TE-toimisto kielsi Tainalta, 20, topin käytön töissä – ”Loukkaa uskontoja”

20-vuotiaalle Pirkanmaalla asuvalle Tainalle (nimi muutettu) sanottiin TE-toimistossa, ettei hän saa pitää töissä tavallista toppia, koska se voi loukata joitain uskontoja. Lisäksi häntä ohjeistettiin olemaan hiljaa isänmaallisuudestaan, koska se on rasistista.

Erääseen Facebook-ryhmään ilmestyi toissapäivänä nuoren naisen kirjoittama teksti, joka kuului seuraavasti:

Eilen eräs valtion pyörittämä työllisyyttä edistävä laitos sano mulle että en saa pitää aivan täysin normaalia toppia päällä töissä. Niinkö perus hihaton paita, koska SE VOI LOUKATA JOITAKIN USKONTOJA JOS MUN KÄDET TAI RINTAKEHÄ NÄKYY. 

Samoin kun sain työhaastatteluvalmennusta eilen, niin sanoin olevani isänmaallinen ihminen ja tahtoisin töihin suomalaiseen firmaan, koska arvostan suomalaisuutta. 
Kuulemma en saa kellekkää mainostaa olevani isänmaallinen KOSKA SE ON RASISTISTA.

Mun verenpaine on vieläkin ihan tapissa. Ja en muuten varmana pukeudu yhtää peittävämmin koska nyt jo valun hikee ja kesä tulossa. Kattokoo muualle jos ei kestä nähdä ihoo. Nyt ollaan suomessa, oon suomalainen, suomessa syntyny ja tulen aina puolustaan Suomee ja suomalaisuutta. Näin. Huolettaa mihin tää maa on menossa.

Taina tarkensi Nykysuomelle, että kyseessä on nimenomaan TE-toimisto, jossa hänelle tällaisia juteltiin. Hän ei ole TE-toimistossa töissä, vaan muualla.

Taina kommentoi lyhyesti koko tapausta toistamalla ihmetyksensä siitä, mihin tämä maailma ja erityisesti Suomi on menossa.

Lähde: Facebook

81 thoughts on “TE-toimisto kielsi Tainalta, 20, topin käytön töissä – ”Loukkaa uskontoja”

 • 27.4.2018 at 11:17
  Permalink

  Tampereen te-keskus? Kukakohan mahtoi olla virkailija joka tälläset ohjeet antoi?

  Reply
 • 27.4.2018 at 11:27
  Permalink

  Jokohan olisi aika puuttua fyysisesti näiden mädättäjien toimintaan? Alkaa mennä jo aika sakeaksi jos pukeutumiseen ja mielipiteisiin puututaan!

  Reply
 • 27.4.2018 at 11:41
  Permalink

  Nimet ylös ja valitusta kehiin. Sen jälkeen käynti oven takana. Tähän mädätykseen pitää tulla stoppi.

  Reply
 • 27.4.2018 at 12:04
  Permalink

  Perustanpa uskonnon joka määrää että ettei saa olla selvinpäin ja kyrpää tulee roikottaa ulkona sepaluksesta 24/7.
  Jos alkavat työpaikalla valittamaan tai missä vaan, USKONRAUHANRIKKOMINEN!

  Reply
 • 27.4.2018 at 12:05
  Permalink

  Yhtälailla noi rumat muslimikaavut loukkaa kristittyjä ja muita suomalaisia. Painuisivat helvettiin täältä vidun musulmaanit.

  Reply
 • 27.4.2018 at 12:24
  Permalink

  Ihanaa monikylddyyriä!
  Kohta vissiin kaikki naisoletetut saavat pukeutua semmoiseen mustaan teltantapaiseen. On siinä sitten sitä rikkautta pukeutumisessakin…

  Reply
 • 27.4.2018 at 12:32
  Permalink

  Toppi ei olekaan mikään työasu, ei sitä koskaan ole saanut töissä pitää, kesällä voi jossain toimistossa omassa huoneessaan olla topissa, mutta kun sieltä lähdetään, joku jakku päälle.

  Johan kesähenkilöstön ohjeissakin on esim, liian avonaisten vaatteiden käyttökielto, toppien, minihameiden, napapaitojen jne.

  koska nuoriso ei nykyisin osaa pukeutua, ei sitten varmaan Juha Korhosen perhekään.

  Reply
  • 27.4.2018 at 18:12
   Permalink

   Tässä oli nimenomaan kiellon syynä uskovaisten perseennuolenta.

   Reply
  • 29.4.2018 at 14:48
   Permalink

   Nimimerkille katselen: minusta sinun kannattaisi pysyä jakkupukuinesi sisätiloissa kotona ettet vaan saa ullatusseksiä rektumiin ilman kaapuasi. Osta itsellesi Koraani ja anna miehellesi lahjaksi pesäpallomaila.

   Reply
 • 27.4.2018 at 12:34
  Permalink

  tuo on varmasti keksitty juttu, että olisi uskontoon vedottu. Koska työpaikkojen pukeutumiskulttuuri ei hyväksy vähiä vaatteita yleensäkään.

  itse aloitin toimistotyöt ammoin, silloin ohjeet olivat pitkät hihat, polven peittävät hameet, ei ylimeikkausta, ei pitkiä housuja.

  Nykyisin ei niin ehdotonta, mutta kyllä kävisi silmiin toppiasuinen nainen taikka mies työtehtävissä.

  Reply
  • 28.4.2018 at 01:23
   Permalink

   Käyhän nyt siellä lääkekaapilla. Työelämää minulla takana 35 vuotta sekä palkallisena, yrittäjänä että työnantajana. Koskaan ei ole yhdessäkään työssä, etenkään toimistossa eikä edes 80-luvulla kesätöissä ollut mitään vitun toppi tai ”liian kevyt” pukeutuminen kieltoja.

   Siisti pukeutuminen on eri asia. Ja työt missä esim. hygienia ym. säädökset.

