Belgian hallitus kaatui GCM-sopimuksen tuloksena

Belgiassa kytee seuraava Eurooppalainen kriisipesäke. Maan nyttemmin entinen pääministeri Charles Michel sai reilu viikko sitten lisää stressattavaa, kun ”The New Flemish Alliance”-puolue lähti hallituksesta. Sittemmin maassa on nähty mm. mellakointia EU-parlamentin edustalla kansan vaatiessa tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Maan hallitus kaatui eilen, kun parlamentti äänesti epäluottamuksen puolesta.

New Flemish Alliance lähti hiljattain hallituksesta vastalauseena GCM-sopimuksen hyväksymiselle ja kansalaisten järjestämien samansuuntaisten mielenosoitusten sytyttyä Belgia on kovan paikan edessä.

Pääministeri Michel on uhannut rangaistuksilla niitä, jotka kyseenalaistavat tämän ihannoiman GCM-sopimuksen sisällön. Michel oli aiemmin ilmoittanut operoivansa tarvittaessa tynkähallituksellakin, mutta on toisaalta myös vetosi parlamentin jäseniin, jotta nämä eivät järjestäisi epäluottamusäänestystä, kaataisi hallitusta ja vaatisi sitä kautta uusia vaaleja. Pääministerin toivomukset kuitenkin kaikuivat kuuroille korville ja luottamusäänestys pidettiin eilen, tiistaina.

Michel erosi käytännössä välittömästi ja udet vaalit odottavat Belgiaa arvioiden mukaan tammikuussa.

Suomessa GCM-sopimus herätti paljon keskustelua ja kuten Belgiassakin, meillekin on toitotettu, ettei kyseinen sopimus ole sitova siitäkään huolimatta, että sen sisällössä todetaan yli 80 kertaa ”valtiot sitoutuvat”. GCM-sopimusta vastustava kansalaisaloite on kerännyt tätä kirjoitettaessa 13 332 allekirjoitusta.

Lähde: Telegraph

Aiheeseen liittyvää:

 

20 thoughts on “Belgian hallitus kaatui GCM-sopimuksen tuloksena

 • 19.12.2018 at 12:30
  Permalink

  Eu kaatuu kuin dominopalikat valtioiden kansojen halutessa eroon kurjistamisesta, globalisaatiosta, islamisaatiosta, ilmastonmuutos kusetuksesta, pankkiireista ja kusipäisestä eliitistä. Deep State horjuu myös Suomessa, koska poliisille hankitaan panssariajoneuvoja kansalaisten tappamista varten. Pian Sipilä ja kumppanit juoksevat huoneesta huoneseen löytämättä minne piiloutua.

  Reply
  • 19.12.2018 at 12:38
   Permalink

   ei se 400 000 euron mese kestä ”pikku” paukkuja ….ei niillä pelotella kunnon sven duuvoja… päinvastoin, kun hytissä rupee käryämään..tulee kiirus ulos, ja voi vastassa olla kiukuisia kansalaisia….

   Reply
   • 19.12.2018 at 13:06
    Permalink

    Luulen että pian kielletään uudenvuodenraketit, niitähän voi käyttää ja muokata moneen..?

    Joissakin kaupungeissa n jo luovuttu ilotulituksista. Tilalle laser-valoshow. Liikaa muslimeja kaupungin hommissa, voivat anastaa nuo super-raketit tms, siihen riittää imaamin käsky?

    Reply
    • 19.12.2018 at 13:16
     Permalink

     Saa paukkuja tehtyä kotikonsteinkin. Netistä löytyy ohjeita vaikka leivontaan.

     Reply
     • 23.12.2018 at 06:16
      Permalink

      Tuollainen menopeli pysähtyy öljyn avulla, toki pysähtyminen tapahtuu vasta törmäyksessä, kun pito on nolla…

  • 19.12.2018 at 13:29
   Permalink

   Totta turiset.

   Eeuu ”sortuu” ihan millä hetkellä hyvänsä-ja SE ON ERINOMAINEN JA TOIVOTTU ASIA.

   ”Eeuu fantsuttelijoiden” juttuja emme enää kaipaa ja eeuun kaaduttua toivottavasti nämä ”fantsuttelijat ” eivät tule enää koskaan olemaan Suomessa vallassa missään, niiden juttuja emme halua kuulla tuolloin enää koskaan!

