Espoossa oleva toimistorakennus tyhjennetty uhkaavan viestin vuoksi

Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle on ilmoitettu tänä aamuna uhkaavasta viestistä, joka koskee Espoossa osoitteessa Keilaranta 12 sijaitsevaa rakennusta.

Poliisi on ryhtynyt varotoimena tyhjentämään rakennusta jota viesti koskee ja uhkaavan viestin selvittäminen on aloitettu. Tilanne ei vaikuta alueen muihin rakennuksiin tai siellä liikkuviin.

Tällä hetkellä asian selvittäminen on vasta alussa ja muun muassa viestin lähettäjästä tai viestin sisällöstä ei poliisi voi antaa tarkempia tietoja.

Päivitetty klo 11:15:

Poliisin jatkotiedote asiasta kuuluu seuraavasti:

Poliisi on tyhjentänyt uhkaavaa viestiä koskevan rakennuksen Keilarannassa ja aloittanut asian selvittämisen mm. tarkistamalla rakennusta. Tilanne Keilarannassa jatkuu, mutta sen kestoa ei pystytä tarkemmin arvioimaan. Asialla ei edelleenkään ole vaikutusta alueen muihin rakennuksiin tai siellä liikkuviin.

Tutkinnallisista syistä emme voi kertoa viestin sisällöstä tai sen lähettäjästä mitään tietoja.

Lähde: Poliisi

One thought on “Espoossa oleva toimistorakennus tyhjennetty uhkaavan viestin vuoksi

  • 15.2.2018 at 11:43
    Permalink

    Ensin mietin että oliko joku jo pimahtanut mikrosoftin ohjelmiin ja tehnyt asialle jotain. Mutta se on Keilarannan toisessa päässä. Ehkä joku oli vaan tyytymätön ruuan/kahvin laatuun.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.