Reijo Tossavainen: Agendatoimittajat turvautuvat jo natsien propagandajohtaja Göbbelsin oppeihin

Aikoinaan natsien propagandajohtaja Joseph Göbbels oivalsi, että ”mitä suurempi valhe ja mitä useammin se toistetaan, niin sitä paremmin se menee perille”. Helsingin Sanomien ja Ylen toimituspolitiikka noudattaa tuota neuvoa.

Otan lauantain HS-Pravdasta yhden esimerkin. Agendatoimittaja Anna-Liina Kauhanen väittää, ”ettei muslimi- ja maahanmuuttajavastaisuudella ratsastavien nationalistien etuihin ja aikomuksiin millään tavalla kuulu ratkaista pakolaiskriisien kaltaisia koko Euroopan yhteisiä ongelmia”.

Kansallismielisten puolueiden ja kansanliikkeiden mielestä perinteisellä punaviherlib. eliitillä ei ole ollut ratkaisuehdotuksia maahanmuuttokriisiin. Ja jos jotakin on ehdotettu tai jopa päätetty, niin niitä ei ole kyetty toimeenpanemaan tai niillä ei ole ollut vaikutusta.

Sen sijaan kansallismielisillä puolueilla on ollut esittää tehokkaita ratkaisuja. Ja niitä on pantu käytäntöön esimerkiksi Italiassa ja Unkarissa.

Agendatoimittaja Kauhasen mielikuvitus laukkaa myös näin: ”Kasvattaakseen suosiotaan Unkarin Viktor Orbánin ja Italian Matteo Salvinen kaltaiset autoritaariset johtajat tarvitsevat konflikteja ja mahdollisimman abstraktilla tasolla kieppuvaa keskustelua erilaisista uhista.”

Ensinnäkin Orbán ja Salvini on valittu täysin demokraattisissa vaaleissa. Ja toiseksi Orbán ja Salvini eivät tarvitse konflikteja. Päinvastoin, sillä  Unkarissa Orbán esti ongelmien syntymisen ja Italiassa Salvini ratkaisee tehokkaasti syntyneitä ongelmia. Siis toisin kuin perinteinen valtaeliitti. Ja toisin kuin agendajournalistit väittävät.

Todellisen tilanteen ymmärtää yhä useammat. Siksi paikallista päätösvaltaa ja paikallista elämäntapaa puolustavien kansallismielisten puolueiden voittokulku voimistuu päivä päivältä. Monissa Euroopan maissa kansallismieliset puolueet ovat jo nousseet valtaan.

Tällä hetkellä Brysselissä on suoranainen paniikki. Ymmärretään, että ensi kevään Eu-vaalien tuloksena Euroopan parlamentin koostumus tulee rajusti muuttumaan. Kohti liittovaltiota puksuttanut juna pysähtyy asemalle ja sen jälkeen kääntyy uudelle raiteelle.

…….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

9 thoughts on “Reijo Tossavainen: Agendatoimittajat turvautuvat jo natsien propagandajohtaja Göbbelsin oppeihin

 • 11.12.2017 at 13:29
  Permalink

  Luulisi nyt edes osakkeenomistajien tajuavan mitä tuhoa nämä ”toimittajat” tekevät lehtien tilauskannoille ja verkkosivujen suosiolle. Mutta imeisesti sorosrahoitteisena tässä projektissa sillä ei ole väliä.

  Välillä oikein naurattaa kun postiluukusta pukkaa valtapaskamedian mainoksia ja rukoilukirjeitä että tilaa nyt hyvä ihminen, totuusmediaa. Hyvä etteivät käy postiluukusta huutelemassa ja anelemassa mutta kai sekin päivä vielä nähdään.

  Noita muuten iltapaskojen ja muun valtavalhemedian nettisivuja ei kannata lukea edes ”ilmaiseksi” kuten jotkut kertovat tekevänsä, jokainen klikkaus tuo niille mainosrahaa.

  Reply
  • 11.12.2017 at 14:40
   Permalink

   Samaa uusliberalistista Soroksen Bilderberg-porukkaa nämä mainosvaltamedian pääasiassa kokoomuslaiset oikeisto-omistajat, ja myös Yleä omistajaohjaa Sipilän miehen Atte Jääskeläisen jälkeen edelleen Kokoomus-Kivinen. Kokoomuksen ohjelma on sama kansain- ja kieltensekoomus kuin vihervasemmistolla.

   Reply
  • 11.12.2017 at 16:18
   Permalink

   Valtamedian syöttämän propagandan rahoitus tulee niiltä joilla on rahanpainokone hallussaan -koneistoa ei pysäytä mikään taloudellinen painostus. Yle on kuitenkin se kaikista härskein organisaatio -mielipidemuokkauksen kohteet on lakisääteisellä pakkoverolla nöyryytetty maksamaan itsensä manipulointi.

