Video – Presidentti Trumpin kirkas viesti globalisteille: Olen nationalisti!

Presidentti Donald Trump ilmoitti eilisessa puheessaan Texasin Houstonissa vastustavansa demokraatteja ja globalisteja. Maailman halaamisen sijaan hän haluaa USA:n menestyvän.

USA:n presidentti Donald Trump piti eilen Houstonissa, Texasissa, puheen, joka on järkyttänyt ”demokraattisia maailmanparantajia” ja sellaisiksi tekeytyviä ympäri maailmaa. Puheessaan hän ilmoitti olevansa nationalisti ja suomi demokraatteja ja globalisteja, jotka haluavat siirtää länsimaiden hyvinvoinnin muihin maihin, mikä samaan aikaan vaikeuttaa länsimaisten ihmisten arkielämässä selviämistä.

Youtubeen on ladattu klippi siitä kohtaa puhetta, jossa Trump onnistuu järkyttämään niin sanottuja suvaitsevaisia mielenlaatuja, jälleen kerran. Klippi Trumpin puheesta vapaasti käännettynä:

– Radikaalidemokraatit haluavat siirtää kelloa taaksepäin ja tukeutua korruptoituneiden, vallanhimoisten globalistien hallintoon. Tiedättehän, mikä on globalisti? Tiedättekö, mikä on globalisti?

– Globalisti on henkilö, joka haluaa maapallon voivan hyvin, [henkilö] joka, suoraan sanottuna, ei välitä meidän maastamme kovinkaan paljoa. Ja mehän emme voi hyväksyä sitä.

– He käyttävät [haukkuma]sanaa, josta tuli tavallaan vanhanaikainen. Se on ’nationalisti’. Ja minä ihmettelen, että aidostiko meidän ei tule käyttää sitä.

– Tiedättekö, mikä minä olen? Minä olen nationalisti, onko selvä? Olen nationalisti. ’Nationalisti’, ihan kelpo sana. Käyttäkää sitä sanaa.

– Eilen uutisoitiin, että Donald Trump on hyvin epäsuosittu ulkomailla. ”Hän on yksi epäsuosituimmista presidenteistä koko kyselytutkimusten historian ajalta.”

– Ja minä sanoin, että tottakai olen epäsuosittu ulkomailla. Koska me emme anna heidän enää riistää meitä, ystävät.

– He yrittivät tehdä siitä huonon asian. Valemediat yrittivät tehdä asiasta huonon. ”Donald Trump on hyvin epäsuosittu muissa kansakunnissa.”

– Ja tiedättekö, mitä heillä oli [esittää]? 70 prosenttia vastaan ja 30 prosenttia puolesta. Kysyin, että mitä nämä 30 prosenttia ovat? Miksi he koskaan haluaisivat puolustaa häntä?

Tässä kohtaa Trump kertoo, että USA on maailman vahvin sotilasvaltio ja suojelee muitakin maita, minkä takia USA:ta tulisi tukea rahallisesti.

– Suojelemme maailman rikkaimpia valtioita. Ja me tuemme niitä. Ja ne sitten voittavat meidät kauppataloudessa. Ne käyttävät meitä hyväksi. Ne päivät ovat ohi.

Lähde: Youtube

Aiheeseen liittyvää:

16 thoughts on “Video – Presidentti Trumpin kirkas viesti globalisteille: Olen nationalisti!

 • 23.10.2018 at 20:47
  Permalink

  Tuohan sopii minullekin: ”Tiedättekö, mikä minä olen? Minä olen nationalisti, onko selvä? Olen nationalisti. ’Nationalisti’, ihan kelpo sana. Käyttäkää sitä sanaa”.

  Reply
 • 23.10.2018 at 21:32
  Permalink

  Jokainen ajatteleva ja humaani ihminen on nationalisti. Antinationalisti on kansojen murhaaja.

  Reply
  • 23.10.2018 at 21:53
   Permalink

   Meidän vallanpitäjämme koostuvat etupäässä noista kansojen murhaajista.

   Reply
 • 23.10.2018 at 22:17
  Permalink

  Trump on hyvä äijä. Lisää tollasia valtionpäämiehiä länsi maihin niin rupee elo ja olot paraneen normi kansalaisilla.

