Immonen alkaa toipua harjauksesta – ”Ulkomainen halpatyövoima on ongelma”

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen joutui puolueensa entisen puheenjohtajan Timo Soinin ”harjaukseen” julkaistuaan suomalaisuutta puolustavan kirjoituksen vuonna 2015. Sen jälkeen hän oli pitkään hiljaa. Nyt Immonen alkaa löytää aikaisemman äänensä.

Haittamaahanmuuttoa aikaisemmin suominut oululainen perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen hiljeni pitkäksi aikaa, kun hän julkaisi vuonna 2015 Facebook-keskustelualustalla Suomea ja suomalaisuutta puolustavan kirjoituksen, josta silloinen PS:n puheenjohtaja, myöhemmin takinkääntäjäksi paljastunut Timo Soini veti hernepurkin nenäänsä.

”Harjauksen” jälkeen Immonen erosi määräaikaisesti puolueen eduskuntaryhmästä.

Viime aikoina Immonen on alkanut ojentaa poliittista selkärankaansa, joka sivustaseuraajan silmin katsottuna oli pitkään melkoisen kenossa, suorastaan näkymätön.

Suomen Uutiset kertoo tänään, että Immonen vaatii puuttumista pienipalkkaisten työntekijöiden köyhyysongelmaan ja toteaa ulkomaisen halpatyövoiman olevan myös ongelma.

Keinoksi köyhyyden lievittämiseen Immonen ehdottaa pienituloisten verokevennystä ja ulkomaisen työvoiman saatavuusharkintaa, koska ulkomainen halpatyövoima heikentää suomalaisten työntekijöiden asemaa työmarkkinoilla.

Myös asumiskustannukset ovat Immosen mukaan ongelma.

– Erityisesti pienipalkkaisten työntekijöiden on entistä vaikeampaa löytää itselleen kohtuuhintaista asuntoa hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Yksi keskeinen ongelma on se, että yhteiskunnan tukien varassa elävien maahanmuuttajien määrä pääkaupunkiseudulla ja samoilla asuntomarkkinoilla on kasvanut, kertoo Immonen Suomen Uutisissa.

Tämä on sitä kannanottoa, mitä Suomi nyt tarvitsee enemmän kuin koskaan ennen. Suomessa on EU:n tilastojen mukaan lähemmäs miljoona köyhäksi luokiteltua kansalaista. Se on järkyttävä luku. Ja moraalisesti todella väärin.

Lähteet: Suomen Uutiset, Iltalehti

7 thoughts on “Immonen alkaa toipua harjauksesta – ”Ulkomainen halpatyövoima on ongelma”

 • 17.9.2018 at 17:19
  Permalink

  Jep. Tarvitaan totisesti pari sataa Suomen kantaväestön etua puolustavaa kansanedustajaa. Poliittinen käänne on mahdollista äänestää kevään 2019 eduskuntavaaleissa.
  Hyvä kun Immonen löysi jälleen munansa.

  Reply
 • 17.9.2018 at 17:31
  Permalink

  Immonen näki soini alasti nuhtelu tilaisuudessa, siksi oli niin järkyttynyt että alkaa vasta nyt palautumaan. Pontta annettiin uhkauksesta että istuu Immosen naaman päälle jos kirjoitukset eivät lopu.

  Reply
 • 17.9.2018 at 17:38
  Permalink

  itse aion äänestää persuja koska vaihtoehtoa ei tällä hetkellä ole, mikäli haluaa pitää suomen suomalaisilla. Vaihtoehdot liian vähissä enkä nyt muutenkaan näe persujen ohjelmassa mitään erityistä vikaa. Muissa puolueissa sen sijaan on liikaa valuvikoja ja kuplissa eläjiä.

  Reply
 • 17.9.2018 at 19:23
  Permalink

  Oikeilla jäljillä on mies. Soinilaisten perussuomalaisten ongelmana on ollut liioiteltu työnantajanäkökulma asioihin. Tämä näkyy vieläkin mm. sinisten ministerien ja eduskuntaryhmän toimissa, koska ne ajavat härkäpäisesti suomalaiselle työväestölle erittäin turmiollista työvoiman tarjontaoppia. Tähän oppiin kuuluu mm. työttömien kova kyykyttäminen sekä ulkomaisen halpatyövoiman tuottaminen työmarkkinoille ja jopa sen subventointi. Tämän subvention, kuten erinäisten kotouttamistoimien ja -tukien suhteen uusliberalistit ovat olleet valmiit luopumaan vapaan kilpailun periaatteistaan nujertaakseen suomalaisen AY-liikkeen.

  Reply
  • 18.9.2018 at 05:52
   Permalink

   Halla-ahoko muka erilainen? Hänhän on kunnostautunut erittäin uusliberalistisen linjan vetäjänä. Muutenkin oli yhtä Soinia 10 vuotta. Miten ihmeessä PS olisi mitään muuta kuin petos edelleen? Halla-aho kannatti TTIP-sopimusta eli todella megaluokan konsernien ja kv. pankkiirien ylivallan lisäämistä. Hän oikeastaan on siten työnantajien vihollinen, mutta kommunistiseen tyyliin globaalin ryöväriporukan taholta

   Reply
 • 18.9.2018 at 11:12
  Permalink

  Monet ongelmat vähenisivät, jos pääkaupunki siirrettäisiin Pihtiputaalle. Rajojen valvonta olisi toki tuolloinkin tarpeen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.