Reijo Tossavainen: Punavihreä kenttäoikeus Kärkkäistä vastaan jatkuu Hesarin johdolla

Kärkkäinen omistaa Rovaniemellä tontin, jonne yritys haluaa rakentaa seuraavan tavaratalon. Sitä ennen tarvitaan kaavamuutos, ja sen hyväksymistä vastaan Hesari punavihreän porukan kanssa nyt hyökkää.

“Halpahallipatruuna Juha Kärkkäisen tavaratalohankkeesta on tulossa poliittinen kiistakapula Rovaniemellä.”

Näin otsikoi eilen HS-Pravda. Lehti siis kertoi, että “on tulossa”. Näin se paljasti mitä se masinoi. Samalla Kärkkäisen nimittäminen halpahallipatruunaksi kuvaa muutoinkin lehden asenteita ja pyrkimyksiä Kärkkäisen mustamaalaamiseksi.

Muistakaamme samalla Hesarin muutaman kuukauden takainen kampanja. Silloin aviisi hyökkäsi näyttävästi Kärkkäistä vastaan ja veti mukaansa muut punavihreyteen kallellaan olevat toimittajat ja poliitikot. Nykykielellä sanottuna tapahtui jonkinsortin maalitus.

Sen seurauksena muutama mediajulkisuutta tavoitteleva yritys lopetti toimintansa Kärkkäisen kanssa. Kärkkäisellä on kuitenkin tuhansia tavarantoimittajia, joten boikotointi ei vaikuttanut yrityksen toimintaan juuri mitenkään. Vain yhteenpelaavat mukasuvaitsevat saivat omasta mielestään sädekehän päänsä päälle.

Kärkkäinen sai aikoinaan pienen sakkotuomion, koska oikeus katsoi Kärkkäisen lehdessä loukatun juutalaisia. Kärkkäinen maksoi sakkonsa, ja normaalin suomalaisen oikeuskäytännön ja oikeustajun mukaan homman olisi pitänyt olla sillä selvä.

Mutta kun ei, sillä punavihreällä mukasuvaitsevaistolla on nykyään tapana ottaa oikeus omiin käsiinsä. Myös Kärkkäinen on sen jatkuvan vainon kohteena.

En puolustele Kärkkäisen kirjoittelua. Mutta en myöskään hyväksy Kärkkäisen joutumista jatkuvan vainon kohteeksi, sillä demokraattisessa yhteiskunnassa oikeuslaitos on se joka tuomitsee ja sen jälkeen pulinat pois. En siis hyväksy punavihreiden mielivaltaista kenttäoikeutta.

Kenttäoikeuden yksipuolisuutta kuvatkoon sekin, että Jan Vapaavuori on tuomittu kolme kertaa rikoksista. Yksi niistä oli pahoinpitely, josta Vapaavuori sai ehdollista vankeutta. Syyttäjän mielestä “tekotapa osoitti erityistä raakuutta ja julmuutta”.

Jan Vapaavuori on kärsinyt tuomionsa ja sillä hyvä. Hänen mahdollisuuksiaan toimia politiikassa ja Helsingin kaupungin johdossa ei kukaan kyseenalaista.

Kaikella tällä halusin vain ja ainoastaan kertoa, että kaikkien on oltava lain edessä ja takana samanarvoisia. Demokraattisessa oikeusvaltiossa mikään taho ei saa ottaa oikeutta omiin käsiinsä.

…………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä media ja blogi saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

44 thoughts on “Reijo Tossavainen: Punavihreä kenttäoikeus Kärkkäistä vastaan jatkuu Hesarin johdolla

 • 22.5.2018 at 09:17
  Permalink

  Kansalainen-lehti uutisoi 28.10-17 että George Soros lahjoitti 18 miljardia dollaria Open Society-säätiölleen. Jos eläisimme länsimaisessa demokratiassa poliisi ja verottaja tutkisivat ja julkistaisivat keille kaikille Open Society on jaellut rahaa Suomessa. Löytyisikö listalta vihreät, Sdp, vas, kok, kesk, Rkp, siniset juudakset ja YLE, HS, MTV3 ja muut agenda mediat.
  Entä kuinka moni kansanedustaja on käynyt Open Society-säätiön koulutus päivillä?
  Jos oksennus refleksiltään kykenee lukemaan valtamedian uutisia tai tv-ohjelmia on selvää kenen lauluja vihreät, Sdp, vas, kok ja kepu laulavat. Sinisten esiintyminen on kärpäsen surinaa lantakasassa.