   Voi vitun päivää tätä nykyajan kiihkosuvakismia ja myöhäiskörttiläisyyttä. Kohta massalta kilhtaa tähän mokutukseen!

   Reply
   • 28.4.2018 at 12:33
    Permalink

    Katso pankkeja ja asiakaspalvelutehtäviä,. Sama, missä sitten pomokin tykkää alasstomasta pinnasta eikä asiakkaiden kanssa joudu pursotissit tekemisiin. töitä ja yrityksiä on monenlaisia.
    Kyllä on hyvä, jos nuoret edes vähän omaksuisivat aikuisten opetuksia noissa työpajoissa ja valvotuissa työkokeiluissa, kuten tämä tyttö on, vaikka Nykysuomi on jutun vääntänyt joksikin te-virkailijan ohjeeksi.

    Mutte ei, tyttö tahtoo kahdesa mielessä tuulettaa kainaloitaan, kansallismielisenä ja ”en mää ymmärrä, miksi pitäisi olla asiallisen näköinen….”

    Reply
   • 28.4.2018 at 12:36
    Permalink

    Lapseni ovat olleet suuryrityksissä kesätöissä, Kahdesta on tullut kesätyöntekijän opas.
    siinä on neuvottu työsuojeluohjeet, käytöstapoja ja pukeutumisesta.

    Nimenomaan, joissain tehtävissä saat työasun, mutta jos teet kesätyötä, ei liian lyhyitä hameita, napapaitoja, hihattomia t-paitoja vaan asiallinen pukeutuminen.

    eivät tuolla väärin pukeutuneet ainakaan voi sitten sanoa, ettei etukäteen kerrottu.

    Reply
    • 29.4.2018 at 10:50
     Permalink

     Kuules nyt kurttuvittu, kun tässä oli kyse siitä että naisen pukeutumista yritettiin rajoittaa nimenomaan uskonnollisista syistä, siis toisten uskonnon vuoksi, eikä minkään ”työelämän sääntöjen” vuoksi.

     Mätäleena haistaa nyt oikein ison ympärileikatun vitun. Sivistyneissä ja suvaitsevaisissa länsimaissa ei rajoiteta naisten pukeutumista uskonnollisista tai mistään muistakaan syistä.

     Sinunlaisillesi ahdasmielisille konservatiiviänkyröille on maailmassa sopivampiakin paikkoja kuin vapaa ja suvaitsevainen länsimaa, esimerkiksi islamin valloittamat maat. Siellä ei sinuakaan kateellista muumiota ahdistaisi nuorten naisten iho.

     Reply
  • 28.4.2018 at 09:39
   Permalink

   Muslimiko siellä kirjoittelee ja haluaa meidät naiset burkaan? Me päätämme itse pukeutumisestamme.

   Reply
 • 27.4.2018 at 12:36
  Permalink

  Kyllä taito pukeutua asiallisesti edistää työn saamista, koeajan jälkeen työn jatkamista jne. Miten yleensä jonkun Tainan mieleen tulisi mennä töihin topissa, kainalot paljaana, ehkä vielä avokaulaisessa. Ei se mikä käy jollekin missille tai youtubettajalle , käy oikeassa työelämässä.

  Reply
  • 29.4.2018 at 14:52
   Permalink

   Sulla käy läpiveto muuallakin kun jalkojen välissä noitten vastauksies kanssa. Miten noin ahdasmielinen voi olla edes yleensäkään töissä.

   Reply
 • 27.4.2018 at 12:39
  Permalink

  Jokainen saa pukeutua niinkun haluaa . Mitä tää Juha Korhosen perhe tähän kuuluu.Ny jäi hissi kellarikerroksee

  Reply
  • 27.4.2018 at 12:43
   Permalink

   Työpaikoilla voidaan antaa pukeutumisohjeet. Ihan oikeasti. Kyllä kuuluu toimittajan ajatukset ja perhe, jos laskee tuollailsen jutun lehteensä, missä ei ymmärretä työpukeutumis-kulttuuria.

   Reply
   • 29.4.2018 at 14:55
    Permalink

    Älä vaan lisäänny, maailmassa on liikaa tyhmiä ihmisiä.

    Reply
  • 27.4.2018 at 12:47
   Permalink

   Muutenkin tämä juttu kertoo, miksi ”isänmaalliset ja kansallismieliset” ovat työttöminä. Eivät he sopeudu työelämään. Työelämässä ei pollitikoida, vaan tehdään työnantajan osoittamaa työtä ja tullaan jokaisen kanssa toimeen, niin työtovereiden kuin asiakkaiden. Vaikka nämä olisivat pikimustia muslimeita.

   Työhaastattelussa ei saa kysyä poliittista kantaa ja vain se, joka ei töihin edes halua, puhuu poliittisia ajatuksiaan, kun hakee johonkin tehtävään, mihin nyt parikymppisiä kouluttamattomia palkataan.

   Työssä tehdään töitä, ei näytellä kainaloita eikä puhuta politiikkaa eikä uskontoa. Ihan ensimäiset työelämän säännöt . Jos ei tietysti olla poliittisessa tai uskonnollisessa järjestössä.

   Työlainsäädännössäkin on asiasta.

   Reply
   • 27.4.2018 at 15:01
    Permalink

    Et taida olla juurikaan ollut työelämässä, vaikutat sellaiselta maailmaa halailevalta tukikupparilta…

    Reply
    • 27.4.2018 at 15:28
     Permalink

     Olin työelämässä 63-vuotiaaksi. Ja pärjäsin, kun en näyttänyt kainaloita kirjaimellisesti enkä heilaillen, kuten tällä Tainalla näyttäisi halua olevan. Ainoa politiikka, mikä kuuluu työpaikalle , on ay-asiat. Mutta eipä tälläiset Tainat ymmärtäisi edes kassaan liittyä , saati liittoon.

     Työn mukainen pukeutuminen kuuluu asiaan, avonaiset topit työnantajan käskystä tai yläosattomuus, jos pitää asiakkaita sillä lailla miellyttää, Ei muuten.

