Vastarintaliikkeen edustaja käräjäoikeuden päätöksestä: ”Tuomiosta valitetaan. Kansallissosialismi ei kuole koskaan”

Pirkanmaan käräjäoikeuden päätöksestä huolimatta vastarintaliike tulee jatkamaan toimintaansa ja on löytänyt sekä tuomiosta, että sen perusteista rutkasti valittamisen aihetta. Koska tuomio ei ole lainvoimainen, aikoo liike jatkaa toimintaansa normaalisti.

”Kuten lukijamme tietävät, Pirkanmaan käräjäoikeus päätti eilen, että Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suomalainen osasto on lakkautettava. Tuomio ei kuitenkaan ole lainvoimainen, minkä vuoksi toimintamme jatkuu normaalisti. Riimulippu tulee olemaan tuttu näky Suomen kaduilla!”

Tuomion perusteet antavat aihetta syvään kummasteluun

Kuten Magneettimedian tapauksessa, myöskään vastarintaliikkeen ”hyvän maun vastaiseksi” tulkittua kirjoittelua ei edes yritetty todistaa valheelliseksi tai osoittaa kiihottamiseksi tiettyä kansanryhmää vastaan. Tuomiolauselmassa muunmuassa selkästi todetaan seuraavaa:

”Verkkosivuston vastarinta.com sisältöä voidaan yleisesti ottaen kuvata vihapuheeksi. Vihapuhe on määritelty Euroopan neuvoston ministerikomitean suosituksessa R (97) 20. Vihapuhe voi yksittäistapauksessa täyttää jonkin rikoksen tunnusmerkistön, mutta vaikka näin ei olisi, vihapuhe tulee katsoa hyvän tavan vastaiseksi.
PVL:n levittämä informaatio on hyvin yksipuolista. Uutisina julkaistaan vain tietynlaisia uutisia, joiden sisältö täyttää em. määritelmän mukaisen vihapuheen määritelmän. Vihapuhe kohdistuu maahanmuuttajiin, juutalaisiin ja muihin vähemmistöihin sekä poliitikkoihin ja järjestöihin, yrityksiin ja muihin toimijoihin, jotka yhdistyksen näkökulmasta edistävät valkoisten kansanmurhaksi kutsuttua toimintaa. Toiminnan moitittavuuden arvioinnissa ei ole merkitystä sillä, onko kyse toisen jo aiemmin julkaisemasta uutisesta.”

Vastarintaliikkeen omassa, tänään julkaistussa vastineessa, yhdistys osoittaa epäkohtia ja ”kaksilla säännöillä pelaamista” tuomiosta.

”Pirkanmaan käräjäoikeuden päätös on saanut erittäin ankaraa kritiikkiä myös Vastarintaliikkeeseen kuulumattomilta kansallismielisiltä. Kuinka on mahdollista, että valkoisten raiskaamisella uhkaileva maahantunkeutujajengi Satudarah ei ylitä kieltokynnystä? Miksi Keskustan kaltaiset valtapuolueet saavat harjoittaa järjestäytynyttä vaaliraharikollisuutta? Miksi laittomat siirtolaiset saavat täyden ylläpidon veronmaksajilta? Miksi vain äärivasemmistolaisilla ryhmillä on poliisin mukaan oikeus vaatia vallankumousta? Miksi poliisi ja tuomioistuin ovat antaneet näille etuoikeutetun aseman suhteessa kansallismielisiin? Miksi esivalta vihaa kansaa?”

Oikeuden linjauksen mukaan PVL:n toiminta ei nauti yhdistymis- ja sananvapauden suojaa, sillä yhdistyksen toiminta loukkaa muiden perus- ja ihmisoikeuksia.

Valtamedian ryvettämä Eppu Torniainen kommentoi tuomiota

Nykysuomi tavoitti valtamedian, niin sanotun ”asema-aukion tapauksen” vuoksi ryvettämän Eppu Torniaisen kommentoimaan tuomiota sekä omasta, että aatteensa puolesta. Kysyttäessä, millaisia ajatuksia tuomio herättää ja jatkuuko yhdistyksen toiminta, vastaus oli lyhykäisyydessään ytimekäs.

-”Päätös itsessään on todiste suomalaisen yhteiskunnan korruptiosta. Perusteet lukemalla voi tehdä ainoastaan johtopäätöksen, ettei Suomessa saa puhua tietyistä asioista, vaikka lisäisi miten tarkat lähteet mukaan. Näihin asioihin kuuluu ainakin sionismi, monikulttuurisuus ja homot. Kiellon perusteet ainoastaan korostaa koko oikeudenkäynnin poliittista luonnetta. Meidän perusteita ei ole edes kuunneltu, ja se paistaa läpi.

Kansallissosialismi ei kuole koskaan.”

Torniainen, kuten vastarintaliikekkin vahvistavat liikkeen valittavan käräjäoikeuden tuomiosta.

 

Lähde: Tuomiolauselma, vastarinta.com

Korjattu 3.12.2017 klo 11:43: Vastarintaliike ei ole osallinen ”Kohti Vapautta”-itsenäisyyspäivän marssin järjestämisessä, vaan kyseessä on yksityishenkilöiden järjestämä tapahtuma.

