Nuori nainen puukotuksen uhrina Mikkelissä

Nuorta naista on puukotettu Peitsarissa maanantaina aamuyöllä ulkoalueella.

Naisen pistovamma on vakava ja sairaalahoitoa vaativa, mutta tämänhetkisen tiedon mukaan hänen vointinsa on vakaa.

Epäiltynä on mikkeliläinen 26-vuotias mies, joka on pidätettynä. Poliisi tutkii tekoa epäiltynä tapon yrityksenä.

Esitutkinnan ollessa alkuvaiheessa ei tapauksesta voida tiedottaa tässä vaiheessa vielä enempää.

Lähde: Poliisi

9 thoughts on “Nuori nainen puukotuksen uhrina Mikkelissä

 • 23.10.2018 at 17:23
  Permalink

  ”Mikkeliläinen”

  Reply
 • 23.10.2018 at 17:50
  Permalink

  Mielestäni naiseen kohdistuvassa verityössä ei ole mitään seksikästä. Päinvastoin se on erittäin vastenmielistä. Siksi en patawanhoillisena miehenä kannata naisten varusmiespalvelustakaan edes minkään ”tasa-arvon” nimissä. Sillä sellainen joka sodasta vähääkään tietää, merkitsee se, että todellisissa taistelutilanteissa pitkin peltoja kiemurtelee neitoja suolet pellolla tuskasta huutaen tai siro leuka irronneena Herra Ties minne osumasta. Itsestäni jos vielä olisin siinä iässä, se ei olisi ainakaan oman taistelumoraalini kannalta mieltä nostattava asia. Puhumattakaan siitä, mitä vihollissotilaat keksisivät tehdä vangituille naissotilaille, siis sitä samaa mitä nyt ”rauhan aikana” kautta Euroopan parasta-aikaakin ”tapahtuu”.

  Itse olisin niin ”itsetuhoinen”, että lausun äänen sen näkökantani, että naisen tehtävä on synnyttää uusia sotilaita tämän maailman sotaisille ja mielipuolisille sotaherroille, eikä mennä itse pistin tanassa siihen samaan paskakaivoon missä me miehet olemme saaneet / joutuneet rypemään aikojen alusta saakka aikojen loppuun asti.-

  Varsinkin nyt kun Suomi suurenhulluine poliittisine johtajineen ovat viemässä tyttöjämme ja poikiamme merten taa tekemään ”sodan työtä” jonkin pöhöttyneen sotilasliiton mukana, joka EI itse asiassa lisää meidän omaa TURVALLISUUTTAMME – sanonko – minkä vertaa. Päinvastoin – Oma maa jää edes sitä vähää mies- ja kalustovoimaa vaille, sillä aikaa kun tähtäilemme ”demokratian nimissä” joitain ihmisapinoita jossain ”Apinoiden planeetalla”.

  Reply
 • 23.10.2018 at 19:40
  Permalink

  Yksittäistapaus?
  Onkohan muuten Ruotsissa palanut tällä viikolla autoja? Olisi nimittäin uutisen arvoinen asia ellei ole kun viikko on jo tiistaissa.

  Reply
 • 23.10.2018 at 22:28
  Permalink

  Olikohan tämäkin ”mikkeliläismies” kuten ne mikkelin polkupyörävarkaatkin.

  Reply
 • 24.10.2018 at 14:00
  Permalink

  Jalla jalla ja tais olla multitalent-talebaani taas kerran kun ei heti öykkäröidä natsikortilla.

  Reply
 • 24.10.2018 at 14:48
  Permalink

  Pistovamma viittaa kyllä ”kulmahousuisiin”.

  Reply
 • 24.10.2018 at 14:50
  Permalink

  Oliko nuiri eläkeläisnainen, runsaassa hameessa?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.