     Reply
     • 28.4.2018 at 01:26
      Permalink

      Et ole eläessäs pärjännyt missään, trollinakin olet alle keskiverto puberteettiteinin. Sori siitä.

     • 29.4.2018 at 11:33
      Permalink

      Ay- politiikka on politiikkaa joka ei kuulu työpaikalle. Te kommarit voitte harrastaa sitä omalla ajallanne, ettekä sillä ajalla josta teille maksetaan palkkaa.

    • 27.4.2018 at 15:30
     Permalink

     Vaikutat itse siltä,ettet ole työelämässä ollut ja peruskoulussakin torkkunut yhteiskuntaopin tunnilla. Tiedätkö mikä on työlainsäädäntö ja mikä on työehtosopimus=
     Tunnetko asian, että työnantajalla on oikeus ja velvollisuus määrätä työpaikalla ja antaa tarvittavaa opastusta? Vaikkapa vaatetuksesta tai hiusten kiinnisitomisesta tms.

     Reply
     • 27.4.2018 at 16:12
      Permalink

      Jos pukeutumisesta määrää työnantaja, kuten määrääkin. Mutta tässä tapauksessa työnantaja EI MÄÄRÄÄ, vaan muslimit ja suvakit. Mitä tulee ammattiliittoihin. Ei noihin kommunistien eli niskalaukaus-humanistien kerhoihin pidä liittyä, vaan on olemassa parempikin vaihtoehto eli Loimaan Kassa muistaakseni. Sen päälle demarit ja kommarit karkasivat perin demokraattisesti. Lie mihin ne työntekijän oikeudet ja sun muut ruman kauniit puheet hävisivät. Luulenpa, että ne jäivät v. 1918 punikkien juoksuhautoihin.

     • 27.4.2018 at 19:17
      Permalink

      Juhalle tähän kohtaan. Tyttöhän on siis työnohjauksessa, eli häntä ovat ohjaajat neuvoneet. Tässä tapauksesssa työnantajaan rinnastettavat.

      jos on työpaja, jossa on myös nuoria miehiä, tai vaikka olisi pelkkiä naisia, ei hihaton toppi ole mikään työasu.

     • 27.4.2018 at 19:30
      Permalink

      ”jos on työpaja, jossa on myös nuoria miehiä, tai vaikka olisi pelkkiä naisia, ei hihaton toppi ole mikään työasu.”

      Haista nyt oma mätänevä vanhuksenvittusi, kurttumummo.

      Me elämme länsimaisessa ja suvaitsevaisessa demokratiassa emmekä missään muslimimaassa. Täällä ei rajoiteta naisten pukeutumista miesten vuoksi. Muuta sinä jonnekin vinkuintiaan pukeutumaan kaapuun,saatanan raato.

 • 27.4.2018 at 12:55
  Permalink

  Ei TE-toimisto mitään pukeutumisohjeita anna työnhakijoille, työnantaja sen tekee. Mutta tällaisetkin jutut kyllä menevät tietyissä piireissä täydestä.

  Reply
 • 27.4.2018 at 13:09
  Permalink

  En usko että kukaan on uskontoon vedonnut. Ei töissä voi olla semmoisessa topissa, että rintavako ja puolet rinnoista näkyy. Taina saattaa vaania sitä että jos joku mies katsoo häntä liian alas, hän tekee ilmoituksen seksuaalisesta häirinnästä. Meillehän on kerrottu että jo katse voi olla häirintää.

  Reply
 • 27.4.2018 at 13:19
  Permalink

  Ilmianna ne äläkä suostu moiseen.

  Reply
  • 27.4.2018 at 13:51
   Permalink

   Kannustaisit tytärtäsi työttömyyteen (sitähän tuo Tainakin varmaan ajaa takaa, kiva elellä tuilla, kun ei alistu työelämän sääntöihin.) Työnantaja voi pakottaa pukeutumaan työasuun. Eilen kävin kaupassa, kaikilla myyjillä oli viininpunainen huivihattu päässä. Peittäisikö Taina päänsä?

   Reply
   • 27.4.2018 at 15:02
    Permalink

    Kannattaisi sinun muuttaa sinne kamelimaahan ettei tarvi kitistä sepeliä emättimessä?

    Reply
    • 27.4.2018 at 15:31
     Permalink

     Sano tuo vaikka K-kauppiaalle, tai Prismaan. Tai jonnekin käytännön työhön, jossa edellytetetään hiukset peittävää vaatetusta?

     Reply
     • 27.4.2018 at 18:57
      Permalink

      K-kaupassa tai Prismassa ei rajoiteta ihmisten pukeutumista uskonnollisista syistä eikä vaadita kunnioittamaan islamia, ääliö.

    • 27.4.2018 at 19:15
     Permalink

     Sinä puhut uskonnosta, kuitenkin Tainankin kohdalla on kyse asiallisesta pukeutumisesta työelämästä.
     Taina on pannut omiaan. Hän on harjoittelemassa työelämää ja sitten, kun saa ohjeita, ottaa yhteyttä kaikenmaailman ”kansallismielisiin.”

     Hän on jo menetetty tapaus työntekemisen suhteen tuolla asenteella, jos tahtoo jollain työpajalla kekastella topeissa välillä kainaloitaan tuulettaen työnohjaajille.

     Reply
     • 27.4.2018 at 19:19
      Permalink

      Mätäleena haistaa nyt oikein ison ympärileikatun vitun. Sivistyneissä ja suvaitsevaisissa länsimaissa ei rajoiteta naisten pukeutumista uskonnollisista tai mistään muistakaan syistä.

      Sinunlaisillesi ahdasmielisille konservatiiviänkyröille on maailmassa sopivampiakin paikkoja kuin vapaa ja suvaitsevainen länsimaa, esimerkiksi islamin valloittamat maat. Siellä ei sinuakaan kateellista muumiota ahdistaisi nuorten naisten iho.

