Mies pelasti 88-vuotiaan naisen hengen Venäjällä – Sakotettiin palkkioksi (video)

Pahoinpitelijä oli rusikoinut Klara Melamedin jo lähes hengiltä, kun Leonid Shchepel potkaisi pahoinpitelijää muutaman kerran päähän ja kuvasi tilanteen. Nyt hengenpelastajalle on määrätty 66 euron sakko.

Leonid Shchepel oli parvekkeella, kun hän näki miehen hakkaavan kirkuvaa haista. Mies otti kameransa ja lähti katsomaan, mitä tapahtuu.

Paikalle tultuaan ja tilannetta kuvaten Shchepel potkaisi miestä muutaman kerran päähän, jotta hän saisi miehen pois vanhuksen kimpusta. Mies jäi maahan kontalleen, kun Shchepel auttoi naisen takaisin asuntoonsa.

Vanhukselta murtui pahoinpitelyssä kaksi kylkiluuta, hän sai vammoja päähänsä, hänen käsivartensa meni sijoiltaan, hän menetti useita hampaita ja sai lukemattomia mustelmia.

Pahoinpitelijä, 32-vuotias mies, jonka nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen, teki rikosilmoituksen Shchepelistä, koska hänen nenästään vuosi verta ja hän sai tilanteessa mustelmia.

Sen sijaan, että Shchepel olisi palkittu Klara Melamedin hengen pelastamisesta, hänelle määrättiin maksettavaksi 66 euron sakko.

– En kadu tekoani. Klaran elämä ja terveys ovat tärkeämpiä kuin raha, sanoo Shchepel.

Nyt rikosilmoituksen tekijän omaa osuutta tilanteeseen tutkitaan. Mies on parhaillaan kahden kuukauden tutkintavankeudessa.

Tapauksen taustana on se, että pahoinpitelijä oli humalassa ollessaan matkannut erään talon maan tasalla sijaitsevalle asunnolle, mutta menikin väärälle ovelle. Kun oven avasi asunnossa asuva vanhus, mies luuli tämän olevan tunkeilija ja alkoi pahoinpidellä vanhusta.

Lähteet: Metro, Daily Mail

4 thoughts on “Mies pelasti 88-vuotiaan naisen hengen Venäjällä – Sakotettiin palkkioksi (video)

 • 23.10.2018 at 19:31
  Permalink

  Ovatko Venäjälläkin asiat noin pahasti päin persautsta! Noh, Saatana elää ja viihtyy jokapuolella maailmaa, sillä onhan se sen ”takapihaa” ollut iät ja ajat.

  Siitä on ainakin toista kuukautta kun näin tämän LiveLeakiin tai sitten sellaiseen ”hornankattilaan” kuin http://www.kaotic.com, jossa on nähtävissä etelä-amerikkalaista ”monikulttuurisuutta” ja huumerikollisuuden aikaansaamaa veristä ja äärimmäisen raakaa kuvamateriaalia. En suosittele sitä kunniallisille kansalaisille eikä heikkohermoisille. Itsekin (tietenkin) eksyin sinne aivan sattumalta. Sivusto sisältää aikuistuotantoa ja muuta vähemmän ”korkea mielistä ajankuvaa” tästä kammottavasta ja synnissä rypevästä maailmasta, jossa on ”kulmakuntia”, jossa ihmiselämä ei ole minkään arvoinen ja jossa armo ja anteeksianto on tuiki tuntematon käsite.

  Videossa rusikoidaan tunnottoman rikollisen toimesta vanhusta toden teolla ja surkoomata niin, että paatuneimmankin kyynikon mieltä kylmää ja kääntää vatsan ympäri niin, että melkeinpä unohtaa oman primitiivireaktion puuskan pintaan nousun.
  Tyypilliseen tapaan ”kunniaton paskiainen” meni ITSE tekemään rikosilmoituksen kun OMASTA nenusta tuli vähän VERTA poliisille, joka TIETYSTI teki vain VELVOLLISUUTENSA ja sakotti tätä alkukantaista venäläistä, joka osoitti inhimillisyyden merkkejä nähdessään jotain niin kuvottavaa kuin näki. Sillä tuntematta mitään ryssävihaa tai Putinin ruplasalkkuja omistamattomana, että Venäjän / Neuvostoliiton / Venäjän verinen ja kova historia on koulinut venäläisistä karkeita ja kykeneviä ”lyhyeltä lentokentältä” suoraan väkivaltaan ilman votkaa ja varsinkin sen voimalla. Venäläinen huumori on karkeaa ja joskus jopa sydämetöntä kohteelleen, mutta aina kaiken takana on aito slaavi suurella sydämellä, joka ei jätä kaveriaan, mutta jo seuraavassa hetkessä potkaisee tätä persauksille ja nauraa räkäisesti päälle.
  Mikä parasta suomalaisen ”Venäjä videoiden” loppumattomalle hyväntuulisuudelle törmäilylle ja ”hevostelulle” on se, että vielä nyky Venäjällä on jotain sellaista, mikä on jo auttamattamattomasti jo Suomesta kuollut eli ne ihmispersoonat ja tyypit, jotka ovat kuin suoraan vitsihuumori -ohjelmista vedettyjä hahmoja, mutta nämä tosi-TV -hahmot tuovat sikäläiseen joskus kovaan ja harmaaseen elämämään jotain sellaista, jonka voimalla votkan ohella tuossa hyytävässä maassa elämää eletään.

  Se, että venäläiset ovat karkeita ja väkivaltaan taipuvia pelastaa heidät siltä, minkä kanssa Eurooppa ja sen yksin jätetyt kansalaiset joutuvat painimaan parasta aikaa. Täällä suomalaisen nenä painetaan muslimin paskaan, mutta sitä ei pääse Venäjällä tapahtumaan, sillä yksikään muslimi ei elä edes niin kauaan, että ehtii paskat vääntämään.

  Reply
  • 23.10.2018 at 19:59
   Permalink

   Kurkkasin linkkaamasi sivuston etusivua. Sen verran sairaan näköistä että oli pakko lopettaa tutkailu siihen, mutta kuten sanoit monikulttuurisuutta oli. Sen syvintä olemusta.

   Reply
 • 23.10.2018 at 19:50
  Permalink

  Haiskahtaa siltä että Hellsingin käräjäoikeus on konsultoinut kyseistä tuomio istuinta, vai hä??

  Reply
 • 23.10.2018 at 20:31
  Permalink

  Väärin pelastettu?
  Venäjällä potkii vain OMON!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.