   Reply
   • 19.12.2018 at 14:55
    Permalink

    Ei kuitenkaan pidä jäädä odottelemaan kaatumista -nyt on se hetki että pitää työntää avuksi niin kovaa kuin ikinä pystyy!

    Muuten nämä perkeleet ehtivät ryöstämään kaiken lopunkin kansallisomaisuuden mitä vielä on jäljellä. EU-mafia ei tule ikinä tunnustamaan rikoksiaan ilman pakottamista -on syytä muistaa että olemme tekemisissä erittäin vaarallisten psykopaatti-narsistien kanssa.

    Reply
    • 30.12.2018 at 11:22
     Permalink

     Nimeonomaan. Ei kannata nylkeä karhua ennenkuin se on kaadettu. Ja todella moni ihminen joka ei halua tehdä mitään asian puolesta hokee nyt jo kahvitauouilla ”EU kaatuu omaan mahdottomuuteensa”.

     Asioille pitää tehdä niin kauan jotain kunnes ollaan maalissa. Ja nyt nämä itseään hyviksi ihmisiksi kutsuvat voivatkin ruveta miettimään mitä sitten kun on erottu EU:sta?? Mitä pitää tehdä heti ja mitä ensimmäisen vuoden aikana.

     Ja jos tuo vastaus tai toiminta ei ole vielä selvillä, voi sania itseään aivolaiskaksi. Koska yhtään aloitetta tai kirjallista valitusta EU:sta tai oligarkkien toimista Suomessa ei ole tullut tehtyä. Minä väitän näin.

     Reply
 • 19.12.2018 at 12:55
  Permalink

  Suvakkihallitukset eivät vaan tajua, että heidän kansanvaihtoa ei haluta, vaan sitä aletaan vastustaa yhä enenevissä määrin. Ovat varmaan hämmästyneitä, että propaganda ei tehoa loputtomiin.

  Abraham Lincoln: ”Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa.”

  Reply
 • 19.12.2018 at 15:42
  Permalink

  Haluaisin kuulla Mykkäseltä, millaisia ihmemiehiä (naisia ei varmaan noteerata) löytyy työtä tekemään EU:n ulkopuolelta, siis sellaisiin töihin, joihin kantasuomalaisten tai 500 000:n eurooppalaisen joukosta ei löydy? Täytyy olla vähintään raketti-insinöörejä, koodareita ja huippukirurgeja…, mutta hei, tällaisilla osaajillahan on mahdollisuus tulla Suomeen nytkin ihan milloin hyvänsä, eikä tarvitse edes naamioitua turvapaikanhakijaksi tai pakolaiseksi! Joku tässä mättää ja pahasti. Osaako joku selittää?

  Reply
 • 19.12.2018 at 16:37
  Permalink

  Jossain päin vielä demokratia ja parlamentarismi toimii omien lainalaisuuksien mukaan aivan joksi ne ovat tarkoitetutkin. Täällä Suomestanissa sen sijaan demokratian pelisääntöjä sovelletaan silloin kuin ne sopivat EU-globalistien ja kommunististen kulttuurimarxistien omiin piirustuksiin.
  Eli hyvin harvoin… siis näitä kansanvallan demokratian pelisääntöjä!

  Kaikki sovitaan silloin kun Sipilä, Orpo ja Soini käyvät kusella piirtelmässä hankeen nimensä eikä tuosta paktista edes rakkauskirjettä eduskunnalle lähetetä ja valtamediakin on kuin kusi sukassa, eikä pieraise edes sisäänpäin kertoakseen orjalaumalle siitä, mitä tulee tapahtumaan ja milloin tulevat vainajat voisivat tehdä rauhan edes itsensä kanssa ennen kuin ”tasatukka parturit” ottavat vallan mullin mallin.
  Se mitä tulee johonkin Sauliin ja hänen pesueeseensa, en viitsi ottaa siihen mitään kantaa, sillä kummisetä viisaana miehenä ei ITSE nosta edes palkkaansa presidentin virasta vaan sen hoitanee joku bulvaani niin sekalaisten yhteyksien kautta ettei siitä pääse jäljille edes jälkikoirakaan. Tällöin Sale voi sanoa, ettei HÄN ole ollut missään vastuussa mistään asiasta kuin korkeintaan hennon vaimonsa siunattuun tilaan saattamisesta, mutta eihän lakimiehistä koskaan tiedä mennä sanomaan. Epäilen vahvasti, että kun mies oikein seinää vasten pannaan, niin kyllä siitäkin jokin takaportti löytyy Suomen valtion hierarkiasta aina tallirenkiä myöten.