   • 27.4.2018 at 18:46
    Permalink

    tainan paikkahan on kuntouttava työtoiminta jossa 9€ kulukorvauksella hikoilee. Hän siellä tuskin haluaa viettää aikaansa jos voisi saada oikeitakin töitä. Työsopparissa pitää olla kohta työasun käyttämisestä mutta eihän kuntouttavassa työtoiminnassa olevat mitään työsopimuksia tee.

    Reply
   • 27.4.2018 at 18:49
    Permalink

    luin eilen sen alkuperäsen kirjotuksen jossa ”Taina” sanoi olevansa kuntouttavassa työtoiminnassa kierrätyskeskuksessa

    Reply
 • 27.4.2018 at 13:22
  Permalink

  Aivan ratkaisevaa on topin paljastavuus. Ei kyllä ole mitään kiehtovaa katsella topista 3/4 näkyvillä olevia pullottavia tisuja. Siinä on niin paljon häiritesevää että parempi pitää tisut edes kankaiden sisällä. Sama juttu 1 cm päähän haarukasta näkyvät reidet. Ei ole mitään siistiä ja kiihottavaa, ne häitritsevät, uskokaa nyt.
  On se kumma että paljastelijoita on niin yle-tv:n kuin mtv:n lähetyksissä.

  Reply
  • 29.4.2018 at 11:34
   Permalink

   Se että tuijottelet ihmisiä ja koet sen ongelmaksi, on oma ongelmasi.

   Reply
 • 27.4.2018 at 14:32
  Permalink

  Jumalan sana käskee meitä pukeutua säädyllisesti. Myös naisten pitkiin housuihin pukeutuminen ei ole Jumalalle mieleen, silloin naiset paljastavat häpynsä. Katsoin kerran ohjelman, jossa sanottiin, että naisella hihojen pitäisi ulottua sydänlinjan alapuolelle. Itse en viihdy hihattomissa puseroissa. Tässä nyt yksi linkki aiheesta https://www.youtube.com/watch?v=4rO9t29EwHA

  Reply
  • 27.4.2018 at 16:23
   Permalink

   Allahin sana käskee naisia pukeutumaan burkaan. Se, että naiset pukeutuvat vapaammin kuin 1800-luvulla, jolloin tuohon ajanjaksoon liittyvä vaatemallisto oli länsimaissakin peittävä. Mutta sekään ei taannut synnitöntä ilmapiiriä, sillä ellei naista ”säkitetä” hänen muotonsa käyvät ikävä kyllä ilmi. Puhumattakaan siitä, että tuolloin naiset käyttivät korsettia, jolla uuma puristettiin kapeaksi korosta muun kehon ”kohoumia”. Se, että naiset länsimaissa pukeutuvat melko paljastavasti perustuu siihen, että suurin osa länsimaisista miehistä ei karkaa lähtökohtaisesti naisen kimppuun vähintäinkin kähmimään puhumattakaan joukkoraiskaamaan, jonka päättymisen edellytyksenä on, että jokainen suurimmasta pienimpään on saaliinjaolle päässyt, eikä se että onko uhri ylipäätänsä enää hengissäkään.
   Naiset päättävät omasta pukeutumisestaan ja se, joka lähtee heitä siitä moittimaan olkoon itsekin nainen, sillä yksikään mies ei ole valmis ottamaan naisten vihanpurkauksia vastaan, joka kohtaa sitä, joka menee heidän paljastavaa pukeutumistaan morkkaamaan.
   Se, mikä on todella vastenmielistä on se, että niillä oikeilla tytöillä jo ikänsäkin perusteella ei ole aina vanhempia, jotka ymmärtäisivät edes sitä, ettei pienen tytön pidä pukeutua kuin kadunkulmassa oleva katunainen. Etenkin nuorten tyttöjen nettikäyttäymistä pitäisi kaikkien vanhempien seurata, sillä pedofiili saalistajia on pilvinpimein ja muut keskenkasvuiset pahanilkiset kossit siihen vielä päälle.

   Reply
   • 29.4.2018 at 16:06
    Permalink

    Voi ku kaikilla olis samanlainen järki ku sulla. Hattua nostan,,,,miksi et pyri eduskuntaan,,,,minä ainaskin kannattaisin.

    Reply
  • 28.4.2018 at 09:45
   Permalink

   Sinäkö päätät naisten pukeutumsesta kuin muslimit? Ellei siellä ruudun takana ole todellisuudessa muslimi, joka esiintyy suomalaiselle nimellä. Miksi mun pitäisi alkaa elämään jonkun vähemmistön ehdoilla ettei vaan uskonto kärsi? Uskovaiset ovat ihan samanlaisia vaatijoita kuin suomenruotsalaiset, joiden kieli ja kulttuuri kärsii jos ei palvele heitä ruotsiksi.

