Kiista tien käytöstä johti henkirikokseen Porvoossa

Porvoon Sannaisissa, Munkkalan ampumaradan lähettyvillä, tapahtui perjantaina 6.10.2017 epäilty henkirikos. Epäillyn henkirikoksen seurauksena sai surmansa ampuma-radan lähettyvillä asuva 70-vuotias mies.

Tapauksen johdosta otettiin kiinni ja vangittiin vuonna 1969 ja 1973 syntyneet miehet. Vuonna 1973 syntynyt mies vapautettiin viikon kuluessa vangitsemisesta ja häntä ei epäillä enää henkirikoksesta eikä mistään muustakaan rikoksesta.

Vanhempi miehistä on esitutkinnassa myöntänyt ampuneensa laukauksen, jonka seurauksena uhri sai surmansa. Tapahtumat saivat alkunsa ampumaradalle johtavan tien käyttöön liittyvistä erimielisyydestä.

Seuraavaksi asia siirtyy syyteharkintaan Itä-Uudenmaan syyttäjänvirastoon.

Lähde: Poliisi

 

7 thoughts on “Kiista tien käytöstä johti henkirikokseen Porvoossa

 • 12.3.2018 at 16:52
  Permalink

  Nämä ampuma- ja metsästysseurat ovat riitaisuudessaan ihan oma lukunsa. Mutta se että maanvijelijät ovat toisilleen kateellisia yhdetä metristäkin, vaikka molemmilla olisi maata satoja hehtaareja. Se se vasta osoittaa järjen täydellistä puuttumista.

  Ihan kuin järvi soutamisesta kuluisi.

  Reply
  • 13.3.2018 at 05:44
   Permalink

   Täällä päin joskus 90-luvulla metsästysseura ja porukassa maanviljelijä joka halusi olla joka paikassa ”johtaja”. Riidat menivät melkein ampuma touhuksi ja erästä uhkailtiin puhelimessa että luodissa on kyseisen henkilön nimi. Ei menisi enää tänä päivänä ja aseet lähtisivät välittömästi. Otti maansa pois metsästysseuralta ja perusti oman kun maita oli. Onnistuisikohan ihan enää tuokaan tänä päivänä.

   Reply
 • 12.3.2018 at 18:31
  Permalink

  Sana ”TIE”, voitaisiin julistaa jo ”kuoleman” synonyymiksi.
  Siinä vaiheessa kuin aletaan puhumaan tienkäyttöoikeudesta. Järki on jo jättänyt tämän aurinkokunnan aikoja sitten. Kyse on yksinkertaisesti luonnossa eläintenkin keskuudessa ”suositusta” aktiviteetistä eli reviirien puolustamisesta ja valtaamisesta muilta lajikumppaneilta ja joskus toisen lajin yksilöltä. Kyseessä on siis primitiivireaktio ihmisen olemassaolon alkuhämäristä saakka, joka sumentaa myös nykyihmisen järjen juoksun täysin, koska se kokeeko kyseinen henkilö tulleensa kohdelluksi tasapuolisesti sekä etenkin sen, ettei hän joudu maksamaan sellaisesta edusta, joka koituu ainoastaan muiden hyödyksi hänen itsensä jäädessä vain maksumieheksi kouraisee se niin alkukantaista tunne-elämää, joka rikkoo kaikki kuviteltavissa olevat padot, jolloin alkeellisinkin seuraus- ja syysuhteiden käsitteistö lakkaa olemasta.

  Reply
 • 12.3.2018 at 18:56
  Permalink

  Pitäähän maanviljelijöille myös maksaa paljon EU-tukiakin, että saadaan joka tilalle se oma 100Teur kylvökone, 100Teur uusi traktori, kun vanha on onnistuttu ajamaan p*skaksi, sillä ettei osata ajaa sillä tai käyttää oikein. Huollotkin jätetään tekemättä säästöjen/hömöyden takia. Tietysti tarvitaan myös uusi 100teur keräävä rehuvaunu ja samanhintainen niittomurskain. Aivan käsittämätöntä että joka h*lvetin tilalla pitää olla omat laitteet, joita käytetään vain vain vähän aikaa kesällä. No mutta pitäähän se olla paremmat ja uudemmat koneet, kuin tuolla naapurin Sepolla.

  Järjetöntä tukea noin paljon kannattamatonta yritystoimintaa.

  Sama kuin veisi kullanhuuhdonta-seulan hiekkamontulle, ja hakisi siihen valtiolta/EU-lta tukirahaa väittäen että sieltä löytyy kultaa 200kg vuodessa, vaikka siellä olisi pelkkää hiekkaa.

  Kyllä nuo tieriidatkin on ilmeisesti Suomalainen kansanperinne, ja täälläkin kunta tukki yhden pienen hiekkatienkin isoilla kivillä, kun alkoi jotain ahdistamaan sen käyttö.

  Reply
  • 13.3.2018 at 09:38
   Permalink

   Mitäs äänestitte hesalaiset meidät eu suohon, turha nillittää mistään maataloustuista, kun eu pyrogratian johdosta maatalouteen on tullut välikäsiä, vaaditan mahdottomia tilakokoja, ja silti pitää tilan ulkopuolella olla kiinni. City ihmiset meinaavat että maatalous tuottaa kaiken itsekseen, eikä tarvitse kuin heinä suussa kulkea pellonlaitaa. Tosiasiassa jokainen maataloudessa oleva tilallinen on työssään kiinni 24/7/365 lisäksi on korkeat vastuut joka asiassa.City ihmisillä ei ole kuin 5 päivänä viikossa 8 tuntia töitä, jos ei sitten kelan pummina ole jatkuvasti. Ennen eu:ta jokainen tilallinen pärjäsi jopa alle 10 hehtaain tilalla, eikä tarvinnut käydä tilan ulkopuolella vielä töissä, eikä mitään vastaavia tukia edes ollut. Aiotteko tosiaan olla vaatimassa jopa tukien lopettamista, joka on nykyaikana edellytys toimia, kun tuotteistaan ei saa kauppiaalta sitä hintaa jolla pärjäisi. Aiotteko tosiaan ajaa alas kotimaisen ruuan tuotannon, ja pyrkiä tilanteeseen, jossa Suomi olisi kokonaan riippuvainen muualta tuodusta ruuasta? Olisikohan city ihmisillä peiliin katsomisen aika. Enkä muuten yllättyisi että nämä maataloustukia vastaan olevat olisivat viemässä meidät toiseen turhakkeeseen, eli natoon taistelemaan toisten sotia. Minäkin pystyn maataloutta puolustamaan ja tiedostamaan tosiasiat, vaikka en koskaan ole tilallinen ollutkaan. Älkää city ihmiset unohtako sitäkään faktaa, että elämme pohjoisella vyöhykkeellä, jossa kasvukausi on myös rajallinen, ja entistä enemmän sääolosuhteiden armoilla. Kumm että ette nillitä jopa 6 miljardiin kohonneita vastikkeettomia yritystukia samalla, ja nehän sitä vastikkeetonta tukea vasta onkin.

   Reply
 • 12.3.2018 at 18:59
  Permalink

  Tarkoitin että hölmöyden takia, kun tuli kirjoitusvirhe tuossa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.