Unkari kieltää sukupuolitutkimuksen yliopistoissaan

Sukupuolitutkimus, englanniksi ”Gender studies”, on modernilla ajalla tieteeksi kohotettu tutkimusala, joka mm. tutkii sukupuolen vaikutusta yhteiskunnallisiin ilmiöihin. Tieteenalaa on usein kritisoitu pseudotieteeksi ja sen todellista tieteellistä arvoa on vähätelty. Nyt Unkari on ryhtynyt toimenpiteisiin sukupuolitutkimuksen poistamiseksi yliopistoista ja valtiosihteeri Bence Rétvári perustelee päätöstä juurikin ”tieteellisen sisällön puutteella”.

Rétvári näkee, että yliopistotutkinnoilla on oltava tieteellinen perusta ja sukupuolitutkimus perustuu hänen mukaansa enemmän ideologiaan kuin tieteeseen. Unkarin hallitus linjasi myöskin, ettei tutkinnolla sukupuolitutkimuksesta ole mitään käyttöä yhteiskunnassa.

– Tällaisille opinnoille ei löydy taloudellisia perusteluja. Tutkinto tällä alalla ei tarjoa valmistuneille valmiita ja suoraan työmarkkinoille vietäviä taitoja, Rétvári näkee.

Rétvári rinnasti kommenteissaan astetta poleemisemmin myöskin Marxismi-Leninismin, erään kommunismin suuntauksen, opettamisen sukupuolitutkimukseen, molempien liipatessa hänen mukaansa lähempää ideologiaa kuin tiedettä. Linjauksen myötä hallitus on todennut, ettei valtion ylläpitämissä yliopistoissa tulla jatkamaan sukupuolitutkimuksen opettamista sen viedessä arvokkaita resursseja muilta tieteenaloilta.

Lähde: hvg.hu

 

 

 

8 thoughts on “Unkari kieltää sukupuolitutkimuksen yliopistoissaan

 • 13.8.2018 at 09:05
  Permalink

  Unkarilla on kaikki intiaanit kanootissa ja penaalissa kaikki kynät ovat veitsen teräviä.

  Reply
 • 13.8.2018 at 09:37
  Permalink

  Unkari ei taivu kulttuurimarxilaiseen mädätykseen. Unkarin valtiojohto suojelee oma kansaansa haittamaahanmuutolta ja seksuaaliperversioilta.
  Eu johto haukkuu silloin tällöin Unkaria demokratian vastaisuudesta ja korruptiosta, koska globalisti-NWO mädättäjien mielestä kaikki jotka eivät hyväksy vihervasemmistolaisia aatteita ovat demokratian vastaisia.
  Unkarin hallitus ei anna Eu:n valheisiin perustuvan painostuksen vaikuttaa kansalliseen politiikkaansa.

  Reply
 • 13.8.2018 at 11:03
  Permalink

  Suomen punaliberaali punaporvari-kansanpetturihallitus tekee juuri päinvastoin: sen alainen Opetushallitus pakottaa jo koulut suoltamaan kulttuurimarxistis-feminististä perversiosaastaa lasten tajuntaan ja hallituksen propagandakone Yle aivopesee aikuisia samalla saastalla.

  Reply
 • 13.8.2018 at 11:44
  Permalink

  Tämä sukupuoli-keskustelu on ollut huvittavaa seurattavaa. Kaikkialla huudetaan että sukupuolia on enemmän kuin kaksi ja että nainen ei vältämättä ole nainen jos hän tuntee olevansa mies.

  Josta tiestyti seuraa kysymys feministeille että kun ”naisen euro on 80c” niin miten nuo sukupuolikiintiöt sitten jatkossa määritellään? Voiko yrityksen johdolla kaikki olla miehiä jos osa tuntee olevansa nainen ja käyttää nais-kiintiötä hyväkseen?

  Entä politiikka? Koulut? Työpaikat? Minä miehenä voisin alkaa käyttämään naiskiintiötä ja sanoa aina että tunnen oelvani nainen. Siten pääsisin virkaan kuin virkaan tai asemaan kuin asemaan.

  Reply
 • 13.8.2018 at 14:00
  Permalink

  Mielestäni päätös on hyvä. Nykyisessä sukupuolitutkimuksen boomissa aloituspaikkoja Euroopan unionin alueelta kyllä löytyy riittävästi.

  — Sukupuoliasiat ne ovat kiinnostaneet ihmistä jo aikojen alusta alkaen ja nykyinen suuntaus on vain ohi menevä kiima-aika tällä sektorilla.

  Reply
  • 19.8.2018 at 21:10
   Permalink

   Hissikuski pisti hyvän.

   Reply
 • 13.8.2018 at 22:45
  Permalink

  Punaliberaalin punaporvari-kansanpetturihallituksen alainen opetushallitus pakottaa koulujen lisäksi myös päiväkodit suoltamaan lasten tajuntaan kulttuurimarxistis-feminististä perversiopropagandaa ml. monikulttuuriaivopesu.

  Yliopistokaan ei ole enää tutkimuslaitos ja älyllinen ympäristö, vaan ”sosiaalista oikeutta” tuputtava, monikulttuurisuutta tutkimatta ihannoiva aivopesukeskus, ks.

  ”Lapsia aivopestiin 1970-luvulla marxismiin, nykyään monikulturismiin
  1970-luvulla Suomessa tehtiin salakavala, jopa tuhansiin lapsiin ulottunut kokeilu, jossa lapsiin iskostettiin marxilaista propagandaa koulussa.

  Tilanne onkin nyt vakavampi. 70-luvulla lasten aivopesusta nousi kohu, ja projekti lakkautettiin. Tänä päivänä lasten aivopesu tehdään laajamittaisella hyväksynnällä kaikkien nähtävillä. Marxismin toimimattomat mantrat on korvattu monikulturismilla, joka ei koskaan ole toiminut missään

  Alla kuvankaappaus erään Helsingin yliopiston monikulttuurisuushankkeen kuvailuista…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2016/05/06/lapsia-aivopestiin-1970-luvulla-marxismiin-nykyaan-monikulturismiin/

  Reply
 • 13.8.2018 at 22:47
  Permalink

  Näin punaliberaalin punaporvari-kansanpetturihallituksen propagandakone Yle:

  ”YLE tuotti härskiä feminismipropagandaa lasten edessä Vaasan Taiteiden yössä
  Verovaroin kustannettu YLE antaa lähetysminuutteja ääri-ilmiölle nimeltä feminismi.

  Vaasan Taiteiden yötä vietettiin viime viikolla. Paikalla oli myös Yleisradio, joka antoi lähetysminuutteja äärifeministiselle Tussuteatterille.

  Kyseessä oli kahden feministinaisen esittämä valkoiseen mieheen vihalla suhtaunut esitys. Feminististä rappiosanomaa seurasi vierestä aikuisten lisäksi useampikin lapsi.

  Sanoma menee näin:

  Me ollaan tussuteatteri – me tehdään ihan mitä halutaan – asioista suoraan naamaan sanotaan – jos sä et ole meidän puolella, sä olet meitä vastaan – mä näytän keskisormee ja vedän sua munille ku nostan vähän polvee – sä aiot hyötyä, lyödä jo lyötyä, sä tallot naiset ja lapset jalkojes alle – sä oot valkonen, keski-ikänen – sä oot vaarallinen, setä lima-likanen – MUNA POIKKI!…”

  https://mvlehti.net/2018/08/13/yle-tuotti-harskia-feminismipropagandaa-lasten-edessa-vaasan-taiteiden-yossa/

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.