  Reply
  • 22.5.2018 at 12:13
   Permalink

   EU-diktatuurin ja CIA:n korruptoimien punaliberaalien punaporvari-maanpetturien nykyisin johtamilla ns. porvaripuolueilla ei ole enää isänmaata eikä omaa kansaa, heidän johtajiensa kodin ollessa Brysselissä – ei liioin myöskään samanlaisten korruptoitujen kansanvihollisten johtamalla ns. vasemmistolla:

   ”Vasemmistolla ei ole omaa kansaa”,
   http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/05/vasemmmistolla-ei-ole-omaa-kansaa.html

   Reply
   • 28.5.2018 at 06:23
    Permalink

    Jotenkin tuntuu siltä, että jokainen nilkki saa natsiunionista suojatyöpaikan, kun onnistuu pistämään omassa maassa asiat täysin perseelleen, kyrpä katainen olkoot siitä hyvä esimerkki, ja eiköhän tämä kusipää pipiläkin sinne hamua pakoon.

    Reply
 • 22.5.2018 at 09:24
  Permalink

  Mutta kun Kärkkäisellä on väärä ihonväri viherrasistien silmissä. Sen lisäksi stallarirasistit vihaavat kärkkäistä hänen sukupuolensa, ikänsä ja oletetun heteroseksuaalisuutensa johdosta. Viherkommunistit ovatkin esimerkkitapauksia monikerroksisesta rasistista. Myös Kärkkäisen oletettu uskonnollinen vakaumus tai sen puute on HS-Pravdalle ja marxilaisrasisteille ongelma ja maalituksen oikeutus.

  Jos Kärkkäinen olisi: musta, homo, nuori, ruskea, muslimi, hindu tai nainen ei hänen sanomisillaan mistään tai kenestäkään olisi mitään väliä tai sitten sanomisia jopa ylistettäisiin.

  Myös mielipide juutalaisista olisi täysin okei olisi se sitten miten loukkaava tahansa tai ei.

  Juuri yllämainittu on yksi suvakokommunismin suurimmista loogisista ”aivoulosteista” paremman termin puuttuessa. Kyseiset suvakostallarit ovat tällä hetkellä maailman kiihkein ja määrätietoisin antisemitistinen liike. Ka se näkyy myös tuloksissa: suvakomarxismin seurauksena ennätysmäärä juutalaisia pakenee tällä hetkellä euroopasta jatkuvaa vainoa.

  Jos ei tietäisi voisi nopeasti olettaa että viherstallarit olisivat itsensä Adolfin perustama ja ideoima järjestö. Myös Aadolf helli ja flirttaili islamin sekä kiihkomuslimien kanssa.

  Vihreiden ja kommunistuen toiminta ja tavoitteet sekä niiden seuraukset näyttävätkin monilta osun osuvan yksi yhteen kansallissosialistisen Saksan tavoitteiden kanssa. Molempien pyrkimyksenä oli ja on luoda yhden komennon alla oleva eurooppa, jossa juutalaisille ei näyttäisi heidän mielestään olevan tilaa. Samoin molemmat pyrkivät titalitariseen järjestelmään, missä yhteiskunnan kirkein johto määrittelee sallitut mielipiteet. Myös veganismi ja voimakas luontoarvojen korostaminen yhdisti molempia ideologiota kunnes viherkommunistit luopuivat niistä 90-luvun lopulla ja ottivat tilalle monikulturalismin.

  Reply
  • 22.5.2018 at 17:57
   Permalink

   Erkki Tuomioja tai joku pale-huivinen vasemmistosättääjä saa sanoa israelilaisista (=juutalaisista) vaikka mitä. Se ei ole medialle ongelma.

   Reply
 • 22.5.2018 at 09:38
  Permalink

  Soros todella vaikuttaa onnistuvan suunnitelmissaan tälläkin kertaa. Tosin heittää kyllä hyvin pian saappaat nurkkaan, vaan eiköhän jatkaja ole jo tiedossa.

  Hämmästyttävää toisaalta miten yksi ihminen voi leikitellä koko planeetan taloudella, ihmisten hyvinvoinnilla jne.

  Itse hän vertasi itseään jumalaan… mitäs pienistä personallisuuden häiriöistä. Mutta joltain kantilta katsoen kommentissa on pientä perää. Tosin n.s. jumalien katsotaan saavan voimansa kyrptoniiteista yms. mystisistä lähteistä. Soroksen voima taas on puhtaasti ihmisperäistä ja se on hänelle annettu sekä suotu ja se voidaan ottaa pois.

  Soros ei myöskään ole jumalien tapaan ikuinen vaan ihan tavallinen tallaaja, jolla nyt vain sattuu olemaan syvemmät taskut. Niitä kuitenkaa edelleenkään ole käärinliinoissa.

