Tunnistamaton, iäkäs naisihminen löytynyt hukkuneena Kurikassa

Kurikan Jalasjärven Lamminjärven laiturilta löydettiin eilen illalla noin kello 19.00 aikaan laiturille jätetty punainen takki, lenkkitossut kokoa 39 sekä silmälasit. Viranomaisten epäilykset mahdollisesta tapahtumakulusta heräsivät välittömästi.

Paikalle hälytetty pelastuslaitos löysi vedestä noin puoli tuntia myöhemmin iäkkään noin 70-80- vuotiaan naisen hukkuneena. Hukkuneen henkilöllisyyttä ei olla toistaiseksi saatu selville ja poliisi pyytää tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä havaintoja tai jopa niistä tuttunsa tunnistavaa ottamaan yhteyttä. Tapahtumapaikan läheisyydestä löytyi sininen naisten Tunturi- merkkinen kolmivaihteinen polkupyörä ja poliisi epäilee naisen olleen liikkeellä tällä polkupyörällä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot tapahtumasta tai tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskuksen numeroon 0295-440513.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Tunnistamaton, iäkäs naisihminen löytynyt hukkuneena Kurikassa

 • 22.6.2018 at 21:47
  Permalink

  Sipilän leikkaukset ovat vieneet vanhus paran voimat kesken uinti reissun. Kattokaa jalasjärviset vähä mumman ja paapan perähän. Kenenkään ei muutenkaan trönkää mennä yksin järvehen uimahan.

  Reply
 • 23.6.2018 at 17:02
  Permalink

  Jalasjärvellä on näitä mysteerikuolemia tapahtunut viimeisen kymmenen vuoden aikana useita. On eläkeikäisiä jotka ovat tietoisesti muuttaneet paikkakunnalta pois muualle.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.