Metsästäjä pahoinpiteli metsästyksenvalvojaa Sotkamossa

Tänä aamuna metsästyksenvalvoja valvoi metsästystä Sotkamossa. Noin kello yhdeksän aikaan hän tapasi yhden metsästäjän.

Metsästyksenvalvoja kysyi metsästäjältä lupia kyseiselle alueelle. Jostain syystä tilanne kärjistyi miesten välillä niin, että metsästäjä löi ainakin kerran nyrkillä metsästyksenvalvojaa.

Asiasta ilmoitettiin poliisille ja metsästäjää oli etsimässä useita poliisipartioita.

Metsästäjä otettiin poliisin toimesta kiinni rikoksesta epäiltynä tänään klo 14.50 aikaan.

Poliisi katsoo, ettei tapahtuneesta ole ollut muille sivullisille vaaraa.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Metsästäjä pahoinpiteli metsästyksenvalvojaa Sotkamossa

 • 7.11.2018 at 17:31
  Permalink

  Suomalaissa on nykyään huonoa käyttäytymistä. Miten siitä voisi päästä eroon? Valtamedia voisi auttaa panemalla nimet ja kuvat tuomioineen lehtiin. Esteenä on suvaitsevaisuus, kaikkea täytyy suvaita – ja varsinkin rikollisuutta.

  Reply
 • 7.11.2018 at 18:06
  Permalink

  Metsästyslupa käytännöstä olisi syytä jo luopua, koska kokoomuksen ja vihervasemmiston masinoima suurtyöttömyys ja rakenteellinen köyhyys on tuonut nälän vieraaksi moneen kotiin.
  Metsästysseuroissa on viljalti jäseninä hupimetsästäjiä, joille riistaryypyt ja kaikenlainen hulivili-toiminta seuran puitteissa on tärkeämpää kuin riistasta saatu leivän jatke.
  Mutta joo olisihan uutisessa kerrottu tilanne ratkennut ilman lyömistäkin.

  Reply
 • 7.11.2018 at 19:29
  Permalink

  Mitä nyt mitään ”LUPIA” kyselemään. Eihän täällä millään ”luvilla” ole oltu kolmeen vuoteen. Ammuttakoon tätä virkaintoista utelista vanhemmista syntynyttä uteliasta persieseen.

  Kuulkaas nyt valvontayhteiskunnan virkakunta! Vielä puuttuu NAIMALUPA, siis meille suomalaisille. Muuthan ovat jonkun ”shengeni -luvan saaneita” multimiljionäärejä, joilla on licence to tappaa, ryöstää, raiskata, kähmiä, murhata, terrorisoida, syödä, naida, syödä, naida, syödä, naida,…. Ei näin wanha mies jaksa enempää!!!

  Jokainen tapettu hirvi lisää liikenneturvallisuutta ja vähentää taimikoille aiheutuvaa vahingontekoa. Meinasi aivan unohtua. Senhän voi syödä toisin kuin yli lihavat lahtivalaat, jotka ovat todellinen rasite ympäröivälle luonnolle yksistään ajatellen jo kasvihuonepäästöjä. Ehkäpä kaasu autoilua voitaisiin VTT:n rastapäiden avustuksella tutkia mahdollisuutta käyttää autojen käyttövoimana feministien pierua, sillä se on tunnetusti herkästä syttyvää ja hyötysuhde on aivan VALTAVA. Tosin huomattava suuri äänisaaste, joka ylittää kevyesti suihkukoneiden ja häivehävittäjien (niin on oltava minunkin tämän jälkeen) melusaasteen tason. Tämä onkin se suurin kompastus mitä syvimpään ja perin helposti siihen viimeiseen.

  Reply
 • 7.11.2018 at 19:36
  Permalink

  Ei tiedetä mitä tarkalleen on tapahtunut. Ehkä viranomaisedustaja oli tiukkapipoinen tai vittumainen muuten vaan. Ehkä se oli kusipäinen valvoja. Suomeen mahtuu paljon kusipäisiä viranomaisia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.