  Näin ovat nippelit Herran vuonna 2018, joka on jo käymässä yhtä vähiin kuin Sipilän hallituksen järkikin ja EU:n väkijuomien tarkastus maisterin Jean Claude Junckerin pitää yrittää pysyä viivalla vuoden viimeiset päivät ja jännityksellä Euroopan hallintoalamaiset odottavat sitä, että ehtiikö mies vielä kauhaista EU:n naispuolisia tanttoja haarojen välistä ettei ainoakaan ”poikamaisuus” jäisi näkemättä meiltä #metoo:sta kärsiviltä valkoisilta orgaanisilta jätteiltä.

  Niin… Ahti Karjalaisella oli ”henkilökohtainen ongelma”, mihin kaatuivat poliittinen ura ja presidentti toiveet ja Johannes Virolainen meni ja otti avioeron vaimostaan ja vaihtoi MTV3 eli ”Mainostelevision” eleganttiin toimittajaan, joka henki perisuomalaista puhtautta ja siveyttä enemmän kuin konsanaan yksikään Katolisen kirkon luostarin nunnat, jotka tulkitsivat himojensa olevan se ”kylki” joka edellä mennään ja loput tulee sitten perässä.
  Nämä kaksi järisyttävää tapahtumaa, jotka jättivät jälkensä monen suomalaisen talon pönttömuuriin katoamattomat halkeamat olivat aikoja, jolloin sodan, nälän ja puutteen nähneet sukupolvet leukailivat toisilleen pikkuasioista kuten poliittisten lupausten lunastamatta jättämisistä ja siitä kuka taas oli harjoittanut Helsingin herrojen ja rouvien mielestä ”liikaa” ”siltarumpupolitiikkaa”, jolla susirajalta kotoisin olevat kansanedustajat olivat ujuttaneet valtion budjettiin hankkeita ja määrärahoja teiden päällystämiseksi ja jonkun persläven kunnantalon rakentamiseksi niin komiaksi, että se oli haureutta Kehä-III sisäpuolelta katsottuna.

  Reply
  • 20.12.2018 at 11:32
   Permalink

   Täytyy sanoa, että eduskunnassa ainakin on suvaitsevaisuus huipussaan kun perussuomalaiset ovat 17 edustajan voimin ainoat jotka haluaisivat kiristää maahan tuloa. Siis meillä on 183 edustajaa eduskunnassa joita ei kiinnosta pätkääkään äänestäjien turvallisuus. Meille voi marssia koska tahansa millainen legioona hyvänsä raiskaajia ja vielä meidän valtion johdon tuella. Kaiken tämän jälkeen tätä on vaikea uskoa, mutta näin se on. Tätä ei pysty millään käsittämään ja kun puhutaan pettureista ja ihmisjätteestä niin niitä löytyy kyllä tyystin muualta kuin kaduilta.

   Reply
 • 19.12.2018 at 17:21
  Permalink

  Julkinen rikosilmoitus useista valtiopetoksista ja petoksista Suomessa.

  90-luvun tehty lama omaisuusmassojen varastamiseksi kansalta; Jorma Jaakkolan kotisivuilla dokumentit valtiopetoksista.

  Suomen eläkejärjestelmän kuppaukset: Olli Pusa / Renkien kaapaus-kirja . ( mätä hallinto )

  Valtiopetos 1.1 2006; perustuslakiin kuuluneen rinnakkaisen syyteoikeuden poistaminen ”rikoslakimuutoksella”.

  Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta 2008 : He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallan väärillä asiakirjoilla.

  2008 Tuja Brax allekirjoitti ”sopimuksen”: Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-”oikeudenkäynnin” ja Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.

  Tämä oli PETOS: kansanedustajille ja Kansainväliselle rikostuomioistuimelle kerrottua: ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia”.

  Tällaisten vakavien rikosten tutkinnan estäminen / PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  He 55/2007 ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta on osoitautunut valtiopetoksen eli PL 118 §:n esitöiksi vastoin Kansainväliselle rikostuomioistuimelle kerrotun . ”Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia ”.

  PL 118 §:n ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnan avulla on luotu KASTIJÄRJESTELMÄ Suomeen.

  Mitä PL 118 §:n suojissa sitten on puuhattu: myyty lainsäädäntövaltaa ja ryöstetty pienyrittäjiltä ..

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhata aiotaan kaapta . ( ”laki 444/2012”).

