Nuorukaiset nimittelevät rouvaa bussissa – Katso video

YouTubesta löytyy Suomesssa kuvattu video, jossa joukko nuorukaisia huutelee vanhemmalle rouvashenkilölle bussissa. Nuoret haistattelevat rouvalle ja kutsuvat tätä toistuvasti h**raksi. Lisäksi heidän mielestään nainen ei ole tehnyt mitään Suomen hyväksi, saati maksanut veroja. Nainen kuulemma vain juo kaljaa.

Vaan ei nainenkaan tilanteessa sanattomaksi jää, vaan antaa palaa suoria sanoja takaisin. Jossain vaiheessa eräs poika istuu naisen viereen penkille, jolloin nainen työntää nuoren pois. Tämän jälkeen poika syyttää naista lastenhakkaajaksi.

Huutelu jatkuu puolin ja toisin, kunnes kaikki jäävät pois samalla pysäkillä. Poistuessaan linja-autosta pojat sanovat, että heillä on ase. Ilmeisesti tästä syystä rouva pelästyy ja palaa takaisin bussiin. Hän tulee kuitenkin takaisin pysäkille, ja video loppuu siihen.

Tiedossa ei ole, kärjistyikö tilanne tästä vielä pahemmaksi. Tarkkaa kuvausajankohtaa ei ole tiedossa, mutta luultavasti video on kuvattu tänä kesänä.

Katso video mainoksen alapuolelta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.