Presidentti Trump Meksikosta suuntautuvasta massamaahanmuutosta: Puolustan kansallista etuamme

USA:n presidentin Donald Trumpin julkilausuma etelärajalta suuntautuvasta maahanpyrkimysliikkeestä on tänään julkaistu Valkoisen talon virallisella nettisivustolla. Trumpin mukaan suurin osa maahanpyrkijöistä ei täytä maahan pääsyyn vaadittavia kriteerejä.

Trumpin mukaan suurin osa tulijoista on lähtöisin Keski-Amerikasta, eivätkä he omaa maahantuloon tarvittavia asiakirjoja. Heillä ei myöskään ole aikaisempien kokemusten mukaan oikeutta turvapaikkaan. Lisäksi he eivät ole hakeneet turvapaikkaa Meksikosta, vaikka heidän tulisi hakea turvapaikkaa ensimmäisestä turvallisesta maasta.

– Minun tulee nyt toimia välittömästi meidän oman maamme omien intressien eteen, kirjoittaa Donald Trump julkilausumassaan. Trump kirjoittaa samalla, että aidosti turvapaikkaa tarvitsevat ihmiset tulevat sen saamaan.

Kirjoituksen mukaan joka päivä USA:han päästetään noin 2000 ulkomaalaista Meksikon rajan kautta. USA:n etelärajan satamissa 124 511 ihmistä on tänä vuonna pidätetty laittoman maahantulon yrityksestä. Kaikkiaan laittomasta maahantulon yrityksestä on pidätetty tänä vuonna 396 579 ihmistä.

Trumpin mukaan kaikki turvapaikkaa hakevat käsitellään asianmukaisesti, mutta hän korostaa, että turvapaikka myönnetään vain aitoon tarpeeseen. USA aikoo seuraavien kolmen kuukauden aikana rajoittaa ja ajoittain keskeyttää maahan pyrkivien päästämistä maahan, sekä tehostaa laittomasti maahan tulleiden palauttamista Meksikoon.

Trump haluaa, että maahan tullaan virallisten saapumispaikkojen kautta eikä laittomia reittejä. Hän lupaa, että laillisia reittejä pitkin maahan tulleiden tilanteet tutkitaan asianmukaisesti.

USA on ilmoittanut jättäytyvänsä joulukuussa allekirjoitettavan YK:n siirtolaissopimuksen ulkopuolelle, koska se kokee, että sopimuksessa voi olla koukkuja. Suomi on valmistautunut YK:n siirtolaissopimuksen allekirjoittamiseen jo viime keväästä lähtien.

YK:n siirtolaissopimusta vastustavassa suomalaisadressissa on noin 25 000 nimeä.

Lähteet: The White House, Suomalaisadressi YK:n siirtolaissopimusta vastaan

Aiheeseen liittyvää:

13 thoughts on “Presidentti Trump Meksikosta suuntautuvasta massamaahanmuutosta: Puolustan kansallista etuamme

 • 9.11.2018 at 21:34
  Permalink

  Nato-artikkeliin ei mene kommentit läpi. Siellä on joku Torsti Siren tai joku muu Extraterrestrialin näköinen heikkolahjaisten vähemmistökiintiöllä kadikseen valittu turhake PV:n Tikkakosken viestikeskuksen puikoissa.
  Nato ja Venäjä ovat yhteistyössä Suomea vastaan sillä täytyyhän olla joku hölmölä minkä saa hölmölänhallituksen luvan kanssa pommittaa paskaksi ylijäämä ohjuksilla.

  Reply
  • 10.11.2018 at 13:19
   Permalink

   Miten ne kestää Venäjän armeijan ja sen uudet ihmeaseet, jos jonkun kylähullun toisinajattelijan vinkunaa ei voida sietää. Ja näinkö länsimaisia arvoja muka puolustetaan? Länsiliittouman ykkösmaan eli USA:n perustuslain ’Bill of Right’- listassa sananvapaus on ykkösenä. Mutta kun yksityiskorporaatioissa ei ole sananvapautta eikä ylintä johtoa saa arvostella, niin sama periaate halutaan ulottaa kaikkialle yhteiskuntaan. Ja mitä se on? Se on fasismia puhtaimmillaan.

   Reply
 • 9.11.2018 at 22:42
  Permalink

  Vittu pysykööt kaikki kotimaissaan.
  Pakenevat TOTUUTTA,
  eli sitä että eivät kykene rakentamaan toimivaa yhteiskuntaa.
  Suomi esim oli sodan jälkeen vitunmoisessa kusessa, sotakorvaukset maksettavana.
  Vaan perkele noustiin töitä tekemällä,maailman rikkaimpien maiden joukkoon. Jotkut lähtivät ulkomaille TÖIHIN, eivät saatana loisimaan.
  Ei meidän saatana tarvitse elättää ulkomaalaisia sosiaalipummeja. Omiakin on riittävästi.

  Reply
 • 10.11.2018 at 04:52
  Permalink

  Trump on oikeassa, sosiaalipakolaisuus on maailman suurin vitsasu tällä hetkellä.Se tuhoaa vuosien myötä länsimaiden talouden ja sivistysvaltioiden infran ja jotka ovat vuosikymmeniä rakentaneet sitä kovalla työllä. Kuten Suomi sotien jälkeen, mitään ei saanut ilmaiseksi vaan elämä oli kovaa työtä ja hammasten kiristystä vuosikymmeniä. Nyt kun kaikki pelaa suhteellisen hyvin ja sellaista köyhyyttä ei ole enää missä ainakin itse elin lapsuuteni, tulee valmiiseen pöytään vaeltavat ihmismassat vaatimuksineen.

