Teuvo Tikkanen on edelleen kateissa – Viimeisin havainto Oulusta

Vaasalainen 67-vuotias Teuvo Kalervo Tikkanen on kadonnut. Viimeinen havainto Tikkasesta on torstaina 1.11.2018 klo 9 aikaan Oulusta.

Tikkanen on noin 170 cm pitkä. Hänellä on ruskeat ja osittain harmaantuneet laineikkaat hiukset sekä harmaat viikset. Tikkasella on mahdollisesti silmälasit ja hänen vaatetuksensa on tumma; hänellä on mahdollisesti yllään musta softshell -tyylinen takki, tummat farkut ja mustat nilkkurit/kävelykengät.

Tikkanen on mahdollisesti liikkunut Pohjois-Suomessa, -Norjassa tai -Ruotsissa

Poliisi on saanut runsaasti vihjeitä Tikkasesta, mutta pyytää edelleen vihjeitä Tikkasen liikkumisista. Vihjeet pyydetään ilmoittamaan Pohjanmaan poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 029 5440 513.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Teuvo Tikkanen on edelleen kateissa – Viimeisin havainto Oulusta

  • 7.11.2018 at 17:37
    Permalink

    Entäpä jos mies vain sai tarpeekseen monikulttuuriseksi muuttuneesta hölmölä yhteiskunnasta ja teki Vataset Jäniksen vuosi-romaanin innoittamana?
    Meinaan kun aikamoisen lenkin varrela nähty.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.