YLE: Turun terroristi on ilmaissut tyytymättömyytensä tuomioon

Turussa tapahtuneeseen terrori-iskuun syylliseksi todettu marokkolainen Abderrahman Bouanane on ilmaissut tyytymättömyytensä käräjäoikeuden tuomioon. Bouanane todettiin syylliseksi kahteen terroristisessa tarkoituksessa tehtyyn murhaan ja kahdeksaan terroristisessa tarkoituksessa tehtyyn murhan yritykseen ja tuomio oli elinkautinen. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yleisradio.

Kummallista kyllä, Suomen lain suoman maksimirangaistuksen sisältänyt tuomio ei tyydyttänyt myöskään iskussa haavoittunutta Hassan Zubieria, vaan tämäkin on ilmaissut tyytymättömyytensä, joskin vain oikeudenkäyntikulujen osalta. Käräjäoikeuden päätökseen tyytymätön voi valittaa asiasta ja päätöksestä valitetaan hovioikeuteen. Valitusaika on 30 päivää, mutta sitä ennen on seitsemän päivän kuluessa ilmoitettava tyytymättömyyttä asian ratkaisseelle käräjäoikeudelle.

Lähde: YLE, oikeus.fi

5 thoughts on “YLE: Turun terroristi on ilmaissut tyytymättömyytensä tuomioon

  • 26.6.2018 at 14:36
    Permalink

    Tietysti on tyytymätön!
    Toivoi marttyyrikuolemaa, olisi saanut 72 neitsyttä joita paneskelisi paratiisissa!

    Reply
  • 26.6.2018 at 17:45
    Permalink

    Kurkku auki ja ruho paskaviemäriin, siinä olisi tuolle oikea paikka.

    Reply
  • 26.6.2018 at 17:49
    Permalink

    Vittu tätä kusetusta, no jokinen huomenna töihin menevä tukee runsalla kädellä tätä lakimiesten pyörittämää sirkusta.Niin no myös eläkeläiset osallistuvat, tuskin jäädytettyä sulateta lähivuosina. Työttömät pakotetaan hyväksymään näiden paapomisen pienellä roposella taas. Anteeksi kirjoitusvirheet, olen hieman liikutuksen tilassa.

    Reply
  • 26.6.2018 at 18:06
    Permalink

    Mihinkäpä nämä nk. ”pakolaiset” ovat koskaan tyytyväisiä? Puurokin on pahaa, niin mitä sitten ”Onslowin tarvehierargian” (Maslowin tarvehierargia) huipulla.

    Reply
  • 26.6.2018 at 20:27
    Permalink

    Miksi poliisi ei lopettanut sikaa kun kerran oli otollinen tilaisuus? Moista terroristipaskaa ei olisi saanut päästää oikeuteen ilveilemään ja mollaamaan uhreja.
    Kantasuomalaisia poliisi on kyllä ammuskellut hengiltä viime vuosien aikana. Niin mätä on poliisi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.