  Myös ne jotka vaativat avamaan rajat ovat yleensä sitä ikäluokkaa jotka eivät muista tai halua muistaa esi-isien uhrauksia tämän maan hyväksi.Noiden kehitysmaiden on aika ottaa vastuu elämästään ja paiskittava töitä paremman elintason eteen. Sillä se paranee, kovaa työtä ja hammasten kiristystä.

  No suurin syy noiden maiden kurjuuteen on islamilainen uskonto ja sen tuomat valtavat haitat ja rajoitteet mm. naisten aseman takia. Miehet ovat taas noissa maissa niin laiskoja suurimmaksi osaksi, etteivät halua tehdä oikeita töitä. Koraanin lukeminen ja moskeijoissa perspyllysssä nuokkiminen ei tuo hyvinvointia.Sen ajan voisi käyttää järkevämminkin.

  Reply
 • 10.11.2018 at 06:01
  Permalink

  Ei niitä rajoja kukaan halua avata, mutta yhteiskunta pakottaa suvakkiuteen

  Reply
  • 10.11.2018 at 15:42
   Permalink

   Jos tunnet niin et ole yhteiskunan jäsen vaan nöyrtynyt sen orjaksi.

   Reply
 • 10.11.2018 at 10:20
  Permalink

  Trumpista myös Suomen pressa!!!

  Reply
 • 10.11.2018 at 11:10
  Permalink

  Suomessa ei ole minun mielestäni ketään julkisesti tiedossa olevaa miestä taikka naista,joka olisi yhtä väkevä,sanavalmis, älykäs,karismaattinen kuin mitä Trump on.Hän on aivan ainutlaatuinen, jollaiseksi synnytään .
  Karismakaan ei ole opittavissa eikä sitä voi ostaa rahalla,sitäkin joko on tai ei ole.

  Suomi on ” tyyppien käsissä” ,joilla ei ole mitään ”järkevää” annettavaa,sama koskee mediaa ihan kaikkea,mikä on esillä.Niistä saa vain ”huonot fibat” .
  En yhtään ihmettele,miksi Suomesta on muuttanut paljon alkuperäisiä suomalaisia (lappalaiset eivät ole alkuperäisiä tässä maassa,vaikka niin väitetäänkin) vuosisatojen kuluessa,koska menihän tämä maa ”pilalle”pikku hiljaa 1300-luvun jälkeen, jolloin maan ”vetovastuu” lähti suomalaisilta heimoilta pois vähitellen.

  Reply
 • 10.11.2018 at 13:11
  Permalink

  Trump taistelee urhoollisesti kulttuurivallankumouksellisten suvakkien aiheuttamaa pahaa logiikan vääristymistä vastaan. Open borders-filosofia on kulttuurimarxistien pahin ase säänneltyä maailmanjärjestystä vastaan. Muutkin heidän kampanjansa ovat olleet tuhoisia, kuten perheinstituutiota haavoittavat feminismi ja seksuaalivallankumous, mutta avointen rajojen filosofia tuhoaa länsimaiset valtiot aivan fyysisesti ja lopullisesti.

  Jokainen avointen rajojen politiikkaa kannattava pitäisi lähettää psykologisiin tutkimuksiin, koska noin suurta vajetta loogisen ajattelun ja päättelykyvyn alueella ei voida sietää. Valitettavasti maailman ylösalaisin kääntäminen on jo niin pitkällä, että ilmeisesti päinvastainen toteutuu.

  Reply
 • 10.11.2018 at 14:22
  Permalink

  Onko NWO-cabalin eliminointi alkamassa?

  ”Global Elite taken to GITMO by US Special Forces – Full Disclosure Implications

  The internet has been buzzing with rumors that high level VIP members of the Deep State (aka Cabal/Illuminati/Global Elite) are being detained for human rights abuses and corruption, and are being taken by U.S. Special Forces to military prison at Guantanamo Bay Naval Base (Gitmo) as a result of thousands of sealed indictments. Multiple sources have been reporting on some of the key VIP figures taken there.

  While these are still only rumors, recent events point to their plausibility. If accurate, these secret investigations, arrests and extractions to Gitmo where they face extended detention and military justice has enormous political implications, and makes possible the release of suppressed information previously withheld by the Deep State.

  One source of such rumors comes from David Todeschini, a former USAF veteran who wrote an expose about covert operations during the Vietnam War…”

  https://www.exopolitics.org/global-elite-taken-to-gitmo-by-us-special-forces/

  Reply
 • 10.11.2018 at 15:11
  Permalink

  Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump puhuu asiaa! Koska nimenomaan tästä on kyse, eikä mistään muusta. Jokaisella terve järkisellä valtiolla on oikeus ja jopa velvollisuus puolustaa omia rajojaan invaasiolta tapahtui se sitten aseettomana tai ase kädessä olevana interventiona, joka näin vaarantaa suojeltava valtion olemassa olon ja sen kyvyn toimia yhteiskuntana, jossa vallitsee laki ja järjestys niin yhteiskuntarauhan osalta kuin taloudellisen kestokyvyn turvan kannalta.

  Se, mitä Donald Trump sanoi on yhtä yksiselitteinen asia kuin sekin, että: ”Hauki on kala!”

  Taas se, että Euroopan ja erityisesti Suomen korkeintaan hankajalkaisen aivoilla varustetut poliitikko ei tätä käsitä on se mitä suurin häpeä ja surun aihe koko kansakuntamme puolesta, joka 70-vuotta sitten saimme nauttia kokonaisesta satakabinetista, joka oli täynnä ”donald trumpeja.

  Reply
  • 10.11.2018 at 15:14
   Permalink

   Korj. ”…sOtakabinetista, joka oli täynnä ”donald trumpeja.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.