Lasten hyväksikäyttöringin johtaja sai teräaseesta brittivankilassa

Ahdel Ali tuomittiin vankilaan 18 vuodeksi. Nyt häntä on parsittu kokoon 40 tikillä.

Ahdel Ali, 31, johti lapsia seksuaalisesti hyväksikäyttävää ”grooming-ryhmää” Britannian Telfordissa. Groomingissa lapsia totutetaan seksiin. Ali tuomittiin vankilaan 18 vuodeksi.

Alin vankitoveri oli tehnyt kahdesta partaterästä ja pahvista teräaseen, jolla hän viilsi syvän haavan Alin niskasta olkapäähän Wakefieldin korkean vartiointitason vankilassa. Haavan sulkemiseen tarvittiin 40 tikkiä.

Alilla ja vankitoverilla oli aikaisemmin päivällä ollut kahinaa lokakuun 21. päivänä. Vartijat puuttuivat tilanteeseen ja erottivat miehet. Myöhemmin samana päivänä toinen vanki meni Alin selliin ja viilsi hänen selkäänsä syvän haavan.

Ali johti aikaisemmin Telfordissa lasten seksuaalista hyväksikäyttörinkiä, jonka nuorimmat uhrit olivat vähän päälle kymmenvuotiaita. Uhreja arvioidaan olleen jopa tuhat. Vuonna 2013 ringin jäsenistä tuomittiin seitsemän, mutta tutkinnan mukaan mukana on saattanut olla jopa 200 miestä.

Ali ja hänen veljensä Mubarek möivät tyttöjen seksipalveluja intialaisen ravintolan yläkerrassa.

Lähde: The Sun

14 thoughts on “Lasten hyväksikäyttöringin johtaja sai teräaseesta brittivankilassa

 • 6.11.2018 at 20:19
  Permalink

  Voi voi. Ei vois vähempää kiinnostaa mitä tuollaiselle hyypiölle tehdään tuolla vankilasssa.

  Reply
 • 6.11.2018 at 20:51
  Permalink

  Henki pois jokaiselta pedofiililta. Miksi helvetissä tämänkin mulliturvan hyvin viilletty haava piti mennä paikkaamaan? -Olisivat antaneet paskiaisen vuotaa kuiviin ja sankariteon tehneen vangin olisi voinut vapauttaa välittömästi. Se olisi ollut TODELLISTA OIKEUDENMUKAISUUTTA!

  Reply
 • 6.11.2018 at 21:24
  Permalink

  harmillista ku elukalta ei lähteny henki…

  Reply
 • 6.11.2018 at 21:59
  Permalink

  Saatana että on vastenmielisen näköinen saasta!
  Rasismia tai ei, tuollaisia löytyy kehitysmaista pilvin pimein, ja meille otetaan kuka tahansa hullu perverssi loisimaan!
  Miksi tuollaisia edes pidetään hengissä?
  Kun vapautuu sama meno jatkuu.
  Onneksi tuo muuten pääsee satavarmasti hengestään vankilassa, ennemmin tai myöhemmin…
  Ps. Rajat kiinni ja matut vittuun!

  Reply
 • 6.11.2018 at 22:30
  Permalink

  Tuo noiden eyebrow slit…yaaak.Sitä olllaan niin n….ä(nättejä;D)

  Reply
 • 7.11.2018 at 07:41
  Permalink

  Ohopsis, taisi itse kaatua puukkoon vaan.

  Reply
 • 7.11.2018 at 08:48
  Permalink

  Englanti on yksi niistä maista, jotka alkavat muistuttaa snuff-flmiä, sillä erolla että hirveyksien annetaan jatkua ja pahentua jopa viranomaistenkin toimesta, ja uhreina ovat kokonaiset, useimmiten valkoihoiset kansanryhmät.

  Reply
  • 7.11.2018 at 09:39
   Permalink

   Ja valkoiset kulttuurimarxistilaiset suvakit sallii tämän kaiken tapahtuvan.

   Reply
 • 7.11.2018 at 10:05
  Permalink

  Jokseenkin vastenmielisen näköinen ihmisjäte. Hyvä, että muurien sisällä on vielä oikeutta ja moraalia. Pitäisiköhän koko yhteiskunta laittaa ”vankilaan”, jolloin demlan valta murtuisi ja rikoksista rangaistaisiin niiden vakavuusasteen mukaisesti. Lapsiin sekaantujat ovat aina olleet vankila hierarkiassa alinta pohjasakkaa, jotka eivät kauaa tervettä päivää näe, vaan saavat tuntea sanan varsinaisessa merkityksessä sen nahoissaan. Mutta ympäröivä oikeusjärjestelmä ja ne ”ihmisoikeudet” ja ”yksilönsuoja” kaikessa kieroutuneisuudessaan merkitsee liian usein sitä, että pedofiili pääsee vankilassa eristyksiin eli suojaan muilta vangeilta, jotka ovat saaneet ”kakkua” ”oikeista” rikoksista, joskin osassa nekin ovat suunnatut sellaisia yhteiskunnan jäseniä kohtaan, jotka ovat heikossa ja suojattomassa asemassa. Mutta millompa rikos on reilua peliä ollut ketään kohtaan.
  Kumpa jäpikän haavat tulehtuisivat ja kuolema veisi sinne missä lämmintä piisaa.

  Reply
 • 7.11.2018 at 12:30
  Permalink

  Suomessa Ahdelille annettaisiin nyt kriisiapua ja lisäksi hänelle etsittäisiin päivätyö jostain vankilan lähellä olevasta päiväkodista jossa hän voi työskennellä vankilassaoloaikanaan (meillä max 2v, todennäköisesti kylläkin vähemmän kun huomioidaan parempi kulttuuri, paljousalennukset sekä se, että paljouksista huolimatta hän on ensikertalainen). Näin Ahdel ei syrjäydy yhteiskunnasta ja lisäksi hän voisi vapaammin toteuttaa kulttuuriaan.

  Reply
 • 7.11.2018 at 14:59
  Permalink

  Cai-Göran Alexander Stubb palvoo monikulttuurisuutta. Tietääköhän Stubbin vaimo mikä on Stubbin islamin kumartamisen todellinen pyrintö?

  Reply
 • 9.11.2018 at 10:54
  Permalink

  Minusta hyvä ettei kuollut, olisi päässyt helpolla. Mutta kun tuomio on melkein lusittu, niin sitten vielä viimeisen kerran kunnolla turpaan ja nirri pois.
  Nyt voisi jatkaa leikkaamalla pallit ja nakin pois.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.