  Iltalehti 19.2. 2013 ”MIljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”PUolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Pl 118 § ja laki 444/2012 ovat tällaista OSTETTUA ”lainsäädäntöä”.

  Reply
  • 23.12.2018 at 06:04
   Permalink

   Kiitos, Leino Kimmo, että tuot näitä väsymättä esille. Hyvää joulua ja uutta vuotta Sinulle, ja samalla kaikille tätä lukeville. Arvostan suuresti, kuten tekee vähintään tuhannet muutkin, sitä mitä Leino Kimmo teet.

   Oletan, että suomesta löytyy vielä selkärankaisia vaikutusvaltaisia, jotta suunta muuttuisi niin, että maastamme tulisi jälleen republikaaninen kansantasavalta. Vai pitääkö jo uskoa, että valtarakenteissamme on enää selkärangattomia luusereita, ”liskoja”?

   On myös huomionarvoista, että valtamedia ja kansankusettajat Arkadianmäestä toitottavat koko ajan olevamme ”demokratia”, kun valtiojärjestelmämme on kansantasavalta.

   Juuri tuota, että kansan pitäisi päättää minkälaisia edustajia heillä on valta-asemissa, heidän etujaan valvomassa, on se mitä kansanpetturit haluavat salata.

   ”Demokratia” puoluekureineen ja ulkomailta tulevine käskytyksineen (EU, YK, NATO jne.), on vain suuryhtiömielivaltaa valepuvussa.

   Reply
   • 23.12.2018 at 06:10
    Permalink

    Tuohon lisäisin vielä, että ”edustuksellinen demokratia” on kaikuja ajalta, jolloin ei ollut salamannopeaa tiedonkulkua. SIlloin oli järkevää, että suurempien alueiden suuripiirteinen poliittinen hallinnointi tehtiin keskitetyn hallinto-organisaation toimesta.

    Nyt, kun kaikki äänestäminen ja palautteen antaminen voidaan tehdä salaman-nopeasti, ei ole mitään syytä olla siirtymättä uuteen aikaan, jossa kansalaiset itse äänestävät itseään koskevissa asioissa. Suora demokratia.

    Jo kauan sitten keksittiin digitaalinen äänestysjärjestelmä (joita on useita eri versioita), joissa äänestäjä voi varmistaa että äänensä meni sinne minne piti. Itse äänestys-ohjelmaan sisään rakennetusti.

    On oksettavaa, että tähän ei ole mitään tahtoa vallankahvasta kiini pitävien toimesta siirtyä. Onko edes lyijykynät vieläkään kielletty äänestysuurnilla?

    Reply
 • 19.12.2018 at 17:46
  Permalink

  Olen Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 jättänyt SYYTEILMOITUKSEN lainsäädäännöllisestä syrjinnästä sen lopettamiseksi Suomessa . ( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä. )

  EOA päätös 876/2/05 , syyteilmoitus ja Porin poliisille 8.9. 2005 jätetty rikosilmoitus Suomen virkarikosten tutkimattomuudesta sekä EIT 24221/06 todistavat Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnan ja PL 118 §:n selkeästi olevan vallassaolijoiden oman edun tavoittelua eli virkarikosten tutkinnan estämistä .

  Reply
 • 19.12.2018 at 17:47
  Permalink

  Pl 118 § on räikeästi ristiriidassa PL 6 §:n eli kansalaisten tasa-arvoisen kohtelun kanssa rikosten tutkinnan ja syyttämisen suhteen.

  Reply
 • 19.12.2018 at 18:24
  Permalink

  Suomen hallitus ei kaadu kun että Timo soini tukehtuu kinkkuun ja sipilän valehtelu kuppi tulee täyteen ja karma puree. Orpo taas varastaa joulukuusen väärästä metsästä ja maanomistaja hermostuu ja huonostihan siinä käy. lindström otaa liikaa terästtyä glögiä ja sekoitus lääkkeitten kanssa on kohtalokas.

  Reply
  • 21.12.2018 at 21:23
   Permalink

   Oi kuinka kaunista. Et pyydä itsellesi mitään, vaan koko kansalle kunnon joululahjan.

   Reply
 • 27.12.2018 at 23:52
  Permalink

  Heh, Kyllä ne ryssien tankitkin pysähty polttopulloon, niin eipä polpon panssari mersuilla ole senkään vertaa jakoa, vaan tulee kiirus pihalle sieltä mersusta, ettei munat pala.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.