   Reply
   • 28.4.2018 at 18:14
    Permalink

    ”Xena”, luitko nyt todella tarkasti mitä kirjoitin? Etpä tainnut, vaan oletit, että olen joku pata wanhoillinen patriarkkaalisuutta ja sovinismia kannattava suomalainen mies. Olen suomalainen mies, mutta lue uudestaan koko kirjoitukseni, ennen kuin hyppäät kimppuun kuin villikissa. Nimenomaan kirjoitin, että miehenä ei pidä puuttua naisten pukeutumiseen ja se on minulle aivan sama, vaikka kulkevat alasti, kunhan eivät saa keuhkokuumetta ja pissatulehdusta. Siksipä sanoinkin, että on turha morkata meitä miehiä siitä, että ME ”sallimme” länsimaissa ”avointa” pukeutumista, josta niin muodoin paheksutaan meitä miehiä. Lue kommenttini paria kommenttia myöhemmin niin tiedät missä todella mennään. Länsimaisten – ainakaan joidenkaan – ongelma ei ole se, että naiset pukeutuvat paljastavasti tai kevyehkösti, siten että se johtaisi suoraan seksuaaliseen häirintään. ”Liikennesäännöt” menevät nykyään jopa niin aivan kuten tässä normaalissa naisvaltaisessa maassa, ettei naista koskaan itseään syyllistetä siitä, jos habitus on sellainen kuten Lenita Airisto on sanonut: ”Ettei tiedä kumpaa päätä katsoisi?” Vielä 30-40-vuotta sitten yleinen mielipide oli se, että jos nainen jopa suomalaisessa yhteiskunnassa joutui karkeahkon seksuaalisen häirinnän kohteeksi; sanottiin, ”Omapa oli syynsä kun kulki puolialasti.” Tiedän koska olen wanha pieru. Nyt länsimainen nainen saa valita kuten hänellä onkin pois ottamaton oikeus kuinka paljon päättää itseään ”peittää” ja vastuu tämänkin ”kestämisessä” on siirtynyt – kuinka ollakaan – täysin miehelle, jolla pitää olla pitoa tässä #metoo -maailmassa, jossa ei enää tiedä ”istuisiko vai astuisiko”? Mutta se ei ole ongelma eikä mitään koska tässä haloslaisessa ja feministien rulettamassa maassa ruotsin mallin mukaisesti aika on tehnyt tehtävänsä ja miehet tai ainakin allekirjoittanut on sopeutunut vallitseviin olosuhteisiin niin hyvin, että etelä-amerikkalainen naiskulttuuri pukeutumisen ja muotojen osalta sikäläisessa TV:n asiaohjelmissakin on todellinen kulttuurishokki pohjoisen pojalle. Koska suomalainen nainen ei saa olla kaunis ja muodokas, vaan feministinen sosiaalidemokraattinen sotanorsu, joka syö valkoisia lihaa syöviä heteromiehiä aamiaiseksi. Vastaukseni liittyi hyvin uskovaisen kommentoijan Birgit Honkasen Jumalan Sanaan miten naisen on säädyllistä pukeutua, että pysyy ”kapoisella tiellä”. Jatkoin tuhon vain mitä Allah sanoo naisten ”oikeuksista” sikälaisessa ”kulttuurissa”, josta olemme vale -pakolaisten tsunamin v. 2015 lähtien kokeneet tai paremminkin sen, MITÄ NAISET ovat joutuneet kokemaan Euroopassa ja Suomessa tappiin nousseina raiskauksina, joissa uhreiksi kelpaa kaiken ikäiset naiset ja useimmat raiskaukset ovat vielä joukkoraiskauksia, jotka suomalaisessa raiskauskulttuurissa (kauhea sananakin) on enemmän kuin harvinaista. Se, mitä lopuksi kirjoitin pienistä tytöistä ja heidän pukemisestaan (pukeutumisestaan) pidan mielipiteeni, mutta ymmärrän hyvin sen seikan, että aika on toinen kuin esim. 70-vuotta sitten, jolloin tyttöjen murrosiän alkaminen oli paljon myöhäisempää ja ”lapsuus” kesti pitempään kuin nykyään. Tuohon vaikuttaa yksinomaan parempi ruoka ja kaikki eksoottiset saatavilla olevat hedelmät, vihannekset ja luontaistuotteet sekä vitamiinit, jotka ovat nopeuttaneet kehitystä kaikkien osalta niin, että suomalaisten keskipituus sukupuolesta riippumatta on noussut aikaisemmista vuosikymmenistä. Murrosiän ”puhkeaminen” on fyysinen prosessi, jonka määrittää ravitsemustila milloin se itse kullakin yksilöllisesti alkaa, joten tyttöjen lapsuus on jäänyt lyhyeksi ja naiseus alkaa paljon aikaisemmin kuin ennen. Se mitä poikiin tulee. He ovat kasvaneet koripallo -mittoihin verrattuna meihin persjalkaisiin ukkoihin, mutta poikien henkinen tila saattaa olla jäänyt polkemaan paikoillaan. Se on pelkkä olettamus. Suomalaiset miehet tai ainakin ne, jotka eivät ole suvakkeja, jotka kannattavat kulttuurimarxistista monikulttuurisuutta esittivät julkisuudessa paheksuntansa niiden suomalaisten ja unohtamatta eurooppalaisia naisia. Heidän joutumisestaan muslimimiesten raiskausten ja kähminnän kohteiksi aina alaikäisiä tyttöjä myöten. Mutta kuinkas kävikään. Suomalainen mies sai siitäkin lunta tupaan ja hänet julistettiin rasistiksi ja natsiksi. Mutta suomalaiselta kuin enempää kansalinväliseltä feministiliikkeeltä ei ole tullun minkäänlaista myötätuntoa raiskattuja eurooppalaisia ja suomalaisia naisia kohtaan ja ettei irvokkuus loppuisi tähän on oma hallituksemme ja poliisi suhtautunut hyvin kylmäkiskoisesti muslimien tekemien raiskausten julkituomiseen ja niiden tutkimiseksi asiallisesti syyllistämättä ”valkoista huoraa” eli vääräuskoista naista, jolle saa tehdä islamin ja Koraanin mukaan aivan mitä vain ja lopuksi liiskata kantapäällä kuin tupakantumpin.

    Reply
    • 28.4.2018 at 19:54
     Permalink

     Heippa, ehkä ”Xena” vastasi ”Birgitille” eikä sulle ”juha”. Luitko nyt tarkkaan tuon Xenan tekstin? Etpä tainnut.

     Vinkkinä tulevaisuuteen, näissä kommenteissa on tällainen näppärä sisennysominaisuus, eli jos vastaa johonkin viestiin, niin viesti menee tämän alle sisennettynä. juhan ja Xenan viestit olivat samalla sisennyksellä, eli Xena ei vastannut juhalle… Nyt meni juhan kuppi nurin vähän turhan herkästi.

