Nettipoliisi vuonna 2050 – Katso Fobban futuristinen video

Poliisi on julkaissut Poliisitube-kanavallaan YouTubessa ajatuksia herättävän videon, jossa torjutaan nettikiusaamista ja muuta sopimatonta käytöstä internetissä.

Vuosi 2050. Nettipoliisi Fobban näytölle tulee ilmoitus: ”Nettikiusaaminen käynnissä!” Mitä seuraavaksi tapahtuu? Katso se oheiselta videolta.

Lähde: YouTube

Katso myös:

 

6 thoughts on “Nettipoliisi vuonna 2050 – Katso Fobban futuristinen video

 • 26.1.2018 at 18:18
  Permalink

  Se mikä kansalaisten on hyvä pitää mielessä on se että meitä vakoillaan jo esitetyin keinoin. Ja jos virkavallalla olisi lupa niin koneemmekin saastutettaisiin tai lukittaisiin. Mutta että koneita pääsee jos seuraamaan reaaliajassa ja niihin pääsee avoimesti sisään. Palomuureista tai viruksentorjunnoista huolimatta. Ja kaikki data kovalevyillä on suoraan internetistä ladattavissa.

  Kuka muuten on huomannut että vaikka tappaa IPv6-protokollan windowseista niin se tunneloi itsensä IPv4:n läpi ja hakee yhä edelleen IPv6 DHCP-serveriltä itselleen osoitteen? Vaikka se ei sitä heti ensimmäisenä näytäkää ”ipconfig” komennolla.

  Reply
 • 26.1.2018 at 18:20
  Permalink

  Ei vittu. Onko nuo ihan täysillä matkassa. Joku pytty pimeenä täytyy olla. Fobba voisi mennä välillä ihan oikeisiin töihin niin voisi harhat helpottaa.

  Reply
 • 26.1.2018 at 18:48
  Permalink

  Tämä sälli on katsonut liikaa Matrix leffoja. Vittu mitä paskaa. Keskittäisi voimansa ja resussinsa maahanmuuttajien rikoksiin, ahdisteluihin, raiskaukauksiin,varkauksiin, törkeisiin pahoinpitelyihin, murhiin, tappoihin, terroristitekoihin ja niitähän riittää. Siinä sitä työsarkaa ja ei ihan heti lopu.

  Reply
 • 26.1.2018 at 19:09
  Permalink

  2050 foppa puskee jo horsmaa.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.