Ministeri Häkkänen Pariisiin presidentti Macronin koolle kutsumaan terrorismin vastaiseen konferenssiin

Oikeusministeri Antti Häkkänen osallistuu torstaina 26. huhtikuuta Pariisissa korkean tason konferenssiin, jossa käsitellään kansainvälisen yhteisön toimia terrorismin rahoituksen estämiseksi.

Konferenssiin on kutsuttu noin 70 maailman valtiota ja useita kansainvälisiä järjestöjä.

Konferenssin koollekutsujana toimii Ranska. Konferenssin päätöspuheenvuoron pitää Ranskan presidentti Emmanuel Macron.

Ministeri Häkkänen pitää konferenssissa puheenvuoron pyöreän pöydän keskustelussa, jossa teemana on terrorismin rahoituksen torjuminen rikosoikeudellisin keinoin. Pyöreän pöydän keskustelua johtaa Ranskan oikeusministeri Nicole Belloubet.

Oikeusministeri Häkkänen tapaa vierailullaan myös muiden Pohjoismaiden oikeusministereitä ja käy keskusteluja OECD:ssä hybridiuhista, digitalisaation ja tekoälyn aiheuttamista haasteista sekä korruption torjunnasta.

Lähde: Oikeusministeriö

8 thoughts on “Ministeri Häkkänen Pariisiin presidentti Macronin koolle kutsumaan terrorismin vastaiseen konferenssiin

 • 25.4.2018 at 16:48
  Permalink

  Oksettavaa teatteria. Todellisuudessa Eu rahoittaa terrorismia ja elätyttää jäsenmailla terroristeja koko Eu:n alueella.
  Sipilä ja Orpo haalivat terroristeja Suomeen 5000 jihadistin vuosi vauhtia kun vuoden 2015 saalis ei ollut riittävästi Soroksen mielestä.

  Reply
 • 25.4.2018 at 17:24
  Permalink

  EU on itse suurin terroristien rahoittaja.

  Reply
 • 25.4.2018 at 17:43
  Permalink

  Eli terroristit kutsuvat itsensä konferenssiin.

  Reply
 • 25.4.2018 at 18:23
  Permalink

  Ketut kanatarhan vartijoina!

  Reply
 • 25.4.2018 at 19:54
  Permalink

  Kyseessä on käskynjako. Se perustuu USA:n, Englannin ja Ranskan tekemään Jalta 2.0 sopimukseen maailman jakamisesta ja uusista siirtomaista. Tässä sopimuksessa Ranskan siirtomaaksi tuli Syyria, josta on aikomus Ranskan johdolla ja ”ulkomaisen avun” turvin tehdä demokraattinen valtio; eli vasalli. (Tämä kehitystyö maksetaan Syyriasta pumpattavalla öljyllä ja maan läpi vedettävällä maakaasuputkella.)

  USA, Englanti ja Ranska tosiasiallisesti erosivat YK:sta hyökätessään Syyriaan ja tästä lähin noudattavat YK:n päätöksiä vain, jos ne muuten sattumalta ovat linjassa omien etujen kanssa.

  Reply
 • 25.4.2018 at 21:14
  Permalink

  Meinaako tämä nyt sitä, että EU aikoo lopettaa itsensä. Ja niin paljon kun vielä juotavaakin jäljellä.

  Reply
 • 25.4.2018 at 21:50
  Permalink

  Tammikuussa 2013 Häkkänen erosi Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajan tehtävästä kesken kauden ja siirtyi pääministeri Jyrki Kataisen erityisavustajaksi.

  Ja on nyt oikeusministeri,

  Mihin vapaamuurariloosiin Häkkänen kuuluu?

  Lotto voitto loosi?

  Reply
 • 26.4.2018 at 08:33
  Permalink

  Tuo poika on liian kokematon että saisi päättää yhtään mitään. Mutta näitähän orpo on kerännyt ympärilleen että näyttäisi suurelta johtajalta ja visionääriltä. Suomi on sekaisin ja tässsä on suurin syy.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.