     Reply
     • 29.4.2018 at 19:21
      Permalink

      Vastasin vain, koska nyt ymmärrettävästi kun sen kerroit ”vastaus” ei ollut minulle osoitettu, joten olin hämmentynyt vastauksesta. ”Xenan” vastaus sinänsä ei ollut niinkään suuri loukkaus vaan, se, että minua luultiin peräti M u s l i m i k s i , joka on suurin loukkaus mitä voidaan suomalaista paiskata, sillä tuo kumppikunta kaiken arvostelun alapuolella.
      En vastannut vihan vallassa, vaan halusin oikaista ilmeisen väärinkäsityksen, joka käänsi oman järkähtämättömän maailmankatsomukseni päälaelleen. Puhutussa viestinnässä karkeat väärinkäsitykset ovat tavallisia, vaikka yrittääkin artikuloida selvästi tai puolihuolimattomat heitot ovat varsinaisia bunkkerin särkijäpommeja. Mutta myös kirjoitetussakin viestinnässä itselle selvä ajatuksenjuoksu saattaa toisen lukemana muuttua hyvin paljon ”alkuperäisestä” tarkoituksestaan.
      Yleensä en suutu kuin pahimpien polpon ja rasmuslaisten kohdistamasta tietoisesta ja tarkoituksellisista vääryyksistä kansallismielisä tai maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia kohtaan. Mutta niiltä tahoilta ei voi muuta odottaakaan, koska he ovat häpynsä menettäneet jo aikaa sitten.

    • 29.4.2018 at 06:54
     Permalink

     Kappalejaot pulpahti yht’äkkiä mieleeni.

     Reply
 • 27.4.2018 at 15:48
  Permalink

  Oottakaas vaan, kyllä meidän perläpi hallitus ajaa pian lain suvakkien johdolla, että Suomalaisten naistenkin on kuljettava musta kaapu yllään kellon ympäri. Itseäni kyllä vituttaisi moinen, jos vasta aviovuoteessa näkisi, minkä näköisen akan sitä arpajaisissa sai, kun ei akasta ole nähnyt kuin silmät. Jumalauta jos minulle joku alkaa ruikuttamaan isänmaallisuudesta, ettei sitä saa tunnustaa, niin sellanen mulkku nousee seinälle, ja sitten telttailee lasareetissa muutaman viikon.

  Reply
 • 27.4.2018 at 16:06
  Permalink

  Onpa tytön kohtalo kirvoittanut kommentteja. Minäkin sanon tuhon, että voi helevetin paska mitä kusipäistä joukkoa suomalaisessa yhteiskunnassa vaikuttavat ja rulettavat tervejärkisten ihmisten elämää. ”Vai loukkaa uskontoja?1?!?1?”
  Jos naiselle on Luoja suonut muodot kuin Venus jumalattarelle. On pelkää Jumalan kätten töitten ylistystä antaa sulokkaan naisen pukeutua sulokkaasti rintavasti täysin rinnoin isänmaallisuutta ja rakkautta omaa kulttuuriaan ja vanhempiaan kohtaan, jotka eivät ole kunniamurhanneet typykkää, jostain väärästä katseesta vaan potran tytön ovat kasvattaneet tähän feministien luvattuun maahan, jossa lahtivalaiden bruttopainoa on niin paljon, että Suomi vajoaa mereen kohtsilleen pelkästä kulttuurimarxistisesta sotanorsujen tanssista.
  Hulluksi on maailma mennyt ja paskahousuisiksi ovat yritykset menneet kun pelkäävät kommunisti anarkistien maalittamista vain siksi, että liikevaihto on heille tärkeämpää kuin se arvostus maaperää kohtaan, jolla tuo yritys tuloja omistajilleen ja kansantaloudelle tuottaa.
  Alas on painunut Suomi, Eurooppa ja koko maailma.

  Reply
  • 27.4.2018 at 16:11
   Permalink

   Ei enää asfalttimiehetkään paidatta tee töitä. Mutta tämä Nykysuomen lukijakunta taitaa olla jämähtänyt niin omaan työelämän ulkopuolella olemiseensa, ettei enää työelämän säännöt tule mieleen. Tahtoisin nähdä ihan todellisen todisteen, että TE-keskus olisi uskontoon vedonnut. Taitaa vaan ”isänmaallinen tyttö” olla nyt julkisuuden kipeä ja on Korhoseen ottanut yhteyttä.

   Reply
   • 27.4.2018 at 16:36
    Permalink

    Kyllä suomalainen mies on paidatta, mutta asfalttimiesten ”paidallisuus” ja yleensäkin takavuosikymmeninä vallalla ollut auringonpalvominen rajattomasti on melanoomanriskin ja tuosta syöpämuodosta tiedottaminen tehnyt tehtävänsä. Solariuminkin talvikäyttöä pitää seurata tarkasti syöpäriskin vuoksi. Mielestäni Suomea koskee eräs kulttuurillinen erityispiirre, joka saa esim. Yhdysvalloissa monet takajaloilleen, sillä siellä on todella tarkaa, ettei edes juuri mieheltä persvako paista ellei halua, ettei poliisi kurvaa paikalle. Suomessa koko alastomuus on sinänsä ”mutkaton” juttu, koska se perustuu sauna kulttuuriin, jossa on luonnollista olla alasti koko perheen voimin. Eikä suomalaisella saunalla ole mitään tekemistä Keski-Eurooppalaisen ”saunan”, kanssa vaan suomalaisessa kulttuurissa se on suorastaan pyhä paikka jonne synnyttiin ja vieläpä kuoltiinkin.
    Jos joku ei usko eli on nk. änkyrä, joihin kuuluvat väittävät kivenkovaan siitäkin ettei ihminen ole kuussa käynyt, vaan koko homma oli studiolavasteinen spektaakkeli eli feikkiä alusta loppuun. Miksi on niin vaikea uskoa suomalaisessa nyky-yhteiskunnassa, joka suvakkiudessa, rasismi -vouhotuksissa ja kansallismielisten toiminnan häiritseminen ylimitoitetuilla poliisioperaatiolla aina asianomaisten pidätyksiin saakka on arkipäivää, jossa ei enää uskalla paljoa siniristilippuun koskeakaan saadakseen välittömästä ”natsin” -leiman otsaansa. Suomalainen EU-yhteiskunta on todella niin sairaassa tilassa, ettei sitä voi todeksi uskoa ja ne valtamedian ”totuudentorvet” ovatkin itse niitä, jotka surutta valehtelevat päin naamaa, koska ideologinen agenda on tärkeämpää kuin totuus, joka on Herran vuonna 2018 todellinen henkipatto.