   Reply
 • 11.12.2017 at 13:42
  Permalink

  ”Mimman kievarissa” tuntuu olevan vain toinen puoli elämästä nähtävissä. Se mikä ei osu suvakkien agendaan, on vihollisen agendaa. Ja vain oma agenda on avarakatsoisuutta ja totuutta. Muut on valetta ja epäoikeudenmukaisuutta.

  Mutta se että olisi sattumaa että Hesarissa kaikki ajattelisivat samalla tavalla, se on kaukana siitä. Yliopistojen linjat pukkaavat vuosittain satoja taistolais-kommunistin poikasia päästötodistuksen kourassa elämään työpaikkaa etsien. Tuo taistolaisuus on verhottu vihreiden arvojen ja avarakatseisuuden sekä tasa-arvon nimiin. Mitä muuta kummonismi oli kuin tasa-arvoa? Kansakin nautti konjakkinsa ja kaviaarinta edustajiensa välityksellä, kuten viime keskiviikkona. Juhlien ulkoluolelle jätetään armotta se työtätekevä kansanosa. Journalistit (ja vain ne ansioituneimmat jotka ovat pitkään tehnet työtä puolueen hyväksi) pääsevät nauttimaan lihapadoista ja valojen loisteesta.

  Taistolaiset eivät halua riveihinsä vanhoollisia. Siksi Hesarissakaan ei ole kuin taistolaisia jotka ymmärtävät vain oman maailmankuvansa. Ja ikävä kyllä välittävät sen vielä painettuun lehteenkin.

  Reply
 • 11.12.2017 at 14:21
  Permalink

  Kyllähän siitä saa media jauhaa jos joku vetää laitonta maahantunkijaa esim. Astalolla päähän, niin kaikki kirjoittaa ja ottaa natsikortit esiin. Mutta jos, täällä laittomasti loisiva kunniakansalainen tekee jotain(mikä ei meidän yhteiskuntaannoin sovi) esim. raiskaa naisen(heillä päin jopa suotavaa!!!),niin johan mediat vaikenee aika hienosti.

  Reply
 • 11.12.2017 at 14:28
  Permalink

  90-luvulla seurasin ja testailin Hesaria ja oli ilmiselvää silloinkin se ideologinen syöttö ja toisten näkökulmien systemaattinen hiljentäminen (mitä nyt päästettiin läpi huonommin perusteltuja mielipiteitä joiden tehtävä oli vahvistaa ”auktoriteetin” kantaa). Esimerkkinä THL, Lääkäriliito, lääkemainostajat ymv. jotka aivan totaalisesti määrittelivät keskustelujen raamit, mutta tietenkin paljon muutakin vaikkapa kansantalousajatteluun liittyen jne. Se ”minä olen auktoriteetti-ylimielisyys” on ollut läsnä niin kauan kuin olen seurannut ja vuosien myötä myös pahentunut.
  Puhelinmyyjä silloin kerran kun tarjosi HS, very special price only for you my friend,
  niin tokaisin että -En voi koska Hesari on täynnä.
  Myyjä: -Anteeksi, mitä tarkoitat että täynnä?
  Minä: -No, se on katsos täysin täynnä itseään.
  Myyjä: pieni hiljaisuus… sitten repesi nauruun. Taisi itsekin tietää mistä puhuin.

  Reply
 • 11.12.2017 at 14:48
  Permalink

  Näillä ei ole isänmaata näillä viherkommunisteilla.. loiseläjiä ja tuovat mukanaan heinäsirkkaparvien lailla muita loiseläjiä & nilviäisiä. Näitä hyödyllisiä idiootteja käytetään hyväksi globalistikälttärien toimesta, jolta saavat rahoituksensa.. pohjasakkaa siis.

  Reply
 • 11.12.2017 at 16:37
  Permalink

  Eräs tuttava totesi ns. valtamedian tilauksen lopettamisen yhteydessä ”Journalismi on kuollut, eläköön propaganda.”
  Näinhän tuo menee, propagandaa joka lehdessä.

  Reply
 • 12.12.2017 at 02:57
  Permalink

  Tämä uustaistolainen, viherstalinistinen tai kulttuurimarxilainen ihmisvihamielinen ja puhtaan totalitäärinen aate on hyvin vaarallinen ilmiö.

  Fanaatisilla sekä kiihkomielisillä, hieman yksinkertaisilla ja vietävissä olevilla kyseisen ideologian kannattajilla on taipumus sortua kammottaviin rikoksiin ihmisyyttä vastaan.

  Vastaavien aatteiden ja ihmisten toimesta on useaan kertaan ja poikkeuksetta sorruttu heikompien ja erimielisten sortamiseen, alistamiseen ja lopulta järjestelmälliseen tuhoamiseen.

  Ville Niinistön populistinen narsismi ja hänen sekä Li Anderssonin suoranainen flirttailu ja kuhertelu väkivaltaisten ääriainesten kanssa tulisi soittaa hälytys kelloja kuuroimpienkun laput silmillä kulkevien mielissä.

  Elämme vaarallisia aikoja.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.