Ulkoministeri Soini Japaniin ja Etelä-Koreaan

Ulkoministeri Timo Soini vierailee 20.–27. helmikuuta Tokiossa, Soulissa ja PyeongChangin talviolympialaisissa.

Tokiossa ministeri Timo Soini tapaa Japanin ulkoministeri Taro Konon. Ulkoministerit keskustelevat kahdenvälisistä suhteista vuonna 2016 annetun strategisen kumppanuusjulistuksen pohjalta. Suomen ja Japanin välisten diplomaattisten suhteiden solmimisesta tulee ensi vuonna kuluneeksi 100 vuotta. Lisäksi ulkoministerit keskustelevat EU:n ja Japanin välisistä suhteista, Venäjästä, Korean niemimaan tilanteesta sekä yhteistyön tiivistämisestä monenkeskisissä kysymyksissä.

Vierailun aikana ulkoministeri Soini tapaa myös Japanin parlamentin Suomi-ystävyysryhmän edustajia ja pitää puheen Japan National Press Clubin (JNPC) tilaisuudessa. JNPC:n jäseniä ovat Japanin kaikki kansalliset ja paikalliset median edustajat. Puheessaan ulkoministeri Soini tulee korostamaan sääntöpohjaisen kansainvälisen järjestelmän merkitystä.

Tokiosta ulkoministeri Soini siirtyy Souliin. Etelä-Korean-vierailun aikana ulkoministeri tapaa Etelä-Korean ulkoministeri Kang Kyung-whan. Ministerit keskustelevat mm. Suomen ja Etelä-Korean kahdenvälisistä suhteista ja Korean niemimaan tilanteesta. Kyseessä on ministereiden ensimmäinen tapaaminen ja tavoitteena on vahvistaa Suomen suhteita Etelä-Koreaan.

Ulkoministeri Soinin ohjelmassa on myös vierailu Etelä- ja Pohjois-Korean välissä olevalle demilitarisoidulle vyöhykkeelle, käynti Etelä-Korean parlamentissa ja tapaamisia muiden Korean niemimaan tilanteen asiantuntijoiden kanssa. Ulkoministeri Soini vierailee myös XXIII talviolympialaisissa Etelä-Korean PyeongChangissa.

Lähde: Ulkoasiainministeriö

7 thoughts on “Ulkoministeri Soini Japaniin ja Etelä-Koreaan

 • 15.2.2018 at 11:33
  Permalink

  Japanissa yleisesti pidetään lihavan miehen mahan hieromista tuovan onnea. Toivottavasti kukaan ei koskekkaan tähän tuhon enkeliin.

  Reply
 • 15.2.2018 at 11:37
  Permalink

  Smurffi elää viimeistä vuottaan edustajana.

  Reply
 • 15.2.2018 at 12:52
  Permalink

  Asettuukohan sika ehdolle kokoomuksen listalla ensi vuonna?

  Reply
 • 15.2.2018 at 12:52
  Permalink

  Oliks tää kamu oikein ministeri ? — no samalla vois tsekata kun siellä päin könyää ja möyrii ni onko väitteissä perää että idän biletyspaikoissa soi aamusta iltaan suurena hittinä levyautomaateissa Jopen ura ” Taidan siirtää paperini Turkuun !

  Reply
 • 15.2.2018 at 17:07
  Permalink

  Sikasoini lomailee vielä leveästi veronmaksajien rahoilla. Saas nähdä joutuuko ottamaan juutalaispankin pestin ennen aikaan. Niin tuo hallitus hajoaa parin kk. sisällä. Siniset yrittää nostaa surkeaa profiliiaan ja kannatustaan. Haastavat silmän lumeeksi kokoomuksen, mutta oikea kohde on kepu ja kepu uppoaa yhä syvemmälle… Pesuilla on nyt tuhannen taalan paikka iskeä gallup kärkeen, mutta kokoomus sinnittelee ihmeesti.

  Reply
  • 15.2.2018 at 17:09
   Permalink

   Ristus, siis Persuilla, ei Pesuilla.

   Reply
 • 17.2.2018 at 23:47
  Permalink

  Timo Soinilla oli uskomaton kyky vetää lahjakkaita henkilöitä puolueeseen, täydellinen torikauppias.
  Se, että hän valitsi ulkoministerin salkun valtionvarainministerin salkun sijaan kertoo kuitenkin paljastavasti Timon todellisesta, pienemmästä ja kapeammasta persoonasta. Kun oli aika tarttua puikkoihin, Timolle iski rimakauhu vastuusta. Se on niin valitettavan tavallista suomalaisilla, niin meidän urheilijoilla kuin sittemmin Timo Soinilla. Toisaalta ymmärrettävääkin, koska se kaikki hyvä oli lähtöisin hänelle lojaaleilta, hyvää tahtoa ylläpitäviltä työmyyriltään.
  Onneksi perussuomalaisten timanttiseksi valikoitunut ydin lähes täysin tunsi yhteenkuuluvaisuutensa eduskuntaryhmän jakaannuttua puoluekokouksessa ja tulee varmasti vielä yltämään niihin melkein ihmeisiin joita Suomi kipeästi tarvitsee säilyäkseen itsenäisenä ja joita Timolta hänen kuningashetkenään odotettiin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.