Kolme rohkeaa miestä taltutti Hampurin veitsimiehen (video tapahtumapaikalta)

Hampurissa perjantaina (28.07.) ostoskadulla summittaisesti ihmisten päälle hyökännyttä ”allahu-akbaria” huutanutta veitsimiestä taltutetaan kuvassa (yllä). Veitsimies on harmaapaitainen kuvan keskellä, yhä teräase mukanaan. Hyökkäyksessä menehtyi yksi 50-vuotias mies ja haavoittui 5 henkilöä, joista yksi nainen. Myös hyökkääjä loukkaantui, mutta ei vakavasti.


Tilanne alkoi Hampurin Barmbekissa perjantaina 15.15 iltapäivällä Ahmad A:ksi tunnistetun miehen hyökätessä ostoksiaan tekevien ihmisten kimppuun ilmeisen sattumanvaraisesti. Yksi loukkaantuneista on A:n taltuttamiseen osallistunut ohikulkija.

Poliisi uskoo, ettei A:lla ollut mitään kontaktia kehenkään uhreistaan aiemmin, vaan he valikoituivat sattumalta. A:n uskotaan myös toimineen yksin.

Asiasta uutisoi Bild.

https://www.youtube.com/watch?v=bkNv2du-dHE


5 thoughts on “Kolme rohkeaa miestä taltutti Hampurin veitsimiehen (video tapahtumapaikalta)

 • 29.7.2017 at 09:34
  Permalink

  Niinhän se on. Hiekkaneekereille on kunniaksi hyökätä ensin, varoittamatta ja jos mahdollista niin takaapäin. Se joka hyökkää ensin säilyttää kunnianansa. Meille valkoisille tällainen on ala-arvoista käytöstä, mutta musulmaaneille se on kunniakasta.

  Tämä lienee sitä erilaisten kulttuurien rikkautta mistä Alexander Stubb kertoi ja jota hän ylisti.

  Reply
 • 29.7.2017 at 12:15
  Permalink

  Jos näitä muslimeja ei ajeta ulos suomesta,,on katastrofi tosiasia,,siihen ei auta paskanjauhajien=politiikojen,selitykset,,meillä ei ole mitään velvollisuutta päästää ketään maahan ,jolla ei ole passia=virallista lupaa tulla suomeen,,vielä päättäjät näkee,että”SILMILLE TULLEE NÄMÄ MAMUTIAISET,NYT JO HYÖKKÄILEVÄT IHAN ILMAN SYYTÄ=JÄRKEÄ..MUTTA EIHÄN NIILLÄ OLE KOSKAAN JÄRKEÄ OLLUTKAAN,,

  Reply
 • 29.7.2017 at 15:26
  Permalink

  Saksan housuihinsa paskovat tuomarit päästävät musumaanin vapaaksi ja vahingonkorvaukset päälle. Muslimi murhaajalle tietenkin maksettuna. Lisättäköön, että muslimi ja murhaaja ovat toistensa synonyymejä.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.