Puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindberghin irtonainen ulostulo: ”Emme hyväksy häirintää emmekä syrjintää”

”Puolustusvoimissa arvostetaan hyviä käytöstapoja ja ihmisen kunnioittamista. Seksuaalista häirintää, syrjintää tai muuta epäasiallista käytöstä ei tule hyväksyä, vaan siihen tulee puuttua.

Tasa-arvotyötä on tehty jo pitkään ja suunta on saatu kääntymään parempaan, mutta työtä on jatkettava. Puolustusvoimilla on ollut tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusohjelma vuodesta 2008 lähtien. Puolustusvoimat on teettänyt tutkimuksia tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta, jotta oman toiminnan parantamiselle on myös tutkitut perusteet. Puolustusvoimat on itse avoimesti julkistanut tutkimukset.

Kaikkien esimiesasemassa olevien tulee sitoutua ja edistää näitä periaatteita. He valvovat osaltaan, että ihmisiä kohdellaan yhdenvertaisesti. Henkilökuntaa ja varusmiehiä koulutetaan epäasiallisen käytöksen tunnistamiseen, siitä ilmoittamiseen ja varhaiseen puuttumiseen.

Kannustan kaikkia, jotka kokevat epäasiallista käytöstä ilmoittamaan siitä esimiehelle tai muille työyhteisön tukihenkilöille. Kaikki ilmoitukset käsitellään. Ongelmatilanteet voidaan selvittää, kun ne tulevat esimiesten tietoon. Jokaisen on puututtava havaitsemaansa epäasialliseen käytökseen.

Tasa-arvotyö jatkuu. Kehitämme muun muassa ilmoitusmenettelyjä. Olen myös käskenyt järjestää koulutusta, jossa muistutetaan tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta Puolustusvoimien henkilökunnalle ja varusmiehille.”

Puolustusvoimain komentaja

Jarmo Lindberg

Lähde: Puolustusvoimat

7 thoughts on “Puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindberghin irtonainen ulostulo: ”Emme hyväksy häirintää emmekä syrjintää”

 • 1.12.2017 at 21:25
  Permalink

  Kohta ”Puolustus”-voimien tasa-arvotyö on varmasti siinä pisteessä että edes maahantunkeutujia ei syrjitä vaan toivotetaan tervetulleeksi.

  Tai eiku hetkinen, ”Puolustus”-voimammehan ehtivät jo kunnostautumaan asiassa, nimittäin vierastaistelijoiden LAUKUNKANTAJINA!

  Hah hah!

  Reply
 • 1.12.2017 at 23:00
  Permalink

  Niin kauan kuin puolustusvoimissa on voimassa sotilasarvot ja komentoketju, ei tasa-arvo voi toteutua. Lindbergihän voisi vastata omaan tasa-arvohuutoonsa ja poistaa ensimmäiseksi nämä todellisen tasa-arvon jarrut?

  Uups, tulikohan nyt neuvottua hulluja antamaan viimeinen niitti suomen sauvakävelyvoimien lopulliseksi alasajamiseksi…

  Reply
 • 2.12.2017 at 07:32
  Permalink

  Suomen puolustusvoimat sellaisen kun itse ne olen oppinut tuntemaan, ei ole enää. Homorumbaa, huumenaiset ja yleensä armeijan käymättömiä naisia asiantunijoina, monikulttuurisia ”asiantuntijoita” jotka ajavat auto kaatokännissä ja melkein tappavat törttöillessään, nato kiimaisella siivelle annettu liikaa valtaa. Sotahullu ministeri sooloilee ja veronmaksajien rahaa poltetaan hullun kiilto silmissä jonnin joutavaan. Ahtisaaren ”rajat auki” järjestön lobbaminen reserviläispiirien ylemmille ”tahoille” ja nuo tilaisuudet olivat suljettuja tavallisilta reserviläisiltä, eli aivopesua piirien ylemmille, josta samaa paskaa valutetaan alas päin. Sotilaiden käyttämistä palvelemaan rajojen yli tulleita elintaso notkujia. Erosin reserviläistoiminnasta juuri näiden syiden takia.

  Reply
  • 2.12.2017 at 11:26
   Permalink

   Suomen nykyiselle sauvakävelevälle mekkohinttiarmeijalle nauraa jo Ryssäkin. Eräs palosireenikin toimii ehkä tehokkaimpana ”Putinin trollina” mitä maasta löytyy Puolustusvoimien mainetta pilatessaan, joko tajuamattaan tai sitten oikeasti maksettuna.

   Luulevatkohan että tehokkain tapa torjua vihollinen on tappaa se nauruun?