 

10 thoughts on “Vastarintaliikkeen edustaja käräjäoikeuden päätöksestä: ”Tuomiosta valitetaan. Kansallissosialismi ei kuole koskaan”

 • 1.12.2017 at 19:30
  Permalink

  Vaikka itse laimentaisin kansallissosialismin jonkinlaiseksi löyhästi etno-nationalistiseksi sosiaalidemokratiaksi, niin on nostettava hattua näille tiukan linjan miehille siitä, että he pitävät esillä tärkeitä teemoja. Siksi maltillisemmille kansallismielisille jää vielä tilaa tuoda esiin ajatuksiaan.
  Pahoin pelkään, että globalistien ohjauksessa olevan Polpon ja oikeuslaitoksen tavoitteena on käydä myös maltillisempien kimppuun ja on sinänsä loogista, että he pyrkivät saamaan ensin nämä ”kontrastihäiriköt” pois julkisuudesta. Surkeat perustelut VL:n kieltämiselle puhuvat tämän oletuksen puolesta. (Varoitus olisi ollut oikeampi ratkaisu, vaikka sekin olisi ollut vähän liikaa).

  Reply
 • 1.12.2017 at 19:37
  Permalink

  Sivuhuomautuksena niin eipä suomen tuomioistuinlaitos siis käytä oman eduskunnan päättämiä, eikä edes EU parlamentin (eikä pitäisikään!) päättämiä lakeja vaan viittaavat jonkin propellihattukerhon pöytäkirjaan: ”Euroopan neuvoston ministerikomitean suosituksessa R (97) 20 Vihapuhe (mitä se veteen kirjoitettu uudiskieli/newspeak sana tarkoittaakaan?)…” Kun vielä tiedostaa että nämä kaikenlaiset ”ministerikomiteat” ovat täysin demokratianvastaisia ja siellä istuu milloin mitäkin Stubbeloa, Hautalaa ja Kyllöstä niin ymmärtää kuinka uber absurdi koko asetelma on!!!

  Reply
 • 1.12.2017 at 20:40
  Permalink

  Voihan oikeuslaitos Kieltää, Lopettaa yms.. Erinäiset järjestöt ja yhteisöt. Kuitenkaan millään oikeusasteella ei ole oikeutta ’ajaa’ Suomen perustuslain yli! Meillä on yhä. Oman mielipitemme ilmaisuvapaus. Oikeus kokoontua missä kukin yksilö haluaa. Luulen, että tästä alioikeuden päätöksestä. Valitetaan korkeimpaan hallinto-oikeuteen asti. Tämä on Suomessa sellainen ennakkotapaus, jolle on saatava jonkilainen päätös. Jos suomessa alettaisi muuttamaan perustuslakia se olisi ISO juttu. Kansanedustuslaitos täysistunnossa voisi äänestää 5/6 äänillä. perustuslakiin muutosta. Sitä ei ole tehty, sitten Kekkosenajan. 1970 Luvulla.

  Reply
 • 1.12.2017 at 20:49
  Permalink

  ”Toiminnan moitittavuuden arvioinnissa ei ole merkitystä sillä, onko kyse toisen jo aiemmin julkaisemasta uutisesta.”

  Tuolla periaatteellahan voidaan tukkia kenen tahansa suu kun uutiset ovat ikäviä jonkin ideologian kannalta. Ai niin, mutta sehän on koko EUvostoliittolaisen poliiittisen farssi”oikeuden”käynnin tuottaman ennakkopäätöksen tarkoituskin.

  Aatteita ette voi kuitenkaan poistaa alkamatta hävittää ihmisiä. Ja siinä pisteessä olette juuri samoja joita vastustatte tai ”vastustatte”.

  Reply
  • 2.12.2017 at 06:26
   Permalink

   Millä perusteella Vastarintaliike muka ”hävittää ihmisiä”? Tässähän mennään eliitin valheisiin mukaan

   Reply
 • 1.12.2017 at 21:16
  Permalink

  Missä on eilinen nykysuomen uutinen missä on poliisien pääuunon Kolehmaisen ulostulo asiassa?
  Mistään ei löydy.

  Reply
 • 1.12.2017 at 22:21
  Permalink

  Nyt kaikki suomalaiset ympäri Suomen, perustakaa kansallissosialistisia yhdistyksiä! Tai puolue!
  Sääntöihin lause: Yhdistyksen tarkoitus on vaalia kansallissosialismia, toimia sotaa ja väkivaltaa vastaan, itsenäisten kansallisvaltioiden rauhanomaista rinnakkaiseloa tukien.
  Ei sellaista voi kukaan ehdottaa kiellettäväksi.

  Reply
  • 1.12.2017 at 22:49
   Permalink

   Mieluummin uskonto, ainakin nimellisesti. Uskonrauhan takaa saa harjoittaa täysin vapaasti vihapuhetta, väkivaltaa ja siihen yllyttämistä, vihaa seksuaalivähemmistöjä ja naisia kohtaan ym.

   Joka arvelee mielessään yllä kuvailtuun sopivan uskonnon, saa syyttää vain omia ”ennakkoluulojaan” 😉

   Reply
 • 2.12.2017 at 02:41
  Permalink

  Uskontoonhan saa kuulua mitä vaan ja se on OK, muuten uskonrauhanrikkominen.
  Perustan uskonnon joka määrää olemaan kännissä 24/7 ja pitämään kikkeliä näkyvillä aina. Ulkoilmarunkkaus kerran päivässä.
  Jos joku yrittää mua estää, syyte uskonrauhan rikkomisesta!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.