Yrittäjille varoitus – Huijauskirjeitä taas liikenteessä

Yrittäjät.fi sivustolla varoitetaan taas huijauskirjeistä, jotka yrittäjä saavat EBN (European Business Number) nimiseltä yritykseltä.

Kyse on yrityksen tietojen päivittämisestä isoon Eurooppalaiseen yritysrekisteriin. Saatekirje antaa ymmärtää palvelun olevan ilmainen, mutta tarkempi silmäily siihen kuuluisaan pieneen pränttiin, kertoo asiakkaan sitoutuvan maksamaan lähes 900e/v, yhteensä kolmen vuoden ajan päivityksistä.

Kuvio on ollut pitkään sama. Ensin asiakas saa sähköpostin, sitten sen viimeisen ”nyt on viimeinen mahdollisuus” kirjeen.

Yrittäjät sivustolla on toimintaohjeet jos olet haksahtanut tähän tai johonkin muuhun huijaukseen. Tästä pääset yrittäjät sivuille.

 

One thought on “Yrittäjille varoitus – Huijauskirjeitä taas liikenteessä

  • 29.11.2017 at 11:21
    Permalink

    En ole yritys, mutta roskaposti on täynnä sydäntä särkeviä nigerialaiskirjeitä, jossa muistetaan mainita Jumalakin toisin kuin Suomen valtionkirkon sivu -moskeijoissa, joissa keskitytään gender- ja homo huumaan pyytämällä heiltä syntejä anteeksi ja liukkaita kelejä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.