Kahta miestä ammuttiin Österbergassa Tukholmassa

Ruotsin kansantauti otti jälleen yhden uhrin. Tiistain (15.08.) ammuskelu tapahtui parkkihallissa Tukholman Österbergassa. Kahta miestä ammuttiin teloitustyyliin, toinen menehtyi, toinen on yhä sairaalahoidossa. Ampuja tai ampujat pakenivat paikalta autolla, heitä etsitään yhä.

Miehet oli pakotettu polvilleen, ja heitä yritettiin ampua päähän, mutta henkiinjäänyt sai osumia vain raajoihin. Paikalta löytyi AK-47:aan sopivien ampumatarvikkeiden hylsyjä. Poliisilla ei ole käsitystä, keitä ampujat saattaisivat olla. Normipäivä.

Asiasta kertoivat Expressen ja Aftonbladet.

Edit: Tapaukseen liittyy useiden viimeaikaisten ruotsalaisten väkivaltarikosten yhteinen piirre: Poliisi piti tarpeellisena suojata Karoliinisen sairaalan ensiapupoliklinikkaa ammuskelun uhrien omaisten ja ystävien rauhattomalta kokoontumiselta. Ruotsin media välttää rikostapauksiin sekaantuneiden etnisyyden kertomista.

Aftonbladet.

One thought on “Kahta miestä ammuttiin Österbergassa Tukholmassa

  • 17.8.2017 at 05:28
    Permalink

    Kuin Belfast 70-luvulla. Ruumiiden tuloa jatkuvalla syötöllä ja poliisi nostelee käsiään kun on käsketty olla korrekti maantulijoita kohtaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.