Autolla ihmisiä raahannut mälmölais-teini pidätetty tänään iltapäivällä

Malmön poliisi onnistui jäljittämään ja pidättämään toisen hengenvaarallisia tilanteita aiheuttaneista nuorukaisista tänään keskiviikkona (16.08). Pojat olivat autossa istuen kyselleet jalankulkijoilta tietä, äkisti siepanneet otteen avuliaan kansalaisen kädestä, ja kaasuttaneet liikkeelle uhrin raahautuessa vaarallisesti auton sivulla.

Tapauksia on tullut poliisin tietoon 7-8, Malmössä ja Lundissa. Vaaralliseen huvitukseen oli käytetty nyt pidätetyn pojan vanhempien nimiin rekisteröityä mustaa citymaasturia. Autossa on ajajan lisäksi istuunut 1-3 muuta nuorukaista. Pidätetty on 19-vuotias.

Ainakin yksi uhreista, Conny Andersen, on saanut sairaalatoimenpiteen vaatineita murtumia jalkaansa.

Sydsvenskan tänään.2 thoughts on “Autolla ihmisiä raahannut mälmölais-teini pidätetty tänään iltapäivällä

 • 16.8.2017 at 22:43
  Permalink

  Nämä menee koko ajan vammasemmiksi.

  Reply
 • 17.8.2017 at 10:06
  Permalink

  Onkohan mälmöläisiä ja ”uusia mälmölaisia”..?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.