  Reply
 • 23.10.2018 at 23:35
  Permalink

  Mr. Trump etenee rohkeudessaan olemalla kriitillinen UBER-eliittien päämäärien tavoitteista, vaikka itsekin
  kuuluu miljonäärien kerhoon. Moni Usan kansalainen on huolestunut hänen rohkeutensa aiheuttamista
  vaaroista itseään ja perhettään kohtaan,Toivon heidän säilyvän hengissä,kaiken riehunnan keskellä.

  Reply
 • 24.10.2018 at 02:33
  Permalink

  Ajatellen Suomea, niin tervehenkinen nationalismi on itsenäistänyt Suomen, pitänyt Suomen itsenäisenä, rakentanut Suomen, nostanut Suomen vaurauteen ja menestykseen. Nyt joidenkin ideologiset illuusiot pyrkivät tuohoamaan kaiken aivan kuten sosialismi on tuhonnut kaiken kaikkialla aina.

  Reply
 • 24.10.2018 at 05:27
  Permalink

  Presidentti Trump ajaa oman kansan etua ja se on oikein.

  Reply
  • 24.10.2018 at 18:31
   Permalink

   Niinhän se Soinikin väitti ajavansa. Trump on silti Israel firsteri, kuten Soinikin…

   Reply
 • 24.10.2018 at 09:24
  Permalink

  Olisi jo aika Suomessakin pysähtyä ajattelemaan missä mennään. Todellakin Suomi oli Ruotsinvallan riiston jäljiltä tilassa, jossa edustimme Euroopan köyhintä ja sairainta osaa. Ruotsin suurvalta-asemasta Venäjää vastaan kahinoivat kuninkaat olivat tappeluttaneet koko Suomen kansan henkihieveriin. Jonkin aikaa saimme hengähdysaikaa järkevien keisarien hallinnossa ja 1800-luvun puolivälin paikkeilla alkoi kansallinen herääminen. Se kasvoi ja voimistui ja naapurivaltioiden ihmetykseksi johti maamme itsenäisyyteen. Se oli voitto kansallismielisille, vaikka epäilyt olivat suuria. Valtiomuoto, joka kansallismielisyyteen perustuen luotiin, osoitti kestävyytensä toisen maailmansodan aikaisen ja sen jälkeisen maailman riepottelun kunniallisesti. Olemme nyt monilla mittareilla verrattuna kansojen kärkijoukoissa. Nyt tämä kaikki halutaan hävittää. Suomalainen kansa, kulttuuri ja perinteet yritetään polkea lokaan. Tilalle yritetään vieraslajina tuoda uusi, meidän olosuhteisiimme ja kulttuuriimme vastenmielisesti suhtautuvaa ”monikulttuuria”, aivan kuin ne venäläiset suomisyöjät, jotka saivat Nikolai ll perumaan halitsijavakuutuksen, jonka turvin Suomen kansaa nostettiin Euroopan muiden kansojen joukkoon tasavertaiseksi. Silloin suomalaiset ymmärsivät nousta puolustamaan itseään venäläistämispolitiikkaa vastaan. Nyt on meneillään vastaava ilmiö, jossa yritetään hävittää suomalaisuus unionipolitiikalla. Ymmärretetäänkö nyt pitää puoliamme tätä kehitystä vastaan, joka sopii olosuhteisiimme vielä huonommin kuin aikoinaan Ruotsin tai Venäjän kulttuuri ja politiikka.

  Reply
 • 24.10.2018 at 11:19
  Permalink

  Globalisti, niinkuin sen ymmärrän, ei todellakaan ajattele ”maapallon parasta” vaan omaa, oman yrityksensä ja konserninsa parasta, pyrkien alallaan maailman valtiaaksi. Työt halpamaihin, jotta saamme suuremmat voitot ja voimme ostaa pienempiä pois markkinoilta. Meistä tulee vahva, voimme heiluttaa jopa valtioita kun olemme iso ja vahva.