    Reply
    • 27.4.2018 at 19:12
     Permalink

     ei vaan tarkoitin sitä, että säännöt ja turvaliivit ovat tulleet asfalttityöntekijöille.

     Minusta tuntuu, ettei nyt kukaan kommentoija tiedä työelämästä mitään.

     ei enää ole mitään asiaa esim, kuulosuojaimitta työpaikalle, jos työ sitä edellyttää. Pomotkaan eivät enää uskalla katsoa läpi sormien, koska he ovat vastuussa jokaisesta puuttuvasta kypärästä, turvaliivistä, kuulosuojaimista, valloillaan olevista hiuksista, jne. jos joku vahinko sattuu tai tarkastus tulee.

     Reply
     • 28.4.2018 at 01:33
      Permalink

      Vaikuttaa että ”katselen” trolli on traumatisoitunut ”työssään”, jossa ei ilmeisesti ole käytetty vaatteita ensinkään, jos nyt nahkanaamiokypärää ei lasketa.

      Kyseessä vaikuttaisi olevan joku takakammarin suvakki kommunisti, joka on elättänyt itsensä soskirahoilla.

     • 29.4.2018 at 10:51
      Permalink

      Katselen on Lahtelainen liki kasikymppinen mummo jonka tytär on naimisissa musuneekerin kanssa.

   • 29.4.2018 at 06:57
    Permalink

    Oletko jonain monikulttuurituenhakukoordinaattorina töissä? Eipä meillä mitään sääntöjä ole duunissa mutta lakanapäällä on turha tulla, aijoo ei lakanaväki töitä tosiaan teekkään.

    Reply
 • 27.4.2018 at 16:46
  Permalink

  Tää maa on myyty muslimeille jo. Menee jo tää touhu täällä hölmölässä ylihilseiden.

  Reply
  • 30.4.2018 at 12:09
   Permalink

   saanko korjata, tämä maa on myyty juutalaisille ja korjaamme sitä satoa nyt loputtomana pakolaistulvana

   Reply
 • 27.4.2018 at 18:41
  Permalink

  Jaoin tän omalla sivulla, kaveri kuittas että jos ei toppia niin sit toppless, tai sit tietty bikinien yläosa olis aika viileä vaihtoehto myös. Jos muuten saatte satojen kilometrien päästä työehdotuksen TE-toimistolta niin ottakaa yhteyttä työn tarjoajaan ja sanokaa olevanne jonkinasteinen rasisti ja teidän sietokyvyllänne on nollatoleranssi sosiaaliturvapaikanhakijoita kohtaan. Tässä vaiheessa työntarjoaja varmaan toteaa että paikka ei ole sopiva teille, muistakaa vaan ohjeistaa työntarjoajaa että informoi TE-toimistoa yhteydenotostanne ja siitä mihin lopputulemaan tulitte hänen kanssaan.

  Reply
  • 27.4.2018 at 19:10
   Permalink

   Arvasin, että tämän Tainan onkin tarkoitus pysyä työttömänä ja te muut työttömät isänmaallliset kannustatte. Hulluthan töitä tekevät, viisaat elävät erilaisilla tuilla ja bilettävät päivät topeissaan ja palapelihousuissa.

   Reply
 • 27.4.2018 at 19:08
  Permalink

  toisaalla juttu on niin, tyttö oli työnhakuvalmennuksessa tai jossain semmoisessa. Siellä oli opetettu pukeutumisessa ja työhaastattalukäyttäymisessä, politiikkaa ei tuoda esiin. (töihinhän sitä haetaan, työssä tehdään työtä, vapaa-ajalla politikoidaan.)

  aikuiset saavat nyt sitten pitkin ”isänmaallisia” sivuja kannustaa tätä tyttöä pysymäänkin työttömänä, kun vesittävät kaikki tuiki tarpeelliset ohjeet. Pukeutumisessa, käyttäytymisessä, työpaikan puheenaiheissa jne.

  Reply
 • 27.4.2018 at 20:24
  Permalink

  Kyllä mua ainakin loukkaa joku lähiöläski liian tiukassa suomi ensin topissa. En ole uskovainen.

  Reply
 • 27.4.2018 at 20:29
  Permalink

  Voi, Taina-ressu sinua! Vielä riittää sinulla opeteltavaa aikuisten maailmassa. Hihaton toppi ei ole työasu missään eikä työhaastattelussa tule tuoda ilmi poliittista tai muutakaan vakaumuksellita kantaansa.

  Reply
  • 27.4.2018 at 20:41
   Permalink

   Tässä ei ollut kyse työhaastattelusta, opettele lukemaan, idiootti. Tässä myöskin yritettiin perustella naisten pukeutumisen vapauden rajoittamista uskonnollisilla syillä, ja kaikkihan me tiedämme minkä uskonnon syillä. Jokaisella on myös lain takaama oikeus ilmaista poliittinen tai muu vakaumuksellinen kantansa, mutta siitähän sinä vittunaama punaviherfasisti et tiedä mitään.

   Reply
 • 27.4.2018 at 23:13
  Permalink

  Lainaus jutusta: ”
  Mun verenpaine on vieläkin ihan tapissa. Ja en muuten varmana pukeudu yhtää peittävämmin koska nyt jo valun hikee ja kesä tulossa. Kattokoo muualle jos ei kestä nähdä ihoo. Nyt ollaan suomessa, oon suomalainen, suomessa syntyny ja tulen aina puolustaan Suomee ja suomalaisuutta. Näin. Huolettaa mihin tää maa on menossa.”

