Skotlannin poliisi palkitsi isän ja pojan pedofiilin kiinniotosta

Suomessa palkintona olisi nykyisessä ilmapiirissä voinut olla putkaa ja syyte.

Skotlantilainen Viper MacDonald, 49, havaitsi keski-ikäisen miehen juttelevan pikkutyttöjen kanssa Skotlannin Falkirkissa sijaitsevassa lasten leikkipuistossa.

– Jokin ei tuntunut oikealta, mietti MacDonald.

MacDonald huusi paikalle 18-vuotiaan poikansa Brandonin, jonka kanssa hän ohjasi tytöt pois paikalta, minkä jälkeen isä ja poika tekivät niin sanotun kansalaiskiinnioton. He pitelivät miestä aloillaan, kunnes poliisi saapui paikalle.

Ilmeni, että mies oli 52-vuotias John Bermingham, joka oli aikaisemmin tuomittu 11-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Poliisi löysi miehen taskuista kondomeja, karkkeja ja unilääkkeitä.

Berminghamia ei kuitenkaan saatu tuomittua, sillä pikkutytöt eivät olleet täysin varmoja siitä, oliko heitä jututtanut mies nimenomaan Bermingham. Lautamiehistö vapautti miehen epäillystä rikoksesta siepata tytöt.

Skotlannin poliisi kuitenkin palkitsi isän ja pojan urhoollisuudesta ja ansiokkaasta toiminnasta torstaina 8. marraskuuta.

Tyttöjen äidit ovat kiitollisia isän ja pojan tilanteeseen puuttumisesta ja he kiittävät myös poliisia.

– Meistä on upeaa, että poliisi antoi tunnustusta sille, mitä Viper ja Brandon tekivät tytärtemme puolesta.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvää:

18 thoughts on “Skotlannin poliisi palkitsi isän ja pojan pedofiilin kiinniotosta

 • 9.11.2018 at 20:10
  Permalink

  Sale lähettäis värilliselle pedofiilille polkupyörän.

  Reply
  • 9.11.2018 at 21:15
   Permalink

   Olisiko koko kansan kummisedällä ns.”oma lehmä ojassa?”

   -Tarinat kertovat että erittäin todennäköisesti on.

   Reply
   • 9.11.2018 at 21:24
    Permalink

    Ja ex-vaimon auto vain mystisesti ”ajautui” vastaan tulevien kaistalle.

    Reply
    • 9.11.2018 at 21:48
     Permalink

     Suomen poliittinen ”eliitti” on täynnä pedofiili-psykopaatteja ja todisteita löytyy vaikka kuinka paljon mutta apaattinen kansa viittaa niille kintaalla -onhan niiiiin paljon mukavampaa katsoa propagandalaatikosta kun 20 kehitysvammaista leikkii jollain saarella tai joku vitun Vappu (helvetin)Pimiä selostaa idioottien paritanssia.

     -Tätähän tämä on. Valtavirtamedian syöttämä propaganda on tehnyt tehtävänsä.

     Reply
 • 9.11.2018 at 20:47
  Permalink

  Suomessa olisi tullut kiinniotosta istumista.

  Reply
 • 9.11.2018 at 23:38
  Permalink

  Toisaalla Englannissa, Brightonissa, oli kaupunginlaajuinen hätätila, kun ostoskeskuksen asiakas ilmoitti poliisille mahdollisesta kidnappauksesta. Helikopterit pörräsivät ja autoja pysäyteltiin. Poliisit kiersivät ovelta ovelle.

  Myöhemmin julkaistiin valvontakameran kuva, jossa mies kädestä pitäen vei pikkutytön ulos.

  Seitsemän tuntia myöhemmin työn isä soitti nähtyään kuvansa TV:ssä ja sosiaalisessa mediassa. Kolmevuotias tyttö oli kauppakeskuksessa kiukutellut kotiin lähtöä.

  https://letgrow.org/helicopters-scrambled-door-to-door-search-conducted-after-video-of-child-abduction-released-but/

  Tuo LetGrow.Org sivusto edistää lasten kasvamista vapaana. (Ei siis kasvattamista, missä lapsi on vain aikuisen ylivallan subjekti.) Suosittelen.

  Reply
  • 9.11.2018 at 23:58
   Permalink

   No, parempi se väärä hälytyskin kuin yksikään pedofiili taluttamassa kaappaamaansa lasta kohti tuntematonta kohtaloa.

   Ps. mikähän tämän Nykysuomen artikkelin kuvan vasemmanpuoleisen henkilön ihonvärin tarina on, voiko tuota sanoa jo värilliseksi?