  Hyvä kysymys kuuluukin miksi ja koska hänestä tuli sadisti? Saako suuri varallisuus sen aikaan aina ja automaattisesti?

  Reply
 • 22.5.2018 at 10:01
  Permalink

  Minä puolustan Kärkkäisen kirjoittelua. Kirjoitukset olivat juutalaisten omia ja kertomukset todellisia tapahtumia. Miksi niistä ei saisi julkaista? Tuomion seurauksena totuuden julkaisu kriminalisoitiin Suomessa.

  Minä puolustan myös Kärkkäistä ja ostan sielä kaiken mitä talouteeni tarvitsen. Yllättävän usein vain posti tuntuu rikkovan Kärkkäisen paketteja. Nytkin kaksi neljästä oli rikki.

  Reply
  • 22.5.2018 at 13:16
   Permalink

   Tuossa on todella perää ettei Posti aina tuo Kärkkäiseltä ostettuja tuotteita ehjänä perille. Pitäisi tilata ratakiskoa ja senkin posti rikkoisi…

   Reply
 • 22.5.2018 at 10:02
  Permalink

  Toivottavasti Kärkkäinen rantautuu myös tänne pohjanmaalle. Ostan mieluiten tuotteet perinteisesti kassalta.

  Reply
 • 22.5.2018 at 10:43
  Permalink

  Viherpunikit tuhoavat Suomen ovat kaikkien ihmisten ja kaiken hyvän ja normaalin vihollisia. Näitä tulisi vastustaa joka käänteessä.

  Reply
 • 22.5.2018 at 11:38
  Permalink

  Se taisi olla 1933 Saksassa, kun natsit ryhtyivät boikotoimaan juutalaisten kauppoja, ja asiaa vauhditti Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen pää-äänenkannattaja Der Völkische Beobachter.
  Näyttääkin Hesari nyt omineen tuon natsien äänitorven tyylin ja vihervasemmisto, natsien tapaan, boikotoi natsiksi syytettyä kauppiasta.
  Panee jo kysymään, ketkä niitä natseja tässä maassa oikeasti ovat?

  Reply
  • 22.5.2018 at 16:10
   Permalink

   Väärin. Juutalaiset julistivat Saksalle ensiksi maailmanlaajuisen boikotin, joka iski lujaa. Hitler ei ollut vielä tehnyt minkäänlaisia juutalaisvastaisia toimia. Saksan vastaveto oli lauantai-iltapäivän mittainen boikotti. Siis yhden lauantai-iltapäivän, jolloin juutalaisilla muutenkin olisi pitänyt olla sapatti.

   Tässä on kai kirjoittelun ohella kysymys myös taloussodasta, vaikka en oikein ole selvillä muiden kauppaketjujen omistajista

   Reply
   • 22.5.2018 at 20:35
    Permalink

    Suuremmoiset kiitokset avustasi!

    Reply
 • 22.5.2018 at 12:13
  Permalink

  Olen ostellut Kärkkäisen verkkokaupasta sekä kaupastakin. Hyvä kauppa, suosittelen!

  Reply
 • 22.5.2018 at 12:19
  Permalink

  Miten lie tontin saaminen Lappeenrannasta edistynyt vai onko tyssännyt kokonaan? Ikean annetaan vetkutella oman päätöksensä kanssa vuosikausia mutta Kärkkäisen kanssa vievataan ihan eri asioista.

  Reply
 • 22.5.2018 at 12:42
  Permalink

  Kyllä ne punavihreätkin aikanaan kyllästyvät viisauksiinsa kun vanhenevat. Ei kukaan halua koko ikäänsä asua monivärisessä hippikommuunissa huumehöyryissä odottaen ennenaikaista kuolemaa tai armomurhaa. Ihmiset ovat loppujen lopuksi aina melko samanlaisia perustarpeiltaan. Loppu se tuli Aatullekin – oli sitten bunkkerissa tai Etelä-Amerikassa. Jumalia ei pääse karkuun kun vaatteet vaihdetaan.

  Reply
  • 22.5.2018 at 23:12
   Permalink

   Suomelle, Saksalle ja koko Euroopalle olisi ollut parempi että Saksa olisi voittanut Toisen Maailmansodan.

   Kommunismin leviäminen olisi loppunut. Miljoonien matujen vyöryä ei olisi tapahtunut. Työttömyys olisi lähes olematonta. Rikollisuutta ei olisi juuri lainkaan jne.