  Niinpä, sääli näitä nuoria, joilla ei kotonakaan ole ketään, joka ohjaisi työelämän alkeellisimpia sääntöjä.

  Reply
  • 28.4.2018 at 00:04
   Permalink

   Hei höperö ryppyvittu, kun kyse ei ole ”työelämän säännöistä” mistä länkytät tyypilliseen tapaasi yrittäen viedä keskustelua sivuraiteille, vaan siitä, fuckface, että yritystä rajoittaa naisen vapautta pukeutua kuten haluaa, perusteltiin tai yritettiin perustella sillä että täytyisi kunnioittaa jonkun toisen uskontoa.Missään laissa tai ”työelämän säännöissä” ei vaadita uskontojen kunnioittamista, sinä riemuidiootti mätäsäkki.

   Kurttumummo katselee sitten muualle jos ja kun ei kestä katsella nuorten naisten ihoa, tai muuttaa johonkin suvaitsemattomaan maahan jossa naiset eivät saa pukeutua vapaasti ja heidät peitetään kaavuilla vaihtoehtona väkivalta tai kuoliaaksi kivittäminen.

   Katsos nyt, persenaamaleena, kun täällä olemme Suomessa, länsimaisessa ja vapaassa suvaitsevaisessa demokratiassa jossa sinun kaltaisesi rumat änkyräkonservatiivt eivät määrää muiden pukeutumista.

   Reply
 • 28.4.2018 at 10:11
  Permalink

  Tekstissä viitattiin uskontoon. Uskovilla on vielä kanttia puolustaa säädyllistä pukeutumista, ettei maailma aivan sekaisin mene. Suurin osa kansastakin sitä mieltä, että normaali pukeutuminen työpaikalle vaaditaan.
  Topit uimarannalle.

  Reply
  • 28.4.2018 at 10:39
   Permalink

   Tyttö, jota työnteko ei huvita, voi keksiä ja viitata vaikka uskontoon, kun kerran on ”kansallismielinen.”

   Jos hänellä olisi halua työelämään, tuossa työvalmennuksessa ottaisi opikseen ohjaajien ohjeet pukeutumisesta ja työelämän käyttäytymissäännöistä. töissä tehdään töitä ei höpötetä kansallismielisiaä ja tuuletella kainaloita.

   Kukaan kommentoija ei ole taitanut olla työelämässä, jos pitää toppia asiallisena työvaatteena. Silloin, jos ei ole esim. uimavalvojana rannalla. Uimahallissakin on lyhythihaiset t-paidat uimavalvojilla.

   Reply
   • 29.4.2018 at 10:53
    Permalink

    Mataliena, mätäleena se vain länkyttää asian vierestä tyypilliseen suvakkitrollin tapaansa.

    Tässä ei ollut kyse työhaastattelusta eikä ”työelämän säännöistä”, opettele lukemaan, idiootti. Tässä myöskin yritettiin perustella naisten pukeutumisen vapauden rajoittamista uskonnollisilla syillä, ja kaikkihan me tiedämme minkä uskonnon syillä. Jokaisella on myös lain takaama oikeus ilmaista poliittinen tai muu vakaumuksellinen kantansa, mutta siitähän sinä vittunaama punaviherfasisti et tiedä mitään.

    Onneksi sinä et enää ikäsi puolesta kauaa palstoilla kummittele, eräänä päivänä höperehtimisesi vain loppuvat eikä siihen mene enää montaa vuotta 🙂

    Reply
 • 28.4.2018 at 16:42
  Permalink

  Onpa nyt tehty kärpäsestä härkänen. Jos on kansamme kaatuakseen kesäpuseron hihoihin niin kai niin pitää tapahtua.

  Reply
  • 29.4.2018 at 10:58
   Permalink

   Maassamme eikä kansallamme ei ole ollut tapana peittää käsivarsia uskonnollisista syistä eikä sellainen edes kuulu ”työelämän sääntöihin, vitun paskavammainen idiootti. Ensin hihat, sitten muita tiukennuksia ja lopuksi burkha ja silti sinunlaisesi aivovammaiset kurapaskahaarat ”maritaeerolat” tunkevat päätään pensaaseen joko tahallaan tai typeryyttään ja yrittävät perustella ainakin itselleen naisten oikeuksien rajoittamista vaikkapa ”työelämän säännöillä” vaikka kyseessä on uskonnollisen ideologian edistäminen ja naisten oikeuksien ja vapauksien vieminen keskiajalle.

   Mene johonkin musumaahan, ei tarvitse kärsiä kesäpuseroista, saatanan anusnaama.

   Reply
 • 29.4.2018 at 16:14
  Permalink

  Juha ja Jeppes,,,,,kyllä se vaan niin surullista on että ku antaa paholaiselle pikkusormen se vie koko käden,,,,Ruotsi antoi,ja kuinka kävi,,,,antaako Suomikin,,,,,,

  Reply
 • 30.4.2018 at 00:17
  Permalink

  Mitäs nää huvittavan Pääsiäistrullin näköiset huivipäät tukkansa peittävät muukalaiset täältä hakevat, huivikielto voimaan, ollaan vapaassa maassa, täällä saa vaikka haista paskalle.

  Reply
 • 29.6.2018 at 18:34
  Permalink

  Joutaa sitten ne saatanan rätit lähtee päästä ku tehdään töitä missä vaa.. jokainen pitää olla tunnistettavissa.

  Reply
 • 2.7.2018 at 02:43
  Permalink

  Vai on se nykyään rasistista olla isänmaallinen, voiko enään järkyttävämpää olla. Ei ole suomalaisen suomessa nöyrryttävä ja muututtava, saati pukeuduttava suomessa yhdenkään uskonnon takia, varsinkaan semmoisen joka ei edes kuulu suomeen, vaan ne jotka tänne ovat tulleet on muututtava ja pukeuduttava niinkun suomessa on aina ollut tapana.
  Tää on jotain aivan sairasta ja tuommonen virkailija kuuluu ihan muuhun työhön kun asiakaspalveluun!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.