Helsinki tarjoaa jatkossa maksuttoman ehkäisyn alle 25-vuotiaille – Emma Kari iloitsee

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari juhlii Facebookissa Helsingin kaupunginvaltuuston eilisiltaista päätöstä.

Kari kirjoittaa:

”Voitto! Helsingin kaupunginvaltuusto päätti juuri tarjota jatkossa maksuttoman ehkäisyn jokaiselle alle 25-vuotiaalle nuorelle. Tämä on hieno asia! Näin Helsinki näyttää tekopyhälle konservatiivisuudelle ovea ja osoittaa, että edistys on edelleen tässä maassa mahdollista!

Asiaa vastustettiin kokoomuksen, perussuomalaisten, sinisten, kristillisten ja keskustan ryhmistä, mutta vastustajat jäivät selvään vähemmistöön.”

Lähde: Facebook

Katso myös:

5 thoughts on “Helsinki tarjoaa jatkossa maksuttoman ehkäisyn alle 25-vuotiaille – Emma Kari iloitsee

 • 18.1.2018 at 11:13
  Permalink

  Helsinki 🙂 paska paikka

  Reply
 • 18.1.2018 at 12:14
  Permalink

  Emma Karin vanhempien olisi todellakin pitänyt saada aikoinaan ilmainen ehkäisy, ettei tuollaista ympäristöhaittaa olisi syntynyt tähän maahan!

  Reply
 • 18.1.2018 at 12:30
  Permalink

  Emma on nyt iloinen. Hän tietää että jatkossa suomalaisten syntyvyys laskee kun kaupunki varonmaksajien kukkarosta ostaa ehkäisyä kantasuomalaisille. Emman vanhemmat tai sukulaiset saattavat olla mukana busineksessa, mutta se on vain sattumaa.

  No, sionistina emma ei voisi ajaa mitään muuta egendaa. Kun sitten aikanaan pillereiden syönti lopetetaan, ei lapsia niin vain synnykkään. Ja vertulpat sekä halvaukset pillereiden syönnin myötä lisäntyvät. Ja poikeuksetta 35 ikävuoden jälkeen puhkeaa pillerin syöjille PMS-oireyhtymä, johon joutuu syömään loppuikänsä pillereitä. Ja se että lopunikäänsä v****ttaa joka päivä ja joka hetki kun on hereillä, onko se sen arvoista?

  Jos kaupunki olisi jakanut edes kondomeita, olisi saatu sukupuolitaudit vähenemään. Mutta sehän ei sovi sionistiseen agendaan. Sionistiseen agendaan sopii haureuden ja sairauksien levittäminen sekä kulttuurin tuhoaminen. Ja siitähän tässä juuri päätettiin kun maksetaan kierukat ja e-pillerit. Ihmisten mieli taannutetaan eläimen tasolle kemikaleilla.

  Reply
 • 18.1.2018 at 14:48
  Permalink

  On vain pirun hyvä asia kun helsinkiläiset eivät lisäänny, koska on selviä viitteitä ja tutkimuksia, että suomalaisten ja muidenkin länsieurooppalaisten ÄO on kääntynyt laskuun viime vuosikymmeninä. Tietäen ”etelänpään” touhut ja aivoitukset jo 100-vuotta sitten ei sieltä ole koskaan kuulunut mitään hyvää. Punikkeja täynnä kuhiseva käärmeenpesä ja mätäpaise, josta kaikki pahennus ja mädännäisyys on saanut alkunsa jokaisella elämänalalla päätyen jopa kristinuskoon asti saaden selväpäiset ja todellisuudentajunsa säilyttäneiden susirajojen suomalaisten kääntymään vatsat nurinpäin. Helsinki on täynnä nussittaeita, joiden elämäntyö on pyöriä ”kullikarusellissä” yötä päivää tuskin mitään muuta tekemättä. Tämän lisäksi pääkaupunkiseutu on täynnä loistautisia ja sukupuolitautisia matumiehiä, jotka käyttävät taloudellisesti kaikinpuolin turvatun elämänsä valkoisten naisten höyläämiseen, sillä hehän ovat jo kansainvälisestikin tunnettuja siitä, että he ovat ”helppoja” kunhan ”ylkän” ulkoinen habitus vähääkään viittaa ulkomaan elävään libidoineen ja hurjaan ”kuntoon ”, sillä eihän se ainakaan työssä ole madaltunut. Siitä pitävät huolen suomalaiset ”kuhnurit”, jotka huolehtivat tämän kuningatar-valtion vuotuiset työt ja ansainnat, joilla tätä bordellia sitten ”käännetään ja kaulitaan, käännetään ja kaulitaan kunnes hutsut on lehtevä”, voitaikinaa vääräuskoisten jouluun kuuluvana riittinä.

  Reply
 • 18.1.2018 at 16:56
  Permalink

  Tehkää kaikkenne, että kuukerin Nelli saa kondominsa jo lähtömaassa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.