Nykysuomen sunnuntai- striimi 24.6 klo 20:30 – Juteltavaa julkisista palveluista maahanmuuttoon

Nykysuomen sunnuntai-striimi tulee jälleen klo 20:30 juhannus-viikonlopun sunnuntaina. Viikon mittaan aiheita on ollut laidasta laitaan ja juteltavaa riittää muutenkin varmasti laidasta laitaan. 

Nykysuomen kuulumisista puhutaan myös. Lukijamäärät ovat kasvaneet mukavasti ja sosiaalisessa mediassakin keskustelut ovat keränneet yhä enemmän osallistujia. Nykysuomen omien asioiden lisäksi jutusteluun nousee varmasti mm. julkiset palvelut, joidenka rappiosta on jälleen saatu esimerkkiä kun Etelä-Karjalan kotihoidosta tehtiin ammattiliiton toimesta valitus.

Mielenkiintoinen keskustelunaihe löytyy myöskin tarjolla olevasta demokratia-palkinnosta, jonka raadin kokoonpano on herättänyt moniakin mielipiteitä myös Nykysuomen lukijoiden keskuudessa. Palkinnon saajaksi voi ehdottaa ketä tahansa 20.8 asti ja sosiaalisessa mediassa onkin tarjottu ehdokkaaksi varsin värikkäitäkin henkilöitä Ilja Janitskinista Kim Jong-uniin

Mistä Sinä tahtoisit striimissä puhuttavan? Kerro kommenttiosiossa ja tule osallistumaan sunnuntai-iltana klo 20:30 Nykysuomen Youtube-kanavalla. Kaikki ovat tervetulleita ja Chat on käytössä koko lähetyksen ajan. Tilaamalla kanavan, saat ilmoituksen aina kun uutta sisältöä tulee tai live-lähetys alkaa.

Siis Huomiseen, tervetuloa!

Viime viikon striimi löytyy täältä ja alta:

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.