3 thoughts on “Jösse Järvenpään uusi ajankohtainen kappale: Mii tuu

 • 25.3.2018 at 17:25
  Permalink

  Taas tosi hyvä veto Järvenpäältä. Miehellä elämän karhea ääni ja laulut osuvat naulankantaan aivan kuten Kari Suomalaisen (1920-1999) pilapiirrokset Helsingin Sanomissa politiikasta ja muista yhteiskunnassa vallalla olleista ilmiöistä. Kari Suomalainen sai potkut Helsingin Sanomista 1990-luvun alkupuolella piirrettyään muutamia ”rasistisia” piirroksia tuolloisesta somalien invaasiosta Suomeen hajoavasta Neuvostoliitosta, joita valtio johtomme mm. presidentti Mauno Koivisto ei silloin ollut ollenkaan halukas ottamaan vastaan. Mutta tuolloin jo vahvasti vaikuttavat sosialisti -ämmät ja SPR:n toimelias johto sekä ”suorittavaporras” oli neuvomassa hanakasti nk. ”pakolaisia” hävittämään paperinsa (olettekos ennen kuullut?) ja muut henkilötietonsa muine matkustusasiakirjoineen Suomeen ”pääsemiseksi”. Somalit aikoivat jatkaa Ruotsiin, mutta silloin kastuivat SPR:n naisten ja sosialisti -niskalaukaus -humanisti ämmien pikkupöksyt ja heillä oli totinen hätä itsellään saada pysymään nämä ”russakat” Suomessa tunnetuin seurauksin. Tuohon aikaan SPR oli köyhä kuin kirkonrotta ja sen toiminta perin aneemista huonosti taloudellisesti tuottavaa, vaikka toki tuolloinkin tuon järjestön johtoporras sai suhteettoman kovaa palkkaa ja organisaatio itse nieli paljon käyttövaroja, jostain kumman syystä? Kari Suomalaisen piirtämät veitsen terävät ja viiltävät pilakuvat tai paremminkin tuota toimintaa dokumentoivat piirrokset saivat suvaitsevaiston ja maailman halaajat raivon partaalle ja tietenkin nytkin kaikkien tiedossa oleva kanta-suomalaisten syrjintä suhteessa nk. ”pakolaisiin” suomalaisen yhteiskunnan ja politikkojen antamassa taloudellisessa panostuksessa olivat suoraan silmien väliin osuneita tuon toiminnan moraalia ja sen sairaita piirteitä alleviivaavaa. Jokainen voi itse käydä tutustumassa Karin piirroksiin. Kari Suomalainen oli näkijä ja kokija sekä vielä sotaveteraani, joka taisteli Suomen vapauden puolesta TK -piirtäjänä ja muissa sodan arkipäivää dokumentoivissa tehtävissä. Hän osasi ennustaa täysin sen todellisen asian tilan, joka on nähtävissä tänä päivänä Suomen yhteiskunnassa ja Linnanmäen peilitalon vääristävien peilien tavoin mielivaltaisesti kierotuneen suomalaisen yhteskunnan.

  Reply
 • 26.3.2018 at 08:15
  Permalink

  Kuinka narsistisen omahyväisksi nämä suomen valtamedian toimijat voivat mennä
  https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/eurooppalaisessa-vertailussa-suomalaista-mediaa-pidetaan-poikkeuksellisen-vastuullisena-mtv-uutiset-sitoutunut-lakia-tiukempiin-journalistin-ohjeisiin/6812136

  Eurooppalaisessa vertailussa suomalaista mediaa pidetään poikkeuksellisen vastuullisena” – MTV Uutiset sitoutunut lakia tiukempiin journalistin ohjeisiin
  jo pelkästään se että MTV3 on CNN Kattava yhteistyösopimus
  tekee heistä puolueelisen epäluotetavan median
  kun mietii faktoja CNN Luotetavuuesta esim amerikassa
  TSEKAA you tube hakusana
  CNN FAKE NEWS
  Maailmanlaajuisissa tutkimuksissa luottamus suomalaiseen mediaan on yhä vahvaa, hehkuttaa juhlavuottaan juhlivan Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Elina Grundström.
  Mitenkä niin kun
  kotimaan gallubeissa suurin osa emnnemistö eivät luota edes Yeen
  iltapäivälehdistöön vielä vähemmän
  Oikeissa tiedotusvälineissä valeuutiset eivät ole päässeet läpi. Jos siellä on joskus satunnaisesti julkaistu virheellisiä uutisia tai jonkun tahallaan levittämiä valeuutisia, niin ne on hyvin nopeasti oikaistu, toteaa Grundström.
  Donald Thrumph voisi lla asiasta hitusen eri mieltä Grundströmin kanssa
  jos mietitään mitä kuraa he suomen valtamedia kirjoitaa hänestä todella puolueetomasti
  elina Grundström on näköjään korruptoitunut loppulisesti
  ja toimii näiden paskan jauhaja MTV3 Merja korruptio suomi areena Ylä-Anttilan
  valheiden puolustajana
  youtube hakusanat
  Dox@net: Porttikielto Poriin: Masennus
  Suomalainen, Erkki Liikanen syö pöydässäsi kuten MTV3
  Dox@net: Porttikielto Poriin: Hyväksyminen
  Toimittaja, näin sinut halataan hengiltä
  MTV3 Suomi Areenalla Porissa
  dox@net: Porttikielto Poriin – Deleted scenes / Arno Ahosniemen haastattelu
  koruptio rahoituksen turvin kiitos bernerin 3 milliä
  ensi vuonna luulisin 3 kerta ennemmän tuki rahaa
  siis meidän veronmaksajien rahoja tälle valemedia MTV 3 lle
  CNN Pure Fake News Kätyrille

  Reply
  • 17.4.2018 at 19:46
   Permalink

   Valtamedian lehdissä ei ole muuta paikkaansa pitävää uutista kuin urheilutulokset, niitä kun eivät pysty väärentämään, vaikka todennäköisesti haluaisivat tehdä senkin.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.