   Reply
   • 10.11.2018 at 02:07
    Permalink

    Mies on erittäin vahvasti tatuoitu. Tuon Metro-linkin takaa löytyy parempi kuva kasvoista, ja hän on todellakin tatuointien takia kasvoiltaan tumma.

    Reply
    • 11.11.2018 at 10:13
     Permalink

     Nimenomaan tatuointien takia, joten turha kenenkään alkaa tuota pelastajaa haukkumaan afrikansarven-lähi-idän ”päivettyneeksi” läpsyttelijäksi.

     Reply
  • 10.11.2018 at 11:05
   Permalink

   @ Jeppes 9.11.2018 at 23:58

   Kyse on suhteellisuuden tajusta ja järjen käytöstä.
   — Kuinka monta murhaa kannattaa jättää tutkimatta, että yksi pedofiili saadaan kiinni.

   Tässä samasta julkaisusta toinen juttu ja keskusteluketju lasten turvallisuudesta. Onko äiti syyllistynyt lasten heitteillejättöön jätettyään heidät 20 sekunniksi autoon postissa käynnin ajaksi vaikka katsekontakti lapsiin säilyi koko ajan:

   https://letgrow.org/your-kids-could-die-in-20-seconds-in-the-car-alone/

   Reply
   • 10.11.2018 at 11:54
    Permalink

    En tietenkään ole väittämässä että jotakin muuta pitäisi jättää tekemättä siksi että saataisiin yksi pedofiili kiinni, vaan sanomassa että on turhaa päivitellä yhtä jo tapahtunutta ja onneksi onnellisesti päättynyttä väärää hälytystä ja sen aiheuttamia suuretsintöjä helikoptereineen ja ratsioineen. Parhaassa tapauksessa tuo väärän hälytyksen aiheuttama koko kaupungin laajuinen hässäkkä estää jonkun pedofiilin suunnitelmat pelotevaikutuksen avulla; Tapaus osoittaa tyhmemmällekin että lasta ei noin vain oteta ja taluteta pois ilman että asiasta seuraa suuretsinnät.

    Reply
    • 10.11.2018 at 13:30
     Permalink

     Mikään operaatio ei ole ylimitoitettu jos kyseessä on pedofiilinmetsästys -niiden hävittäminenja tuhoaminen pitäisi olla koko ihmiskunnan yhteinen tehtävä. Henki pois jokaiselta pedolta.

     Reply
 • 10.11.2018 at 04:57
  Permalink

  Pedofiili vapautettiin, koska tuomari kuului samaan rinkiin. Hyvä että pääsivät näin vähällä. Suomessa kaksikko olisi tuomittu koviin korvauksiin ja itä-suomessa jopa linnaan.

  Reply
  • 10.11.2018 at 13:45
   Permalink

   Mikkelissä ja Rovaniemellä on suomen pedofiilimyönteisimmät ”oikeus”laitokset. Aivan käsittämättömiä kokonaan vapauttamisia ja tuomioiden alennuksia tulee jatkuvalla syötöllä ja lastennussijat pääsevät kuin koira (anteeksi vertauksesta koirat) veräjästä. Se on väärin ja asiaan on saatava muutos! Pedofiilin oikea paikka on väh.2metriä mullan alla -epidemiaa ei saa päästää leviämään sillä tilanne on jo nyt katastrofi tänne tuotujen muslimijoukkojen takia.

   Reply
   • 10.11.2018 at 14:04
    Permalink

    On tuo Itä-Suomen hovikin aikalailla erikoistunut pedareille myönnettäviin alennuksiin.

    Reply
 • 10.11.2018 at 06:57
  Permalink

  Britaniassa pedari kulttuuri on aristokraattien ja paremman väen hallussa.
  #Pala helvetissä jimmy savile.

  Reply
 • 10.11.2018 at 15:21
  Permalink

  Suomessa kyseinen pari olisi viety vankilaan syytettynä ”oman käden oikeudesta” ja pedofiilin ihmisoikeuksien ja koskemattomuuden vakavasta loukkaamisesta. Demla olisi tietysti vielä tuominnut isälle ja pojalle suolaiset euromääräiset vahingonkorvaukset ”kivusta ja särystä”. Vielä vankilatuomiota koventavana seikkana huomioitiin se, että kyseinen ”väkivallanteko” sai runsaasti julkisuutta ja huomiota, joka lisäsi ”vihapuhetta” yleensäkin pedofiileja kohtaan, joka voidaan katsoa erityisen ”asiattomaksi”, koska kyseessä on aivan ”normaali seksuaalisuuden muoto”, jota voi pitää erityisen ”kauniina ja herkkänä asiana” viitaten Helsingin kinkeripiirin”ristin kääntäjiin”, joka mukaillen ent. Arkkipiispaa Kari Mäkistä loihe lausumaan: ”Hän on yksi meistä!”

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.