Mies kaivoi puhelinta taskustaan ja ajoi omakotitalon seinään Orimattilassa – Taloon mittavia vaurioita

Keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Orimattilassa 23.1.2018 aamulla.

Artjärven Ratulantiellä auto oli ajautunut omakotitalon seinään läpi piha-aitojen. Kuljettaja oli ajanut henkilöautoa Orimattilantietä kohti Orimattilaa. Hän oli saapunut riteysalueelle ja samalla kaivanut puhelinta taskustaan. Huomio oli hetkeksi herpaantunut auton käsittelystä ja kuljettaja ei enää kerennyt jarruttamaan ja kääntymään risteyksessä.

Ajoneuvo oli ajautunut risteyksessä ulos ( Orimattilantie/ Ratulantie ) rikkoen piha-aidan osuen omakotitalon seinään. Ajoneuvosta laukesi turvatyynyt. Taloon tuli mittavia vaurioita, talon seinä taipui sisään päin olohuoneen kohdalta ja mm. patteri irtosi olohuoneesta ikkunan alta. Talossa asuvat ihmiset olivat tapahtuma-aikaan talon yläkerrassa. Henkilövahingoilta vältyttiin. Nopeusrajoitus risteysalueella on 60 km/h.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikennerikkomukseen 23.1.2018 illalla Orimattilassa Pakaantiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Henkilöllä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja ajoneuvo oli katsastamaton.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Mies kaivoi puhelinta taskustaan ja ajoi omakotitalon seinään Orimattilassa – Taloon mittavia vaurioita

 • 24.1.2018 at 13:09
  Permalink

  Niin että ei se puhelin ollut syyllinen siihen seinään ajoon vaan se että kaveri lähti huumepöllyissään ajelemaan.

  Reply
  • 24.1.2018 at 14:32
   Permalink

   Auto ajoi risteyksen pitkäksi 😀

   Reply
 • 24.1.2018 at 15:23
  Permalink

  Ennen kaivettiin lapiolla ojaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.