapahtuu karkeasti sanoen tuhannen vuoden välein).

   Tämä tarkoittaa tieteelisesti ja matemaattisesti sitä, että kaikki kolme vähenevät yhtä aikaa, eli vääjäämätön totuus:

   pieni jääkausi on nyt alkamassa. Katso faktat ja ole mitä mieltä haluat. Kaikki edelliset sivilisaatiot hajosivat tämän kolmen syklin huipun jälkeen:

   https://www.youtube.com/watch?v=YFal8OLbK_4

   Peter Temple Explains Solar Cycles, Grand Minimums And The Collapse Of Man – History Repeats Itself

   PS. Äänestäkää vaan ilmastonmuutos-fanaatikkoja kuten Orpo, Sipilä ja muut. Kyse on vain rahastamisesta suuren valheen nojalla.

   Reply
   • 10.1.2019 at 11:49
    Permalink

    Sionistipaskiaiset tietävät nämä mainstream- tieteen tulokset, mutta eivät reagoi niihin mitenkään, koska ne eivät sovi heidän uskontoon. Ilmeisesti on niin, että propagandassa vaahtoavat ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta, muttaa käytännössä toimivat vain ja ainoastaan itsekkäiden jumal-leikkiensä mielijohteiden mukaan, eli ryöstetään kansoilta valtavia miljardisummia ”ilmastonmuutoksen torjumiseksi”, ja vaihtavat kansat sellaisiksi, jotka eivät liikaa utele, että mihin ne luonnonvarat viedään:

    https://www.youtube.com/watch?v=4O6bh8OpL70

    Mini Ice Age, Long Ice Age Glaciation explained

    Reply
 • 4.1.2019 at 06:07
  Permalink

  Vihreillä on kova kiire piilottaa TOTUUS itsensä myymisestä kokoomukselle: PL 118 § on tämän koalition seurausta. ( kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valatakunnaoikeudessa. )

  Vihreät hyväksyivät tämän Kataisen hallituksessa vastineeksi ”tasa-arvoisesta” eli homoliittolaista lasten oikeuksien rikkomisineen.

  Mutta löysin tästä mielenkiintoisen kirjoitukse Sanomat24 keksutelupalstalta hallitusneuvottelujen jälkeen … timpuri ( rekisteröitynyt käyttäjä eli tietojeni mukaan todellinen henkilö)….

  Kerrotaan kokoomuksen suurien velkojen ( puhutaan miljoonan / miljoonien velasta ) poistuneen yhdessä yössä RKP:n rahaoilla hallitusneuvottelujen aikana. Vaatimuksena pakkoruotsin jatkaminen ja 2 ministerinpestiä. H.H. oli Brysselistä käsin sanonut hallitus on ostettu, mutta vaiennut heti kun vihreät otettiin mukaan .

  Tästä alkoi ”vihreiden” nousu ? He voivat koska tahansa kiristää kokoomusta tai RKP:tä tällä lahjontatiedolla, ja saada kokoomuksen hallussa olevan YLEn näkyvyysaikaa … kyllä valtiopetoksen avustaja aina muistetaan, kun on sillä saatu miljoonia taskuihin ?

  Viittaan tässä miljardivarkauslakiin 444/2012 jolla tuo hallitus putsasi tasoitusvastuurahaston !

  Suomen lähihistoria siis on melkoista lehmänkauppaa pienyrittäjien omaisuudella !

  Siksi olenkin koska tahansa valmis todistamaan asioita VJSV:oon 9.12. 2005 jättämäni SYYTEILMOITUKSEN perusteella Suomen JÄRJESTELMÄKORRUPTIOSTA !

  Reply
 • 4.1.2019 at 06:11
  Permalink

  Korjaan VKSV eli Valtakunnansyyttäjänvirastoon toimitettu syyteilmoitus, jota kirjattiin diaariin 8 kuukautta… lainsäädännöllinen syrjintä Suomessa !

  Reply
 • 4.1.2019 at 06:23
  Permalink

  Persut eivät ymmärrä, että Lännen ”demokratia” on nimenomaan totalitarismia ja on oikeastaan aina ollut. Se on myös hyvin lähellä kommunismia. Etenkin nyt. Sen propaganda on aina ollut vain suurten ja pienten valheiden toistamista. Mutta persut eivät ymmärrä, koska uskovat (ainakin teeskentelevät uskovansa) nämä valheet. Sitten vain saarnaillaan. Ymmärrän kyllä, että kulajtaneen propagandan mukaisesti otatte esimerkit vain Neuvostoliitosta. Saksastahan ette edes kykene kuin toistelemaan suurta valhetta suuren valheen taktiikasta yms. valheita

  Reply
  • 4.1.2019 at 12:16
   Permalink

   Tuo on kyllä niin totta. Neuvostoliitossa propaganda ja muu ’social engineering’ hoidettiin erittäin kömpelösti. NL olisi kaatunut jo aikaisemmin ellei II maailmansota olisi pumpannut projektiin aitoa isänmaallista virtaa, jonka Stalin nokkelana hyödynsi. Stalinin jälkeen olot Neukkulassa helpottuivat. ’Social engineering’ oli siellä yhä melko kömpelöä verrattuna länteen, jossa sitä alettiin hyödyntää sikäli taitavasti, ettei väestö oikein edes ymmärtänyt, että sitä ohjaillaan.

