Mies yritti murhata kaksi puskemalla heidät metroraiteille Lontoossa – katso video

Britannian raideliikennettä valvova poliisi on julkaissut videon tapauksesta, jossa mies työntää 91-vuotiaan vanhuksen voimalla raidesyvennykseen. Miehen aikaisempi yritys toisella metroasemalla epäonnistui.

46-vuotias Paul Crossley on eilen tuomittu murhayrityksistä. Yritykset tallentuivat valvontakameroihin. Kun video näytettiin oikeudessa, salissa olevat ihmiset haukkoivat henkeään. Murhayritykset tapahtuivat huhtikuussa Lontoossa tänä vuonna.

Toinen uhreista on 91-vuotias Sir Robert Malpas, joka toimi aikaisemmin Eurotunnelin johtajana. Hän kertoo, että hän tunsi yhtäkkiä kuin lentävänsä raiteille Marble Archin asemalla, kun Crossley kaksin käsin puski häntä takaapäin. Vanhukselta murtui lonkka ja hän sai suuren haavan päähänsä. Haavan sulkemiseen tarvittiin 12 tikkiä.

Toinen metromatkustaja, Tobias French, onnistui pitämään tasapainonsa, kun Crossley yritti työntää häntä takaapäin raiteille. Tämä tapahtui ennen Marble Archin murhayritystä Tottenham Court Roadin asemalla.

Videolla näkyvät molemmat tapaukset.

Crossley kertoi oikeudessa, ettei hänen tarkoituksensa ollut tappaa, ja että hän oli valinnut uhrinsa satunnaisesti. Mies tuomittiin kahdesta murhayrityksestä.

Paul Crossley. Kuvakaappaus: Metro, alkuperäinen kuva: British Transport Police.

Lähteet: Metro, British Transport Police / YouTube

Aiheeseen liittyvää:

3 thoughts on “Mies yritti murhata kaksi puskemalla heidät metroraiteille Lontoossa – katso video

 • 6.10.2018 at 18:11
  Permalink

  Näitä sattuu pitkin maailmaa jatkuvasti muutamien tapausten päättyessä uhrin kuolemaan, mutta oikeiden ihmisten (kanssa ihmiset) ripeän toiminnan ansiosta radalle äkkiarvaamatta työnnetty uhri saadaan kiskottua pois ennen kuin maanalainen / juna saapuu asemalle. Tällaiseen tekoon syyllistynyt ihminen pitäisi sulkea vankila mielisairaalaan lopuksi iäkseen, riippumatta siitä onko hän ”oikeasti” päästään vialla vai ei. Lopulta kuitenkin tällainen ihminen on vaaraksi ympäristölleen ja täysin arvaamaton tekemään mitä hyvänsä yhteiskunnassa sen muille jäsenille. Kun kyse ei ole edes humalatilasta, vaan selvinpäin tehdystä teosta se kertoo jo lopullisesti siitä, että kyseessä on tasapainoton luonne, joka ei noudata järjestäytyneen yhteiskunnan pelisääntöjä, joka on erityisen paheksuttavaa kun kyseessä on nk. ”vääräuskoinen”. Mitä tulee muslimeihin, heidän tekonsa pyritään ”normalisoimaan” ”maan tavaksi” ja asemoimaan vaikkapa säkkijärven polkaksi, josta suomalaiset siirtolaiset tunnetaan ”aavan meren tuollapuollen…”
  Kuitenkin ”Allahu Akbar” -pommia ei voida mitenkään verrata esim. Ruotsissa eripuolilla oleviin ”Suomi Taloihin”, joissa ”mongolialaiset” käyvät syvä -väänöissä Tangon melankoliseen tahtiin samalla muistellen suomalaista hyvää ruisleipää, joka maistuu siltä miltä leivän pitääkin eikä pikkuleivältä.

  Reply
 • 6.10.2018 at 18:40
  Permalink

  Kun kyseessä on ritari ja entinen Eurotunnelin johtaja, on murhayrityksen takana paljon muutakin kun mielenvikaisen äkillinen päähänpisto.

  Reply
 • 7.10.2018 at 06:13
  Permalink

  Oli valkonaama kun iltapaskoissa oli oikein kuvan kera tämä hullu. Jos olis kyse monikulttuurisuuden rikkaudesta, tiedote olisi rasimin pelon takia hyvin nihkeä ja sensuurin läpi käynyt. Näin se vaan nykyään on.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.