KRP on paljastanut kannabiskasvattamon Joensuussa

Keskusrikospoliisi on paljastanut omakotitaloon rakennetun kannabiskasvattamon Joensuun haja-asutusalueella. Esitutkinnan perusteella on syytä epäillä, että joensuulainen mies oli vuokrannut omakotitalon käyttöönsä vuoden 2015 lopulla pelkästään kannabiksen kasvattamista varten.

Taloon oli rakennettu kasvattamotilat kahteen eri kerrokseen. Tiloissa oli järjestetty kastelu, lannoitus, valaistus, lämpötilan säätö, sekä kuivatustilat kannabiksen viljelyä varten. Olosuhteet oli luotu kannabiskasveille mahdollisimman suotuisiksi.

Tiloihin suoritetussa kotietsinnässä löydettiin 34 kappaletta eri vaiheissa kasvamassa ollutta kasvia, 26 kappaletta kannabiskasvin juurakoita, sekä valmiiksi kuivatettuja kannabiskasvin osia.

Joensuulaista miestä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta. Juttu selvisi poliisin oman tiedonhankinnan kautta. Esitutkinta on valmistunut ja asia on siirretty syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Lähde: KRP

One thought on “KRP on paljastanut kannabiskasvattamon Joensuussa

  • 15.8.2017 at 12:34
    Permalink

    taas on 1 mega rikollinen pois…..lapsia piikittämästää…….hahha vittu mitä paskaa

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.