   Reply
 • 2.12.2017 at 16:58
  Permalink

  Kiva, että armeija viimeinkin panostaa painopistealueeltaan tärkeinpään kohteeseen. Olisihan se todella surkeaa, että sotilaat puristelisivat toisiaan irvokkaasti taas ”malli Cajanderin” -varustuksissa pelkällä kokardilla ja sotilasvyöllä. Mutta tuo sotilasvyö onkin se kaikkein tärkein varuste, sillä muutoinhan kajahtava päiväkäsky jyrkästä jarrusta olisi silkka huudon helinää kun housut eivät pysyisi jalassa ollenskaan, vaan ne olisivat aina kintuissa ja silloinhan sitä juuri rysän päältä kärähdetään ne housut kintuissa. Kyseinen korkean luokan Nato -yhteensopiva sotilasstrateginen merkinnällä ”Erittäin salainen” -kunnes mikrofoonin ääreen päästään – on kuitenkin hyvin epämääräinen nykyiseen ruudinsavuiseen sotilaspalvelukseen, sillä käsittääkseni sukupuolia ei ollut eriteltynä mitenkään. Koskeeko tämä vain hetero -perustarpeiden Jaakobin painia, vai ylintä sotilasjohtoa käsittävää poikarakkautta. Entäs sitten ponit ja muut tykkilavettien tilpethöörit. Toivottavasti tälle asialle ei anneta liikaa painoarvoa nykyisen kanan lennon mittaiselle palvelusajalle, sillä laukunkanto -kuntoisuutta ei saa ylipäällikön nimenomaisesta käskystä päästää kesannolle, vaan sen on oltava ykkösprioriteetti kestävyysvajeen saamiseksi sille mallille, että koko armeijaa ei enää tarvita, koska kaikki vihulaiset ovat talutetut soppatykkien ääreen valtakunnan rajojen sisäpuolelle, jotenka on paskan sama puollustaa tätä maata, jonka puolesta 70-vuotta sitten on turhaan paleltu ja kaaduttu kuolleena jäiselle tantereelle.
  ”Mutta aika aikaansa kutakin sanoi Pässi kun päätä leikattiin.”

  Reply
 • 3.12.2017 at 02:01
  Permalink

  Puolustus”voimien” tekemiset tai tekemättä jättämiset ei ole vuoden 2015 täydellisen nöyryytyksen jälkeen kiinnostanut kun korkeintaan huumorimielessä -Torniossa tapahtunut, minussa edelleen äärettömän syvää pettymystä ja suoranaista halveksuntaa aiheuttanut miehitysjoukkojen rajan yli avustaminen oli jotain niin käsittämätöntä ettei sellaiseen kukaan itsekunnioituksen säilyttänyt varusmies tai reserviläinen voi jättää reagoimatta -Itselleni oli päivänselvää että kyseisestä sotilasvalansa ja koko toimintansa tärkeimmän tehtävän täyttämättä jättäneestä järjestelmästä oli päästävä eroon välittömästi -näin myös toimin enkä kertaakaan ole tuota päätöstä jälkeenpäin katunut. Monikulttuurisuuspropaganda, homolobbaus, pervokulkueet, puolineekeri rattijuopot, somessa psykoosissa kantaväestöä herjaavat upseerit ja usanaton perseennuolenta eivät kuulu minun arvopohjaani -enkä todellakaan kuulu näitä sairaita ”arvoja” toteuttavaan joukkoon. Koskaan!

  -On pakko myöntää että ne 330 vuorokautta mitkä valtion palveluksessa tuli vietettyä menivät täysin hukkaan -tuon ajan olisi voinut käyttää paljon hyödyllisemmin kuin palkatta metsässä pelleilemässä alkoholisoituneiden ja elämäänsä kyllästyneiden ”johtajien” kanssa. Paska reissu jonka täydellinen turhuus paljastui lopullisesti vasta 20 vuotta jälkeenpäin. Tyhjän olisi saanut pyytämättäkin.

  Reply
  • 3.12.2017 at 13:03
   Permalink

   On se joo, maahan marssii 30 000 vieraan valtion sotilaskoulutuksen saanutta henkilöä, ja mitä tekee ”puolustus”-voimat? No vittu kantaa kassit! Suomen Pikkolovoimat.

   Ja muuten, kun ne putkikassit olivat niin painavia että uutisfilmeissä niitä kantaneiden varusmiesten polvet notkuivat, niin tuliko kenellekään edes mieleen tarkastaa että montako Kalashnikovia oli per putkikassi?

   Vitun tunarit.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.