   Reply
   • 4.1.2019 at 17:39
    Permalink

    Persut ja muut aivopestyt tietenkin nauavat ylimielisesti kyllä myös nazzien propagandalle/esityksille. Ne kuulostavat tetenkin joskus äkkiseltään oudolle, kun on tottunut vain tiukasti muovaillulla tavalla ja ohjatusti ajattelemaan. Persut ja muut nauravat, koska aivopestyinä eivät halua edes kuunnella ja ajatella, mitä sanotaan. Syventyä. Koska he kuuntelevat vain vihollisen naurettavia lätinöitä. Koko Suomi on suuri rimanalitus

    Reply
 • 6.1.2019 at 07:30
  Permalink

  Mitä, joku vihreä liikkuu maaseudulla?
  Se täytyy olla vain Haaviston näköinen, ei vihreät ulkoile.
  VIhreät ei liiku taksillakaan kaupungin rajojen ulkopuolelle ja mikä selvintä: vihreät ei osaa hiihtää.
  Tuo joka esitti Haavistoa oli ensi kertaa suksien päällä, oli sen verran kökköä tuo meno!

  Reply
  • 9.1.2019 at 21:29
   Permalink

   Taustatiedot tälle ja monelle muulle ”oudolle asialle” päättäjiemme yhteisvoimin luomassa groomausjengi- Euroopassa:

   ”..Indeed, sex with powerless women was deemed desirable, because any resultant pregnancy increased the stock of Jews. Genesis 1.28 relates God’s mandate to the Jews: ”Be fruitful, and multiply, and replenish the earth, and subdue it.”. The Jews, possessed by dreams of imperial expansion yet zealous for a ”racial purity”, especially prized captured virgin brides. They, like all early peoples, recognized that copulation with a female virgin was the best assurance of paternity. In a notorious pronouncement, supposedly Moses himself said:

   ’Now therefore, kill every male among the little ones, and kill every woman who has known a man by sleeping with him. But all the young girls who have not known a man by sleeping with him, keep alive for yourselves.’

   – Numbers 31.17,18.

   Reply
 • 11.1.2019 at 02:18
  Permalink

  Feminismi on myös vihreää kökköpropagandaa. Yksi esimerkki:

  On totta, että monessa maassa naisen sanan painoarvo on vain puolet miehen sanasta. Myös tuomioistuimessa.

  En ole kuullut yhdenkään feministin protestoivan tätä epäoikeudenmukaisuutta vastaan? Maamme hallitus ei ole myöskään tehnyt muuta kuin maahantuonut tätä tasa-arvon ja naisten oikeuksien irvikuvaa Suomeen verovaroin kustannettuna?

  Jos esiinnyt feministinä, voisi aktivismillesi olla enemmän tarvetta näissä maissa, kuin Suomessa:

  Bahrain, Egypti, Iran, Irak, Jordania, Kuwait, Libya, Marokko, Palestina, Quatar, Saudi-Arabia, Syyria, Yhdistyneet Arabi-emiirikunnat, Yemen.

  Lähde: MV-lehti, Youtube, Wikipedia

  PS. Sionismi (joka on globalistis-poliittinen järjestelmä, eikä mikään rotu) on taustalähteenä myös feminismille, kuten se on tämän hetkiselle islamin ja juutalaisuuden valloitusmarssille varsinkin valkoihoisten alueilla:

  Reply
  • 20.1.2019 at 00:57
   Permalink

   Nyt feministit ovat suuttuneet! Eräs Alma Deutscher ei ole lainkaan mennyt mukaan femakkojen uhriutumis-leikkeihin mukaan, vaan on jo tyttölapsena luonut itsellensä uraa Beethovenin ja Brahmsin veroisena muusikkona ja säveltäjänä. Ja globalistit ovat varmaan vihaisia, koska kyseinen muusikko on vaaleaihoinen, ja hänellä on tuo tietty sukunimikin? Kuuntele itse, kyseinen pianisti sävelsi tämän konsertin itse:

   https://www.youtube.com/watch?v=bWlAgksUQyo

   Varoitus ! Jos haluat olla masentunut ja tuntea olosi surkeaksi, älä katso tuota!

   Reply
   • 20.1.2019 at 01:37
    Permalink

    Ihan oikeasti, tämä Alma Deutscher on saanut kritiikkiä ja haukkuja, että lopettaisi ”vanhanaikaisen” musiikin teon, ja liittyisi modernin sieluttoman melun tuottajien ”ylevään” joukkoon:

    ”And then there are others, the modernists, the ”higher critics” who say she should abandon her penchant for composing tonal music and enter into the 21st century. What they are really saying is that she should not follow her own heart and the music that speaks to her innermost being. All I will say in answer is to quote Polonius from William Shakespeare’s play Hamlet Act 1 scene 3:
    ”This above all, to thine own self be true. And it must follow, as night the day, thou canst not then be false to any man.” Kommenteista Alman upeaan viulukonsertoon, jossa hän soittaa viulua itse:

    Reply
 • 21.7.2020 at 18:09
  Permalink

  Hey there this is kinda of off topic but I was
  wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from
  someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  Reply
 • 30.8.2020 at 07:09
  Permalink

  Some times its a pain in the ass to read what blog owners wrote but this internet site is
  real user genial!

  Reply
 • 30.8.2020 at 11:27
  Permalink

  What’s up it’s me, I am also visiting this web page daily, this web
  page is actually nice and the viewers are genuinely sharing fastidious thoughts.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.