Näkökulma: Poliisi valehtelee meille – ”Alentunut ilmoituskynnys”

Ajoittain valtio- ja viranomaispropaganda yltää häkellyttäviin rimanalituksiin. Legendaarisin näistä on n.s. ”alentunut ilmoituskynnys”-väite, joka kiskaistaan joulupukin hihasta aina kun poliittisten päätöksentekijöiden ratkaisut ovat johtaneet katastrofiin, jota ei voida mitenkään enää piilottaa tilastoista tai kansalaisten arjesta.Ruotsissa raiskaukset, seksuaaliset ahdistelut sekä naisiin, ehkä myös miehiin ja varmasti alaikäisiin (so. lapsiin) kohdistuen ovat räjähtäneet, kuten jokainen varmasti jo tietää.

Ruotsin selkärangattomat päättäjät, viranomaiset ja byrokraatikot keksivät tavan valehdella asiasta (so. kieltää ongelma) selittelemällä, että rikoksia ei tehdä enempää vaan kysymys on siitä että ’emansipoitunut’ ruotsalaisnainen ilmoittaa nykyisin raiskauksen uhriksi joutumisesta aikaisempaa helpommin.

Tämä valhe on Ruotsissa koettu, kulutettu ja puhki piiskattu. Sille nauraa varisten lisäksi aidanseipäätkin. Siitä huolimatta raiskausten räjähdysmäisen kasvun tapahtuessa Suomessakin Suomen poliisi on selittänyt ilmiötä samalla tavalla: se johtuu alentuneesta ilmoituskynnyksestä.

On selvää, ettei johdu ja on halveksittavaa, että poliisin kaltainen viranomainen, jonka toiminnassa sen uskottavuus kansan silmissä on aivan keskeinen toimintakyvyn edellytys lähtee heittämään tuollaista roskaa ihmisten silmille.

Olen Twitterissä seurannut kun n.s. trollit (so. huolestuneet kansalaiset, jotka pelkää viranomaistyranniaa) ovat härnänneet poliiseja tästä ”alentuneen ilmoituskynnyksen” valheesta ja vaatineet sille todisteita.Mitään todisteita ”alentuneelle ilmoituskynnykselle” ei ole osoitettu. Meillä on siis kaikki syy olettaa, että Suomen poliisi valehtelee samalla tavalla suomalaisille kuin Ruotsin poliisi valehteli ruotsalaisille.

Jokainen pohtikoon omalla kohdallaan sitä mitä tämä tarkoittaa suhteessa siihen minkälaisessa yhteiskunnassa me elämme, jossa jopa poliisi tietoisesti, tahallisesti ja vielä ala-arvoisen huonosti valehtelee kansalle ja tekee tiettäväksi, ettei millään muulla ole mitään tekemistä raiskausten kanssa.

8 thoughts on “Näkökulma: Poliisi valehtelee meille – ”Alentunut ilmoituskynnys”

 • 15.8.2017 at 11:02
  Permalink

  Suomeakin ollaan monikulttuuristamassa. Selkeesti ollu jo vuosia nähtävissä, että alkuperäinen suomalainen halutaan työntää sivuun ja mikä vaan värillinen ulkomaalainen kelpaa ja on muka parempi.

  Korttitalo vaan romahtaa ja siinäkin kärsii eniten tavallinen suomalainen. Rahat kun loppuu matujen tuet lakkaa, koska rahaa ei ole. Sitten ne alkaa mellakoimaan ja rettelöimään oikeen urakalla, mutta siitähän ne pitävät, koska ovat puoli eläimiä.

  Reply
 • 15.8.2017 at 12:05
  Permalink

  Suomessa on ollut kolmisenkymmentä vuotta vallankahvassa suuri joukko maanpettureita ja muita rikollisia.

  Reply
 • 15.8.2017 at 13:26
  Permalink

  ”Janitskinin asianajaja mustamaalauskampanjan kohteena
  Ilja Janitskinin asianajaja Heikki Lampela on joutunut rankan mustamaalauskampanjan kohteeksi sen jälkeen, kun hänestä tuli Janitskinin asianajaja.

  Vaikka Heikki Lampelan yksityiselämään liittyvät aiemmat tutkinnat sekä oikeusasteiden syytteet kaatuivat jo kesäkuussa, ne nostettiin uudelleen julkisuuteen poliittisessa mustamaalaustarkoituksessa, kirjoittaa NWO-havaintoja -blogi…”

  http://mvlehti.net/2017/08/14/janitskinin-asianajaja-mustamaalauskampanjan-kohteena/

  Kuka on mustamaalaus-kampanjan takana? Omat epäilyni kohdistuvat korkealla vallanportailla oleviin.

  Reply
 • 15.8.2017 at 14:01
  Permalink

  Suomen poliisin kynnys valehdella kansalaisille (eli työnantajalleen) ei ole pelkästään madaltunut vaan se on poistunut kokonaan. Mielenkiintoista on myös vuosia toistunut kaava missä kaikkein epäuskottavampien ulostulojen jälkeen, heti seuraavien päivien aika, julkistetaan ”virallinen tutkimus” joka kertoo rahvaalle että meillä on maailman luotettavin poliisilaitos. Sattumaa? -no ei todellakaan!

  Reply
 • 15.8.2017 at 14:52
  Permalink

  On aivan selvää että, eliitti tulee saamaan nämä asiat silmilleen, kenties jo ennen seuraavia vaaleja

  Reply
 • 15.8.2017 at 17:04
  Permalink

  Polpo valehtelee huollellisesti ja ”tutkii” värillisten tekemät rikokset ja tutkii kanta-asukkaiden kirjoituksia somessa, missä nämä kertovat värillisten tekemistä rikoksista. Tämä viimeksi mainittu on ”vihapuhetta”, josta vedetään sakkoa ja esitutkintaa mielivaltaisista syytteistä poliisiasemalla kiirkas valo pärstään suunnattuna ja syvän pahennuksen valllassa.

  Reply
 • 16.8.2017 at 05:21
  Permalink

  En muuten usko että polkupyörävarkaudet ovat lisääntyneet, ILMOITUSKYNNYS on vain madaltunut.
  Sama koskee perämoottorivarkauksia ja mökkimurtoja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.