   Valitettavasti Saksa ei voinut kestää kaikkia muita maailman suurvaltoja vastaan.

   Tiedätkö muuten minkälainen oli Stalinin loppu?

   Hän kuoli halvaantuneena omaan paskaansa ja pissaansa kirjaimellisesti.

   Reply
   • 25.5.2018 at 10:28
    Permalink

    VÄÄRIN! Stalinin sairaanhoitaja on kirjoittanut Generalissimuksen viime hetkistä. Hän kertoi, että Stalin havahtui tajuttomuudesta, hänen silmänsä rävähtivät auki ja kasvoilta paistoi kuolemankauhu. Stalin huusi:” EEEIII!!! Näen edessäni elävän helvetin! Tulisessa järvessä ovat Marx ja Lenin… He huutavat tuskasta, he kiehuvat elävältä ja nyt…Nyt MINÄ putoan sinne!”. Sen jälkeen hän antoi henkensä.

    Reply
    • 28.5.2018 at 14:12
     Permalink

     Tuo kaikkien sosialistien idoli oli kylläkin puhekyvytön kuollessaan maaten kusessa ja paskassaan…

     Reply
  • 27.5.2018 at 21:11
   Permalink

   Älkää pilkatko jokaista kannabiksen käyttäjää, jos viittaat ”hippikommuunissa huumehöyryissä” olevaan ihmiseen siihen. Nämä vihervasemmistolaiset vetää ihan muutakin kuin kanabista.Jessika Aronkin ongelmat ihan muista kuin kannabiksesta. Itse otan silloin tällöin jointin eikä herätessä tule krapulan kaltaista tilaa. Itse maahanmuuttokriitikkona kannatan kannabiksen laillistamista koska nykyinen laki tuhlaa vain poliisin resursseja ja tukee rikollisliigojen toimintaa. Valtio saisi suuret verotulotkin kannabiksesta. Siinä syy miksi eduskunta haluaa pitää tämän kasvin laittomana. Kannabis kiellettiin kolikkoa heittämällä. Kannabista on alun perin lääke jota on käytetty itämaissa tuhansia vuosia. Lääkeyhtiöt haluaa vain tehdä rahaa terveydellä ja siksi he eivät ole tästä kasvista kiinnostuneet. Natsien luonnonsuojelijoina ja absolutisteina luulisi olevan kiinnostuneita kannabiksesta koska se on luonnollinen. Paljon ongelmia kertyy alkoholista kuin kannabiksesta mitä tulee parisuhde- ja perheväkivaltaan sekä rattijuoppoihin. Enemmän tunnen alkoholisteja jotka käyttää rahansa viinaan kun taas tuntemani kannabista polttavat ovat työssä käyviä tai korkeammin koulutettuja ja perheellisiä.

   Reply
 • 22.5.2018 at 13:08
  Permalink

  Mikä on Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan agenda?
  Se käy selville seuraavasta:

  Daniel Estulin sanoo kirjassaan ”The True Story of the Bilderberg Group”:

  ”Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order
  (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi
  talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen,
  intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle.
  Siirtyminen toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita
  suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja
  Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi.
  Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-
  kokouksissa. Lord ROTSCHILD ja Laurence ROCKEFELLER valitsivat 100
  vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan
  muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle,
  vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen
  talouden ylivallalle.”

  Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain
  eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä
  on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa
  poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin
  maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut
  väitteensä tueksi.” – ”Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007)”,https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=uj37e93u7tc74vbe7ucc1iohs6#msg1783220

  Aatos Erkko kävi Bilderberg-kokouksessa kuuntelemassa ohjeistusta siihen, millaista propagandaa hänen Pravdansa tulee taukoamatta suoltaa, jotta Suomi ja muu maailma voidaan alistaa tuon Uuden Maailmanjärjestyksen tyranniaan. Hänen jälkeensa lehden päätoimittajia on käynyt Bilderberg-kokouksissa kuuntelemassa ohjeistusta lehdessä suollettavaa EU-diktatuurin/Uuden Maailmanjärjestyksen propagandaa varten.
  Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisuuksien ja kansallisvaltioiden sekä perinteisen perheinstituution tuhoaminen. Sillä selittyy Pravdan suoltama taukoamaton suomalaisvihamielinen monikulttuuripropaganda ja jatkuva homotus-, lesbotus-, transsukupuoli-, sukupuolettomuus- ja muu kulttuurimarxixtis-feministinen mädätysaivopesu – ja hyökkäys isänmaallista Kärkkäistä vastaan.
  Lehden ajaman täydellistetyn EU-diktatuurin on määrä olla Uuden Maailmanjärjestyksen prototyyppi, jota käytetään mallina muunkin maailman alistamiseen tuohon tyranniaan.

