Karjalainen: Vanhanen ja muu keskustaväki jakoi ilmaisia ämpäreitä Joensuussa

Keskustapuolueen ja sen presidenttiehdokkaan Matti Vanhasen vaalikampanja on toden teolla polkaistu käyntiin. Paikallislehti Karjalainen oli paikalla kun keskustaväki jakoi ilmaisia Matti-muoviämpäreitä 200 innokkaimmalle tukijalle. Vanhanen signeerasi ensimmäiset ämpärit omakätisesti.

Pääministeri Juha Sipilä on optimistinen ehdokkaansa mahdollisuuksista vaaleissa.

-”Matti on presidentinvaalien toisella kierroksella, kun me keskustalaiset teemme töitä yhdessä Matin puolesta ja äänestämme omaa ehdokasta.”

Keskustan puoluevaltuusto pitää Joensuussa syyskokouksensa tulevana viikonloppuna. HS:n syyskuinen gallup-kysely ei tue pääministerin mielipidettä Vanhasen mahdollisuuksista, vaan osoitti tylyä kahden prosentin kannatusta.

Lähde: Karjalainen, YLE

2 thoughts on “Karjalainen: Vanhanen ja muu keskustaväki jakoi ilmaisia ämpäreitä Joensuussa

 • 29.11.2017 at 21:33
  Permalink

  Sinänsä rehellisen kuvaavaa, että kepulla ei oikeastikaan ole tarjota kansalle muuta kuin tyhjiä ämpäreitä.

  Reply
 • 30.11.2017 at 10:59
  Permalink

  Kyllä varmasti kelpaa saada ämpäri. KePu on myynyt suomen itsenäisyyden, rosvoaa maat, metsät ja tieinfran ulkomaisille veroparatiisisijoittajille eli käytännössä myy koko maan kansan alta, on päästänyt ja kutsunut maahamme 40 000 vieraan valtion taistelijaa ja potentiaalista terroristia joilla on jo näyttöä suomalaisten murhaamisesta kaduille, ja joiden vastikkeettoman elatuksen vuoksi verot nousevat ja vanhuksilta leikataan niin että käytännössä kyse on jo avustetusta kuolemasta…

  Mutta sainpahan vittu ämpärin!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.