Aseistautunut mies riehui Mikkelissä – Poliisi joutui käyttämään ampuma-asetta

Itä-Suomen poliisi sai 28.3.2018 noin kello 19.20 aikaan hälytyksen Mikkelin Rantakylään, missä mies riehui teräaseen kanssa kaupan pihalla. Mies hakkasi teräaseella pysäköityjä autoja.

Paikalle mennyt poliisipartio käskytti aseistautunutta miestä mutta hän ei luopunut teräaseesta. Poliisi käytti tilanteessa vastarinnan murtamiseksi voimakeinoja mutta lievempien voimakeinojen ollessa tehottomia poliisi joutui käyttämään ampuma-asetta.

Poliisimies ampui kohdehenkilöä alaraajaan ja hänet saatiin raudoitettua. Partio ryhtyi antamaan kohdehenkilölle ensiapua ja sairaankuljetus toimitti miehen sairaalahoitoon.

Koska poliisi käytti tilanteen yhteydessä ampuma-asetta vastarinnan murtamiseksi, tapauksen tutkinta hoidetaan Hämeen poliisilaitoksessa ja tutkinnanjohtajana toimii syyttäjä.

Tapauksen tiedottamisesta vastaa tämän jälkeen Hämeen poliisilaitos tutkinnanjohtajan ohjeiden mukaisesti.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.