  Kommunistisen internationaalinsa asiaa ajaville viherkommunisti-toimittajille Pravdan suomalaisvihamielinen monikulttuuripropaganda luonnollisesti sopii kuin nenä naamaan, samoin kuin lehden muu mädätyspropaganda: sanoihan Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman olevan kiteytettynä seuraava:

  ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

  Noiden kansanvihollisten mm. Pravdassa suoltama kulttuurimarxistinen monikulttuuri- ja muu mädätyspropaganda perustuu juuri kommunistisen Frankfurt-koulukunnan kehittämiin oppeihin.

  Reply
 • 22.5.2018 at 13:25
  Permalink

  Hyvin äijjät on läksynsä yllä olevasta päätellen lukeneet … joten peukkuni ylös !!!

  Reply
 • 22.5.2018 at 13:30
  Permalink

  “Halpahallipatruuna Juha Kärkkäisen tavaratalohankkeesta on tulossa poliittinen kiistakapula Rovaniemellä.”

  Tässähän mollataan myös toista kauppaketjua… vertaamalla Kärkkäistä sen nimeen. Halpa-Halli on myös suosittu ostospaikka ja tavara kohtuullisen edullista ja laadukasta.

  Reply
  • 22.5.2018 at 16:13
   Permalink

   Minusta Halpahalli on kallis. Ilmeisesti Kärkkäinen rikkoo tässä jotain kartellia, kun hänen kimppuunsa käydään niin kovasti. Tietenkin röyhkeästi haetaan ennakkopäätöstä myös sille, voiko yhteiskunta estää toisinajattelevia yrittämästä. Alkaa olla jo täyttä kommunismia täällä

   Reply
  • 22.5.2018 at 16:31
   Permalink

   Unkari on täydellinen vastakohta EU-diktatuurin ja CIA:n korruptoimien punaliberaalien punaporvari-maanpetturien johtamalle Suomelle, joita vielä viherkommunisti-toimittajien dominoima valtaVALEmedia tukee:

   ”Unkarin varapääministeri: Islamin tunkeutuessa Eurooppa vaarassa menettää identiteettinsä”,

   Pääministeri Orbán on jo luvannut hallintonsa pyrkivän muuttamaan Unkarin tämän vuosisadan ”kristilliseksi demokratiaksi” sen sijaan, että “yrittäisi korjata haaksirikon kärsinyttä ‘liberaalia’ demokratiaa”. Orbán jatkaa vallassa puolueensa saatua huhtikuun vaaleissa ylivoimaisen voiton, mikä oli järkytys eurooppalaiselle valtaeliitille sekä George Sorosin rahoittamille “kansalaisjärjestöille”, jotka vastustavat Orbánin tiukkaa rajavalvontaa.

   Ennen vaaleja hän varoitti, että “suurin [Eurooppaa] uhkaava vaara on Euroopan välinpitämättömän hiljainen poliittinen valtaeliitti, joka luopuu kristillisistä juuristaan huolimatta siitä, että Lähi-idän kristittyjen kohtalon pitäisi saada Euroopan tajuamaan, että meille voi käydä samoin kuin heille, vaikka se tuntuukin mahdottomalta”.

   Orbán lupasi vastusta niitä “Euroopan henkisiä ja poliittisia johtajia, jotka haluavat luoda sekoittuneen yhteiskunnan, joka muutamassa sukupolvessa muuttaisi kokonaisen maanosan kulttuurisen ja etnisen identiteetin sekä kristillisen luonteen”…”

   Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/unkarin-varapaaministeri-islamin-tunkeutuessa-eurooppa-vaarassa-menettaa-identiteettinsa/

   Reply
 • 22.5.2018 at 16:45
  Permalink

  Rovaniemestä on kehkeytynyt melko vittumainen kaupunki.

  Reply
  • 23.5.2018 at 14:35
   Permalink

   Sieltä ja muista kylistähän ne vitunvirkkaajat tai näiden vanhemmat ovat saapuneet (entiseen) Helsinkiinkin sitä pilaamaan, meinaan kun hesalaisia leimataan typeriksi mutta oikeat helsinkiläiset ovatkin pieni vähemmistö eivätkä tee enää päätöksiä oman alueen asioista.

