Nuorta miestä puukotettiin kaulaan Oulussa varhain tänä aamuna – vamma hengenvaarallinen

Oulussa Myllyojan kaupunginosassa Tiilitiellä nuori oululainen mies puukotti toista oululaista miestä kaulaan 13.10.2018 noin kello 05.30 aikaan ja poistui paikalta.

Uhrille aiheutui teon seurauksena hengenvaaralliset vammat ja hän on sairaalahoidossa.

Epäilty tekijä saatiin teon jälkeen kiinni ja häntä epäillään tapon yrityksestä. Tapahtumalla on silminnäkijöitä. Uhrilla ja epäilyllä oli poliisin tiedon mukaan keskenään riitaa ennen puukotusta. Oulun poliisi jatkaa asian tutkintaa.

Lähde: Poliisi

9 thoughts on “Nuorta miestä puukotettiin kaulaan Oulussa varhain tänä aamuna – vamma hengenvaarallinen

 • 13.10.2018 at 19:08
  Permalink

  Nykyään oululainen voidaan ymmärtää niin monella eri tavalla, on oululaisia ja oululaisia. Eli oululaisiksi luetaan valtamediassa myös Ouluun majoitettu natodivisioonakin.

  Reply
  • 13.10.2018 at 19:36
   Permalink

   Iltapäivälehden uutisen mukaan Hämeenlinnassa ”paikkakuntalainen” mies tekeytyi sairaanhoitajaksi ja kävi neurologisella osastolla esittelemässä sukukalleuksiaan ja yritti myös raiskata erään naisen. Vain muutama vuosi sitten samainen mies oli istunut vielä peruskoulun penkillä ja nimi viittaa vahvasti Afrikan suuntaan.

   Reply
 • 13.10.2018 at 19:46
  Permalink

  Onkohan tosiaan tämäkin henkilö muuttunut ”Oululaiseksi mieheksi” jotenkin mystisesti vain sijoittauduttuaan paikkakunnalle? Yhtä mystistä kuin että miten lapsi muuttuu ”alaikäiseksi naiseksi” jouduttuaan raiskatuksi? Ilmeisesti se raiskatuksi joutuminen katsotaankin uusbolshevikkien ajamassa uuskulttuurissa aikuistumisriitiksi.

  Reply
 • 13.10.2018 at 19:49
  Permalink

  Olisiko kuitenkin kyseessä kaulan viiltäminen auki eikä puukotus? Turun terrori-iskusta uutisoitiin puukotuksina, vaikka kyseessä oli kurkkujen auki viiltely islamilaiseen tapaan.

  Reply
 • 14.10.2018 at 07:35
  Permalink

  Joskus 70- luvun lopulla tuli asuttua myllyojalla tässä osoitteessa, ei varmaan enää tuntis samaksi paikaksi. Pitänee joskus poiketa siellä ohikulkiissa…

  Reply
  • 14.10.2018 at 11:24
   Permalink

   Kaikki muuttuu ja on muuttunut jo tuon ajan kuluessa. Ja nykyään ”muuttumisen” tahti on nopeutunut elämäntahdin kiihtymisen rinnalla aivan uusiin mittasuhteisiin. Etelän taajamissa ja kaupunginosissa on kova rakennusbuumi ja liikennejärjestelmiä on laajennettava väestön lisääntymisen vuoksi noilla alueilla.

   Reply
 • 14.10.2018 at 11:19
  Permalink

  Kyseessä voisi olla paikalliset ”kulmahousut”.
  Heillä on kyllä tapana tuikata keskivartaloon.

  Reply
 • 14.10.2018 at 11:34
  Permalink

  Suomalaiset eivät viillä kaulaan, vaan lyövät joko keskivartaloon tai joko tarkoituksella tai muuten vain osuen sydämeen.
  Kaulan viiltäminen on etelä-eurooppalaiseen kulttuuriin kuuluvaa toimintaa. Myös armeijassa ja erikoisjoukoissa opetetaan viiltämään kurkku, koska se on äänettömin ja nopein tapa tappaa esim. vartiova sotilas.
  Talvisodassa meni usein taistelut käsirysyksi ja moni suomalainen sotilas tappoi juoksuhautaan päässeen venäläisen sotilaan morallaan pistämällä häntä kylkiluiden väliin, sillä maaseudulta lähtöisin olevat sotilaat tiesivät mihin on paras pistää, sillä tuolloin eläimiä teurastettiin kotona ja näin puukon käyttö ja sen näppärä käsittely on tuttua ”puuhaa”. Joka tapauksessa sanoisin kuten eräs venäläinen upseeri sanoi Adolf Ehrnroothille (1905-2004) jatkosodassa Neuvostoliiton suurhyökkäyksen kesällä 1944 viimeisten veristen taistelujen tauottua suomalaisista sotilaista: ”Niin… Kovia poikia!”

  Reply
 • 15.10.2018 at 00:29
  Permalink

  Tekijänä yöelämästä tuttu ministeri, ja uhrina ilmeisestikkin ministerin vartija. #ähäkuttimielentila

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.