  Ja sitten lisämausteena, jos sattuu olemaan sionistista mielenlaatua tai jopa sopiva heimotausta: ”Meillä on tavoite olla pallon valtiaita muillakin alueilla ja meillä on ovela juoni sen toteuttamiseksi”. Onneksi heimon pojat omistavat ja/tai hallitsevat valtamedian suurimpia tuottotehtaita, täten meidän juoni ei koskaan paljastu valtaosalle väestöä, ohjaamme valtamedian sopivan sävyisellä uutisoinnilla ihmisten maailmankuvaa.

  Siinä määritelmiä ja luonnehdintaa globalistille, joka liian usein omaan sionistisen ajattelutavan.

  Reply
  • 24.10.2018 at 13:36
   Permalink

   Vaikka uusmarxilaisten hulluuksia on hyvä hillitä ja on nautinnollista nähdä uusmarxilaisten paniikkia niin Trumpkin valitettavasti on yksi siionistiglobalistien, globalistipankkiirien, globalisti-aseteollisuuden jne. kätyri muiden joukossa.

   https://m.youtube.com/watch?v=46qD4UmlNns
   Trumpilla on suuria velkoja saudeille, joten…
   https://m.youtube.com/watch?v=WmzfwV8AaBc

   Alan Pomerantz joka edusti 72 pankkia jolle Trump oli velkaa on sanonut: ”me (pankkien edustajat) päätimme että Trump on meille arvokkaampi elossa kuin kuolleena, tarkoittaen vararikossa…pidimme hänet elossa auttaakseen meitä…” Tälläkin hetkellä Trump on ehkä n.400 miljoonaa velkaa, mutta edes se ei ole yhtä olennaista kuin se kuinka paljon palveluksia Trump on velkaa hänen ”henkensä” pelastaneille pankkiireille.
   Nyt Trumpin läheisimmät neuvonantajat ovat rivi Goldman-Sachs edustajia jmv.
   Myös sellaiset kuten (avoimesti tunnustautuva) suursiionisti Rupert Murdoch, joka muuten on Jacob Rothschildin bestis sekä Tony Blairin bestis sekä Jared Kushnerin mentori (ja Kushnereiden perheen läheinen bestis on itse Netanyahu) ja muita kytköksiä mm. saudeihin-> jobloggz.wordpress.com/tag/genie-oil/ )
   on ollut Trumpin POTUSin takana.
   Rupert ja Dick Cheney sekä J.Rothschild ovat Genie Energy – Genie Oilin yksiselitteisesti laittomaan, rikolliseen öljybisnekseen sekaantuneita http://www.counterpunch.org/2015/03/27/rupert-murdoch-and-the-israeli-genie/
   mikä tietenkin on tätkeänä osana Lähi-idän ongelmia ja vääryyttä joka on se mistä Israel elää ja kasvaa, aseteollisuuden, pankkiiritoiminnan jne. ansiosta, eli myös syynä miksi USAn neocon siionistit ylläpitävät mammuttikorporaatioille taloudellisesti kannattavaa sotaa siellä.
   2008 kriisin aikoihin 5 suutinta pankkia dominoi markkinoita 25%:lla, nyt luku on kasvanut 40%:iin. Pankkiirien juoksupoika Trump vapautti pankkilakeja joita oli asetettu hillitsemään 2008 kriisiä toistumasta samassa laajuudessa. Sen ansiosta seuraava kriisi voi olla vielä suurempi.
   Piiri pieni siis pyörii ja joku sinisilmä vielä ajattelee että Trump tuli poliittisen valtaeliitin ulkopuolelta.

   Voisin jatkaa mutta tulisi varmaan liian pitkä teksti. Summa summarum, fanboy lampaat herätys.

   Reply
 • 24.10.2018 at 12:18
  Permalink

  Tuollaisia valtiomiehiä tarvitaan lisää ! Myös Suomeen sellaiset parisataa kappaletta!

  Reply
 • 24.10.2018 at 15:26
  Permalink

  Brasiliassa on jämäkkä presidentti ehdokas! Katsokaa ja nauttikaa.

  Reply
  • 24.10.2018 at 20:52
   Permalink

   Mutta eikös hän halua yksityistää kansallisesti valvotun keskuspankin…

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.