   Ongelmien alkujuuri on valitettavasti suomalaisten (virkamiesten&päättäjien) kohtalaisen alhainen älykkyys ja epäitsenäinen elämänasenne. Pintasuoja propagandan ja auktoriteettien virheellistä vaikutusta vastaan on kuin voilla kesäpäivän auringossa.
   Mukavuus ja turva ovat tärkeintä, vaikka sen saavuttamiseksi asteltaisiin miljoonien ihmisten luontaisten oikeuksien yli. Samalla tietenkin uskottelemme itsellemme että kyllähän minun ajatukseni omiani on. Se dynamiikka mitä aiemmin ylläpiti esim. kirkko, papisto ja valtaeliitti on muuntunut vain nimeksi.

   Sitten kun jotkut kokevat että jotain on pielessä niin mennään uutta herraa/rouvaa kumartelemaan, ja vieläpä kutsuen tällaista ilmastokirkon riviuskovaista ”mestariksi” vain sen tyyppisistä syistä kun tämä vastustaa kirkkoveron nostoa, mutta samalla jatkaen ja hyväksyen kaikki ne muut ilmastokirkon verot sekä propagandan.
   Sitäpaitsi, jos ei edes näe kerholaisten sekä feikatun ’”heimon'” eliitin aiheuttamat maailmanlaajuiset rakenteet, ei todellakaan ansaitse parempaa kuin ikuista talousorjuutta (paljon suurempi asia kuin yksinomaan velkaorjuus, vaikka velkkaorjuus on keskeinen osa talousorjuutta) ja ideologioissa alamaisen asemaa.

   Omat lapset ovat onneksi hyvin koulutettuja ja he, yhdessä muiden ikäluokan edustajien kanssa ovat tarpeeksi älykkäitä että lähtevät pois Suomesta, sillä tämä maa ei muutu paljoa järkevämmäksi ennen kuin yhteiskuntajärjestelmä ensin kaatuu.
   Tietenkin on niitä ketkä eivät omasta kuplastaan näe kokonaisuutta ja ihmettelevät tällaista realismin pakottamaa kriittistä asennetta. Hyvä juhlaa heille, fantsuilkoon keskenään samalla kuin Hurstin kansalta viedään tuhkatkin pesästä ja mahdollisuudet nostaa itsensä reilun pelin yrittämisen kautta ovat nolla.

   Kärkkäinen on liian suuri mies pienelle kylälle nimeltä Suomi mutta jatkaa kävelyään koirien haukkuessa.
   Mannerheim ja muut hänenlaisensa kansallismielisetkin olivat liian suuria niille suomalaisille, jotka nykyään hurrittelevat niitä samanlaisia aitoja kansallismielisiä. Ilmiö kasvoi jytkyjen mukana ja mitä ne jytkyt toi?
   Lisää tyhmyyttä ja sen vanhan ikävän toistoa vain. Nyt on muka uudet tuulet, vaikka sama lauma – pah.

   Itse olen luonnon lähellä, elän vähemmällä, laitan pakolliset laskut automaattiseen maksuun ja minimoin veromaksut sekä kontaktit hauskoille, mutta varsin harhaisille porukoille. Tämä on satojen vuosien odotuspeliä jos hitaasti ihmiset alkavat näkemään asioita vaihtoehtoisista näkökulmista.

   Anteeksi ranttini, tuskin ketään kiinnostaa. Poistun taka-vasemmalle.

   Reply
 • 22.5.2018 at 18:49
  Permalink

  Kiitos tekopyhyydeltä ja suomalaisvastaisuudelta löyhkäävien roskalehtien, saa vastaisuudessa Kärkkäinen minunkin rahojani enenevissä määrin. Olen nimittäin onnekseni muuttamassa paikkakunnalle josta kyseinen kioski löytyy. Ja jos nuo punikkiuden paskalle löyhkäävät, käytetyn vessapaperin arvoiset kuirulehdet eivät niin kovin olisi Kärkkäistä mainostaneet, tuskin olisin edes kiinnostunut koko liikkeestä. Kiitos siis paskalehdet, kun olette mainostaneet Kärkkäistä ja auttaneet huomaamaan, että niillähän on varsin hyvä valikoima juuri itselleni tärkeitä tuotteita.

  Reply
 • 22.5.2018 at 19:52
  Permalink

  Huvittavaa sikäli, että Magneettimediassa arvostellaan Israelin kovia otteita palestiinalaisia kohtaan, mitä arafat-huivinen vasemmisto on aina tehnyt. Samoin MM:ssa arvostellaan suurpääomavetoisen globaalitalouden ylivaltaa tai USA:n imperialismia, minkä myös pitäisi olla vasemmiston hommia.

  MM ja sen taustaryhmät tekevät nykyään sitä, mitä vasemmiston pitäisi tehdä tai tekevät sen paremmin.

