Hotelliketju torjui painostuksen: ”Viha-konferenssi” pidetään

Marriott-hotellit joutuivat ankaran painostuksen kohteeksi tarjottuaan tilat  ”muslimien-vastaisen ryhmän” konferenssille Arlingtonissa Virginiassa. Hotelliketjua olivat lähestyneet kirjelmillään ja mediassa julkaistuilla kannanotoillaan mm. tunnetut ihmisoikeusliikkeet. Kriitikkojen mielestä Act for America on ”viharyhmä” ja ”islaminvastainen”. Konferenssi pidetään Crystal Gateway Marriott:issa toinen lokakuuta. 

”Poliittinen korrektius ei ole ainoastaan hullua, vaan myös vaarallista. Se ei johda vain harhaan, se johtaa kuolemaan. Radikaaleille vasemmistolaisille se tarkoittaa uskontoa, jihadisteille se on ase.” -Brigitte Gabriel

Act for America:n perusti v.2007 tunnettu islamkriitikko ja mm. blogisti Brigitte Gabriel (otsikkokuvassa). Hänet tunnetaan suorapuheisuudestaan, terävästä kynästään, -.ja vielä terävämmästä kielestään. Taustaltaan hän on Libanonin maroniittikristittyjä, ja muuttanut Amerikkaan aikuisiällä.

Hänen perheensä joutui kokemaan poliittisen islamin nousun Libanonissa, ja Brigitte Gabrielin poliittinen missio onkin länsimaiden varoittaminen hänen entisessä kotimaassaan jo nähdyiltä ilmiöiltä.

Act for Americaan kuuluu 750 000 henkilöjäsentä, jotka toimivat noin tuhannessa paikallisryhmässä. Viime kesänä järjestö organisoi ”marssin shariaa vastaan”, joka suututti niitä tahoja, joiden mielestä naisten oikeuksia ei saa puolustaa. Mediassa kampanjaan osallistuneita syytettiin ”äärioikeistolaisiksi”.

Mrs Gabrielin pitäminen ”äärioikeistolaisena”, kuten arvostelijat häntä syyttävät, on vähintään ongelmallista. Libanonilaiskristittynä hän on lämmin Israelin ystävä, ja hänen perustamansa liike puolustaa avoimen yhteiskunnan arvoja, varoittaen totalitarismin vaarasta, jonka liike näkee olevan nousussa suvaitsevaisuuden varjossa.

Hotelliketju on antanut medialle lyhyen tiedonannon, jossa toteaa toimivansa julkisena majoitus- ja kokoustila-palveluiden toimittajana, eikä pidä asiakkaiden valitsemista liiketoimintansa periaatteiden mukaisena.

Independent eilen.

Videolla Brigitte Gabriel kertoo Muslim Brotherhoodin suunnitelmasta tuhota USA.VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.