  Reply
 • 22.5.2018 at 22:11
  Permalink

  Juutalaisia ei saa arvostella, heillä on koskemattomuus.
  Muodon vuoksi Eu joskus vähän Israelille sanoo hyi-hyi ei saa ihan noin tuhma olla…
  Kyllä ovat pahasti lännen johtajat sionistieliitin tossun alla.
  Kaiken lisäksi nämä ”juutalaiset” eivät edes ole oikeita juutalaisia.
  Ihmetyttää kristityt jotka fanittaa Israelia, Talmudissakin on vihapuhetta kuin Koraanissa.
  Kummassakaan ei kristittyjä kunnioiteta paskan vertaa.

  Reply
 • 22.5.2018 at 22:17
  Permalink

  Muuten, kirjoitetun historian aikana juutalaisia on karkotettu eri paikoista monta sataa kertaa.
  Minkähän tähden?
  Onko aina kyseessä olleet rasistit, natsit tai antisemitistit?
  Vai onko syytäkin ollut karkottaa?
  Voisiko vika olla itsessä heillä?

  Reply
 • 22.5.2018 at 23:28
  Permalink

  Suomen päättäjät nuolevat juutalaiseliitin persettä. Eikä tässä ole kyse vasemmistosta tai oikeistosta. Kaikki Suomen johtavat päättäjät nuolevat juutalaiseliitin persettä. Kärkkäinen on tässä asiassa raikas poikkeus.

  Miksi suomalaiset nyhverö päättäjät ovat näin rähmällään?

  Kantaisivat enemmän huolta esim. Islannin ja sen kansan tulevaisuudesta. Islantilaisia on vain 350 000!
  Islantilaiset ovat meille paljon läheisempiä kuin Israelin juutalaiset. Israelin juutalaisilla on maailman miljardit ja suurvaltojen sotakoneistot jo puolellaan.

  Jätetään Israel taka-alalle ja keskitytään meidän pohjoismaiseen veljeskansakuntaan Islantiin.

  Reply
 • 23.5.2018 at 12:41
  Permalink

  Näkkäljärvi voisi pitää suunsa kiinni..muistakaa boikotouda sossuja vaaleissa..heidän joukossaan..raiskareita. puukottajia..insesti_isä yms.
  Ne hieman vakavampia syytteitä kuin joku lehtikirjoittelu

  Reply
 • 23.5.2018 at 15:12
  Permalink

  Islamilaiset maat vihaavat juutalaisia ja jopa euroopassa isketty synagoogiin..eli muslimit ovat rasisteja..suomen punaviherkupla hyysää muslimimaahanmuuttajia ja tukevat samalla rasismia juutalaisia kohtaan..joku ristiriita jossain..syytetään ja maalitetaan jotain henkilöä vaikka itse syyllistytään samaan paljon pahemmin

  Reply
 • 23.5.2018 at 17:50
  Permalink

  Kirjoituksessa aivan väärin väitetään Suomen oikeusjärjestelmän toimivan ja että sen päätöksiin olisi alistuttava suu supussa. Oikeuslaitos vaikuttaa korruptoidulta ja poliitikkojen käskyttämältä. Lisäksi on säädetty mielipuoliset vihapuhelait, joiden nojalla tämä oikeuslaitos toimii. Tossavainen muistaakseni itse äänesti niiden puolesta. Kärkkäinen tuomittiin aikoinaan melko pian uusien lakien tultua voimaan niiden nojalla. No onhan oikeusistuin aiemminkin venynyt vaikka millaisiin tuomioihin. Varmaan jonkinlainen tuomio olisi joka tapauksessa napsahtanut. Ajoivathan sitä vaikutusvaltaiset tahot. Joka asiassa meno on Euroopan laajuisesti ja kaikissa länsimaissa mennyt aivan hulluksi. Perustuslain vastaiset lait ja mielipuoliset tuomiot. Voisi puhua jo näytösoikeudenkäynneistä. Mitään tolkkua ei ole siinä, että yleisesti tunnetuista tosiasioista voisi saada tuomionvihapuheesta tai yleisesti eri kaupoissa myydyn kirjan esipuheesta ym. Mutta persujenkin vaatimalla vaatimat uudet lait mahdollistavat kaiken ilman muuta. Tuollaiset tuomiot ovat skeidaa ja koko maa myös

  Reply
  • 23.5.2018 at 18:38
   Permalink

   Mikä on Demla?

   ”Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

   Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

   Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.”

   http://www.magneettimedia.com/mika-on-demla/

   Reply
   • 24.5.2018 at 06:05
    Permalink

    Demlalla ja persuilla on paljon yhteistä. Esim. tänne pölähti heti liuta natsittelijoita, jotka tuntuvat koko ajan melkein huutavan enemmän natseja vastaan kuin mitään ja vertaavat natseihin koko ajan vastustajiaan. Samat valheet pyörivät kuin Demlalla ja kommunisteilla historiasta ja pitkälle sama agenda siis. Demla on juutalainen järjestö. Persut ihailevat juutalaisia ja Israelia ja ovat kunnostautuneet sananvapauden rajoittajina melkein eniten Suomessa.Vaaliohjelmassaan 2011 he vaativat lisää rajoituksia sananvapaudelle. Demlalla ja persuilla vaikuttaisi olevan yhteinen agenda. Persujen teot ovat hallituksessa olleet järkyttäviä, mutta jo ennen sitä ihan yhtä järkyttäviä.Myös Demla toimii lähinnöä natseja ja oikeita isänmaallisia vastaan. Myös persut ovat aina olleet hyvin vihaisia muille kuin ”maltillisille” kansallismielisille. Vastaavanlainen viha muslimeita ja kansallissosialisteja kohtaan tuntuu olevan yhteistä persuilla ja Demlalla. Demla ei ole juurikaan oikeasti persuja vastaan, vaikka on tukistellut myös heidän edustajiaan. Taitaa olla tämä yhteistä teatteria, josta suurin osa persuja ei tiedä eikä osaa oivaltaa (tyhmiä kun ovat)

    Reply
 • 23.5.2018 at 20:33
  Permalink

  Kurdit ja antifantit riehuu Tampereella. Anarkisti hyökkää sivustalla olleen kansalismielisen kuvaajan kimppuun ja Polpo pidättää kansallismielisen. Saatanan maanpetturi poliisit!

  Reply
  • 23.5.2018 at 23:51
   Permalink

   POLPO tekee kuten maatamme johtavat EU-diktatuurin lahjomat maanpetturit käskevät – EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman eli valkoisen kansanmurhan pitää edistyä!

   ”The EU has BRIBED 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.”
   ”Expose the EU dictatorship and its police state”,https://eutruth.org.uk/

   ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
   The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.”
   ”Fifty reasons to leave the EU”,http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html
   (eutruth.org.uk on britti-patriootti David Noakesin sivusto)

   Reply
 • 24.5.2018 at 18:15
  Permalink

  Persut hirveästi polpottelevat ja demlattelevat ja meuhkaavat kommunismista, punavihreistä ja kulttuurimarxilaisista. Kuitenkin nämä ovat sionistien juttuja. Toisaalta persut juurikin ilmoittavat olevansa sionisteja ja nimenomaan katsovat olevansa Israelin yms. rinnalla islamia ja ”natseja” vastaan. Persut ovat sairas höpöporukka, joka vain sotkee asioita ja yrittää kaapata kaiken toisinajattelun ja tehdä sen merkityksettömäksi.

  Reply
 • 25.5.2018 at 07:39
  Permalink

  Vasemmisto on aina ollut Rothschildien väkeä. Nytkin halutaan vain tehdä töitä muille kuin suomalaisille ja ostaa näiltä kaikki tavarat. Kaikki ideologiat ja toimet palvelevat vain salaista maailmaneliittiä. Vassarit haluavat olla heidän duunareitaan. Kaikissa maissa kotimaiset toimijat saavat kaiken kaunan osakseen. Kv-pankkiirien ikuinen väline

  Reply
 • 26.5.2018 at 22:00
  Permalink

  Juutalainen hesari kyhää Kärkkä -Kaustin. Hesari voisi jättää ”toimitustyönsä” ja keskittyä jatkossa sisäsiittoisuuteen toimittelijakuntansa toimesta sanan varsinaisessa merkityksessä olevaan ”toteutukseen”.
  Kerronpa erään hauskan yksityiskohdan. Keltainen väri hangella aiheuttaa saman ilmiön kuin se, että kyseisellä ”pinnoitteella” olisi tukku juutalaista koronkiskonta rahaa. Nimittäin kumpikin saa pään kääntymään aivan kuten miehen pää kääntyy kuin naisen lanne keinahtaa. Siis ennen wanhaan. Nythän jälki -siveellisyyden armoitettuina aikoina se johtaa risuaidalla ryyditettyyn inkvisitioon valkoisen miehen vallattomuuden vuoksi. Sehän on täyttä totta. Vallattomiahan tässä ollaan ja mikäpä on ollessa, sillä kuten muinainen laulu antaa kertoa: ”Rappiolla on hyvä olla. Ei rasitu polla…”

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.